English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Edin H.

#7101 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Manic Psycho wrote:
byNelle wrote:Di Matteu se smjesi 5. pobjeda u martu , mogao bi lako do Manager of the month 8-)
qrc ce biti menadJer of the month
a u pm primi ga begovic u sudijskoj :roll:
Treba glasati za Asmira :dance:

Joj Liverpoola sa vodstva 2 - 0, izgubise 3 - 2 :x
bingov buraz

#7102 Re: English Premier League

Post by bingov buraz »

Lijepi rezultati,da je Begovic izdrzao bilo bi jos bolje.Bitno je da je Arsenal izbio ispred komsija,prirodni poredak ne moze se protiv njega :mrgreen:
Jack Be Nimble

#7103 Re: English Premier League

Post by Jack Be Nimble »

QPR rodila vas majka! :thumbup:
Edin H.

#7104 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Manic Psycho

#7105 Re: English Premier League

Post by Manic Psycho »

a sto je asmir flop of the match. nije valjda on pogrijesio kod gola
BHF_Manijak

#7106 Re: English Premier League

Post by BHF_Manijak »

Manic Psycho wrote:
a sto je asmir flop of the match. nije valjda on pogrijesio kod gola
To se sad ostatak univerzuma nakacio da nam vrati svu bol pretrpljenu za Dzeku! :lol: :mrgreen: I kad jest i kad nije - KRIV JE! :mrgreen:
Acheron

#7107 Re: English Premier League

Post by Acheron »

Nije kriv za gol. Koliko sam vidio na pregledu, nije imao puno posla.

Ova genijalna stupidarija (prvi put da se slozim sa@jezom) koje su se Bosnje dosjetile da suknu Manciniju glasajuci na portalu expressa, ponekad me nagoni na histerican smijeh...Ali opet ne mogu.

Jadan ovaj sludjeni narod.
Manic Psycho

#7108 Re: English Premier League

Post by Manic Psycho »

Acheron wrote:Nije kriv za gol. Koliko sam vidio na pregledu, nije imao puno posla.

Ova genijalna stupidarija (prvi put da se slozim sa@jezom) koje su se Bosnje dosjetile da suknu Manciniju glasajuci na portalu expressa, ponekad me nagoni na histerican smijeh...Ali opet ne mogu.

Jadan ovaj sludjeni narod.
pa sto mu oni debili dadose ocjenu 4,5 :-)
BHF_Manijak

#7109 Re: English Premier League

Post by BHF_Manijak »

Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Manic Psycho

#7110 Re: English Premier League

Post by Manic Psycho »

znaci ona govna sa goal.com se natakarili na sve bosance zbog konstantnog glasanja za dzeku
cyprus

#7111 Re: English Premier League

Post by cyprus »

Manic Psycho wrote:znaci ona govna sa goal.com se natakarili na sve bosance zbog konstantnog glasanja za dzeku
Oni su govna, a mi yok? :P
Manic Psycho

#7112 Re: English Premier League

Post by Manic Psycho »

cyprus wrote:
Manic Psycho wrote:znaci ona govna sa goal.com se natakarili na sve bosance zbog konstantnog glasanja za dzeku
pa naravno, uvijek bili i ostali :skoljka:
Acheron

#7113 Re: English Premier League

Post by Acheron »

cyprus wrote:
Oni to iz sege, ba. Iz sege ce ogadit svakog Bosanca. Supać.

Naravno, mi koji ne slijedimo Cericevu 'kome ba da se mi prilagodjavamo', vjerovatno imamo komplex nize vrijednosti spram Zapadne Evrope i ostalih delegata s tog opskurnog sitea.

Ko zna, mozda oni imaju neke privelegije: na pumpi, u slasticarni...prebaci im telecom kredita. Ono, samo pokazu screenshot svog poslanog glasa, i gazda namigne 'toci care; kuca casti sto si bio patriJota na internetu!'.

Bravo za QPR. Klub s pedigreom.
Manic Psycho

#7114 Re: English Premier League

Post by Manic Psycho »

Acheron wrote:
cyprus wrote:
Oni to iz sege, ba. Iz sege ce ogadit svakog Bosanca. Supać.

