Premijer Liga BiH 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#7101 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Dobar je Kemo, ali samo u kombinacijama sa kakvim ženama....onako solo je previše morbidan.
- Acheron
#7102 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
BHF_Manijak wrote:I opet pricas a veze nemas.Acheron wrote: Pusti mi tu pricu 'nije ga htio' - mada ima i toga jer je ovaj nepredvidljiv karakter.
Zelis reci da Zeljo moze dovest koga hoce iz nase lige? (samo treba zadovoljit Amarov ukus) Mozda i mogu, ali najbolji su oni koji dodju dzaba i potpisu na vise godina. Da oni nekom isplate obestecenje, par stotina hiljada maraka, nema sanse.
Sta je sa Puricem, Tosunovicem, Alimanovicem...i inim? Na stranu sto su neki od njih, u medjuvremenu, propali. Cinjenica je da ih Zeljo nije mogao dovesti kad ih je trazio. Najbolji klub drzave ne moze dovesti igraca Zvijezde, a da dovede najboljeg igarca Borca i Sirokog ?- sto bi bilo prirodno, ako je vec takav nivo 'dominacije'.
Bas je uspjeh biti prvi u najgoroj ligi Evrope. Kurcenje za lokalni nivo.
Uff, ovo ti ko nesto zaheban?
Samo se ti tjesi. Takvi ko ti ste skandirali Lazaru Popovicu - najgorem fudbaleru svih vremena. Dok sam ja odmah govorio da nije dostojan renomea kluba i da ga treba otjerat govnjivom motkom.Ako vec nisi detaljno upucen u rad kluba, onda molim te ne komentarisi neke stvari jer ocigledno veze nemas sta pises, vec onako na nivou mahalske pises...Koju ba Puric? Onaj supak sto je bio sve dogovorio s Amarom pa zajebo? Jel taj? Tog je Amar odavno prekrizio, ne treba Amaru papanska politika seljaceta, eto mu klubovi koji se za opstanak bore pa nek tamo igra, a ovako je mogo biti dio sampionskog tima, kao i Jese...Koji Tosunovic ba, Alimanovic? Pa pogledaj Zeljinu klupu i vidjet ces da igraci iz Zeljinog drugog sastava odnosno rezervnog, igrali bi u vecini BH premijerligasa, to ti je tako, Zelji bar kada je ova liga u pitanju nisu potrebna pojacanja iz razlog sto imamo najjaci tim lige, na svim pozicijama!
Ode covjek, nastade preporod. @Acheron se zahebo.
Pa i jedan Tosunovic bi dosao kao RvP naspram Popovica, kao sto je dosao Adilovic.
I kladim se da nemas pojma kakvih je igrackih kvaliteta bio jedan Alimanovic, ali najbitnije je zauzet nadrkanu pozu. Zeljo danas nema probojnih igraca (ovo mogu slobodno reci jer se igracki kadar nije mjenjao po krilnim pozicijama, a postojeci kadar dobro poznajem) tako da bi im Puric prosle sezone itekako dobro dosao. Danas je mozda ofalio, pa i nije dostojan ambicija kluba.
Zaboli me hashim sto nemaju para. Ovaj narod je samo navikao na sadaku. Solidnih je tu para proslo kroz kasu, sto od Dzekinog transfera u City i ostalih transfera, sto od pretkola, posjete, sponzora... A dug i dalje kao u FK Sarajeva.I ja nisam pisao o dovodjenju igraca sa obestecenjem jer toga kod nas jednostavno nema, klubovi nemaju tu lovu, ja sam pricao i USLOVIMA koje klub nudi tj plata i ostale zajebancije, a tu nam jedino Siroki moze parirati.
Znam ja dobro kolike su im plate. Recimo Zeba ima 8000 KM, Čolić 2000. To su fiksni troskovi.
