Krokodajl wrote:
Evo nova karta zapadne okoline Damaska.
Ljubičasto - Libanon
Crveno - Sirijska vojska
Zeleno - pobunjenici
Vidimo kako Izraelski zračni udari po Damasku pomažu Sirijskoj opoziciji.
Revolucija nikad jaca
Krokodajl wrote:
Ljubičasto - Libanon
Crveno - Sirijska vojska
Zeleno - pobunjenici
Vidimo kako Izraelski zračni udari po Damasku pomažu Sirijskoj opoziciji.
Krokodajl wrote:
Ljubičasto - Libanon
Crveno - Sirijska vojska
Zeleno - pobunjenici
Velika Britanja je danas prijateljska zemlja Bosni i Hercegovini.sunceKOtepsija wrote:Fudo387 wrote:Ma ja, to je nivo uticaja pussylipsa i kitarovicke...
Odmah ga je trebalo zaCheraT u London, 'taaaa nam on ima dolaziti, daj dokazanog prijatelja Lavrova.
Britanci su vazda bili i ostali dokazani prijatelji, sjetim im se zenske loze kad god mi ratne godine naumpadnu.
A koga to Fudara podrzava?Challenger__ wrote:Krokodajl wrote:
Ljubičasto - Libanon
Crveno - Sirijska vojska
Zeleno - pobunjenici![]()
![]()
![]()
Pošlo ih pravo od kako ih podržavaju Boris, Ćoro i Fudara!!!
Kad nas je Iranska sadaka i Klintonova nafaka sačuvala.Fudo387 wrote:Velika Britanja je danas prijateljska zemlja Bosni i Hercegovini.sunceKOtepsija wrote:Fudo387 wrote:Ma ja, to je nivo uticaja pussylipsa i kitarovicke...
Odmah ga je trebalo zaCheraT u London, 'taaaa nam on ima dolaziti, daj dokazanog prijatelja Lavrova.
Britanci su vazda bili i ostali dokazani prijatelji, sjetim im se zenske loze kad god mi ratne godine naumpadnu.
Kraj price.
Krokodajl wrote:@Tepsija, da Britanci nisu stavili veto na Ruski prijedlog o zabrani prodaje naoružanja zaraćenim stranama u ratu, nikad mi moderni PVO ne bi dobili...
Zato, hvala im gdje čuli i nečuli.
Srbija i Hrvatska takodjer. Kraj price.Fudo387 wrote:Velika Britanja je danas prijateljska zemlja Bosni i Hercegovini.sunceKOtepsija wrote:Fudo387 wrote:Ma ja, to je nivo uticaja pussylipsa i kitarovicke...
Kraj price.
sunceKOtepsija wrote:https://mobile.twitter.com/Souria4Syria ... 20/video/1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kerameti revolucije by Muhejsin!
Idi s tim balijskim robovskim mentalitetom pricaj price na nekim drugim temama, imas ogroman izbor.. ovo je tama SIRIJAFudo387 wrote:Velika Britanja je danas prijateljska zemlja Bosni i Hercegovini.sunceKOtepsija wrote:Fudo387 wrote:Ma ja, to je nivo uticaja pussylipsa i kitarovicke...
Kraj price.
Ti rece drug da ne brinem jer se ne vracas vise na temu, razocaran samdezurni_ucenik wrote:
Skonto sam u medjuvremenu o kojoj plejadi forumskih licnosti je rijec.
MaliDuje wrote:Cim su rekli Francuzi to ne moze da omane...The 51st State wrote:http://mobile.reuters.com/article/idUSKBN17L1Y8
Naravno da nije istina, RT nije potvrdio.
A Britanci su dokazani prijatelji BiH, a pogotovo Bosnjaka muslimana (kao i Francuzi)Fudo387 wrote:Srbija i Hrvatska se prijateljski odnose prema jednom dijelu populacije, onom koje bi BiH najradije izbrisalo sa mape svijeta.
Uopste nisam iznenadjen sto ih ti dozivljavas k'o jarane, gospodine teFsija.

Tako se sine, kad se okupite oko logorske vatre, familiji svojoj obracaj.handžar88 wrote:Idi s tim balijskim robovskim mentalitetom pricaj price na nekim drugim temama, imas ogroman izbor.. ovo je tama SIRIJA
Tako je sahu kralju zmaju tigrehandžar88 wrote:
Ti rece drug da ne brinem jer se ne vracas vise na temu, razocaran sam![]()
Normalno da ces se vratit jer si dobio paznju na ovoj temi, ko i svaka kurvica kad dobije malo paznje..
I drugi put.handžar88 wrote:Ma sta mi naprica..
Mislim da su mu to sinovi. Za ovog desnog sam siguran da jesteKrokodajl wrote:Ko je ovaj lik kraj Šešelja, isto Nedžad Branković![]()
Eksperti medju kojima je i Theodor Postol, vec spominjan na temi, slozni da nema dokaza da je napad u Khan Sheykunu pocinjen napadom iz aviona, ne samo da nema dokaza za to nego ima dokaza da se eksplozija desila direktno na zemlji..Trump's Missile Attack on Syria Justified With Fake Intelligence, Experts Say
Reke ovih ljudi kojima je život na selu postao nemoguć, u potrazi za bilo kakvim poslom, slile su se u predgrađa Alepa, Damaska, Homsa...Nešto kasnije, protesti u Siriji počeće upravo u prigradskim naseljima u koje su pristigli osiromašeni poljoprivrednici-beskućnici.Up to 75 percent of the farmers in the Jezira suffered total crop failure. In 2009, 42 percent of Raqqa governorate suffered from anemia owing to a shortage of dairy products, vegetables, and fruit. Malnutrition among pregnant women and children under five doubled between 2007 and 2009.
As they were suffering from malnutrition and lack of income, small. scale farmers and herders and landless peasants stopped sending their children to school. According to a UN needs assessment, enrollment in some schools in eastern Syria decreased by 70 percent after April 2008.
https://louisproyect.org/2016/12/14/the ... evolution/The unrest in Homs began in suburbs that had absorbed new rural migrants displaced from the country’s north-east or the wider province. The evidence therefore implies that those involved in the initial protests in Homs at the start of the 2011 uprising were citizens largely excluded from the Syrian social contract.