Gdje u Sa......
- respo
#7101 Re: Gdje u Sa......
posto je tema aktivna
je li cips u ng jos uvijek u onoj posti ili je gore u stanici mupa?
- amiliana
#7102 Re: Gdje u Sa......
Stanici muparespo wrote:posto je tema aktivna
- fazer
#7103 Re: Gdje u Sa......
Gdje se u Sarajevu/BiH prodaju saobraćajna ogledala? Poznajete li firme koje u ponudi imaju ta ogledala ?
-
DON_eARL
#7104 Re: Gdje u Sa......

Gdje ima kupiti ovih lasera? Slabo gdje Kineza ima u zadnje vrijeme.
- lavorpunvode
#7105 Re: Gdje u Sa......
DON_eARL wrote:
neki dan mi bas zapese za oko u prodavnici u blizini Pravnog fakulteta, onoj odmah uz kafic Von Habsburg
- respo
#7106 Re: Gdje u Sa......
ljubi te respoamiliana wrote:Stanici muparespo wrote:posto je tema aktivna
- Korisnicko ime
#7107 Re: Gdje u Sa......
Od kad to???? (Ne mislim da te respo ljubi, nego da je CIPS u MUP-u?respo wrote:ljubi te respoamiliana wrote:Stanici muparespo wrote:posto je tema aktivna
Ja sam svoju posljednju prijavnicu izvadio u toj posti, kad sam vadio novu licnu u aprilu. Licnu jesam podigao u Policijskoj upravi NG ali sam prijavnicu u posti na AP.
Ima li ko tacan info?
- amiliana
#7108 Re: Gdje u Sa......
Ma netreba uredu je!respo wrote:ljubi te respoamiliana wrote:Stanici muparespo wrote:posto je tema aktivna
Last edited by amiliana on 20/06/2013 15:53, edited 1 time in total.
- amiliana
#7109 Re: Gdje u Sa......
Mozes na Grbavici u posti, a ne znam za to na alipasinom!
- perfect_guy
#7110 Re: Gdje u Sa......
grbavica nije NGamiliana wrote:Mozes na Grbavici u posti, a ne znam za to na alipasinom!
-
DON_eARL
#7111 Re: Gdje u Sa......
Hvala lijepo! Mačke će biti zahvalne.lavorpunvode wrote:DON_eARL wrote:
neki dan mi bas zapese za oko u prodavnici u blizini Pravnog fakulteta, onoj odmah uz kafic Von Habsburgne znam znas li gdje se nalazi. stoje kod kase, iznad zvakacih guma
- lavorpunvode
#7112 Re: Gdje u Sa......
http://www.zabavnipark.com/120328/macke-i-laser.htmlDON_eARL wrote:Hvala lijepo! Mačke će biti zahvalne.lavorpunvode wrote:DON_eARL wrote:
neki dan mi bas zapese za oko u prodavnici u blizini Pravnog fakulteta, onoj odmah uz kafic Von Habsburgne znam znas li gdje se nalazi. stoje kod kase, iznad zvakacih guma
- muhanata
#7113 Re: Gdje u Sa......
Da se zahvalim svima, trake kupljene ( nikad se ne bih sjetila ) na buvljaku kod Merkatorapajero wrote:mayab wrote:Unipromet kod Merkatora u gradu !61617 wrote:Gdje kupiti ljepljive trake Tesa Tape, sa jedne strane su ljepljive, sa druge kao platno?
p.s. Obi i Peni ih nemaju
Koliko znam, ta radnja vise ne egzistira na toj lokaciji, u zgradi su sada neka federalna ministarstva, a Unipromet je sa radnjom preselio u "ŽICU"
Mozda da probas u R&S. Oni imaju svasta pa probaj...
http://www.ris.ba/bs/
Tamo nema čega nema
- de facto.
- Location: ...jer me more uvik spasi,život krade,more vrati,vrime prođe,al' stoje sati.Tu san dite,to me hrani.
#7114 Re: Gdje u Sa......
Što bi ti mene zaposlilapakica_ wrote:meni kroz mrezu nikad nista nije proslode facto. wrote:Ne mogu mrežu na vrata,balkonska.A mogu li kroz tu mrežicu one skroz sitne dosade proći?i nisam mislila da zakujes mrezu na vrata, nego napravis jos jedna vratanca na balkonskim vratima i kad su jedna otvorena (balkonska) druga ostaju (s mrezom)
sto se tice ostalih djidja, meni su bube dosta bjezale od mirisa citronele, ali komarci i sl. baje, muhe koje su najdosadnije su uredno letale po kuci i bas im je bilo svejedno sto komplet kuca mirise na citronelu![]()
- 4m3l
#7115 Re: Gdje u Sa......