..i rjesenje je skruseno slegnut ramenima i reci - nema se para, help Baznia...Kad vec pricas o izlasku na evropsku scenu, odgovor ti se u gornjem dijelu krije, mi NEMAMO te love da kupimo nekog igraca od 500-600 hiljada eura i vise koji ce biti POJACANJE klubu za evropske utakmice, nego moras Boga molit da neko za dzabe dodje tipa Nyema koji ce biti pojacanje(i to je diskutoabilno na evropskoj sceni ali eto), ali da valja toliko ne bi dzaba bio vec bi negdje igro, Amar je to sto puta ponovio, ali ti cigledno niti pratis niti gledas, mi (JOS) nemamo pare za koje mozemo dovesti neko strano pojacanje i da nam ono prevaga u Evropi bude
Ulaganje para u igrace je investiranje; nije to marketing i sl. suplja. Ali nama je, ocito, preci sitan sicar. Vizija - mahala.
Tako se prelako ispustio A. Hodzic.
Popili smo mi sestaka i bez priveligije grupne faze...o tome i ne pisem, pisem o nasoj ligi a tu smo mjera i to je tako svidjelo se tebi ili ne, a buice nekad usjeha i u Evropi, krenulo je na bolje, igraci se za vece pare prodaju, uspjeli smo izbaciti tim koji nekoliko puta ima veci budjet nego ali o tome se naravno suti, jebo to jel, bitno je samo popljuvati i qrcit se praznom pricom, dezurni serator biti a takvih je pun ovaj grad i drzava nazalost, samo mahanisat znamo!
Na kraju krajeva sta uopste znaci "evropski uspjeh"??? Je li to izaci jednom u Evropu, mislim na neku od grupnih faza, tipa Dinamo i popiti rekordan broj primljenih golova? Sedam komada na svom terenu i slicno?
Sva ova prica se svodi na: suti, dobro je dok ne pucaju. Ovim progresom, ljudi ce i za 10 g. pricat o Newcastlu.
Ne mozemo se mi sa Dinamom mjerit po mnogim stvarima. Njihovim igracima reprezetacija nabija cijenu. A koliko ih grad Zagreb gura preko budzeta, to je opcepoznato.Daleko od toga da ja potcjenjujem Dinamo i njegov uspjeh, ja bih sad potpisao da mi odemo u grupnu fazu LP pa makar se i osramotili, ali o kakvom se onda "uspjehu" prica majketi? Pa taj isti Dinamo, nekoliko godina za redom pravi transfere od po 10-15 miliona eura i tek nakon toliko vremena uspjeli su u grupnu fazu LP uletit i ti sad meni kazes kako je sramota sto nasi klubovi ne prave taj iskorak! Ti ili su lud majkemi ili se pravis, treceg nema!Ljudi(ne samo Dinamo nego i inace) barataju visedesetinskim milionskim budjetima, a nama je jos uvijek JEDNOCIFREN godisnji budjet i ti hoces nas da stavis u isti kos sa gore navedenim? Opet ti kazem smijesan si! Nije do grupne faze doci tek tako kako ti to zamisljas
Medjutim, mi cemo i za 10 g. pravit transfere do pola miliona - jer nemamo Mamicev know-how.
Bo'me zaluta i jedna Zilina, Cluj, Bate Borisov...a nama bi najveci uspjeh trebao biti titula u jednoj od najgorih liga Evrope. (ja namjerno kazem NAJGORAA ti uspjesi o kojima ti pricas, tom logikom iduci, onda bi samo 10-tak klubova, ciji se klubovi redovno na zavrsnicama takmicenja nalaze, trebali imati navijace, a ovo sve ostalo da odjebe klubove! Koji ce qrac navijaci i puni stadioni jednom npr Kolnu, Sunderlandu, Nurnbergu, Evertonu kad ih nikad u Evropi nema? Jebo to sto se oni tjse da bole klub jel, kad nema Evrope i uspjeha? Kako su ti samo smijesni argumenti moj brate, da znas ne bi nista ni pisao!
Ne treba uvijek gledat na one iza sebe. Necemo vise nikad doci do polufinala Kupa Uefa/LE, ali barem mozemo u grupnu fazu. Ne trazim puno, fakat.
