nadam se da će vidjeti
pita od sira iz mijeha
PS napokon se i moj recept pojavio na početnoj stranici coolinarke kao izdvojen recept
kisele paprike hihi
Moderator: anex
sta vidioNaatasha wrote:za mog komšiju Tota
nadam se da će vidjeti
pita od sira iz mijeha
PS napokon se i moj recept pojavio na početnoj stranici coolinarke kao izdvojen recept
kisele paprike hihi
sta je rec??Naatasha wrote:mogu samo u prodavnicu pa uslikati. moja noga više u vrapčiće neće kročiti

hahaha :$ hvalanova_korisnica wrote:Ako tako nastavis udaces se do 18. god!!!!!
Svaka cast![]()
jesu ovo palacinci filovani ili??? lijepo izgleda...
+1staples wrote:Svaka cast svima, ali kad Indigo-x postavi slike...ja kapituliram
![]()
Svaka cast

recepti su ti na drugom salteruNaatasha wrote:ja bih recept od njoka ako može
NaravnoNaatasha wrote:ja bih recept od njoka ako može
eeeee i ja sam za fina fakta mjesinu torotana preko reda fasovoNaatasha wrote:evo toto dobih ja recept preko reda
hvala dori
Onda budi ljubazna pa ne spammaj po temi._22222_d wrote:ja sam danas, nakon godina i godina pravila sljivopitu za iftar...
bas je ukusna...
samo mi je zahmet ovo slikanje...

ja ih poslje toga imam obicaj isprziti na puteru da dobiju zlatnu boju i zalijem vrhnjem za kuhanjeDori wrote:NaravnoNaatasha wrote:ja bih recept od njoka ako može
2-3 krompira skuhas, ispasiras i stavis na dasku da se ohladi. Dodas brašno (oko 150gr), 1 jaje, ulje i so, umijesis tijesto i podijelis na više komada. Svaki komad posebno razvaljas u tanke dugačke valjke (debljine kažiprsta), a zatim od valjka izrežes komadiće duge 2-3 cm. Kuhas ih u vreloj slanoj vodi dok ne isplivaju