Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tempuser wrote:Nisam siguran da su ove lajsne sa 127 MK2 jer je ova na zadnjoj polustranici jednostavno preduga i virila bi preko tocka ba 20 cm kad bi se nize spustila
nekad davno sam vidjeo na zutom 127 iste takve na normalnom mjestu i jedan bijeli gtl 2 vrata ih je imao,na vratima na pocetku ima fiatov znak,moguce da su bile neke aftermarket pa se odrezu one kockice na kraju....
Koliko sam uspio da upratim slicne lajsne su imali Mk2 Sport i MK3 Special, ali ako pogledas slike nije to - to, ovaj nas je ipak bonsek tuner. Mk3 Sport ima debelu lajsnu do dna vrata.
This was part of the U.K. scrapping scheme,
Cars just sitting on an airfield in Bedfordshire .
Photos taken today
Can't even be used for parts at all and all gonna get crushed.
A u cemu je fora, sto ih ne daju nekome? Joj one sestice dvije...
Ljudi, evo ne mogu da spavam, crv mi se uvrtio da nabavim e30 i da ga cuniram naravno, bio sam u nedelju na pijaci i taman ono sto ja volim ima.
Za pocetak, limarski radovi, skidanje do golog saniranje svega i farbanje na nivou, gdje i kome povjeriti? Limarija mi nekako najvaznija, sve drugo je zamjenjivo.