Opa bato...da sam picic sad bih prijavio post.I za kraj, pun je meni vise qrac takvih ko ti i slicnih tebi
A ti se od onih sto misle da je, lupam, Nedzad Brankovic posten covjek.to su jednostavno ljudi koji na sve zivo kukaju, takvim nikad nista ne valja u zivotu, ti si jedan od onih koji bi zbog jebenog klasika ili mancesterskog derbija ili vestafalensko-bavarskog i inih derbija propustio utakmicu kluba za koji lafo navijas, ti si jedan od onih koji redovno uz tv ekran drka po ligama petice a sa gadjenjem gleda na nasu ligu, ja da se ista pitam u Zelji, a hvala Bogu ne pitam, takvima bi zabranio evropske utakmice da gledaju!
Udrobi ti svasta. Nadam se da marketinska sluzba ne razmislja na ovaj nacin. Sve bi simpatizere rastjerali. Ostala bi samo saka 'bolesnika'.znalo se 38 milja dogamizati do Koseva kad je Newcastle doso, a onda u prvenstvu Zeljo je opet imo posjete od po nekoliko hiljada, gdje nestadose sve te silne mase? Takvih je i sad...Protiv MAccabija oko 16-17 hiljada, dodje prevnstvo, utakmica za jesenju titulu, Zelju gleda MILJA I PO HEEEEEj, i onda ti takvi seratori dodju da oci otvaraju kako treba ovo kako treba ono, ma nemojte nam vi zivi bili otvarati! Eto vam kablovske, eto vam streamovi pa gledajte svoje voljene klubove, a nas bolesnike pustite da i dalje "u iluzijama" zivimo i "lazno" dominiramo ligom bez evroskog uspjeha! Klub se voli i ovako i onako, Dortmunda nije godinama bilo u Evropi, borili se za opstanak, a ljudi su i dalje sa 80 hiljada punili Westfalen, no oni srecom u manjini imaju takvih kao ti, koji samo jedva docekaju da nadju neki alibi da bi mogli peglati i objasnjavati.
Zato je uvijek dobro opredijelit se za nekog istinskog velikana. Razocarenja i stres, na minimumu.Samo da mi je znati da se kojim puuukim slucajem desi da United ne izadje nekoliko godina na evropsku scenu ili nesto ne osvoji, ja ti garantujem da si ti ta tipa ljudi koja bi se odmah odrekla tog kluba, garantujem, znas ono "kako vjetar puse".
Dooobro, sefe. Cujemo se za 5 g.... kad se opet zalomi u drugom pretkolu. Cisto sumnjam da bi isto vazio. Jer bi onda bio u rangu onih sto slave baraz i kad ga se peti put docepaju.Kazem ti, svjesno smo svi mi svog karinluka, svoje bijede, ali mojne molim te da nam ti i takvi oci otvarate, nemojte nam i vi jos na muku pristajati. Pusti me ba da uzivam u ovoj crkavici i da smirom pratim ono sto volim, jer ja cu ovaj klub volit taman da se do qrca sroza, jer nas je takvih milja-dvije, a takvih kao ti, eh takvih uvijek bude na desetina hiljada kad se neka "novina desi", a takvima bi dozivotno zabranio ulaz na stadion.
E.O.D.
- jufka developer
#7103 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Na Grbavicu se ide da se gleda Zeljo. Na Grbavici bude i klosara, radnika, neradnika i direktora, bude i tinejdzerki, penzionera a i majki s djecom. Svi oni dodju da gledaju Zelju, neki svaku tekmu a neki kad je "nesto". Dodju jer vole Zelju, kako god igrao.
Po tvojim komentarima ovde ja bih rekao da je tebi tesko palo sto je Zeljo nanizao par uspjesnih godina, na celu s Amarom. Po tvojim se komentarima moze zakljuciti samo jedno a to je da ti NE VOLIS Zelju, nisi ti ni simpatizer lafe, ti si LEVAT.
Po tvojim komentarima ovde ja bih rekao da je tebi tesko palo sto je Zeljo nanizao par uspjesnih godina, na celu s Amarom. Po tvojim se komentarima moze zakljuciti samo jedno a to je da ti NE VOLIS Zelju, nisi ti ni simpatizer lafe, ti si LEVAT.
