Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Gandalf
#7126 Re: Liverpool FC
Henderson, Lucas i Allen mrš iz ekipe - u Januaru dovesti tri nova veznjaka koji znaju igrati lopte i tek tada imaćemo igru, naravno izvan ove kretenske 352 formacije
Večeras će Rodgers doživjeti katastrofu, do kraja bi moglo biti i 5:0, gaće su napunili do vrha, da vidimo može li nešto naučiti iz ove utakmice, npr. kako da mu ekipa igra lopte, a ne da mahnito nabijaju loptu
Večeras će Rodgers doživjeti katastrofu, do kraja bi moglo biti i 5:0, gaće su napunili do vrha, da vidimo može li nešto naučiti iz ove utakmice, npr. kako da mu ekipa igra lopte, a ne da mahnito nabijaju loptu
- vaučer
#7127 Re: Liverpool FC
Gandalf wrote:Henderson, Lucas i Allen mrš iz ekipe - u Januaru dovesti tri nova veznjaka koji znaju igrati lopte i tek tada imaćemo igru, naravno izvan ove kretenske 352 formacije
Allen nije igrao.
-
Peryton_
#7128 Re: Liverpool FC
Jos ako Ozil proigra do kraja, bit ce potop.
Ocekujem Mosesa, kad je bal nek se i princeza jebe.
Ocekujem Mosesa, kad je bal nek se i princeza jebe.
- SaNsEo
#7129 Re: Liverpool FC
zasto Ager vec dugo vremena neigra u odbrani nakon povrede da se nije porijecio s trenerom... pa on je daleko bolji igrac od ovog Turea
-
Mustang1
#7130 Re: Liverpool FC
Evo i Mojsija umjesto beka .. Ovaj nije dobar sa glavom majke mi .. Sve sto je uradio jebe sa ovim svemirskim postavkama .. Nije svjestan da su mu u ovom trenutku vazniji bekovi nego 3 stopera 
- vaučer
#7131 Re: Liverpool FC
Jer su do ove utakmice svi stoperi igrali dovoljno dobro da nijedan nije zaslužio da ga se zamjeni Aggerom.SaNsEo wrote:zasto Ager vec dugo vremena neigra u odbrani nakon povrede da se nije porijecio s trenerom... pa on je daleko bolji igrac od ovog Turea
Trener mora raditi na tom da se igra po zaslugama, bez favoriziranja. Nakon ove utakmice mislim da ulazi sigurno umjesto Tourea ako ostanemo s ovom formacijom.
- Gandalf
#7132 Re: Liverpool FC
znam da Allen nije igrao, ali nam je u rosteru nepotreban, baš k'o i ovi ostali britanski antitalenti, poput flanagana, robinsona i inih koji se smucaju jal' po klupi, jal po posudbama, beskorisni balvani, ima u LFC-u još bar desetak igrača viška, sve to treba pošutati po Championshipu, svesti ekipu na 22 korisna igrača, sa po mogućnosti što manje otočkih "talenata"
- vaučer
#7133 Re: Liverpool FC
Gandalf wrote:znam da Allen nije igrao, ali nam je u rosteru nepotreban, baš k'o i ovi ostali britanski antitalenti, poput flanagana, robinsona i inih koji se smucaju jal' po klupi, jal po posudbama, beskorisni balvani, ima u LFC-u još bar desetak igrača viška, sve to treba pošutati po Championshipu, svesti ekipu na 22 korisna igrača, sa po mogućnosti što manje otočkih talenata
Ko bi tebi udovoljio.
Da navijaš za Arsenal Ramseya bi prekrižio prije pet godina
Svima je jasno da je sredina (paodmah iza nje bekovi) najtanji dio ekipe i da se ne uspijeva nametnuti iole boljim ekipama, radit će na tom, nemaj brige.
- Gandalf
#7134 Re: Liverpool FC
Suarez smiruje situaciju
malo mi ovo popravi raspoloženje 
-
Peryton_
#7135 Re: Liverpool FC
Rutinska pobjeda Arsenala.
