A NAROD ZNA! Pametnom je i isaret dosta. Tako je tigre!
Nego gdje je bio i sta je radio?
A NAROD ZNA! Pametnom je i isaret dosta. Tako je tigre!
dr_Evil wrote: ↑03/01/2023 12:03Sta ces, moze mu se, nema presude za agresiju, bilo je vaznije relaxirati odnose pa poslati emisare Vucicu i reci mu da se malo salimo u Vijecnici nego ispraviti historijsku nepravdu.velikonja wrote: ↑03/01/2023 11:46
evo jednog od tih "sudom historije"...potrci mu u zagrljaj i ljudi skute, radi relaxacije znas
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... red-822980
Da je kojim slucajem tuzba otisla qrko bi on hoda po EU i drzao projekcije u prostorijama Erdoganovih ljudi.
Za sada je samo ostalo da se pokusa spasiti malo obraza ove zemlje sta je ostalo sa boljom vanjskom politikom. S tim receno, nije vala ljudi ta pozicija za Dine, ali kako god bolje ce to odraditi nego Lavovska Hurmica.
Ako treba podsjetiti sto puta.
To ona basta gdje mu je kcerka svadbu slavila?A_A_AKCIJA wrote: ↑03/01/2023 12:31 To je uradio zbog bašte hotela Evropa, kako bi se moglo sjediti pored arheoloških iskopina.
hu.....moj zemo, gdje ćes stati, sta je slijedeće.......ne bi bilo heliodroma i dretelja da je bio neko drugi umjesto Alije.....recimo Armin Pohara (ti vjerovatno i ne znaš ko je on, osim ako guglaš)dr_Evil wrote: ↑03/01/2023 11:20Pokusaj SANU agenata koji su odveli 100.000 ljudi u smrt i krivi su jer su svojim postupcima doprinjeli da bude milion raseljenih u ratu, jos milion u miru, pokrali drustvenu imovinu i unistili infrastrukturu naslijedjenu od bivseg sistema, i sada zele da dokrajce drzavu da bude ko avlija nece upaliti. Procitani ste, nije cudo da nam se smiju. Koliko puta istu agenturu mogu da nam podvale.Ponosan wrote: ↑03/01/2023 11:15
Pokusaj Abdicevaca i bosanskih Dritana nece dati i vec ne daje rezultate, procitani su za vrlo kratko vrijeme. Sve reforme u drzavi je uradila stranka koja se zeli zaobici, reformu vojske, UIO, Granicne policije BiH, Idee, Sipe itd itd.
Stranke lokalnog dometa bi da vode drzavu, i sute ko hinje na njeno brutalno urusavanje i ponizavanje. Nije ni cudo sto nam se smiju..
Za sve ostale reforme, hvala medjunarodnoj zajedinici i cvrstim visokim predstavnicima.
Pa bolan kud ces tako, gdje ce ti dusa, ali ebi ga upravu si. Samo ne iz razloga kojeg ti imputiras da bi nas crnokosuljasi ko fol postedili, moja ti.

Naravno da ne bi bilo samo se trebalo pristati na Karadordevo I rijesen problem.dr_Evil wrote: ↑03/01/2023 14:15Pa bolan kud ces tako, gdje ce ti dusa, ali ebi ga upravu si. Samo ne iz razloga kojeg ti imputiras da bi nas crnokosuljasi ko fol postedili, moja ti.
Vjerovatno ne bi bilo heliodroma ni dretelja, a ni crnokosuljasa sve do Imotskog daje umjesto Alije bio neki politicar kome je bilo stalo do svog naroda. Nisam ja svezao zastavu sa tim sta je osnovao heliodrom i dretelj, nego upravo on. Nisam ja stajao na Pologu '91 dok sekretar HDZ-a na zvucnik se dere da "smo mi vjerni samo nasem predsjedniku Franji Tudjmanu i nikome vise, ne znam koga bi slusao osim njega, jer mi je on pored boga jedini na celu", a Alija kaze "Vi ste moj narod, a ja vas", dok Stjepan Kljujic se naslonio na stojadina i cese se po glavi.
Ko sto rece na osnivanju SDS-a, gdje ste do sada, cekali smo vas.
I zavrsit cu tu. Necu dalje o Mostaru i ALijinoj izdaji istog.
Pomak je sa osmorkom a hdz 90 je u koaliciji sa hdzdenis.istok wrote: ↑03/01/2023 09:58Parlament FBiHStyling wrote: ↑03/01/2023 06:56 Džaba krečite, gospodo iz SDFA.
Za Mileta će se pobrinuti OHR. NES i SBIH ukupno na državnom nivou imaju jednog poslanika ( SBiH nema nijednog, NES i Marjanović dva, od toga jedan Zlatko Miletić). Ako im se ne sviđa slobodno neka napuste koaliciju. Ima dovoljno ruku i na Državnom i na Federalnom nivou i bez njih.
S, druge strane, Mile i Čović su rekli da neće sa SDA a Čović ni sa DF-om. Znači nikako ne mogu u vlast. Vijeće ministara će se formirati do druge polovine januara, a za Federalnu vladu će se pobrinuti Šmit.
Ovi probni baloni i pokušaji pritisaka na SDP i NIP od strane ovih malih nema efekta. Efendić ako se bude kofrčio biće izbačen i iz kantona.