- Acheron
#7104 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Tacno sam znao da ce se javit i cvrcak.
Momci, samo vi svoje, ja cu svoje. Niko ovdje nece nikog ubjedit u suprotno, toliko barem imam iskustva. Bas zato i necu da drvim na pdf-u Zeljo, jer necu da kvarim slavljenicku atmosferu sa 'crnjacima'.
Sve ce se znat ovog ljeta. Ja ocekujem povoljan zrijeb, mozda se neki nedostaci uspiju transcedirati.
Momci, samo vi svoje, ja cu svoje. Niko ovdje nece nikog ubjedit u suprotno, toliko barem imam iskustva. Bas zato i necu da drvim na pdf-u Zeljo, jer necu da kvarim slavljenicku atmosferu sa 'crnjacima'.
Sve ce se znat ovog ljeta. Ja ocekujem povoljan zrijeb, mozda se neki nedostaci uspiju transcedirati.
- Šibicar
#7105 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Acheron ne loži raju bezveze,inače ćeš imati štiva da čitaš do prekosutra. 
- smurf
#7106 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Fakat, sa Lazom samo jednom osvojismo prvenstvo i jednom Kup, bas je bezze igrac bio
Ovo sa Olimpicom bas truba, nadao sam se da ce izboriti Euro scenu, ovako nije da nemaju sanse ali su znatno umanjene. I bas sam se nadao da bi Travnik mogao ukopati Slaviju ali odose nade u helac
Ovo sa Olimpicom bas truba, nadao sam se da ce izboriti Euro scenu, ovako nije da nemaju sanse ali su znatno umanjene. I bas sam se nadao da bi Travnik mogao ukopati Slaviju ali odose nade u helac
- BHF_Manijak
#7107 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa sta iko ima ba s tobom vise diskutovati kad je za tebe klosar onaj koji ide redovno na utakmice!!!
Jesu li recimo i navijaci po Evropi klosari? Bi li ti da zivis u MAnchesteru bio klosar da dies svaku utakmicu?!
Ili recimo jesu li svi navijaci jednog Kolna, kojih ima prosjek 50 milja po utakmici, klosari sto dolaze samo zato sto im klub nema nekog znacajnijeg uspjeha??? MA ti veze nemas majkemi, brkas biznis(osvajanje trofeja, finansije i ostalo) sa ljubavi prema klubu, to kad dvoje budes razlikovo nastavit cemo!
Znaci svi koji iole nemaju uspjeha, treba da su im prazni stadionu, da ne bi bili okarakterisani kao klosari!
Hajd prati United, to ti definitivno bolje ide!
Jesu li recimo i navijaci po Evropi klosari? Bi li ti da zivis u MAnchesteru bio klosar da dies svaku utakmicu?!
Znaci svi koji iole nemaju uspjeha, treba da su im prazni stadionu, da ne bi bili okarakterisani kao klosari!
Hajd prati United, to ti definitivno bolje ide!
- cvrčak_na_hedonizmu
#7108 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@Acheron, opet ti kažem, ne barataš realnim podacima, niti si sekkunde realan. Ti govoriš da se treba podignuti ljestvica ( koja se već realno dobro podigla ali ti ne primjećuješ ) odnosno da se trebamo nositi sa ekipama koje imaju veći budžet od našeg barem deset puta ( i to su patuljci u Europskim razmjerama ). To je isto kada bi navijač Sunderlanda napisao da oni trebbaju podići ljestvicu i tačkati se sa Mančesterom. Proglasili bi ga ludim u roku odmah. Tebe niko nije proglasio ludim, još uvijek doduše, šta će biti poslije, ne zna se
Situacija je takva, kakva je. Tosunović a ni Purić nam neće pomoći 0.2% ako opet naletimo na Hapoela/Makabija i tu priča završava. Ko hoće da shvati, shvatiće, ko neće, jebiga, njegov problem, vazda ima Mančester na TV-u
edit: opet barataš sa pogrešnim podacima, malog Aru nismo mogli da zadržimo ni u ludilu. Maloljetni igrači mogu da potpišu profesionalni ugovor ali u periodu od 16-18 godine ga mogu bez problema raskinuti ako im se porodica preseli iz države. Njega je tražio Liverpul dok je bio maloljetan. Kraj priče rekli bi.