Gdje povoljno kupiti alat: kljuceve, imbuse, sarafcigere, kljesta...
Znam da ima svugdje ali gdje je najjeftinije
-
pakica_
#7116 Re: Gdje u Sa......
pa i to se pravi jednom i rahat si svake godinede facto. wrote:Što bi ti mene zaposlilapakica_ wrote: meni kroz mrezu nikad nista nije prosloi nisam mislila da zakujes mrezu na vrata, nego napravis jos jedna vratanca na balkonskim vratima i kad su jedna otvorena (balkonska) druga ostaju (s mrezom)
sto se tice ostalih djidja, meni su bube dosta bjezale od mirisa citronele, ali komarci i sl. baje, muhe koje su najdosadnije su uredno letale po kuci i bas im je bilo svejedno sto komplet kuca mirise na citronelu![]()
Vidjet ću da kupim neke trake,dobila sam preporuku na pp
- VenomousV
#7117 Re: Gdje u Sa......
gdje u sa ima talijanski restoran sa homemade pastom?
da izbor nije zamrznuti tortellini koje sam kod kuce mozes napraviti, penne quattro formaggi, spaghetti bolognese, znaci ril dil talijanski restoran sa vise vrsta punjene paste
vjerovatno takvo nesto ne postoji kod nas
da izbor nije zamrznuti tortellini koje sam kod kuce mozes napraviti, penne quattro formaggi, spaghetti bolognese, znaci ril dil talijanski restoran sa vise vrsta punjene paste
vjerovatno takvo nesto ne postoji kod nas
- anonimnaosoba
#7118 Re: Gdje u Sa......
Imaš u Tušu na Stupu, nisu zlatni i nemaju privjesak, al' radeDON_eARL wrote:
-
kojeime
#7119 Re: Gdje u Sa......
Moj ti je savjet ne kupuj najjeftinije jer ces morati kupiti toliko puno tog alata da ce te na kraju kostati koliko i dobar alat. Kupis jeftin sarafciger od marku (ili komplet od 6 sarafcigera za 6 maraka), zavrnes ili odvrnes dva sarafa jace stegnuta i slomijes vrh sarafcigera. A da si kupio ne najskuplji, nego sarafciger od 5 maraka (ili komplet od 30 KM) koristio bi ga godinama. Uz to jos dodje frustracija rada sa losim alatom, nezavrsen ili lose uradjen posao jer ti alat nije valjao, itd...4m3l wrote:Gdje povoljno kupiti alat: kljuceve, imbuse, sarafcigere, kljesta...
Ne moras kupovati skup alat, ali nemoj ni najjeftiniji. Ne moras kupiti busilicu od 300 KM, ali nemoj ni onu od 30 KM. Ona od 100-150 ce biti dobra. Znam, probao
Ako bas hoces, ima ga nesto u Robotu, cini mi se da je tamo najjeftiniji, mozda pijaca. I u radnjama tipa OBI i Penny imas i skup i jeftin alat.
- uglavnomja
#7120 Re: Gdje u Sa......
anonimnaosoba wrote:Imaš u Tušu na Stupu, nisu zlatni i nemaju privjesak, al' radeDON_eARL wrote:
1 km komad
- vicious
#7121 Re: Gdje u Sa......
...kupiti onu tecnost za dezinfekciju klima uredjaja?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
- Filter
#7122 Re: Gdje u Sa......
mozes i cuke tako treniratiDON_eARL wrote:Hvala lijepo! Mačke će biti zahvalne.lavorpunvode wrote:DON_eARL wrote:
i imas tih lasera i na markalama
- SAID5
#7123 Re: Gdje u Sa......
Neces vjerovat ali sam neke poprilicno kvalitetne stvarke kupio u marsu4m3l wrote:Gdje povoljno kupiti alat: kljuceve, imbuse, sarafcigere, kljesta...
Imbusi i torx kljucevi su prva liga, ostalo manje vise, ali se moze probrat
Penny zaobilazi, ili kupuj samo sa rafa gdje je markirani alat
Sent with TPTLK
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#7124 Re: Gdje u Sa......
zna li neko gdje mogu naći stolara voljnog da pomogne studentu arhitekture sa par savjeta oko nekih aspekata svog zanimanja, ništa pretjerano teško i ozbiljno, samo da me uputi u neke stvari?
- seoBIH
#7125 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti male svijece i koliko kostaju !? One ravne, npr sto su se palile ispred parlamenta za Belminu ?