Ilegalni migranti u BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Bodkin

#7126 Re: Migranti u BiH

Post by Bodkin »

bingov buraz wrote:
Bodkin wrote:Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacu :lol: kad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo :D
Neuporedivo,kroz Hungariju im je samo trebao prolaz a ovi su ovde zaglavili,dok su proticali nisu nikom smetali.
Eis, nisu smetali? Mislis nije se pisalo po forumima i medijima? I madjarska im je zabranila ulaz jer su mislili da ce ostati.

Uvijek sve neuporedivo :-D
freelancerusk

#7127 Re: Migranti u BiH

Post by freelancerusk »

jajara

#7128 Re: Migranti u BiH

Post by jajara »

gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
CPT

#7129 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

bingov buraz wrote:
Bodkin wrote:Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacu :lol: kad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo :D
Neuporedivo,kroz Hungariju im je samo trebao prolaz a ovi su ovde zaglavili,dok su proticali nisu nikom smetali.
A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
CPT

#7130 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

Bodkin wrote:Eis, nisu smetali? Mislis nije se pisalo po forumima i medijima? I madjarska im je zabranila ulaz jer su mislili da ce ostati.
pa nije bilo bas tako :wink:
славянин

#7131 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

CPT wrote: A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
Nema socijale mislis :D a otisli su kako da ne.Zato su centri sada krcati , eu je zatvorila granice red je da mi primimo jadne izbjeglice iz bangladesa. :D
CPT

#7132 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

славянин wrote:
CPT wrote: A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
Nema socijale mislis :D a otisli su kako da ne.Zato su centri sada krcati , eu je zatvorila granice red je da mi primimo jadne izbjeglice iz bangladesa. :D
Da jos koju floskulu... Cak i da ima "socijale" ne bi ostali u BIH jer od "socijale" ne mozes poceti zivot od 0. Ne krecu na put od nekoliko hiljada km da bi na kraju za 400KM prodavali kifle u Velikoj Kladusi.

Da, otisli su... Od nekoliko stotina hiljada koji su prosli u SLO je ostalo nesto oko 1500. U HR isto. Takav je broj svake godine zadnjih 20+ godina. I od tih 1000 i nesto 90% nestane prvom prilikom.
jajara

#7133 Re: Migranti u BiH

Post by jajara »

gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
CPT

#7134 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

jajara wrote:gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
Image

Velecevo, Kljuc

ISIL na odmoru

prije nego sto se 1000x ponovi glupost koliko je muskaraca koliko je prosjecna starost, itd, itd, itd... bar priblizno provjeriti statistiku na destinaciji :wink:
Kejn

#7135 Re: Migranti u BiH

Post by Kejn »

CPT wrote:
jajara wrote:gledaj izbjeglica. sve momci 20,30 godina. nema nijedne zene ni djeteta...cista vojska isila 100%. bacili papire u rijeku i hodaju slobodno medju zemljama. ovo nije kriv ni dodik ni bakir niti ijedan politicar nego globalna svjetska politika koja ovo dopusta s namjerom
Image

Velecevo, Kljuc

ISIL na odmoru

prije nego sto se 1000x ponovi glupost koliko je muskaraca koliko je prosjecna starost, itd, itd, itd... bar priblizno provjeriti statistiku na destinaciji :wink:
Pa daj nam ti statistiku ovdje umjesto jedne slike djevojcice koju ocito koristis van konteksta.
Anno Domini

#7136 Re: Migranti u BiH

Post by Anno Domini »

CPT wrote:
Image

Velecevo, Kljuc

ISIL na odmoru

statisti u filmu skupljači perja, kakvi migranti.
bingov buraz

#7137 Re: Migranti u BiH

Post by bingov buraz »

CPT wrote:
bingov buraz wrote:
A BIH je konacna destinacija? Valjda si prespavao kad su zaglavili na HR granici, na SLO granici, pa vlakove tamo vamo, pa kampovi (i pozare), protesti, smece ovo ono, itd, itd. I na kraju vise manje svi otisli kao sto ce otici i iz BiH. Cak i da zele (a ne zele) ne mogu ostati u BiH jer nemaju od cega zivjeti ili poceti nov zivot.
Piše lijepo zaglavili,čitati sa razumijevanjem.
CPT

