zrakomlat wrote:insomnia78 wrote:Kaze, onomad spasio cetu partizana. Zapala mu brada u redenikBlack swan wrote:..........
mitraljez nosim cetnike kosim![]()
guslar boris
znao sam ovaj almine mi ali zaboravio skroz
zrakomlat wrote:insomnia78 wrote:Kaze, onomad spasio cetu partizana. Zapala mu brada u redenikBlack swan wrote:..........
mitraljez nosim cetnike kosim![]()
guslar boris
De ako ces nam nesto reći, reci il nemoj nista pricat, jebo te sifrovane poruke.. sve nesto obavijeno velom mistike ko da za ciu radis.DuckZz wrote:Povlacim sve što sam rekao.DuckZz wrote:Ne mislim na autora, već na fantu direktno.Kikibombona wrote: http://www.hrvojeivancic.com/2017/02/12 ... om-sukobu/
Ukrao ti pricu!?![]()
Gdje Fanta, imas li ikakav info?
Supak nece da se javi.
Pro. tip for everyone.
Don't trust the Americans, better go with Russia.
Bez daljih komentara.
Down with Russia,
up America.
God bless Fantasin
Ako to naselje padne, rezimu ce biti dosta otezano branjenje ostatka grada kojeg ima pod kontrolom. Cudi me da osim avio udara nisu neka pojacanja slali.sarajevoxxxx wrote:Dera: Revolucionari uništili režimski tenk u kvartu Sidžne
Sidžne se nalazi sjeverno od kvarta Munšieh koji je 90 % pod kontrolom revolucionara. Režim se trenutno brani u kvartu Sidžne gdje se trenutno vode silovite borbe.
Nigdje ne šalješ pojačanja ako baš ne moraš.Prvih dana operacije režim je poslao na stotine novih vojnika na taj dio ratišta i to je to. Jučer je bila vijest o novim vojnim konvojima koji su krenuli iz Damaska prema jugu Sirije.The 51st State wrote:Ako to naselje padne, rezimu ce biti dosta otezano branjenje ostatka grada kojeg ima pod kontrolom. Cudi me da osim avio udara nisu neka pojacanja slali.sarajevoxxxx wrote:Dera: Revolucionari uništili režimski tenk u kvartu Sidžne
Sidžne se nalazi sjeverno od kvarta Munšieh koji je 90 % pod kontrolom revolucionara. Režim se trenutno brani u kvartu Sidžne gdje se trenutno vode silovite borbe.

lliberal Undemocrats want Assad's wife 2 be stripped of UK citizenship for saying west is lying!
http://www.telegraph.co.uk/news/2017/04 ... g_share_tw …
Još jedan autogol degenerika.If you are a terrorist, #UK will give you nationality. If you fight terrorism, UK will strip you of nationality. #Our_Asma @presidency_sy
habanero68 wrote:Borci protiv svjetskog sljama!![]()

Lider SRS Vojislav Šešelj osudio je danas američki napad u Siriji uporedivši ga sa akcijama Vašingtona u Jugoslaviji 1999. godine.
"Ponašanje Amerike zaslužuje osudu. Ono je nelegalno i nije zasnovano na odluci Saveta bezbednosti UN. Veoma je slično akcijama administracije iz Klintonove ere, kao i njegovih naslednika", rekao je Šešelj odgovarajući na pitanje ruske agencije Tas s da li sadašnja agresija podseća na situaciju u Jugoslaviji 1999. godine.
Prema njegovom mišljenju, SAD čine gotovo sve da prodube svetsku krizu.
"Sve što Amerikanci nastoje da urade je da komplikuju odnose u savremenom svetu i prodube krizu. Što se Sirije tiče, oni nemaju nameru da unište Islamsku državu. Bili bi srećni kad bi IS kontrolisala Siriju, a ne Asadova vlada",rekao je on.
On smatra i da prioritet SAD nije iskorenjivanje Islamske države, već svrgavanje sirijskog predsednika Bašara al Asada, prenosi Tas s.
NajdraziVodjaa wrote:Obozavam italijansku kuhinju, sad moram da se raspitam da li Seselj voli istu, ako da prestajem da je jedem jer ne mogu se voljeti ista jela ko Seselj.

