Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bodkin wrote:Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacu kad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo
Neuporedivo,kroz Hungariju im je samo trebao prolaz a ovi su ovde zaglavili,dok su proticali nisu nikom smetali.
Eis, nisu smetali? Mislis nije se pisalo po forumima i medijima? I madjarska im je zabranila ulaz jer su mislili da ce ostati.
gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
Bodkin wrote:Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacu kad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo
Neuporedivo,kroz Hungariju im je samo trebao prolaz a ovi su ovde zaglavili,dok su proticali nisu nikom smetali.
A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
CPT wrote:
A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
Nema socijale mislis a otisli su kako da ne.Zato su centri sada krcati , eu je zatvorila granice red je da mi primimo jadne izbjeglice iz bangladesa.
CPT wrote:
Nema socijale mislis a otisli su kako da ne.Zato su centri sada krcati , eu je zatvorila granice red je da mi primimo jadne izbjeglice iz bangladesa.
Da jos koju floskulu... Cak i da ima "socijale" ne bi ostali u BIH jer od "socijale" ne mozes poceti zivot od 0. Ne krecu na put od nekoliko hiljada km da bi na kraju za 400KM prodavali kifle u Velikoj Kladusi.
Da, otisli su... Od nekoliko stotina hiljada koji su prosli u SLO je ostalo nesto oko 1500. U HR isto. Takav je broj svake godine zadnjih 20+ godina. I od tih 1000 i nesto 90% nestane prvom prilikom.
gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
jajara wrote:gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
Velecevo, Kljuc
ISIL na odmoru
prije nego sto se 1000x ponovi glupost koliko je muskaraca koliko je prosjecna starost, itd, itd, itd... bar priblizno provjeriti statistiku na destinaciji
jajara wrote:gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
Velecevo, Kljuc
ISIL na odmoru
prije nego sto se 1000x ponovi glupost koliko je muskaraca koliko je prosjecna starost, itd, itd, itd... bar priblizno provjeriti statistiku na destinaciji
Pa daj nam ti statistiku ovdje umjesto jedne slike djevojcice koju ocito koristis van konteksta.
Velecevo, Kljuc
ISIL na odmoru
zaglavili su koliko i tad... polako citati, moze? sigurno se sjecas barikada? ili kad su plutali uz HR/SLO granicu? ili kad su gorjeli kampovi, vracali vozovi, itd, itd?
Kejn wrote:Pa daj nam ti statistiku ovdje umjesto jedne slike djevojcice koju ocito koristis van konteksta.
da prebacis na pocetak teme ili da sam malo proGooglas? nije neka znanost
Pa ako je tako lahgano naci podatak i "nije neka nauka" sto to onda ti zacas ne podastres podatke za nas koji ne umiju da nadju ili nam je mrsko?
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd?
CPT wrote:
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd?
evo ja sam izvuko statistiku iz 10 videa koje sam pogledo jucer i danas...sve one tuce masovne i sad ozljedjivanje 3 policajca...znaci nisam vidio niti jednog ispod 18 godina niti iznad 30. takodjer nijednu zenu.
jajara wrote:gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
Evo ja ih podržavam, i to samo zato što je tebi muka, ho'š se pobit ?
jajara wrote:gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
CPT wrote:
evo ja sam izvuko statistiku iz 10 videa koje sam pogledo jucer i danas...sve one tuce masovne i sad ozljedjivanje 3 policajca...znaci nisam vidio niti jednog ispod 18 godina niti iznad 30. takodjer nijednu zenu.