Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
ultima_palabra

#7126 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by ultima_palabra »

Polako, kad se dogovori sa Tihićem moraćete ga opet hvaliti :mrgreen:
kamen spoticanja

#7127 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by kamen spoticanja »

ultima_palabra wrote:Polako, kad se dogovori sa Tihićem moraćete ga opet hvaliti :mrgreen:
E onda sam definitivno glasac zlatka lagumdzije...pa makar samo ja za njega glasao...i zena mu amina
Krushna mrva

#7128 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

ultima_palabra wrote:Polako, kad se dogovori sa Tihićem moraćete ga opet hvaliti :mrgreen:
hebo zemlju gdje je Tihic glavni
MuaDib

#7129 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by MuaDib »

Ne podcjenjujte Fahru, njemu je čak i Kleopatra rekla, da će biti premjer :D
A što Kleopatra kaže, kad tad bude :-D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#7131 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de napravi i jednu sa Hilmom u kontri...šta bi pravo volio gledati njih dvojicu u LIVE debati...koji bi to odron bio
udrch

#7132 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

@vrbas1979

:thumbup: :lol: :lol: :lol:
jel mu ovo bio konačan odgovor..
EverlasTT

#7133 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by EverlasTT »

Cemu se Fahro nada na sledecim izborima, ono realno??
udrch

#7134 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

Fahro je izgubio i ovu utakmicu na terenima Remize..
slabi mu ovi igrači..
udrch

#7136 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

dobar komentar ispod slike :lol:
JoseMujica

#7137 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Jel ovo FaHraon na prvoj crti,bojišnice oslobađa plac za onu kuću što je prodavo pa kupovo od Lorda Buldožera?

mogo bi čoek svašta sda halaliti al što"nas usrećiše s Tornjakom nikad

ps

Kate molim dozvolu da oprljim Izmetbegovića što dade pare namjenjene armiji;ovom pešterskom čobanu
Katamaran_Sa

#7138 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:Jel ovo FaHraon na prvoj crti,bojišnice oslobađa plac za onu kuću što je prodavo pa kupovo od Lorda Buldožera?

mogo bi čoek svašta sda halaliti al što"nas usrećiše s Tornjakom nikad

ps

Kate molim dozvolu da oprljim Izmetbegovića što dade pare namjenjene armiji;ovom pešterskom čobanu
Pare su date da se napravi medij i to je ok ali stvoriti ovog Sosona i dati mu sve bez kontrlonog mehanizma je za zatvora.
Avaz svojim bljuvotima kreira javno misljenje, u tim novinama nista istinitog nema ali nista-
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#7139 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by KatarinaKosaca »

Kontam nešto .. prije par mjeseci nam je Ismeta Dervoz dikcijski perfektno sa svojim jako lijepim glasom i pomalo dramaturški objasnila da oni nisu stranka nego savez, da nude savez narodu, da budu u vlasti probno 3 mjeseca i ako nema pomaka, rezultata u tom periodu, moralno, principijelno i časno će se povući.. :roll: Oni u vlasti, prošlo više od 3 mjeseca Precednik im u ministarsvu, a Ismeta Dervoz šuti..

Fakat, ponižavaju nas do minus beskonačno, jer misle ne da smo zaboravni, nego da smo retardirani.
Ukratko, jako bih voljela da ova stranka ode u zaborav kao da nikada nije ni postojala, a Precednik u tvorza.
Krushna mrva

#7140 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Krushna mrva »

Fahro, ako cujes, hapsenja su potrebna cim prije. Ko prvi pocne da hapsi ima vlast u buducnosti, budi prvi, a to ti je prilika i da naguzis Selimovice i sve ostale koji ti smetaju
Edin H.

#7141 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Edin H. »

JoseMujica wrote::lol: :lol: :lol: "pisala sam o kriminalcima" ..."pisala sam čak i o svome suprugu iako ga tad nisam poznavala" :-)
I ja ovo nisam mogao vjerovati kad cuh, smatrala je supruga kriminalcem prije nego sto se udala - brzi jezik od pameti :roll:
JoseMujica

#7142 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by JoseMujica »

Ja nisam mogao vjerovat šta čuh...... :-) :-) :-) šta je sve u nas postalo nekom javnom facom zahvaljujući matorim mehkim chunama :roll:
fantom slobode

#7143 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by fantom slobode »

Fahraonu se javljaju da ih tuzi, posto je sad na funkciji...