Situacija je takva, kakva je. Tosunović a ni Purić nam neće pomoći 0.2% ako opet naletimo na Hapoela/Makabija i tu priča završava. Ko hoće da shvati, shvatiće, ko neće, jebiga, njegov problem, vazda ima Mančester na TV-u
edit: opet barataš sa pogrešnim podacima, malog Aru nismo mogli da zadržimo ni u ludilu. Maloljetni igrači mogu da potpišu profesionalni ugovor ali u periodu od 16-18 godine ga mogu bez problema raskinuti ako im se porodica preseli iz države. Njega je tražio Liverpul dok je bio maloljetan. Kraj priče rekli bi.
- Acheron
#7109 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Narod se primio na Kemu.
Majka mu stara, mislio sam da je moja zajebancija prepoznatljiva i bez smajlija. Necu navodit sta slusam jer cu ispast hipster, anglofil itd. Nesto ko Better man.
Jeste, glupo mi je da neko slusa o sotoni, smrti, krvi...i kao relativno odrasla osoba. Ali to svakako nije tema ove emisije.
BHF - smatras da se, evo konkretno Grahovac, ne dopada Amaru iz fudbalskih razloga, i zato ga ne zeli dovest? Ili ga ne moze dovest - zato sto ne moze?
Bezze vam taj linc. Tj, tanko je sve to.
Majka mu stara, mislio sam da je moja zajebancija prepoznatljiva i bez smajlija. Necu navodit sta slusam jer cu ispast hipster, anglofil itd. Nesto ko Better man.
Jeste, glupo mi je da neko slusa o sotoni, smrti, krvi...i kao relativno odrasla osoba. Ali to svakako nije tema ove emisije.
BHF - smatras da se, evo konkretno Grahovac, ne dopada Amaru iz fudbalskih razloga, i zato ga ne zeli dovest? Ili ga ne moze dovest - zato sto ne moze?
Bezze vam taj linc. Tj, tanko je sve to.
- cvrčak_na_hedonizmu
#7110 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Nije ovo nikakav linč. Više me podsjeća na skvoš gdje ti imaš ulogu loptice
Doduše, sam si se ponudio, zašto odbiti nešto što je džaba + dobra zabava 
- Acheron
#7111 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Stara raga Alen Mesanovic vukao za titulu. Lazar glumio balvana vecinu utakmica. Cujem da ga hoce lincovat i u dalekoj Maleziji. Prosjek - gol po sezoni.smurf wrote:Fakat, sa Lazom samo jednom osvojismo prvenstvo i jednom Kup, bas je bezze igrac bio![]()
![]()
![]()
![]()
Premija.
- BHF_Manijak
#7112 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Aaa jeboga ti ja u klin ti u plocu!!! Pa jarane sam kazes da se ljestvica treba podici, a onda ovdje prozivas nekakve Grahovce, Tosunovic, PM-ove...
Evo ja ti se Allahamo dragim kunem, da se najjaca ekipa premijer fucking lige sastavi, da ista ta ekipa ne bi mogla uci u grupnu fazu lige prvaka, nema sanse!!!
Nama za tu ljestvicu koju ti spominjes terbaju igraci s vana, nego ko zna lopte bolje od ovih sto sad imamo, treba ti 5-6 Zeba u ekipi ili 3-4 Kvesica, a za to trebaju PARE!
Eh ako ti kontas da Zeljo moze sa dosadasnjim prilivom para, koje opet pominjes vec 3-4 puta, od nekih 3-4 miliona maraka rijesiti i PLATE IGRACIM i DOVESTI igrace i DUGOVE rijesiti, eh onda aferim!
