..........
.......
I ne gine im ovo:
.......
..........
Moderators: Charuga, Tomahawk11
1946 wrote:KPGS wrote:Joj šta ćemo im raditi, djece mi.
Vjerovatno:Lakat Jebić wrote:i stavi nam pravu formaciju 4-2-3-1![]()
i kome nije mrsko, da vam vidim prvih 11, da ne trazim po temi
zar ovaj jos igrahz__semir wrote:Vjerovatno:Lakat Jebić wrote:i stavi nam pravu formaciju 4-2-3-1![]()
..........................Hamzić...........................
Arsenijević........Gutić.......Torlak.....Muharemović
Šćepanović......Džakmić....Ihtijarević......Kojašević
.........................Hamzagić..........................
.......................Avdić (Jahović)......................
sta je sa kenom?hz__semir wrote:Vjerovatno:Lakat Jebić wrote:i stavi nam pravu formaciju 4-2-3-1![]()
Slazem se..samo_ovaj_put wrote:sta je sa kenom?hz__semir wrote:Vjerovatno:Lakat Jebić wrote:i stavi nam pravu formaciju 4-2-3-1![]()
zasto stavljas avdica ispred jahovica kad je u vecini dosadasnjih tekmi prednost imao jahovic?
Šta me napadaš, ne sastavljam ja tim, nego Mirzasamo_ovaj_put wrote:sta je sa kenom?hz__semir wrote:Vjerovatno:Lakat Jebić wrote:i stavi nam pravu formaciju 4-2-3-1![]()
zasto stavljas avdica ispred jahovica kad je u vecini dosadasnjih tekmi prednost imao jahovic?
samo_ovaj_put wrote:ma ne napadam![]()
kojeg god napadaca da stavi(od mnogobrojnih u ekipi) ja ocekujem pogodak piksija ili dade
znaci zakljucak tebe u napad, ti sve pogadjasF&N wrote: A sto se tice napada, vise sam za Jahovica nego za Avdica. Avdic je pogadjao iz situacija iz kojih bi i ja pogodio, mada je Jahovic fulao ono sto ne bih ni ja fulio![]()
Ali Jahovic stvara puno vise prilika od Avdica, puno se vise ubacuje, nudi, moze bolje istrcati od Avdica.
Ali najsretniji bi bio da igramo sa obojicom u napadu. Jebo defanzivu, napad je najbolja odbrana.
Avdic ga dao1946 wrote:Vodimo 1:0.
evo kazu 2:0 samo nije jos 100% provjereno, Suljic strijelacdon_emir wrote:Avdic ga dao1946 wrote:Vodimo 1:0.
Nije KUP kadeta, odakle Suljic da igraF&N wrote:evo kazu 2:0 samo nije jos 100% provjereno, Suljic strijelacdon_emir wrote:Avdic ga dao1946 wrote:Vodimo 1:0.
A kad na ovom BHR1 vijesti traju vječnost, pa se ne da ni provjeriti.F&N wrote:evo kazu 2:0 samo nije jos 100% provjereno, Suljic strijelacdon_emir wrote:Avdic ga dao1946 wrote:Vodimo 1:0.
odmah mu dvije baklje u ruke datiGusztav wrote:samo_ovaj_put wrote:ma ne napadam![]()
kojeg god napadaca da stavi(od mnogobrojnih u ekipi) ja ocekujem pogodak piksija ili dadeAko ga Piksi zabije očekujem da će od korner zastavice direktno na tribinu skočiti, među hordaše.
..............................kakvo bi ludilo nastalo.
20.10. 55. min FK Sloboda N. Grad - FK Sarajevo 0 : 21946 wrote:Poluvrijeme 1:2