Nije neka minutaza ''samo''90 minutaBHF_Manijak wrote:JA nesto ne primjetih da je Vrancic dobro odigro ono minuta sto je dobio. Doduse nije neka minutaza, ali Bogami vise loseg vidjeh nego dobrog.
Pogresnog si onda ''gledao''
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Nije neka minutaza ''samo''90 minutaBHF_Manijak wrote:JA nesto ne primjetih da je Vrancic dobro odigro ono minuta sto je dobio. Doduse nije neka minutaza, ali Bogami vise loseg vidjeh nego dobrog.
Mislis ukupno 90min ili jednu da je kompletno odigro? Ja ga se sjecam protiv Mexica, kazem vala je 'nako bio, a od igraca koji igra u njemackom, pa makar i drugoligasu, ocekujem vise.MightyMatch wrote:Nije neka minutaza ''samo''90 minutaBHF_Manijak wrote:JA nesto ne primjetih da je Vrancic dobro odigro ono minuta sto je dobio. Doduse nije neka minutaza, ali Bogami vise loseg vidjeh nego dobrog.
Po meni Vrancic je u Repci u onih par utakmica bio stvarno prosjek.BHF_Manijak wrote:Mislis ukupno 90min ili jednu da je kompletno odigro? Ja ga se sjecam protiv Mexica, kazem vala je 'nako bio, a od igraca koji igra u njemackom, pa makar i drugoligasu, ocekujem vise.MightyMatch wrote:Nije neka minutaza ''samo''90 minutaBHF_Manijak wrote:JA nesto ne primjetih da je Vrancic dobro odigro ono minuta sto je dobio. Doduse nije neka minutaza, ali Bogami vise loseg vidjeh nego dobrog.
Slazem se da je imenovani "pacijent" kako ga ti nazvaJoseMujica wrote:jarane ovu za miss moremo kanidovati...al kad već of topičimo divu ove dalabu
čime se ovaj pacijent bavi pjevanjem, seksom...ko da hor vodi a ne fudbalski timMihajlović svojim izabranicima zabranjuje seks
[/quote][/quote]Arteta wrote: Po meni Vrancic je u Repci u onih par utakmica bio stvarno prosjek.
Ne znam kakav je danas bio u klubu.
kao i kolašincu koji je takve veličineKorisničkoime wrote:Bičakčić je 1.85 kao i Spahić, ako Spahiću ne smeta da nam bude najbolji igrač odbrane neće ni Bičakčiću.
Da ne spominjem sad Cannavara, zvanično najboljeg igrača 2006, ili Gallasa, jednog od najboljih odbrambenih u zadnjih 15-tak godina sigurno, ili Marcel Desailly-a najboljeg odbrambenog ikada koji je najvisočiji od spomenute trojke: samo 1,88 m...MOSALJOZE wrote:kao i kolašincu koji je takve veličineKorisničkoime wrote:Bičakčić je 1.85 kao i Spahić, ako Spahiću ne smeta da nam bude najbolji igrač odbrane neće ni Bičakčiću.
A tako znaci, ne prati se forumzdici1 wrote:Može li ovaj Bičakčić odmah igrati za BiH, ili mora i on nešto mijenjati državljanstvo i te stvari?
Kolašinac je rođen u njemačkom gradu Karlsruhe-u.dinty2 wrote:sinoć gledam snimak tekme šalke-borusija i onaj komentator srbin u jednom momentu kaže za kolašinca" bosanac i ako je rodjen u sandzaku- ali evo ovih dana je stila zvanična potvrda da će kolašinac nastupiti za bosnu i hercegovinu"
sad odakle to njemu - pa je zvanično. S druge strane,ipak je to euro sport i sigurno oni ne bi ni spominjali to da nije vrlo blizu istine.

Odlicno odigrao momak. Cak su i komentatori na Fox Soccer-u izjavili da je steta sto je na strani koja je izgubila, jer je odlicno odigrao. Bas nam i treba taj lijevi bek.BRAH wrote:kolasinac vecars trcao ko konj, valjda ce izabrati pravu stranu![]()
Mada se mora priznati da je Cannavaro imao odraz kao Jordan ali i pored toga s 1,85 visine ne može se reći da je neko malen s druge strane visoki stoperi često imaju problema sa brzinom (mada ni to nije pravilo bez iznimke).novi.dan.nova.nafaka wrote:Da ne spominjem sad Cannavara, zvanično najboljeg igrača 2006, ili Gallasa, jednog od najboljih odbrambenih u zadnjih 15-tak godina sigurno, ili Marcel Desailly-a najboljeg odbrambenog ikada koji je najvisočiji od spomenute trojke: samo 1,88 m...MOSALJOZE wrote:kao i kolašincu koji je takve veličineKorisničkoime wrote:Bičakčić je 1.85 kao i Spahić, ako Spahiću ne smeta da nam bude najbolji igrač odbrane neće ni Bičakčiću.
Auuu vidi ga što se natrčao.BRAH wrote:kolasinac vecars trcao ko konj, valjda ce izabrati pravu stranu![]()
A dobro se i marise_terminaš_ wrote:Auuu vidi ga što se natrčao.![]()
Prijatno me je iznenadio.