Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
crnivrag wrote:Ko želi večeras gledati utakmicu u boljoj rezoluciji i sa profesionalnijim komentatorom, ista će ići na kanalu SK1 HR SD, na poziciji 206 u okviru Telemach digitalne ponude i u sklopu Start paketa.
Evo upravo sam se čuo s gospodom iz Telemacha, ko je dobio kao benefit u biti više nema ništa od toga, ostaje kako je i bilo (sad je benefit svima, jedino ko je plaćao već navedene kanale valjaće mu ).
Rečeno mi je da nismo oštećeni jer imamo te kanale sada svakako.
Što se tiče AMC paketa, ukinut je i za sada nema neku zamjenu, uglavnom sisamo motku do daljeg
znači navukli na potpis na 2 godine i ko te jebe, pamtimo to
U zadnje vrijeme CI modul mi sam od sebe šalje poruke, tj. jednu te istu poruku o programskoj šemi, iako sam u CI postavkama tv-a isključio opciju obavještavanja.
O čemu se radi, jer prije zadnjih izmjena programske šeme tog problema nije bilo.
U zadnje vrijeme CI modul mi sam od sebe šalje poruke, tj. jednu te istu poruku o programskoj šemi, iako sam u CI postavkama tv-a isključio opciju obavještavanja.
O čemu se radi, jer prije zadnjih izmjena programske šeme tog problema nije bilo.
Zdravo agent_zero,
Vašu primjedbu smo proslijedili nadležnom sektoru na provjeru.
Javit ćemo Vam se sa povratnim informacijama u što kraćem roku.
kakaljin wrote:U naselju Vraca i Grbavica, doslo je do velikog prekida, pa me interesuje kakav je kvar i kada mozemo ocekivati povratak signala.
Zdravo kakaljin,
kolege su upoznate sa poteškoćama na navedenom području, zamolit ćemo Vas za malo strpljenja.
Iste će biti otklonjene u najkraćem mogućem roku.
zateznistub wrote:
Preko telefona neće a moglo je.
Usput unifi je sranje i kad se nakacim nema interneta
Isprobano na nekoliko lokacija
Bas cu testirat unifi kasnije, pa cu javiti ovdje kakvo je stanje.
Vjeruj mi da se danima patim, masu nekih lokacija sam probao i ako čak i ima interneta užasno je spor. Gledam stanje potrošeno nekih desetina mb znati ni blizu potrošenih 5 gb
Sreća pa imam mobilni internet, na ovo se osloniti je ....