Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dead Man Walking wrote:Joj kad ga opet pofanflamo na kraju, bice garant "eh da ranije izganjasmo papire Kolasincu"
Ko je tebi ganjao makar za licnu kartu,dajdza ili amidja,pa se usput slikali umjesto tebe.
Fakat nekome ni onaj cm u glavu ne ide ali zato metar u..sad pa sad.Pa da se ne moze skontati da svaki pojedinac mora uraditi makar jedan dio te papirologije,kao i pokrenuti postupak.Pa tek onda mu se moze pomoci da se taj proces ubrza.
Ovaj ni sa mrtve tacke nije mrdnuo,kao i onaj Izmet,pa cekaju razvoj situacije.
Al stvarno ne kontam, kad su ovi iz Saveza toliki debili i oni isto kao i Kolašinac "čekaju razvoj situacije", zar ne može neko od ovih silnih naših novinara, nazvati i uključiti direkto u emisiju Kolašinca, da čujemo njegovo mšljenje, da znamo otprilike na čemu smo?
Hajde Senade Hadžifejzoviću, evo ti prijedlog besplatno..
BRAH wrote:kolasinac vecars trcao ko konj, valjda ce izabrati pravu stranu
Čovječe, i da nisi neki igrač, kad pokriješ ovoliko terena uticaj se mora vidjeti na terenu. Zaista se nadam da će se pozitivno rasplesti situacija sa njim.
Koliko god da je na njemu odgovornosti, ipak Sajo i Savez ne bi trebali previše pametovati oko toga ko mora prvi namignuti. Idite ba kod momka 7 puta ako treba, idite roditeljima, nani ili kome već - kako Mamić fino pritišće Halilovića, tako i mi trebamo svoje talente. A ne glumatati tu neku silu i pričati: "boli me, ako hoće nek' igra, ako neće ne mora"...
Da li ima ijedan novinar koji bi se mjesao u svoj posao, da malo nazove Kolasinca ( i Savez) i provjeri dokle je stvar dosla? Malo pristisne one koje treba?
Ili cemo se igrat gluhih telefona do 2014., 2015...
Situacija je takva da cemo prizeljkivati da Kolasinac sljedecu sezonu odigra, hajmo reci osrednje (i nestandardno), da ne bi skrenuo paznju Njemaca.
--------------------------
Bićo možda sa šopom ima 185 cm.
Nesto razmisljam ko ima veći šop: Bičakčić, Dzemal Berberovic ili Sejo Boy.
MightyMatch wrote:
Fakat nekome ni onaj cm u glavu ne ide ali zato metar u..sad pa sad.
Pa kad si razradjen.
Pa o tebi se mrtvohodajauci i radi.Bolje bi ti bilo da malo razradis taj cm,inace nikad mrtvohodajuceg-cojka od tebe
Sa metrom si dobro upucen.
Cuj,ganjaj mu pasos.
Artest wrote:Da li ima ijedan novinar koji bi se mjesao u svoj posao, da malo nazove Kolasinca ( i Savez) i provjeri dokle je stvar dosla? Malo pristisne one koje treba?
Ili cemo se igrat gluhih telefona do 2014., 2015...
Situacija je takva da cemo prizeljkivati da Kolasinac sljedecu sezonu odigra, hajmo reci osrednje (i nestandardno), da ne bi skrenuo paznju Njemaca.
--------------------------
Bićo možda sa šopom ima 185 cm.
Nesto razmisljam ko ima veći šop: Bičakčić, Dzemal Berberovic ili Sejo Boy.
ja ono ništa ne vjerujem dok ne vidim neki video zapis
Odgledavsi 2. poluvrijeme Schalke-Galata misljenja sam da je Kolasinac za Zahirovica izmislio fudbal. U prvih 10-15 minuta poluvremena je bio najbolji na terenu. Covjek ni jednu loptu nije odigrao unazad, non-stop se ubacivao pred 16-erac, trci prirodno sa lakocom gore-dole..Momak mrak odigrao. Puno bi nam znacio onakav neko...Da Bog da da i njemu puno znacimo mi, pa da se to rijesi bar do Brazila
Infaze Studio wrote:Odgledavsi 2. poluvrijeme Schalke-Galata misljenja sam da je Kolasinac za Zahirovica izmislio fudbal. U prvih 10-15 minuta poluvremena je bio najbolji na terenu. Covjek ni jednu loptu nije odigrao unazad, non-stop se ubacivao pred 16-erac, trci prirodno sa lakocom gore-dole..Momak mrak odigrao. Puno bi nam znacio onakav neko...Da Bog da da i njemu puno znacimo mi, pa da se to rijesi bar do Brazila
Infaze Studio wrote:Odgledavsi 2. poluvrijeme Schalke-Galata misljenja sam da je Kolasinac za Zahirovica izmislio fudbal. U prvih 10-15 minuta poluvremena je bio najbolji na terenu. Covjek ni jednu loptu nije odigrao unazad, non-stop se ubacivao pred 16-erac, trci prirodno sa lakocom gore-dole..Momak mrak odigrao. Puno bi nam znacio onakav neko...Da Bog da da i njemu puno znacimo mi, pa da se to rijesi bar do Brazila
A cekaj jel on jos uvijek ima sanse da zaigra za nas posto nije zvanicna bila?? I ako ima nebi ga pozvao pa makar ostali i bez Vede i Dzeke (nedaj boze)
i za vrsajevica i avdukica?
Molio bih vas da prestanete sa komentarima koji postavljaju pitanje kredibiliteta cuvenog fudbalskog agenta Seada.
Hvala
PS Briga vas hoce li Sven dobiti minutazu u 'ajduku
A ja mislim da bismo mi trebali kolektivno sjahati sa ovog lika više.
Mislim ono.. Pitali smo, neće da igra za nas, i uredu ... Sad on možda i bi, al', kako naš narod voli reći, kasno se je**om kajati.
Prema tome - popustite nas više sa Hajrovićem i okrenimo se kudikamo kvalitetnijim igračima koje bismo trebali dobiti da igraju za nas.