English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ganjeta

#7126 Re: English Premier League

Post by ganjeta »

quasar wrote:Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.

Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
:thumbup:
Objasni ovo ježu, jer je njega sramota zbog nas.
quasar

#7127 Re: English Premier League

Post by quasar »

ganjeta wrote:
quasar wrote:Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.

Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
:thumbup:
Objasni ovo ježu, jer je njega sramota zbog nas.
jeza cemo poslati da se izvinjava. :D
ultima_palabra

#7128 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

quasar wrote:jeza cemo poslati da se izvinjava.
Ako Bakir I. ne bude mogao doći :mrgreen:
quasar

#7129 Re: English Premier League

Post by quasar »

ultima_palabra wrote:
quasar wrote:jeza cemo poslati da se izvinjava.
Ako Bakir I. ne bude mogao doći :mrgreen:
Ako.
cyprus

#7130 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Ma koliko mi bili ponosni na naše komplekse i debilizam, to ne mjenja činjenicu da to baš jesu: kompleksi i debilizam :)
ultima_palabra

#7131 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

cyprus wrote:Ma koliko mi bili ponosni na naše komplekse i debilizam, to ne mjenja činjenicu da to baš jesu: kompleksi i debilizam :)
Nisu to kompleksi i debilizam nego zajebancija... loša i zastarjela zajebancija.

Jedino što je gore od te zajebancije su porivi nekih da se stide u ime cijele države i uzdižu to na nivo nacionalnog problema, iako nemaju nikakve veze sa čitavom situacijom.
Edin H.

#7132 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:
Edin H. wrote:
BHF_Manijak wrote:Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Ovo nama kontru pucaju :D

Asmir ko' Dzeko Top i Flop of the Match :D

http://www.goal.com/en-us/match/60567/t ... oke/report
Hajd dobro sve, ali ne znam koji ga qrac redakcija proglasi flopom mater im debilnu! :roll:
Ja sam iskreno isto ostao zabezeknut, Asmir sekunde nije kriv za gol.
Odes u London Tottenhamu, imas tri boda do kraja meca, primis u produzetku gol za koji golman nije kriv i proglase golamana za flop of the match. Nigdje veze.

Tacno su nam se natovarili na kosti, je nemam drugog objasnjenja.
Arteta

#7133 Re: English Premier League

Post by Arteta »

Izgleda da ce Tottenham zavrsiti peti.
dragonz

#7134 Re: English Premier League

Post by dragonz »

goal.com je prepisivačka stranica koja kopira vijesti i preglede utakmica bez ikakvog smisla jedini novinar koji je imao pojma o pisanju je onaj što je nekad pisao o MAN UTD ( prezime mu je nešto sa M.......) ali i njega nema već duže vrijeme
dragonz

#7135 Re: English Premier League

Post by dragonz »

Arteta wrote:Izgleda da ce Tottenham zavrsiti peti.
pa hoće kako sudije paze na arsenal u posljednje vrijeme
cyprus

#7136 Re: English Premier League

Post by cyprus »

ultima_palabra wrote:
cyprus wrote:Ma koliko mi bili ponosni na naše komplekse i debilizam, to ne mjenja činjenicu da to baš jesu: kompleksi i debilizam :)
Nisu to kompleksi i debilizam nego zajebancija... loša i zastarjela zajebancija.

Jedino što je gore od te zajebancije su porivi nekih da se stide u ime cijele države i uzdižu to na nivo nacionalnog problema, iako nemaju nikakve veze sa čitavom situacijom.
Zajebancija bi bila da tu ima nečeg smješnog, a meni je ovo u principu vrlo tužno... Ovakvo nešto mene samo podsjeća koliko smo loši i jadni u svakom smislu, te nam je jedina satisfakcija to što možemo naklikat nekakvo dugme na internetu više od bilo koga drugog (i to samo zato što to dugme nikog drugog i ne interesuje)...

PS A i zbog Džeke mi je žao... ovakvo nešto mu zasigurno neće pomoć u ničemu, jedino može navuć na sebe animozitet pojedinih ljubitelja fudbala kojima ovo preseravanje ide na živce... Ni kriv, ni dužan.
BHF_Manijak

#7137 Re: English Premier League

Post by BHF_Manijak »

Begovic 8. golman Premiershipa prema ocjenama!

http://sportsport.ba/ino_fudbal/begovic ... hipa/77147

Samo ne kontam kako je Hart ovako lose plasiran, za moj ukus golman u najboljoj formi u Evropi trenutno, strasna sezona! :shock:
Romanista 101%

#7138 Re: English Premier League

Post by Romanista 101% »

.
salihamidžić 20

#7139 Re: English Premier League

Post by salihamidžić 20 »

Bravo Begovicu, samo naprijed... :thumbup: :bih: :thumbup:
quasar

#7140 Re: English Premier League

Post by quasar »

BHF_Manijak wrote:Begovic 8. golman Premiershipa prema ocjenama!

