FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#7126 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Btw...
Image
:D

Malo smo otisli u off, ali vjerujem da se niko nece ljutiti. :)
Dialer

#7127 Re: FC Barcelona

Post by Dialer »

Eno sad uvrjedio islam hahahahahaahah, i murinja napali oko hahahahhahaha. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Zmijuga loma

#7128 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Fenomen je kako ovi naši pokušaji novinara bez problema stave naslov "Ozil: Villa je vrijeđao islam" i "Ozil: Branio sam svoju vjeru, jer je Villa uvrijedio islam" kao da je to čovjek pred 10 kamera rekao na presici, a u stvari ne mogu uopšte naći trag otkud citat uopšte potječe. Prvi nisu apsolutno nikakav izvor stavili, dok ovi drugi navode da je to izjavio na Twitteru iako ja evo ne mogu naći Ozilov oficijelni Twitter, ne znam uopšte postoji li. Šta banda neće uraditi za klik više.

Inače, nakon prve polufinalne utakmice LP je isto tako po netu kružila priča kako je Arbeloa na poluvremenu vrijeđao Keitu na vjerskoj osnovi pa je bilo ono guranje na izlazu gdje je Pinto dobio crveni. Isto bila priča 'Keita miran, nebi on napao tek tako". :D
sinkaspud

#7129 Re: FC Barcelona

Post by sinkaspud »

Barcelona kao klub i njeni navijaci su poznati po vrijedjanju protivnickih igraca na rasnoj i vjerskoj osnovi pa stoga ovo oko Davida Ville uopste nije iznenadjenje. Nadam se da ce im Quatar Fondation ukinuti sponzorstvo zbog nemilih incidenata i vrijedjanja drugog i drugacijeg.
LSD

#7130 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

sinkaspud wrote:Barcelona kao klub i njeni navijaci su poznati po vrijedjanju protivnickih igraca na rasnoj i vjerskoj osnovi pa stoga ovo oko Davida Ville uopste nije iznenadjenje.
Ima li kakav dokaz da je Villa nekog vrijeđao :? ili je furka onako usput pljuvati po barsi i njenim igracima :?
Richard Wagner

#7131 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Riddle wrote:Hmmm... mislio sam na lob udarce. :D Kad igrac utrci u zadnjem trenutku ispred golmana i samo je lagano potkopa preko njega - ludilo.

Ali da, trokut je zakon. Iako u PES 2011 ima potpuno novi sistem dodavanja, ne moze se bas fino koristiti, jer ostali igraci to ne prate. Ali PES 2012 je to promijenio. AI je mnogo inteligentniji i sam predviđa akcije i pasove koje bi igrac mogao izvesti i tako se i krece, utrcava, navlaci na sebe odbranbene igrace... Izgleda puno bolje.
Kocka + R1. :mrgreen:
Obuca9

#7132 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

689908 wrote:sta ovaj villa psuje islam da Bog da se osušio :x
Baš me čudi, Španci su inače veliki ljubitelji islama i muslimana. Toliko ih vole, da su ih morali sve protjerati :D
Charuga
Globalni moderator

#7133 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

sinkaspud wrote:Barcelona kao klub i njeni navijaci su poznati po vrijedjanju protivnickih igraca na rasnoj i vjerskoj osnovi pa stoga ovo oko Davida Ville uopste nije iznenadjenje. Nadam se da ce im Quatar Fondation ukinuti sponzorstvo zbog nemilih incidenata i vrijedjanja drugog i drugacijeg.
Bas tako, zato u klubu igraju Abidal, Keita i Afelaj i zive u nemogucim uslovima. Zato i Meho Kodro nije mogao igrati jer je Musliman i ime mu i sad stoji u njihovom muzeju. I Zlatan Ibrahimović ima pravo nemuslimansko prezime.
hz__semir wrote:
Baš me čudi, Španci su inače veliki ljubitelji islama i muslimana. Toliko ih vole, da su ih morali sve protjerati :D
Da, zato u Madridu mrze Khediru, Ozila, Sahina i ostale i jedva cekaju da ih protjeraju. Zato je grad Barcelona pobratim sa Sarajevom (kao gradom). Zato su nam renovirali zgrade u nekim naseljima i slali pomoc. Zato sto nas mrze.

