The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7101 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

sumirprimus wrote:ma ovo ce sad ici 1 na 1..
jedna epizoda iz kraljevstv ,jedna kod ovih.
i ja tako mislim.

kao onda kada su ih rastjerali iz zatvora...
sizifinho

#7102 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Preview prosle sedmice nije bio za iducu epizodu vec je narator rekao:
This season on the walking dead

tako da je to bio "click bait"
Tito_i_Partija

#7103 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Chmoljo wrote:sjo vi bi samo akciju. mora se malo i pričati. tačno sam znao da će ova epizoda biti u potpunosti posvećena Kraljevstvu (iako me dale cooper uvjeđivao u suprotno :oops: ), tako da ne znam čemu rondanje. ništa na šta nismo navikli.
I ja ovo fakat ne kontam. K'o da niste gledali prethodnih 6 sezona pa nemate pojma kako se stvari odvijaju u TWD. :-)

Meni je epizoda bila skroz u redu. Novo naselje, nova klapa, i solidan uvod u sve to.

Interesantno mi je bilo ono kad hrane svinje zombijima. Da li mozda na neki nacin hoce da otruju Saviorse il' sta li vec? Da li je to uopste moguce?
Chmoljo

#7104 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

e i ja sam se to pitao. i ako stvarno truju, pa valjda bi ovi skontali, ako je baš agresivno i ako se preobrate odmah od toga. i Rickova ekipa je imala problema sa svajn flu :D pa su provalili od čega je. :D

ili je to ono više ko kad hrakneš u begovu čorbu nad**anoj mušteriji :D "da gospodine, to je organska bamija :)" :D
Logovan

#7105 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

Tito_i_Partija wrote:Da li mozda na neki nacin hoce da otruju Saviorse il' sta li vec?
Pa ne vidim šta bi drugo moglo biti. :?
Tito_i_Partija

#7106 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Chmoljo wrote:ili je to ono više ko kad hrakneš u begovu čorbu nad**anoj mušteriji :D "da gospodine, to je organska bamija :)" :D
Cini mi se da je vise ovo, k'o neki inat kad vec ne mogu da im se direktno suprotstave. Svine flu je mescini bilo nesto drugo, i nema bas veze s ovim. Al' mozda i grijesim. :)
Chmoljo

#7107 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

ma nije isto, nego kažem, da stvarno Saviorsi umiru od toga, provalili bi ih, a to im ne treba zasad.
Chmoljo

#7108 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Chmoljo »

i inače, veliki je strah od tog trulog mesa. sjećaš se ove scene

ostalo je nejasno da li bi ih to meso stvarno i ubilo...
Isner

#7109 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Isner »

Ima li kakog efekta ako ih Ezekil "tovi" svinjetinom punom trulih hodaca?.. Još sinoc kontam da ce im dati cijele svinje pa kad Spasitelji pronađu u stomacima dijelove tkanine ili prstenje, bice veselo... Kad ono u porez idu polutke :razz:

Mogao bi otac od malog aikido borca biti zarobljenik kod Negana baš kao Daryl... Nešto kao zalog da će kralj i njegovi biti poslušni...
sumirprimus

#7110 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sumirprimus »

Chmoljo wrote:ma nije isto, nego kažem, da stvarno Saviorsi umiru od toga, provalili bi ih, a to im ne treba zasad.
mozda su ovi tek poceli da Hin kontaminiraju..a rikovi dolaze ko kec na desetku,vidis da im kralj ne da da idu...
tako bi ja da okupljam trupe...lagano i planski :D
Averus

#7111 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Averus »

Ja mislim da tove svinje kako bi bile teže... Da saviorsi misle da se ovi baš trude da im udovolje

A potajno se nadaju da će ih to meso koštati glave :izet:
Tito_i_Partija

#7112 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Chmoljo wrote:i inače, veliki je strah od tog trulog mesa. sjećaš se ove scene

ostalo je nejasno da li bi ih to meso stvarno i ubilo...
Da, steta sto je ovo ostalo nerazrijeseno, jer su kanibali ubrzo bili izkasapljeni nakon toga. Eh sad, da li je taj strah racionalan il' nije, valjda cemo vidjet' u ovoj sezoni. :D
Pandakonda

#7113 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Evo sinopsis za ostale epizode:

703 - "" - Daryl is taken by Negan to the Sanctuary, home of the Saviors. Meanwhile, Dwight is sent on a mission to bring back a runaway member of his group.