Idemo dalje
Idemo dalje
-
missko
#7136 Re: Liverpool FC
Liverpul kao da je zadovoljan sa 2-0
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
-
Peryton_
#7137 Re: Liverpool FC
missko wrote:Liverpul kao da je zadovoljan sa 2-0
Iako covjek trola, upravu je
- horion_bosona
#7138 Re: Liverpool FC
kad realno sagledaš stvari, Liverpool nema dovoljno kvalitenih igrača na sredini da se suprostavi ovakvom Arsenalovom veznom redu... ali to uopšte ne skida odgvornost sa Rodgersa, koji je jako loše pripremio ekipu za ovaj meč... dovoljno je samo uporediti dva poluvremena, pa da se vidi koliko je promašio sa početnom postavkom
-
Mustang1
#7139 Re: Liverpool FC
Jebo ovo ne mogu ja ovo vise gledati
Ako nista prvi smo po broju dodavanje lopte golmanu
Ako nista prvi smo po broju dodavanje lopte golmanu
- Gandalf
#7140 Re: Liverpool FC
Coutinho ovakav nespreman pokazuje šta je to igrač koji zna igrati lopte i kako ekipa odmah izgleda bolje i opasnije na terenu - ni Moses nije loš, a ni jedan od njih englez, to je obrazac za dovođenje igrača
- SaNsEo
#7142 Re: Liverpool FC
jebote mi hocemo da nabijemo Aguera i Silvu na kolac kad ne asistiraju Dzeki , pa sta bi onda uradili ovom Suarezu
kakav je on egoista
- Gandalf
#7143 Re: Liverpool FC
Ovih par minuta pokazuje i neke stare boljke Arsenove ekipe, igrači im se i dalje olako povređuju, što bi ih ponovo moglo koštati titule u Martu/Aprilu + lohotna odbrana, ovdje je Suarez ukakio cijelu situaciju, Sturridgea je imao na ziceru.
-
Peryton_
#7144 Re: Liverpool FC
SaNsEo wrote:jebote mi hocemo da nabijemo Aguera i Silvu na kolac kad ne asistiraju Dzeki , pa sta bi onda uradili ovom Suarezukakav je on egoista
brat bratu , crnjo je bio pokriven koščielnijem ( kakos e vec pise
- Gandalf
#7145 Re: Liverpool FC
Suarez je naštimao hrpu golova svojim saigračima, iako zna biti sebičan, za Aguera i Silvu Suarez je PirloSaNsEo wrote:jebote mi hocemo da nabijemo Aguera i Silvu na kolac kad ne asistiraju Dzeki , pa sta bi onda uradili ovom Suarezukakav je on egoista
-
Peryton_
#7146 Re: Liverpool FC
Zasluzen poraz.
Sledece subote protiv Fulhama bi trebali dobiti, bit ce i drugacija formacija i domaci teren.
Arsenal ako dobije crvene vragove u sledecu nedjelju, ja mislim da je to to
Sledece subote protiv Fulhama bi trebali dobiti, bit ce i drugacija formacija i domaci teren.
Arsenal ako dobije crvene vragove u sledecu nedjelju, ja mislim da je to to
- horion_bosona
#7147 Re: Liverpool FC
ništa nek' Rodgers pomno pogleda kako će ih Borussia rastaviti na proste faktore u srijedu, sigurno će se moći dosta toga naučiti... kad očigledno nije gledao onu utakmicu iz Londona
znam, pretjerujem malo ali ovo danas je bila olako izgubljena bitka, prvenstveno njegovom zaslugom
znam, pretjerujem malo ali ovo danas je bila olako izgubljena bitka, prvenstveno njegovom zaslugom
- Gandalf
#7148 Re: Liverpool FC
U januaru, dva vezna igrača su prioritet, još jedan ofanzivac bi im dobro došao, jer ne smijem ni misliti o još jednom dugotrajnijem izbivanju Suareza s terena ili gluho bilo nekoj Sturridgeovoj povredi.
Suso i danas asistent u pobjedi Almerie i čini mi se da je to Susu već 6-ta asistencija u Primeri
Neka ga vrate u Januaru, igrača koji znaju igrat' lopte nikada previše, bilo bi ljiepo da na posudbu pošalju Ibea i Sterlinga, ne mogu da vjerujem da se i njima ne može naći mjesto u recimo Bastiji, Evianu, Elcheu, Almeriji, ove sezone zajedno neće skupiti ni 10 utakmica, šteta za te momke da trunu na tribinama.
Suso i danas asistent u pobjedi Almerie i čini mi se da je to Susu već 6-ta asistencija u Primeri
Neka ga vrate u Januaru, igrača koji znaju igrat' lopte nikada previše, bilo bi ljiepo da na posudbu pošalju Ibea i Sterlinga, ne mogu da vjerujem da se i njima ne može naći mjesto u recimo Bastiji, Evianu, Elcheu, Almeriji, ove sezone zajedno neće skupiti ni 10 utakmica, šteta za te momke da trunu na tribinama.
- Gandalf
#7149 Re: Liverpool FC
horion_bosona wrote:ništa nek' Rodgers pomno pogleda kako će ih Borussia rastaviti na proste faktore u srijedu, sigurno će se moći dosta toga naučiti... kad očigledno nije gledao onu utakmicu iz Londona
- BHF_Manijak
#7150 Re: Liverpool FC
Ma vidjela se velika razlika u kvaliteti, nazalost. Mislio sam da ove sezone nesto moze - ali vrati me Arsenal u realnost. Ne moze.