Licno bijah u Spaniji i ne osjetih tu mrznju. Bolje i lakse sam usao u Spaniju (bez imalo maltretiranja) nego sto sam izasao i usao u susjednu Hrvatsku. Sumnjiviji sam bio komsijama na aerodromu nego spancima kao mrziteljima Muslimana. Bezveze vam je ta prica u svakom slucaju. Vratite se na fudbalu ...
Bušman

#7134 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

LSD wrote:Ima li kakav dokaz da je Villa nekog vrijeđao :? ili je furka onako usput pljuvati po barsi i njenim igracima :?
Prica se da potice sa fan foruma Real Madrida, mada nemam dokaz za to. Sacekat cemo, Ozil moze podnijeti prituzbu na Villu ako je to stvarno uradio.
fixer

#7135 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Bušman wrote:
LSD wrote:Ima li kakav dokaz da je Villa nekog vrijeđao :? ili je furka onako usput pljuvati po barsi i njenim igracima :?
Prica se da potice sa fan foruma Real Madrida, mada nemam dokaz za to. Sacekat cemo, Ozil moze podnijeti prituzbu na Villu ako je to stvarno uradio.
Ma kakva uvreda. Da nekog rijecima onako povrijedis treba kakva takva inteligencija. Villa se ne doima da moze sastaviti nista sem lopte. Recenica - tesko. Uvreda - jos teze. Glupost totalna. :)
Richard Wagner

#7136 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

fixer wrote:
Bušman wrote:
Ma kakva uvreda. Da nekog rijecima onako povrijedis treba kakva takva inteligencija. Villa se ne doima da moze sastaviti nista sem lopte. Recenica - tesko. Uvreda - jos teze. Glupost totalna. :)
Pet i po hiljada postova i nijedne činjenice nisi sastavio.
jahjah

#7137 Re: FC Barcelona

Post by jahjah »

Richard Wagner wrote:
fixer wrote: Ma kakva uvreda. Da nekog rijecima onako povrijedis treba kakva takva inteligencija. Villa se ne doima da moze sastaviti nista sem lopte. Recenica - tesko. Uvreda - jos teze. Glupost totalna. :)
Pet i po hiljada postova i nijedne činjenice nisi sastavio.
a jos i ne zna sastaviti ni loptu za razliku od Ville :D
Glanzer

#7138 Re: FC Barcelona

Post by Glanzer »

Ovo s izjavom Ozila je klasican Mourinjov pokusaj da unese razdor u ekipi Barce,nikako ne mogu shvatiti sta mu je nazao ucinjeno dok je bio u Barci da ih ovoliko mrzi,ili je razlog (sto je meni vjerovatnije) odbijanje Moua od strane Barce za trenerski angazman a on im se sam ponudio kad se razisao s Abramom.
Sva mrznja polazi od Mourinja,koliko znamo i prije su igrane ove utakmice ali nikad s ovolikim nesportskim ponasanjem,pa ovi isti igraci igraju zajedno u reprezentaciji a tamo nema Mouovog uticaja i igraci se sasvim normalno ponasaju,osvojise sve zivo.
Neka me neko ubijedi da igrac smije da se ponasa na terenu recimo kao divljak-Pepe ako mu trener to ne odobrava,zavrsio bi na smetljistu nog.historije gdje ce ovaj gore sigurno prije ili kasnije i zavrsiti.
I ovo oko trenera,ja koliko znam Sir je osvojio 20 titula za isto toliko godina a ovaj Pep vec za sedmicu ima priliku za 12-tu u samo tri-cetiri godine,tako da po tom tesko da Pep ne bude najveci trener u istoriji,ako vec nije.
Obuca9

#7139 Re: FC Barcelona

Post by Obuca9 »

Plavih_11 wrote:
hz__semir wrote:
Da, zato u Madridu mrze Khediru, Ozila, Sahina i ostale i jedva cekaju da ih protjeraju. Zato je grad Barcelona pobratim sa Sarajevom (kao gradom). Zato su nam renovirali zgrade u nekim naseljima i slali pomoc. Zato sto nas mrze.