#7138 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

Kejn wrote:Pa daj nam ti statistiku ovdje umjesto jedne slike djevojcice koju ocito koristis van konteksta.
da prebacis na pocetak teme ili da sam malo proGooglas? nije neka znanost
CPT

#7139 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

bingov buraz wrote:.
zaglavili su koliko i tad... polako citati, moze? sigurno se sjecas barikada? ili kad su plutali uz HR/SLO granicu? ili kad su gorjeli kampovi, vracali vozovi, itd, itd?
Kejn

#7140 Re: Migranti u BiH

Post by Kejn »

CPT wrote:
Kejn wrote:Pa daj nam ti statistiku ovdje umjesto jedne slike djevojcice koju ocito koristis van konteksta.
Pa ako je tako lahgano naci podatak i "nije neka nauka" sto to onda ti zacas ne podastres podatke za nas koji ne umiju da nadju ili nam je mrsko? :D
CPT

#7141 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

Kejn wrote:
CPT wrote:
Pa ako je tako lahgano naci podatak i "nije neka nauka" sto to onda ti zacas ne podastres podatke za nas koji ne umiju da nadju ili nam je mrsko? :D
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd? :roll:
jajara

#7142 Re: Migranti u BiH

Post by jajara »

CPT wrote:
Bilo je vise puta u ovoj temi. Zadnji put nekih 30 stranica nazad. Ako te bas toliko zanima sigurno ces pronaci. Ili u Googlu ukucaj. Ako je to takva misterije odakle se onda izvlaci statistika o isilu, o muskaricma, o mladicim, ajfonima, itd? :roll:
evo ja sam izvuko statistiku iz 10 videa koje sam pogledo jucer i danas...sve one tuce masovne i sad ozljedjivanje 3 policajca...znaci nisam vidio niti jednog ispod 18 godina niti iznad 30. takodjer nijednu zenu.
Janjicar

#7143 Re: Migranti u BiH

Post by Janjicar »

jajara wrote:gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
Evo ja ih podržavam, i to samo zato što je tebi muka, ho'š se pobit ?
славянин

#7144 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

Janjicar wrote:
jajara wrote:gledaj sto se dere DAJTE MI NALOG...dat cu ti ga ja cim mi bude napadnut clan porodice od strane ovih mrčavaca...znaci necu nijednog od njih dirnut nego se na svakom od vas koji ih podrzavate pojedinacno iskalit
Opet janjicari napadaju bosnu :lol: :lol: :lol:
CPT

#7145 Re: Migranti u BiH

Post by CPT »

jajara wrote:
CPT wrote:
evo ja sam izvuko statistiku iz 10 videa koje sam pogledo jucer i danas...sve one tuce masovne i sad ozljedjivanje 3 policajca...znaci nisam vidio niti jednog ispod 18 godina niti iznad 30. takodjer nijednu zenu.
Mislis ovako nesto?
Image
Bihac

Image
Kljuc
jajara

#7146 Re: Migranti u BiH

Post by jajara »

Janjicar wrote:
ne smijem zajeban si mnogo. :run:
Janjicar

#7147 Re: Migranti u BiH

Post by Janjicar »

jajara wrote:
Janjicar wrote:
ne smijem zajeban si mnogo. :run:
Rek'o si na svakom jbg što lažeš onda ?
pustopoljina

#7148 Re: Migranti u BiH

Post by pustopoljina »

Oj naplacivali migrantima 10 eur noc...u 2 kuce..180 u jednoj i 102 u drugoj
..
Nekom rat nekom brat :lol:
славянин

#7149 Re: Migranti u BiH

Post by славянин »

pustopoljina wrote:Oj naplacivali migrantima 10 eur noc...u 2 kuce..180 u jednoj i 102 u drugoj
..
A ti migranti nemaju para da kupe hranu ono bi ? :?
Last edited by славянин on 14/06/2019 16:36, edited 1 time in total.
pustopoljina

#7150 Re: Migranti u BiH

Post by pustopoljina »

славянин wrote:
pustopoljina wrote:Oj naplacivali migrantima 40 eur noc u 2 kuce..180 u jednoj i 102 u drugoj
..
A ti migranti nemaju para da kupe hranu ono bi ? :?
Pliz ispravi..10 eur noc...pogresno sam utipkala
Last edited by pustopoljina on 14/06/2019 16:16, edited 2 times in total.
Locked