Samo ne kontam kako je Hart ovako lose plasiran, za moj ukus golman u najboljoj formi u Evropi trenutno, strasna sezona! :shock:
Mislim da je Hart vjerovatno najjaci golman u Evropi trenutno i po broju primljenih golova i po broju skinutih zicera.
Da im nije harta, bili bi max treci sa tendencijom propadanja nize.
ultima_palabra

#7141 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

quasar wrote:

Mislim da je Hart vjerovatno najjaci golman u Evropi trenutno i po broju primljenih golova i po broju skinutih zicera.
Da im nije harta, bili bi max treci sa tendencijom propadanja nize.
Možda broje ukupan broj odbrana... Hart nema puno odbrana, ali su zato većina njegovih odbrana strogi ziceri.
quasar

#7142 Re: English Premier League

Post by quasar »

Strogi ziceri. Mislim da u januaru, a mozda i februaru ne bi imali ni jednu pobjedu bez Hartovih cudesa.
2407

#7143 Re: English Premier League

Post by 2407 »

To samo sto gledate Harta svaku utakmicu najbolji vam :roll:

Svaki prosjecan golman u Italiji i Njemackoj skine isto toliko zicera po utakmici pa nista, nego i svi mi i englezi su navikli da su njihovi golmani nevojerovatne rupe pa sad sto on malo odskace od prosjeka odmah njabolji golman u evropi, jasta radi :-)
and

#7144 Re: English Premier League

Post by and »

Edin H
Odes u London Tottenhamu, imas tri boda do kraja meca, primis u produzetku gol za koji golman nije kriv i proglase golamana za flop of the match. Nigdje veze.

i mene je iznenadilo,pogotovo kad sam vidio gol koji se nije mogao braniti.
pročitao sam da je tokom utakmice imao nekih greškica,nesigurnosti koje su ih mogle koštati gola pa je to možda razlog :?
quasar

#7145 Re: English Premier League

Post by quasar »

2407 wrote:To samo sto gledate Harta svaku utakmicu najbolji vam :roll:

Svaki prosjecan golman u Italiji i Njemackoj skine isto toliko zicera po utakmici pa nista, nego i svi mi i englezi su navikli da su njihovi golmani nevojerovatne rupe pa sad sto on malo odskace od prosjeka odmah njabolji golman u evropi, jasta radi :-)
Moze i to biti, ali kad se uzme ukupan doprinos za polozaj na tabeli, Hart je tu na vrhu.
BHF_Manijak

#7146 Re: English Premier League

Post by BHF_Manijak »

JA pogledam 80% utakmica Njemacke lige, sto direktno u simulcast prenosu sto "produzene" highlightse od ARD-a, i vjeruj mi slabo sam vidio da ima golma Hartove trenutno forme, necu ici hrabro sa izjavom da je najjaci u Evropi, jer treba on jos godina i godina da se dokaze da bi tu titulu zasluzio, ali je ove godine fakat odlican. Za moj ukus je recimo Neuer kvalitetniji i duze je na sceni od Harta, stoga bih ga stavio ispred njega, ali ako ovako Englez nastavi bice extra extra golman!
Edin H.

#7147 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

and wrote:
Edin H

i mene je iznenadilo,pogotovo kad sam vidio gol koji se nije mogao braniti.
pročitao sam da je tokom utakmice imao nekih greškica,nesigurnosti koje su ih mogle koštati gola pa je to možda razlog :?
Gledam u Mirroru dobio sedmicu :roll:

Tottenham: Friedel 6, Walker 6, Kaboul 6, King 6 (Nelsen 84), Assou-Ekotto 6, Kranjcar 5 (Defoe 45, 6), Parker 6, Modric 6, Bale 6, Van der Vaart 6, Saha 6 (Dos Santos 72, 5).

Stoke: Begovic 7, Wilkinson 7, Huth 8, Shawcross 8, Wilson 7, Pennant 7, Palacios 7 (Whitehead 57, 6), Diao 7 (Whelan 5), Jerome 8, Walters 7, Crouch 9.
quasar

#7148 Re: English Premier League

Post by quasar »

Zavjera, brate, zavjera. Cim kraj igraca ima nasa zastava, odmah server automatski flopira.
todd_smith

#7149 Re: English Premier League

Post by todd_smith »

pa cim je De Gea u prvih 10 odmah znas da lista ne valja :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#7150 Re: English Premier League

Post by Mustang1 »

On se popravio u zadnje vrijeme .. Ali opet nisam siguran da se toliko popravio :D
Post Reply