Ja bi reko da jeste bezobrazluk sto se pare nisu iskoristile za vracanje dugova, a da smo pri tome te pare SAMO ZA TO imali na raspolaganju, ali pored jos desetine izdataka, te pare se nisu mogle samo na dugove raspodjeliti. Dobar dio dugovanja se platio, a to imas i u izvjestaju, dug je mnogo veci bi prije 2 godine i on se vraca, nista se ti ne sekiraj!
Nama za tu ljestvicu koju ti spominjes terbaju igraci s vana, nego ko zna lopte bolje od ovih sto sad imamo, treba ti 5-6 Zeba u ekipi ili 3-4 Kvesica, a za to trebaju PARE!
Eh ako ti kontas da Zeljo moze sa dosadasnjim prilivom para, koje opet pominjes vec 3-4 puta, od nekih 3-4 miliona maraka rijesiti i PLATE IGRACIM i DOVESTI igrace i DUGOVE rijesiti, eh onda aferim!
Ja bi reko da jeste bezobrazluk sto se pare nisu iskoristile za vracanje dugova, a da smo pri tome te pare SAMO ZA TO imali na raspolaganju, ali pored jos desetine izdataka, te pare se nisu mogle samo na dugove raspodjeliti. Dobar dio dugovanja se platio, a to imas i u izvjestaju, dug je mnogo veci bi prije 2 godine i on se vraca, nista se ti ne sekiraj!
-
palermo
#7113 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
A šta mislite da ovu priču preselite na temu Željezničar.
Nekako bih rekao da tamo pripada.
-
Baudelaire
#7114 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ja sve hoću da im kažempalermo wrote:A šta mislite da ovu priču preselite na temu Željezničar.
-
LSD
#7115 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Fura vas Acheron opasno, sa ovim svojim nebulozama.....dosadno covjeku koji i ne prati Želju, pa baca svoja neka razmišljanja...a vi se trudite da odgovorite i replicirate

- cvrčak_na_hedonizmu
#7116 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
@Acheron
Znači da sumiramo tvoje viđenje stvari,
navijači koji idu da gledaju naše klubove su besposleni klošari
metal i narodnjaci ne idu zajedno
Purić i Tosunović su prevage u Europi
Široki i OlimpiC nam otimaju igrače
trebamo da budemo kao Dinamo
Želju ne treba gledati zbog eventualnog debakla u Europi
budžet Želje treba da bude barem 10 miliona eura, al odmah, bez čekanja
godišnje karte ne treba kupovati, Želju ne treba gledati
Lazar Popović je klotz
prevagu u Europi mogu činiti igrači iz BiH tipa Grahovca
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je...............
Malo da se nasmijemo, šta fali.
I rest my case
metal i narodnjaci ne idu zajedno
Lazar Popović je klotz
I rest my case
- smurf
#7117 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa moramo, vidis kako me prosvjetli, eto recimo nisam znao da fudbal nije timski sport vec ovisi o pojedincu
I sta zna Amar, Lazu je drzao samo jer imao neki nevidljivi tal od njegove prodaje bla bla bla
- Acheron
#7118 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Takvo nesto se Mamicu ne moze desiti. Slucaj Halilovic i ini.cvrčak_na_hedonizmu wrote:@Acheron, opet ti kažem, ne barataš realnim podacima, niti si sekkunde realan. Ti govoriš da se treba podignuti ljestvica ( koja se već realno dobro podigla ali ti ne primjećuješ ) odnosno da se trebamo nositi sa ekipama koje imaju veći budžet od našeg barem deset puta ( i to su patuljci u Europskim razmjerama ). To je isto kada bi navijač Sunderlanda napisao da oni trebbaju podići ljestvicu i tačkati se sa Mančesterom. Proglasili bi ga ludim u roku odmah. Tebe niko nije proglasio ludim, još uvijek doduše, šta će biti poslije, ne zna se![]()
Dobro, eto nek Puric nece pomoci. Ali se zato Vasilic pomladio i vise nije spor.
Ovo klosari, mozda ruzno zvuci...Ako ce vam biti lakse, vidite da sam i sebe tamo ubrajao, sve do ove sezone.