Challenger__ wrote:Zaista, trebalo je imati srce veliko kao Mount Everest pa ostati u Damasku svaki dan tokom šest godina ovog neuporedivog rata. Sa troje male djece.
Oponenti Sirije su ljudski i politički patuljci.
Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..dezurni_ucenik wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... aviju-1999
Lider SRS Vojislav Šešelj osudio je danas američki napad u Siriji uporedivši ga sa akcijama Vašingtona u Jugoslaviji 1999. godine.
"Ponašanje Amerike zaslužuje osudu. Ono je nelegalno i nije zasnovano na odluci Saveta bezbednosti UN. Veoma je slično akcijama administracije iz Klintonove ere, kao i njegovih naslednika", rekao je Šešelj odgovarajući na pitanje ruske agencije Tas s da li sadašnja agresija podseća na situaciju u Jugoslaviji 1999. godine.
"Sve što Amerikanci nastoje da urade je da komplikuju odnose u savremenom svetu i prodube krizu. Što se Sirije tiče, oni nemaju nameru da unište Islamsku državu. Bili bi srećni kad bi IS kontrolisala Siriju, a ne Asadova vlada",rekao je on.
On smatra i da prioritet SAD nije iskorenjivanje Islamske države, već svrgavanje sirijskog predsednika Bašara al Asada, prenosi Tas s.
Sta vele na ovo ljubitelji ovozemaljskih diktatura? #onokadsiistomisljeniksaseseljom #justsayin
handžar88 wrote:Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..dezurni_ucenik wrote:http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/po ... aviju-1999
Sta vele na ovo ljubitelji ovozemaljskih diktatura? #onokadsiistomisljeniksaseseljom #justsayin
Koliko ljudi mogu biti glupi i zatucani svaki put se iznenadim..
Kakav je, po tebi, Netanyahu?!dezurni_ucenik wrote:handžar88 wrote: Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..
Ne znam ja jesi li ti cetnik ili nisi, nego mi je smijesno da neko u 21. vijeku podrzava diktature pogotovo one koje jedno ljudsko djubre i otpad kao sto je Seselj podrzava. Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama.
Hajde ne lupaj. 3 od 4 kandidata za predsjednika Francuske favorizuju Damask u odnosu na imaginarnu sirijsku "opoziciju".dezurni_ucenik wrote:Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama.
sunceKOtepsija wrote:Kakav je, po tebi, Netanyahu?!dezurni_ucenik wrote:handžar88 wrote: Mi smo cetnici, iz ljubavi prema Drazi Mihajlovicu podrzavamo i volimo Asada, sviramo gusle, jedemo krmetinu i pijemo rakiju.. eto to je to, nadam se da ti je sad jasnije..
Ne znam ja jesi li ti cetnik ili nisi, nego mi je smijesno da neko u 21. vijeku podrzava diktature pogotovo one koje jedno ljudsko djubre i otpad kao sto je Seselj podrzava. Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama.
hahahahaNajdraziVodjaa wrote:Obozavam italijansku kuhinju, sad moram da se raspitam da li Seselj voli istu, ako da prestajem da je jedem jer ne mogu se voljeti ista jela ko Seselj.
Challenger__ wrote:Hajde ne lupaj. 3 od 4 kandidata za predsjednika Francuske favorizuju Damask u odnosu na imaginarnu sirijsku "opoziciju".dezurni_ucenik wrote:Valjda ostalo u krvi strah od bivse vlasti pa moras postovati i diktature u tudjim zemljama.
Marine Le Pen: Assad Is the Only Person Who Can Save Syria