Tomahawk11 wrote:Tako je, kolega, ovaj Bursać mnogo sere i govna jede, al je ovdje potrefioelcaliente wrote:Pitanje je dali je Bruno kao turista prijavio svoj dolazak i platio turisticku taksu.
A ako Bruno bude pravio probleme mogao bi mozda i dobiti jedno godinu dana zabrane ulazka u BiH malo da se ohladi na Svedskom suncu.
Sve u svemu ako ga budu htjeli hebati, hebati ce ga.
I sve zato sto Bruno se pravio pametan bezveze radi dolumenata, ej moj Bruno stari Svedzanine. U stranoj si zemlji i pravis probleme zbog legitimacije.
Zamisljam sebe kako odem u Njemacku kao turista, pricam sa nekim demonstrantima iako znam da je situacja oko te teme skaljiva i njemacki drot zeli da me legitimise a ja mu pocnem palamuditi i opirati se.
On bi mi naravno samo rekao uredu je upravu ste i otisao bi, eee gdje zapad a gdje smo mi.![]()
Iako u manjini, policajci su pružili herojski otpor terorističkom švedskom penzioneru i spriječili ga da se sa ženom okupi ispred svetog srBskog hrama ispred koga se ne okuplja. Jer jebo hram ispred koga se okuplja.
Safty frist, vjerovatno su u datom trenutku ocijenili da bi cica mogao pruziti jak otpor i povrijediti kolegu.
Mogu oni okrenuti pricu kako hoce i uvjek ce biti u pravu.
I jos uvjek se pitam sto je Bruni ovo trebalo, 60 godina ima u guzici??