Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije kriv za gol. Koliko sam vidio na pregledu, nije imao puno posla.
Ova genijalna stupidarija (prvi put da se slozim sa@jezom) koje su se Bosnje dosjetile da suknu Manciniju glasajuci na portalu expressa, ponekad me nagoni na histerican smijeh...Ali opet ne mogu.
Acheron wrote:Nije kriv za gol. Koliko sam vidio na pregledu, nije imao puno posla.
Ova genijalna stupidarija (prvi put da se slozim sa@jezom) koje su se Bosnje dosjetile da suknu Manciniju glasajuci na portalu expressa, ponekad me nagoni na histerican smijeh...Ali opet ne mogu.
Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Manic Psycho wrote:znaci ona govna sa goal.com se natakarili na sve bosance zbog konstantnog glasanja za dzeku
Oni su govna, a mi yok?
Oni to iz sege, ba. Iz sege ce ogadit svakog Bosanca. Supać.
Naravno, mi koji ne slijedimo Cericevu 'kome ba da se mi prilagodjavamo', vjerovatno imamo komplex nize vrijednosti spram Zapadne Evrope i ostalih delegata s tog opskurnog sitea.
Ko zna, mozda oni imaju neke privelegije: na pumpi, u slasticarni...prebaci im telecom kredita. Ono, samo pokazu screenshot svog poslanog glasa, i gazda namigne 'toci care; kuca casti sto si bio patriJota na internetu!'.
Manic Psycho wrote:znaci ona govna sa goal.com se natakarili na sve bosance zbog konstantnog glasanja za dzeku
Oni su govna, a mi yok?
Oni to iz sege, ba. Iz sege ce ogadit svakog Bosanca. Supać.
Naravno, mi koji ne slijedimo Cericevu 'kome ba da se mi prilagodjavamo', vjerovatno imamo komplex nize vrijednosti spram Zapadne Evrope i ostalih delegata s tog opskurnog sitea.
Ko zna, mozda oni imaju neke privelegije: na pumpi, u slasticarni...prebaci im telecom kredita. Ono, samo pokazu screenshot svog poslanog glasa, i gazda namigne 'toci care; kuca casti sto si bio patriJota na internetu!'.
BHF_Manijak wrote:Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.
Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
quasar wrote:Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.
Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
Napisacu knjigu "Sistem rotacija i adaptacija", sa dosta citata iz Ibrakovicevog "Modernog napadackog fudbala", a koja ce se temeljiti na statistickim parametrima sa goal.com, posebno u segmentima top i flop of the match, koji su direktna posljedica pomenutog sistema.
ja sam za to dok se ne donese konsenzus koja je to najhebenija internet stranica vezana za fuzbal,da se mi i dalje pristojno i posteno majkare i sojkare manicnom i shitiju,urednim glasovanjem na GOAL-u..
manićni flop,djeko top...
tevez/navijaci laugh of the day
BHF_Manijak wrote:Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Lucas Leiva wrote:Napisacu knjigu "Sistem rotacija i adaptacija", sa dosta citata iz Ibrakovicevog "Modernog napadackog fudbala", a koja ce se temeljiti na statistickim parametrima sa goal.com, posebno u segmentima top i flop of the match, koji su direktna posljedica pomenutog sistema.