Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sumirprimus wrote:ulozili vise nego vi to je sigurno.
vi tek sad o sipovima na jugu slikice postavljate mi vec bacili milion ipo u rupu. i bog te pito koliko miliona na sjever.
Hajde dobro, ako ti tako kažeš, da ne idemo dalje ...
nema sta dalje, crno na bijelo ajmo na papir.
i jasmin sto je dao nije dao iz svog dzepa nego pare svih nas.
samo crno na bijelo, tolike godine i samo kazne i sukovi od strane istih tih lezihljebovica iz saveza.
izvini huja me instant uhvati pa na trenutak se razvezem.
da u šipove.
sumnjali su i nasi u prevaru i dizanje love,ali baci na papir i sve ce ti se kazat samo za nase uvjete skup sport.
manijak1 wrote:Vanilla , jel to prizivaš Nalu Il nam bacaš sihire
Vala i ti sumire , samo vidiš nake zavjere nisi ko neki da brinu za stanje u VIK-u , a kad im kažeš da ne plaćaju poreze , onda si .....mitoman, kamatar , lobotomičar ....haj nek nismo iluzionisti i likovni umjetnici i miljenici Saveza
ma jok, navijam da vam Oda ostane
sumnjiv Nala, bojim se da se ne napije vode u Sarajevu
sumirprimus wrote:ulozili vise nego vi to je sigurno.
vi tek sad o sipovima na jugu slikice postavljate mi vec bacili milion ipo u rupu. i bog te pito koliko miliona na sjever.
Hajde dobro, ako ti tako kažeš, da ne idemo dalje ...
nema sta dalje, crno na bijelo ajmo na papir.
i jasmin sto je dao nije dao iz svog dzepa nego pare svih nas.
samo crno na bijelo, tolike godine i samo kazne i sukovi od strane istih tih lezihljebovica iz saveza.
Ti imaš uvid u papire za sve uložene pare u Tušanj? Aferim, nema onda dalje da se raspravljam. Sve priznajem ...
Ja vjerujem da jesi , ali ne kažeš jesi li mogao na nešto uticat da bude bolje za Slobodu .
A savez se mora opet pretrest , i za njihovu zgradu i za nejednak i ponižavajući tretman prema pojedinim kantonima i sveukupno klubovima i selekcijama .Eliot Nesa još uvijek nema .I da ga ima , opet bi udarili po najslabijoj nacional karici .
sumirprimus wrote:Ko ti kaze da nisam imao?
sto se zajebavam ovde jel to?
Šta god da ti kažem, ti nastavljaš sa raspravom. Šta ti je, što si se nahorozio ...
U redu je, sve si u pravu, uložili ste milione, nisu vas podržali, vaši stali sa izgradnjom i to je to. Šta sad još da ti kažem? Je li pomogla opština? Kanton? Lokalna zajednica? Ne mogu vam ja pomoći sigurno, a budi uvjeren da bih volio da imate isti teren kao što je na Grbavici. I ne samo vi, nego svi stadioni u BiH.
sumirprimus wrote:Ko ti kaze da nisam imao?
sto se zajebavam ovde jel to?
Šta god da ti kažem, ti nastavljaš sa raspravom. Šta ti je, što si se nahorozio ...
U redu je, sve si u pravu, uložili ste milione, nisu vas podržali, vaši stali sa izgradnjom i to je to. Šta sad još da ti kažem? Je li pomogla opština? Kanton? Lokalna zajednica? Ne mogu vam ja pomoći sigurno, a budi uvjeren da bih volio da imate isti teren kao što je na Grbavici. I ne samo vi, nego svi stadioni u BiH.
pa samo u gostima jos i dobro igrate
kad bi svi uredili terene, nigdje vas ne bi bilo
libo ove vani njima je ovo dobro, proradi herzika,, malo beharat i tako, imaju gdje na utakmicu se okupit zapjevat popit,obic nocnih barova po evropi. a sto ga ovde lokalci glabaju koga briga.
cuj starog gore stakori, kako ono sunce ti zarko
sit gladnom ne vjeruje, i nikad nece
znaci ovaj savez ne podrzavas ili ga podrzavas, ne mozes ga malo podrzavat a malo bojkotovat. i jebavat.
e meni taj dio ne ide u glavu. i onda ja ne valjam