Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zbog vremenskog okvira i odgovarajućih procerdura, ne postoji mogućnost posebnog dizajniranja opreme, pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima „Adidasa“ do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju.
Zbog vremenskog okvira i odgovarajućih procerdura, ne postoji mogućnost posebnog dizajniranja opreme, pa će naše selekcije igrati u standardiziranim dresovima „Adidasa“ do septembra/rujna 2015. godine, do kada će biti pripremljen novi, poseban dizajn za našu najbolju selekciju.
Aha, nisam znao za to .. Do mene jbg .. Al' fkt im dugo treba ccc.. Ne prave space shuttle
Adidasovi distributeri u svakoj pojedinoj zemlji nisu imali bas interesa da naracuju dresove BIH. Pogotovo u aprili ili maju kada je trebalo izvrsiti narudzbu, da bi se roba mogla naci u prodaji 01.06.
dok to dodje iz Kine buraz, treba mu mjesec dana, pa carina, pa distribucija po radnjama.
Nemaaaa dresova, zato sto nisu naruceni na vrijeme.
mixone1995 wrote:Koliko sam shvatio adidas ce u septembru ove godine predstaviti nase dresove sa posebnim dizajnom, umjesto ovih sadasnjih, sa kojima cemo igrati samo na svjetskom prvenstvu i to je to .. Mozda zbog toga ovih "obicnih" nece ni biti toliko u prodaji ..
Pros'o voz
Zasto je nemoguce da u septembru predstave novi dres? Imaju jos skoro pa 3 mjeseca.. Tako se pricalo, i ja vjerujem da ce tako i biti.. Bolje malo sacekati pa kupiti pravi dres sa posebnim dizajnom, nego dati 50-60€ za onaj "obicni" .. Barem moje misljenje ..
Gvozdje se kuje dok je vruce, a Svjetsko prvenstvo pocinje za nekoliko dana, pa prodaja mnogih proizvoda ukljucujuci i dresove poraste. Potpisivanje ugovora sa firmom koja nas uopste nije shvatila ozbiljno i u biti nas ponizava nemogucnoscu kupovine drese je katastrofalan potez.
Last edited by Edin H. on 11/06/2014 12:46, edited 1 time in total.
phillie wrote:Ma ne vjerujem ni ja da im samo mi falimo da "ociste skladiste", nego cista ekonomija, imas poslovnog partnera za kojeg imas dovoljno robe koju mu mozes prodati, bez nekih istrazivanja, planiranja, dakle samo lijepi grb broj ime i salji u Bosnu.
Vjerujem da pored Savezovog fan shopa adidas po bosni ima neke zastupnike, pa moze i preko njih vrsiti prodaju.
A ako aludiras da smo sitni za Adidas, zasto su potpisivali ugovor sa nama? Jer su merhametli?
Ne aludiram da smo sitni, naprotiv na svjetskom se bore za svaku repku skoro pa jednako. To sto smo dobili stock dres to je krivica "starog" saveza a dijelom i ovog. Ja sam zadovoljan jer smo zamalo mogli sa Legeom otici. Ocekujem na Europskom da cemo imati neke uber cool dresove Ako se sjecam "personalizirani" dres cemo dobiti tek na ljeto iduce godine.
Slazem se s tobom, sto se tice krivice saveza (obe garniture). Da, personilizirani dolazi u septembru 2015. Tu nemam nista reci adidasu. Distribucija postojecih dresova je zakazala i to je to.
missko wrote:Hajd eto nema dresova nisu naruceni i ti fazoni. Al hajd sad objasni sto nas nema na adidasovoj internet strani
Gesendet von meinem SM-N9005
Nismo jedini, nema ni Armenije, Madjarske, Rumunije...
Nema potraznje na globalnom nivou, rekao bih
Pa kakva potraznja se ocekuje ako das stock dres koji kosta inace 30EUR i hoces za njega 80EUR.
Da imamo neki dizajn, ja sam siguran da bi bilo i te globalne potraznje. Dzeko je eto barem planetarno popularan, uz fin dizajn zasto neko vani ko nije nas ne bi kupio dres.
OldMayor wrote:Zalosno je da u drzavi koja se prvi put plasirala na SP i gdje je ooooogroman interes za fudbal ne mozes kupiti dres od sopstvene reprezentacije.
Cija je greska ne znam, ali ovo je da se roknu i ovi u savezu i ovi u adidasu.
Ali neka, nek sacekaju kraj SP pa nek onda krenu prodavat. Hadalji.
Gdje u slucaju da npr. izgubimo sve tri utakmice 80% ljudi ce se ohladiti od reprezentacije, jer je nisu prije ovih upjeha ionako ni pratili.
Pa kad sam bio na utakmici u Valenisiji nije nas 30-40 bilo na tribinama. Koga god pitas hocemo li na utakmicu, kaze, sta cu tamo, kada cemo ionako izgubiti.
missko wrote:Hajd eto nema dresova nisu naruceni i ti fazoni. Al hajd sad objasni sto nas nema na adidasovoj internet strani
Nismo jedini, nema ni Armenije, Madjarske, Rumunije...
Nema potraznje na globalnom nivou, rekao bih
Nisu ucesnici najvece smotre fudbala na svijetu a mi jesmo i dresovi se sad prodaju do EP je onda kapak
Pa nestalo dresova, prodala se ta ogranicena kolicina koja je bila dostupna.
Nije bilo vremena da se napravi vise, a nismo toliko atraktivni da se unaprijed stancaju hiljade komada i distribuira sirom svijeta.