Tuži mene, Fahrudine Radončiću
Napisao : Željko Milićević

Da si ti pravi Ministar za sigurnost Bosne i Hercegovine ti ne bi tužio Bošnjake muslimanske vjere i time nastojao i dalje održati mitologiju islamističke nasilnosti, nego bi ti tužio prave nasilnike, kršćane i hrišćane koji Bosni i Hercegovini, kako sam dobro znaš, danas opet rade o glavi. Oni danas opet rade o glavi bošnjačkoj naciji, i tebi je to dobro znano. Ali, mnogo je jednostavnije tužiti muslimane nego kršćane i hrišćane u današnjoj Europi koja ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama. O ovome sam govorio na međunarodnoj konferenciji za tisak, održanoj u aprilu 1993. godine u The National Press Club u Washingtonu, nakon koje je CNN prenio po svijetu moju izjavu da „Europa ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama“.

To je tako bilo onda i to je tako i danas.

Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti bi već odavno imao izrađene planove obrane Bosne i Hercegovine i Bošnjaka od nadolazećeg genocida.

Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti planovi obrane bi uključivali sve elemente geografije, tehnike, logistike i strategije, do najmanjih detalja. Ti planovi bi uključivali ustrojstvo, pozicioniranje i snabdijevanje redovnih vojnih jedinica, kao i specijalnih jedinica obučenih u taktičkom djelovanju na ograničenim i teško dosežnim prostorima. Ti planovi bi uključivali elektronsko nadgledanje i analizu svih komunikacija u Bosni i Hercegovini i u širem okruženju. Ti planovi bi uključivali planove suradnje i djelovanja s jedinicama drugih članica u okruženju, jer to će biti potrebno, kao što je i tebi to znano i jasno.

Ako gledamo šire, dodatna prijetnja sigurnosti Bosne i Hercegovine dolazi od vladajućih sfera u kršćanskim i hrišćanskim zemljama Europe, gdje su se te vladajuće sfere, kako je i tebi poznato, dobro pomogle patnjama svojih naroda i popljačkale prvo nacionalne riznice, a po tom i svoj narod, i sad su se okrenule popljačkati riznicu Europske unije da spase svoje fizičke živote od sudbine koja je, samo za primjer, zadesila Muamara Gadafija.

Traženje problema Europe u Islamu je danas passe, tome je prošlo vrijeme odavno. Danas su problemi Europe, i Bosne i Hercegovine, u ekstremnim kršćanima i hrišćanima koji su se odrekli vjere i ljudskih uzanci, a koji su se dočepali skupih fotelja. Tebe, gospodine Fahrudine Radončiću, ta i takva Europa izgleda jako privlači, inače ti ne bi svojega žrtvovao za prilaz Europi.

Tuži mene, Fahrudine, jer sam ja kršćanistički ekstremist koji vidi što se Bosni i Hercegovini sprema.

Ali, ako tužiš mene, Europa te neće tapšati po glavi, nego će te tapšati po glavi samo ako tužiš muslimane, pa makar i ne bili ekstremisti.

Radi se o opstanku i države i nacije, Ministre Fahrudine Radončiću! Počni se ponašati kao Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine.
udrch

#7144 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by udrch »

Spriječena pljačka Radeljaša i SDA putem Opće bolnice
Na magnetnoj rezonanci htjeli ukrasti dva miliona

Kriminalna odluka o kreditnom zaduženju Kantona Sarajevo i Opće bolnice "Prim. dr. Abdulah Nakaš" za projekt nabavke medicinske opreme, da je prošla na prekjučerašnjoj sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH, oštetila bi državu za blizu pet miliona maraka, saznaje "Dnevni avaz".

Prema dokumentaciji do koje je došao naš list, Vlada Kantona Sarajevo sa SDA na čelu 23. maja prošle godine donijela je zaključak kojim za najpovoljnijeg ponuđača za isporuku opreme bolnici na čijem je čelu Sebija Seka Izetbegović, supruga Bakira Izetbegovića, prihvata firmu "Odelga Hundelsgesellschaft MBH" iz Austrije, s ponudom u vrijednosti od 7,5 miliona eura odnosno 14,7 miliona maraka.
treba i na ovoj temi ostati dokumentovana njihova lažljiva priroda..
pa jebote, Sebija (čije imenovanje ne opravdam ničim) je na ovu funkciju imenovana samo prije mjesec dana..kakvi mazlumi pišu za ovog crnogorca to je čudo..nije ni čudo što ga sinoć Draganče onako na sva usta hvali kao konstruktivnog..
a ista ova novina se ubila braneći ostanak Bakira Nakaša na čelu ove bolnice, a uz SDP ministra Zlatka Petrovića on je bio jedan od tri potpisnika ove velike pljačke koju je uzgred odbila Skupština Kantona što je i logično, jer je ovo zaduženje kantona, ne FBiH..na temi od SDA sam sve i dokumentovao..
veljaca

#7145 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by veljaca »

Nesto ovaj Covic u Inervjuu na FACE TV previse fali Radoncica ... :D
kamen spoticanja

#7146 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

veljaca wrote:Nesto ovaj Covic u Inervjuu na FACE TV previse fali Radoncica ... :D
Nek draganche nagovori svoje puchanstvo da nam ga za izglasaju clana predsjedništva:) samo mora vratit sve hercegovce u domovinu...
Moj fahro dzaba kule i carobnjaci...malo si ti vremena proveo medju ovim brdima da bi shvatio kako bosanski brdski konj funkcionise...jes malo pritup al u konacnici uvijek uhaviza i pojede jahacha
Danguba

#7147 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by Danguba »

fantom slobode wrote:Fahraonu se javljaju da ih tuzi, posto je sad na funkciji...