704 - Icarus - Still reeling from the previous tragic events, Rick and the people of Alexandria must prepare themselves for an unexpected visit by Negan.

705 - Carl and Enid journey to the Hilltop. Meanwhile, Jesus must defend the community against an attack led by the savior Simon.

706 - Tara and Heath are running into serious trouble. A mysterious new group is introduced.

Kakva nova grupa :?
sizifinho

#7114 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...
__Phoenix__

#7115 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by __Phoenix__ »

Pandakonda wrote: Kakva nova grupa :?
SPOILER

Pojavi se grupica koja se kreće kroz walkere tako što nose njihovu odjeću i kožu, prikrivajući miris i izgled...
Pandakonda

#7116 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

__Phoenix__ wrote:
Pandakonda wrote: Kakva nova grupa :?
SPOILER

Pojavi se grupica koja se kreće kroz walkere tako što nose njihovu odjeću i kožu, prikrivajući miris i izgled...
Ja mislim da je još rano za njih, možda ih samo vidimo na sekundu ali čisto sumnjam da će dobit veliku pažnju :-)
Tito_i_Partija

#7117 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

sizifinho wrote:ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...
Nije valjda i ti? Joj sta vas je odustalo, covjek bi rek'o da niko ovo ne gleda vise. A ono premijera sezone dvaes' i nesto miliona gledalaca. :D
kakavdanakneiskustvu

#7118 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Pandakonda wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
al uvijek budu bar dan kasnije.

instaliras si kodi
Koji to add-on za Kodi ima epizodu par sati nakon što je emitirana ?

exodus mozda,nisam siguran
sizifinho

#7119 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Tito_i_Partija wrote:
sizifinho wrote:ako bude tako, ja prestajem gledali ovu seriju. Prije je bilo s vremena na vrijeme prica iz perspektive nekih likova a sad stalno...
Nije valjda i ti? Joj sta vas je odustalo, covjek bi rek'o da niko ovo ne gleda vise. A ono premijera sezone dvaes' i nesto miliona gledalaca. :D
ovo je prvi put da ja ovo govorim, a ako me pocnu nervirati- prestajem 100% gledati. Ni prvi ni posljednji. Mozda ih u tom slucaju nekad kasnije pogledam odjednom i bez cekanja. Nije to to, kad krenu razvodnjavati. Tri grupe, u svakoj neki likovi, jos malo pa i cetvrta i sad za svakog po jedna epizoda - dok docekas glavni story arc... ja sam ih vazda branio al ovo bas nije uredu.l
Pandakonda

#7120 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

sizifinho wrote:
Tito_i_Partija wrote:
ovo je prvi put da ja ovo govorim, a ako me pocnu nervirati- prestajem 100% gledati. Ni prvi ni posljednji. Mozda ih u tom slucaju nekad kasnije pogledam odjednom i bez cekanja. Nije to to, kad krenu razvodnjavati. Tri grupe, u svakoj neki likovi, jos malo pa i cetvrta i sad za svakog po jedna epizoda - dok docekas glavni story arc... ja sam ih vazda branio al ovo bas nije uredu.l
Realno ovo će bit jako bitne grupe u budućoj radnji tako da je logicno da će ih malo bolje prikazat. Slažem se da ne treba čitavu epizodu samo tome posvetit ali opet imamo 16 epizoda u sezoni tako da će se sve stić :-)
dječak sa šibicama

#7121 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

Mozda su Negan i njegova raja onako agresivni jer ih ovi tove svinjama koje jedu walkere... zamisli tog faila, da ih Ezekiel nije tovio tim mesom, Negan i jarani bi bili fini i cinili bi plemenita djela.
dale cooper

#7122 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dale cooper »

Haman nam je Nihilo definitivno odustao od serije, nema ga nešto na temi. :sad:
Rockefeller

#7123 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Rockefeller »

:lol:
r_faruk

#7124 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by r_faruk »

ja sam odustao prije dvije - tri godine i od stripa i od serije. onda u nedostatku serija pocnem gledati od onih kanibala. onaj dio kada ih pozatvaraju u kontejnere... i sada opet gledam, i ne znam sto gledam :-) i govorim kako necu vise gledat' :) jos sam i strip ponovo poceo citati (bar ne moram gledati 5 minuta plakanja i slicne gluposti, slikica i prevrnes stranicu :) )
janje_

#7125 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by janje_ »

jos jedna u nizu epizoda koju sam pregledo na fast forward.. ne znam ni sta ocekivat od ove serije.. ovo vako moze do penzije..
Post Reply