Borba za 4. mjesto, mada i to cisto sumnjam pored Tottenhama, Evertona.
Kaze Đakmić "Arsenal gradi dugo ovu ekipi", pa druze dragi ako iko NIJE ulagao u ekipu ogromne cifre onda je to Arsenal. Vise je Liverpool ulozio para od njih u zadnjih 5-6 godina! Druga je sad stvar sto je Liverpool skart dovodio i sto i dalje dovodi.
Kao da nisu naucili na greskama, pa opet hoce da dovedi nakvog jebenog Engleza od 18 godina za 15-20 mil eura/funti. Jebo vam Englez mater, kako dosad niste naucili da od engleskih igraca nikakvog hajra nema?!
Dok god im je takva politika, Liverpool ce tavoriti na sredini tabele, uz povreme bljeske. Arsenal je pokazao kako pametnom kupovinom jednog igraca, za kojeg izvalis bruku love, napravis pravi posao! Ozil jeste kostao 50mil, ali i vrijedi, donosi ti bodoove i prevagu!
Ovi ce opet dovodi 6 igraca po 5-6 mil i reci "pa evo, to je to, doveli smo".
Vezni red je kita ziva, onaj defanzivni i centralni dio. Lucas je kar'na nevidjena, a Kapitenu treba naci zamjenu za buducnost podhitno.
Inace ja nisam ni stoperima odusevljen. Jedino je tu Agger igrac sa naznakom da moze biti veoma dobar, dok Toure penzioner, Skrtel, nisu po meni dovoljan kvalitet da bi ti jurisao na sami vrh. Mozete govorit kako je Skrtel izabran za ovu ili onu nagradu, ali frajer je kikser zestoki i tacka! Malo iznad prosjecan igrac.
Rekoh prije ove tri utakmice Newcastle/Arsenal/Fulham da ce neke stvari biti jasnije. Rekoh da ako se izvuce 6; 7 bodova da bi to znacilo da je ekipa zrela za vrha, sa 5 bih bio zadovoljan, a na kraju ce ispasti da ce 4 izvuci, sto je za moj ukus premalo.
Nisam razocaran porazom, koliko igrom u danasnjem mecu. Imao sam osjecaj da gledam duel sampionske ekipe i nekog tima iz sredine tabele.
Borba za 4. mjesto, mada i to cisto sumnjam pored Tottenhama, Evertona.
Kaze Đakmić "Arsenal gradi dugo ovu ekipi", pa druze dragi ako iko NIJE ulagao u ekipu ogromne cifre onda je to Arsenal. Vise je Liverpool ulozio para od njih u zadnjih 5-6 godina! Druga je sad stvar sto je Liverpool skart dovodio i sto i dalje dovodi.
Kao da nisu naucili na greskama, pa opet hoce da dovedi nakvog jebenog Engleza od 18 godina za 15-20 mil eura/funti. Jebo vam Englez mater, kako dosad niste naucili da od engleskih igraca nikakvog hajra nema?!
Dok god im je takva politika, Liverpool ce tavoriti na sredini tabele, uz povreme bljeske. Arsenal je pokazao kako pametnom kupovinom jednog igraca, za kojeg izvalis bruku love, napravis pravi posao! Ozil jeste kostao 50mil, ali i vrijedi, donosi ti bodoove i prevagu!
Ovi ce opet dovodi 6 igraca po 5-6 mil i reci "pa evo, to je to, doveli smo".
Vezni red je kita ziva, onaj defanzivni i centralni dio. Lucas je kar'na nevidjena, a Kapitenu treba naci zamjenu za buducnost podhitno.
Inace ja nisam ni stoperima odusevljen. Jedino je tu Agger igrac sa naznakom da moze biti veoma dobar, dok Toure penzioner, Skrtel, nisu po meni dovoljan kvalitet da bi ti jurisao na sami vrh. Mozete govorit kako je Skrtel izabran za ovu ili onu nagradu, ali frajer je kikser zestoki i tacka! Malo iznad prosjecan igrac.
Rekoh prije ove tri utakmice Newcastle/Arsenal/Fulham da ce neke stvari biti jasnije. Rekoh da ako se izvuce 6; 7 bodova da bi to znacilo da je ekipa zrela za vrha, sa 5 bih bio zadovoljan, a na kraju ce ispasti da ce 4 izvuci, sto je za moj ukus premalo.
Nisam razocaran porazom, koliko igrom u danasnjem mecu. Imao sam osjecaj da gledam duel sampionske ekipe i nekog tima iz sredine tabele.