@BHF
Bas zato i pozivam pojacanje nivoa Grahovca, necu valjda Hazarda. Ne zelim ja da se osvoji LP, nego da se prodje drugo pretkolo.
ti navijaj za Alemaniju Ahen, ili gdje si vec bio u izbjeglistvu.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7119 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Neka ba, zanimljivo citat'Baudelaire wrote:Ja sve hoću da im kažempalermo wrote:A šta mislite da ovu priču preselite na temu Željezničar.
- Acheron
#7120 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Majstore, ne zelim te furat dalje jer ces opet morat u Banovice.cvrčak_na_hedonizmu wrote:@Acheron
metal i narodnjaci ne idu zajedno![]()
Lazar Popović je klotz
I rest my case
Dobro znas da sam (skoro) uvijek u pravu. Vrati se u 2008. i sjeti se tvoje price o 'strasnoj Belgiji' i kako je to zavrsilo.
Restaj do ujutru, nemas pravo tjerat ljude da se zadovolje pusalginom vec u drugom pretkolu. Sa ili bez, multi-milijunskog budzeta.
- cvrčak_na_hedonizmu
#7121 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jebe te malo činjenica da Dinamo ima budžet od 20 miliona eura. Kerlu smo doveli, problem nekiAcheron wrote: Takvo nesto se Mamicu ne moze desiti. Slucaj Halilovic i ini.
Dobro, eto nek Puric nece pomoci. Ali se zato Vasilic pomladio i vise nije spor.![]()
Ovo klosari, mozda ruzno zvuci...Ako ce vam biti lakse, vidite da sam i sebe tamo ubrajao, sve do ove sezone.![]()
Barem osnovama kolega bi trebao da barataš. Ipak nas furaš. Nemoguće je da ovo ozbiljno misliš
Svi odemo ponekad u Banoviće, ti, ja i još masa ljudi, kad-tad
Da nisi možda pomiješao ligu koju komentarišeš, znaš, ne pričamo o Engleskoj iako su imena ista
- BHF_Manijak
#7122 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Pa kako ne shvatis bolan ne bio da dovedes 10 igrca na nivou Grahovac da ce ti biti isti qrac tj da neces pomaci se dalje od nekog tamo Hapoela, Maccabija, picke materne koga vec...Acheron wrote:
@BHF
Bas zato i pozivam pojacanje nivoa Grahovca, necu valjda Hazarda. Ne zelim ja da se osvoji LP, nego da se prodje drugo pretkolo.
ti navijaj za Alemaniju Ahen, ili gdje si vec bio u izbjeglistvu.
A nemam je potzrebe za Alemanije navijati, ja imam SVOJ klub koji srcem volim, za ostale me boli qrac i ako vec nemas argumenata ne pozivaj se na prepucavanje na licnoj osnovi, to gdje sam ja bio, sta sam radio, zaboli te qrac krasni, kakva ti je to seljacka prica?! Tadasnjem djetetu od 5 godina nabadas na nos gdje je bio, sta je radio, kako ti je samo razmisljanje jadno!
- cvrčak_na_hedonizmu
#7123 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Od starih uspjeha se ne živi kao što možeš da primjetiš. Nekada ispadeš pametan a nekada prilično neupućen i nerealan. Onda si ispao pametan, sada nisi. Pomiri se s tim. Osim ako ne misliš da si pametan jer si zaključio da Željo trebati imati budžet od 10-ak miliona eura ( doduše, to i nije neka pamet zaključiti i konstatovati ).Acheron wrote:Majstore, ne zelim te furat dalje jer ces opet morat u Banovice.cvrčak_na_hedonizmu wrote:@Acheron
metal i narodnjaci ne idu zajedno![]()
Lazar Popović je klotz
I rest my case
Dobro znas da sam (skoro) uvijek u pravu. Vrati se u 2008. i sjeti se tvoje price o 'strasnoj Belgiji' i kako je to zavrsilo.
Restaj do ujutru, nemas pravo tjerat ljude da se zadovolje pusalginom vec u drugom pretkolu. Sa ili bez, multi-milijunskog budzeta.