Licno bijah u Spaniji i ne osjetih tu mrznju. Bolje i lakse sam usao u Spaniju (bez imalo maltretiranja) nego sto sam izasao i usao u susjednu Hrvatsku. Sumnjiviji sam bio komsijama na aerodromu nego spancima kao mrziteljima Muslimana. Bezveze vam je ta prica u svakom slucaju. Vratite se na fudbalu ...
Zajebancija bolan, upali se k'o da sam mu u Željezničar dirno :D

P.S.
Catalunya is not Spain :lol: :lol: :lol: :lol:
ortega

#7140 Re: FC Barcelona

Post by ortega »

sto bi te mrzili kao muslimana kad su ih se efikasno rijesili, i njih i njihovih simbola i bogomolja, zar bi sad trebali mrzit i turista koji ce im koji dinar ostavit, ne brini osiguran si hehehe
jeza u ledja

#7141 Re: FC Barcelona

Post by jeza u ledja »

Znaci Marcela provocirali na rasnoj osnovi, Ozila na vjerskoj, a Mourinha na intelektualnoj? :D
just principe

#7142 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

kakve veze to ima sa spancima, ovdje je rijec o pojedincu tj Villi a ne o tome ko koga voli

navijaci Barce ga brane, ali nemaju razloga za to - kazete treba saslusati i drugu stranu, nesto ne cujem Villu da se oglasio, vjerovatno ne zna sta ce izmisliti, do tada niko normalan ne moze braniti Villu

ne treba ti nikakva pamet da bi opsovao ili vrijedjao :roll:
armin071

#7143 Re: FC Barcelona

Post by armin071 »

jeza u ledja wrote:Znaci Marcela provocirali na rasnoj osnovi, Ozila na vjerskoj, a Mourinha na intelektualnoj? :D
Unistise mu mozak igrom kratkih pasova. A Marcel ima spec. zadatak od Mourinha da sljedeci derbi Messija "gadja" sa kopackom u prsa ili cak direktno u glavu jer ocito da ovi dosadasnji pokusaji ( noge i kuk) nisu imali nekog uticaja na igru "malog Harry Pottera sa loptom".
fixer

#7144 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Richard Wagner wrote: Pet i po hiljada postova i nijedne činjenice nisi sastavio.
Izvini, nisam znao da ti je David brat. Fkt izvini. Nisam te mislio uvrijediti.
Distortion

#7145 Re: FC Barcelona

Post by Distortion »

Murinjo :lol:

Koja muka, koja nemoc, koje izivljavanje...

Pa sta je sljedece?

Pojedose se...

:D
skenderija04

#7146 Re: FC Barcelona

Post by skenderija04 »

Pozdrav svima,
Ponovo el clasico ovaj put bez nekog veceg uloga osim ponosa. Titula ne vrijedi nista. Prvo o fudbalu. Madrid je iskreno vise pokazao i da je pobjedio ne bi bilo nezasluzeno. Barca sa dosta problema u iznosenju lopte i u samoj organizaciji igre. Moze se pricati o fizickoj spremnosti ekipa ali to je slobodan izbor svakog kluba i njihovih trenera kako ce organizovati pripreme.Madrid je ovoga trentka spremniji . Ali nije samo fizicka sprema u pitanju. Madrid je pokazao da je sazrio kao cjelina i da vec postoje mehanizmi u njihovoj igri koji funkcionisu bezprijekorno. Sto se tice Barce sta reci. Veliku vecinu vremena u podredjenom polozaju. Meni licno se dopao Alexis u prvoj utakmici. O Messiju je glupo i pricati. Sto se tice guzve na kraju utakmice mislim da se mogla izbjeci. Ipak jedan covjek je upalio fitilj i sve je krenulo lancano. Taj covjek se zove Jose Mourinho. On ili nije svjestan koga trenira, ili mu je institucija kao sto je R. Madrid prevelik zalogaj. Pogledajte kako je sve pocelo i zbog cega, od 20-te sekunde
Dialer

#7147 Re: FC Barcelona

Post by Dialer »

jeza u ledja wrote:Znaci Marcela provocirali na rasnoj osnovi, Ozila na vjerskoj, a Mourinha na intelektualnoj? :D
I jos ga oko napalo :lol: :lol: :lol: :lol:
Charuga
Globalni moderator

#7148 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

https://www.youtube.com/watch?v=DL563I3 ... r_embedded

Code: Select all

http://source.ba/clanak/754289460790/sport/Mourinho%20udario%20Fabregasa%20dok%20je%20le%C5%BEao%20na%20zemlji!
fidoremilienko

#7149 Re: FC Barcelona

Post by fidoremilienko »

Plavih_11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=DL563I3 ... r_embedded

http://source.ba/clanak/754289460790/sport/Mourinho%20udario%20Fabregasa%20dok%20je%20le%C5%BEao%20na%20zemlji!
E jes ga udario!? :-)
ultima_palabra

#7150 Re: FC Barcelona

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=DL563I3 ... r_embedded

Pa gdje im je ovdje to iz naslova? Jedino novo što se vidi ovdje je da je njemu neko iz osoblja Barcelone opalio šamar...
Post Reply