Sda df nes szbih 47
Krnja osmorka i hdz 45
Hdz90 republikanci i pomak hr 5
Pomak fbih 1
Ili ti racunas da je HDZ sve ovo?
Na vašu žalost moj hljeb ne zavisi ni od SDA ni od NIP-a. Ja sam svoj gazda.Officer Crabtree wrote: ↑03/01/2023 10:27Ne tvrdi ona da nije bot, za nju se zna da je član NIP, hljeb na stolu je upitan ako nisu u vlasti tako da nju razumi.
Jaganjac i pohara su bili alijini ljudi od povjerenja.palermo wrote: ↑03/01/2023 14:40Naravno da ne bi bilo samo se trebalo pristati na Karadordevo I rijesen problem.dr_Evil wrote: ↑03/01/2023 14:15
Pa bolan kud ces tako, gdje ce ti dusa, ali ebi ga upravu si. Samo ne iz razloga kojeg ti imputiras da bi nas crnokosuljasi ko fol postedili, moja ti.
Vjerovatno ne bi bilo heliodroma ni dretelja, a ni crnokosuljasa sve do Imotskog daje umjesto Alije bio neki politicar kome je bilo stalo do svog naroda. Nisam ja svezao zastavu sa tim sta je osnovao heliodrom i dretelj, nego upravo on. Nisam ja stajao na Pologu '91 dok sekretar HDZ-a na zvucnik se dere da "smo mi vjerni samo nasem predsjedniku Franji Tudjmanu i nikome vise, ne znam koga bi slusao osim njega, jer mi je on pored boga jedini na celu", a Alija kaze "Vi ste moj narod, a ja vas", dok Stjepan Kljujic se naslonio na stojadina i cese se po glavi.
Ko sto rece na osnivanju SDS-a, gdje ste do sada, cekali smo vas.
I zavrsit cu tu. Necu dalje o Mostaru i ALijinoj izdaji istog.
A o Arminu Pohari e, njega se sjecam kada nas je postrojio ( nas zatvorenike heliodroma) onako polupijan u uniformi HVO-a i vazio kako mi ne bi bili sada zatvorenici da Alija nije izazvao sukob sa HVO-om jer je , zamisli, Alija srpski covjek. I kaze, onako zaplicuci jezikom, I rahmetli Hujku su ubili Alijini vojnici jer nije htio da se bori protiv HVO-a......
Jel ti poznata ova prica....podsjeca li te na nesto...
Iza ove stranice stoji isti lik kao i iza Vildane - Džemaludin Šabanović, SDA operativac i 8ntimus Asima, Fadila i Zahe.noviforumas wrote: ↑03/01/2023 12:49 Ko vodi ovu stranicu? Zasto je Suljagic sad na meti?Ja koliko znam covjek se uopste ne bavi politikom, vec memorijalnim centrom, i po svemu sto vidim radi zaista odlican posao tamo.
Ko bi rekao da smo i u logoru bili susjedi.palermo wrote: ↑03/01/2023 14:40
Naravno da ne bi bilo samo se trebalo pristati na Karadordevo I rijesen problem.
A o Arminu Pohari e, njega se sjecam kada nas je postrojio ( nas zatvorenike heliodroma) onako polupijan u uniformi HVO-a i vazio kako mi ne bi bili sada zatvorenici da Alija nije izazvao sukob sa HVO-om jer je , zamisli, Alija srpski covjek. I kaze, onako zaplicuci jezikom, I rahmetli Hujku su ubili Alijini vojnici jer nije htio da se bori protiv HVO-a......
Jel ti poznata ova prica....podsjeca li te na nesto...
Dobro.....vidim, upuceni ste
Uz opasku da Dino morao rastaliti sa određenim čimbenicima iz SDA a ovi momci su dobili sve pare.arman1 wrote: ↑03/01/2023 13:41 SDA mladež opet mora raditi u 3 smjene. Ovaj put se obilato koriste očite greške prilikom organizacije nastupa DK. Moj izvor govori da na društvenim mrežama ovih dana rade đabe. Po partijskom zadatku. Kaže lično na portalima ima od 15 do 30 profila s kojih mora da dodaje komentare i kritike.
Nevjerovatno da neko ko je uzeo 10 miliona za nešto što ne da ne radi već je i odnijelo nekoliko života raspravlja o kvaliteti nečeg što je definitivno isporučeno i što je uglavnom opravdalo cilj.
Nastup jes bio preratak, za ozvučenje ne mogu reći ništa, pratio sam na Youtube i zvuk je bio kvalitetan.
Ono što znam je da su bili na nivou zadatka i da su pomogli da se Sarajevo predstavi kao moderno, multikulturalno mjesto na kom se može dobro provesti.
Čak je i Sejo Brajlović marketinški odradio dobro kad je ponudio da namiri štetu srbijancima kojima je neka stoka izbušila gume.
Da li ovaj nastupa vrijedi koliko će biti plaćen nisam stručan, a nije ni 99% onih koji komentarišu.
Porediti ovo s nastupom Dine Merlina je glupo i zlonamjerno. Isti uz svo poštovanje prema njegovom radu je u SDA taboru i sve dobro naplati i to što će jeftinije nastupati.
Zamisli, ima nas i takvih. Za ne povjerovati, jel de?Officer Crabtree wrote: ↑03/01/2023 14:57 Svejedno je meni, što na moju žalost ne prodajem ti ga ja.
Ti si ideološki znači samo vezana, de ba.