i ja tako mislim.sumirprimus wrote:ma ovo ce sad ici 1 na 1..
jedna epizoda iz kraljevstv ,jedna kod ovih.
kao onda kada su ih rastjerali iz zatvora...
Moderator: _BataZiv_0809
i ja tako mislim.sumirprimus wrote:ma ovo ce sad ici 1 na 1..
jedna epizoda iz kraljevstv ,jedna kod ovih.
I ja ovo fakat ne kontam. K'o da niste gledali prethodnih 6 sezona pa nemate pojma kako se stvari odvijaju u TWD.Chmoljo wrote:sjo vi bi samo akciju. mora se malo i pričati. tačno sam znao da će ova epizoda biti u potpunosti posvećena Kraljevstvu (iako me dale cooper uvjeđivao u suprotno), tako da ne znam čemu rondanje. ništa na šta nismo navikli.
Pa ne vidim šta bi drugo moglo biti.Tito_i_Partija wrote:Da li mozda na neki nacin hoce da otruju Saviorse il' sta li vec?
Cini mi se da je vise ovo, k'o neki inat kad vec ne mogu da im se direktno suprotstave. Svine flu je mescini bilo nesto drugo, i nema bas veze s ovim. Al' mozda i grijesim.Chmoljo wrote:ili je to ono više ko kad hrakneš u begovu čorbu nad**anoj mušteriji"da gospodine, to je organska bamija
"
mozda su ovi tek poceli da Hin kontaminiraju..a rikovi dolaze ko kec na desetku,vidis da im kralj ne da da idu...Chmoljo wrote:ma nije isto, nego kažem, da stvarno Saviorsi umiru od toga, provalili bi ih, a to im ne treba zasad.
Da, steta sto je ovo ostalo nerazrijeseno, jer su kanibali ubrzo bili izkasapljeni nakon toga. Eh sad, da li je taj strah racionalan il' nije, valjda cemo vidjet' u ovoj sezoni.Chmoljo wrote:i inače, veliki je strah od tog trulog mesa. sjećaš se ove scene
ostalo je nejasno da li bi ih to meso stvarno i ubilo...
SPOILERPandakonda wrote: Kakva nova grupa
Ja mislim da je još rano za njih, možda ih samo vidimo na sekundu ali čisto sumnjam da će dobit veliku pažnju__Phoenix__ wrote:SPOILERPandakonda wrote: Kakva nova grupa
Pojavi se grupica koja se kreće kroz walkere tako što nose njihovu odjeću i kožu, prikrivajući miris i izgled...
Nije valjda i ti? Joj sta vas je odustalo, covjek bi rek'o da niko ovo ne gleda vise. A ono premijera sezone dvaes' i nesto miliona gledalaca.sizifinho wrote:ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...
Pandakonda wrote:Koji to add-on za Kodi ima epizodu par sati nakon što je emitirana ?kakavdanakneiskustvu wrote:sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
al uvijek budu bar dan kasnije.
instaliras si kodi
ovo je prvi put da ja ovo govorim, a ako me pocnu nervirati- prestajem 100% gledati. Ni prvi ni posljednji. Mozda ih u tom slucaju nekad kasnije pogledam odjednom i bez cekanja. Nije to to, kad krenu razvodnjavati. Tri grupe, u svakoj neki likovi, jos malo pa i cetvrta i sad za svakog po jedna epizoda - dok docekas glavni story arc... ja sam ih vazda branio al ovo bas nije uredu.lTito_i_Partija wrote:Nije valjda i ti? Joj sta vas je odustalo, covjek bi rek'o da niko ovo ne gleda vise. A ono premijera sezone dvaes' i nesto miliona gledalaca.sizifinho wrote:ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...
Realno ovo će bit jako bitne grupe u budućoj radnji tako da je logicno da će ih malo bolje prikazat. Slažem se da ne treba čitavu epizodu samo tome posvetit ali opet imamo 16 epizoda u sezoni tako da će se sve stićsizifinho wrote:ovo je prvi put da ja ovo govorim, a ako me pocnu nervirati- prestajem 100% gledati. Ni prvi ni posljednji. Mozda ih u tom slucaju nekad kasnije pogledam odjednom i bez cekanja. Nije to to, kad krenu razvodnjavati. Tri grupe, u svakoj neki likovi, jos malo pa i cetvrta i sad za svakog po jedna epizoda - dok docekas glavni story arc... ja sam ih vazda branio al ovo bas nije uredu.lTito_i_Partija wrote:Nije valjda i ti? Joj sta vas je odustalo, covjek bi rek'o da niko ovo ne gleda vise. A ono premijera sezone dvaes' i nesto miliona gledalaca.sizifinho wrote:ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...