Tuži mene, Fahrudine Radončiću
Napisao : Željko Milićević

Da si ti pravi Ministar za sigurnost Bosne i Hercegovine ti ne bi tužio Bošnjake muslimanske vjere i time nastojao i dalje održati mitologiju islamističke nasilnosti, nego bi ti tužio prave nasilnike, kršćane i hrišćane koji Bosni i Hercegovini, kako sam dobro znaš, danas opet rade o glavi. Oni danas opet rade o glavi bošnjačkoj naciji, i tebi je to dobro znano. Ali, mnogo je jednostavnije tužiti muslimane nego kršćane i hrišćane u današnjoj Europi koja ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama. O ovome sam govorio na međunarodnoj konferenciji za tisak, održanoj u aprilu 1993. godine u The National Press Club u Washingtonu, nakon koje je CNN prenio po svijetu moju izjavu da „Europa ne želi imati muslimane u svojim kolektivnim granicama“.

To je tako bilo onda i to je tako i danas.

Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti bi već odavno imao izrađene planove obrane Bosne i Hercegovine i Bošnjaka od nadolazećeg genocida.

Da si ti, gospodine Fahrudine Radončiću, pravi Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine, ti planovi obrane bi uključivali sve elemente geografije, tehnike, logistike i strategije, do najmanjih detalja. Ti planovi bi uključivali ustrojstvo, pozicioniranje i snabdijevanje redovnih vojnih jedinica, kao i specijalnih jedinica obučenih u taktičkom djelovanju na ograničenim i teško dosežnim prostorima. Ti planovi bi uključivali elektronsko nadgledanje i analizu svih komunikacija u Bosni i Hercegovini i u širem okruženju. Ti planovi bi uključivali planove suradnje i djelovanja s jedinicama drugih članica u okruženju, jer to će biti potrebno, kao što je i tebi to znano i jasno.

Ako gledamo šire, dodatna prijetnja sigurnosti Bosne i Hercegovine dolazi od vladajućih sfera u kršćanskim i hrišćanskim zemljama Europe, gdje su se te vladajuće sfere, kako je i tebi poznato, dobro pomogle patnjama svojih naroda i popljačkale prvo nacionalne riznice, a po tom i svoj narod, i sad su se okrenule popljačkati riznicu Europske unije da spase svoje fizičke živote od sudbine koja je, samo za primjer, zadesila Muamara Gadafija.

Traženje problema Europe u Islamu je danas passe, tome je prošlo vrijeme odavno. Danas su problemi Europe, i Bosne i Hercegovine, u ekstremnim kršćanima i hrišćanima koji su se odrekli vjere i ljudskih uzanci, a koji su se dočepali skupih fotelja. Tebe, gospodine Fahrudine Radončiću, ta i takva Europa izgleda jako privlači, inače ti ne bi svojega žrtvovao za prilaz Europi.

Tuži mene, Fahrudine, jer sam ja kršćanistički ekstremist koji vidi što se Bosni i Hercegovini sprema.

Ali, ako tužiš mene, Europa te neće tapšati po glavi, nego će te tapšati po glavi samo ako tužiš muslimane, pa makar i ne bili ekstremisti.

Radi se o opstanku i države i nacije, Ministre Fahrudine Radončiću! Počni se ponašati kao Ministar sigurnosti Bosne i Hercegovine
.
:thumbup: :thumbup:
hevi metalac

#7148 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hevi metalac »

hajd matere ti prestanite citirati bosnjaci.net i njihove "uradke" ako ikako moze.
kamen spoticanja

#7149 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

hevi metalac wrote:hajd matere ti prestanite citirati bosnjaci.net i njihove "uradke" ako ikako moze.
Reci fahri nek i njih tuzi
hevi metalac

#7150 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednos

Post by hevi metalac »

kamen spoticanja wrote:
hevi metalac wrote:hajd matere ti prestanite citirati bosnjaci.net i njihove "uradke" ako ikako moze.
Reci fahri nek i njih tuzi
hajde bolan ti njihovi komentatori nisu normalni, oni su pokrenuli pljuvanje po Predragu Lucicu.
Post Reply