-
palermo
#7124 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Ako ih ne možeš pobijediti, tj. nagovoriti da ovu priču prebace ba temu o Želji, onda im se pridružicvrčak_na_hedonizmu wrote: ako opet naletimo na Hapoela/Makabija i tu priča završava. Ko hoće da shvati, shvatiće, ko neće, jebiga, njegov problem, vazda ima Mančester na TV-u
.
A što, jebo ga miš, priča tu završava
Ache
A sa podizanjem standarda idu i neki drugi ciljevi. A jedan od njih je svakako da prvak naše zemlej može igrati ravnopravno sa prvakom Izraela. ne sa Realom, ili sa Borusijom, nego sa prvakom Izraela. To da li će proći je nešto sasvim drugo, nekad hoće, nekad neće, ali mi jednostzavno moramo doseći taj standard. I priča o tome da smo mi daleko od toga je, zaista gubitnička priča. Koliko god u njij bilo realnosti.
Dakle, da sumiram, sadašnji Željo je postavio nove standarde Bh fudbala. To je dobro za sve. Nadam se da će i trenerski standardi koje je Amar Osima postavio biti određeni putokoaz za nove mlade bh trenere. Meni je nekako više muka i Husrefa Musemića, i Ibrakovića, i Avde Kalajdžića, Ištuka itd.....oni pripadaju nekom starom svijetu. Prije Aamara Osima i ovoga Želje.
Al ne možete vi koji sebe zovete pravim navijačima ( što je nonsens, ali o tom jednom drugom prilikom) biti ispod standarda koje ekipa postavlja.
-
north
#7125 Re: Premijer Liga BiH 2011/12
Jao kilometarskih postova, ne možeš ih do sabaha preletiti, a kamoli čitati, zamara malo je reć
Čovjek odlučio prestati pratiti klub za koji navija baš od ove sezone kada mu klub obara sve rekorde, jer ne želi da opet gleda petarde u evropi, interesantno razmišljanje...interesantnije je valjda bilo pratiti za vrijeme onih pet godina mraka....i još nešto zamjera namćoru treneru koji je tito kako za taj klub za koji navija, tako i za ostatak lige ma koliko ga ja i navijači svih ostalih klubova ne simpatisali...zar neko misli da je stiglo vrijeme za neke velike domete u evropi, npr. grupna faza, u ovako nesređenoj vukojebini gdje još uvijek klošarluk ubija sa svih strana....proći dva pretkola uz povoljan žrijeb je plafon plafona još uvijek, ali eto ima onih koji smatraju da ispod osmine finala nekog od evropskih takmičenja ne vrijedi pratiti naš fudbal....
Ali ostavimo mi to sa strane, zna li neko kad će savez objaviti koji klubovi su stekli pravo da igraju evropska takmičenja s obzirom da su ispunili uslove za licencu? Je li ta objava ide na kraju sezone ili će se malo prije znati?
Čovjek odlučio prestati pratiti klub za koji navija baš od ove sezone kada mu klub obara sve rekorde, jer ne želi da opet gleda petarde u evropi, interesantno razmišljanje...interesantnije je valjda bilo pratiti za vrijeme onih pet godina mraka....i još nešto zamjera namćoru treneru koji je tito kako za taj klub za koji navija, tako i za ostatak lige ma koliko ga ja i navijači svih ostalih klubova ne simpatisali...zar neko misli da je stiglo vrijeme za neke velike domete u evropi, npr. grupna faza, u ovako nesređenoj vukojebini gdje još uvijek klošarluk ubija sa svih strana....proći dva pretkola uz povoljan žrijeb je plafon plafona još uvijek, ali eto ima onih koji smatraju da ispod osmine finala nekog od evropskih takmičenja ne vrijedi pratiti naš fudbal....
Ali ostavimo mi to sa strane, zna li neko kad će savez objaviti koji klubovi su stekli pravo da igraju evropska takmičenja s obzirom da su ispunili uslove za licencu? Je li ta objava ide na kraju sezone ili će se malo prije znati?