Naravno, mi koji ne slijedimo Cericevu 'kome ba da se mi prilagodjavamo', vjerovatno imamo komplex nize vrijednosti spram Zapadne Evrope i ostalih delegata s tog opskurnog sitea.

Ko zna, mozda oni imaju neke privelegije: na pumpi, u slasticarni...prebaci im telecom kredita. Ono, samo pokazu screenshot svog poslanog glasa, i gazda namigne 'toci care; kuca casti sto si bio patriJota na internetu!'.

Bravo za QPR. Klub s pedigreom.
nek su svi ostali bolji, ko jebe nas
Edin H.

#7115 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

BHF_Manijak wrote:Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Ovo nama kontru pucaju :D

Asmir ko' Dzeko Top i Flop of the Match :D

http://www.goal.com/en-us/match/60567/t ... oke/report
quasar

#7116 Re: English Premier League

Post by quasar »

Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.

Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
Gandalf

#7117 Re: English Premier League

Post by Gandalf »

quasar wrote:Ja ne vidim problem u tome sto se na nekoj stranici bosanci zajebaju.
Kad nam dodije oticemo negdje drugo. Ne patim od toga sta ce neko misliti o meni odavno jer sam svjestan da misli svakako sve najgore i da to nista nece promijeniti.
Otkako su nam uveli vize i drzali ih toliko dugo da se osjecamo ponizenim do kraja, kada je i najgore smece sa Balkana moglo da tutnji po Evropi bez problema, ja sam prekrizio te iste ljude i pitao sam se sto je meni toliko stalo da im se uvucem u paksu? Samo hocu da se osjecam kao ono sto i jesam. Autohtoni evropski domorodac. Oni me smatraju nizom vrstom, pa dobro. Mozemo i tako. Bosnje bar sa inatom nemaju premca.

Pa cemo, tako i da zadovoljimo stereotipe i da se ponasamo kao divljaci i na goal.com.
:thumbup: :mrgreen:
ultima_palabra

#7118 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

E još se trebam sekirati za kredibilitet goal.com :roll: Smetljarska stranica.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7119 Re: English Premier League

Post by Tomahawk11 »

ultima_palabra wrote:E još se trebam sekirati za kredibilitet goal.com :roll: Smetljarska stranica.
Ma kakva stranica. Igracka za malu djecu. :oops:
Gandalf

#7120 Re: English Premier League

Post by Gandalf »

vrijeme je došlo izglasamo i Goal.com za Flop of the Match :D
Lucas Leiva

#7121 Re: English Premier League

Post by Lucas Leiva »

Napisacu knjigu "Sistem rotacija i adaptacija", sa dosta citata iz Ibrakovicevog "Modernog napadackog fudbala", a koja ce se temeljiti na statistickim parametrima sa goal.com, posebno u segmentima top i flop of the match, koji su direktna posljedica pomenutog sistema.
sumirprimus

#7122 Re: English Premier League

Post by sumirprimus »

ja sam za to dok se ne donese konsenzus koja je to najhebenija internet stranica vezana za fuzbal,da se mi i dalje pristojno i posteno majkare i sojkare manicnom i shitiju,urednim glasovanjem na GOAL-u.. :D
manićni flop,djeko top...
tevez/navijaci laugh of the day :evil:
BHF_Manijak

#7123 Re: English Premier League

Post by BHF_Manijak »

Edin H. wrote:
BHF_Manijak wrote:Pregledah highlightse i nidje veze da bude flop of the match, frajer solidno branio i skido ono sto je islo po golu. Kod gola apsolutno nemocan, ubacaj na nekih 7-8 metara, osttra lopta, Vaart u padu glavom samo proslijedio u gol, nema greske s glave!
Ovo nama kontru pucaju :D

Asmir ko' Dzeko Top i Flop of the Match :D

http://www.goal.com/en-us/match/60567/t ... oke/report
Hajd dobro sve, ali ne znam koji ga qrac redakcija proglasi flopom mater im debilnu! :roll:
sumirprimus

#7124 Re: English Premier League

Post by sumirprimus »

skontal ljudi invaziju pa ko vele,bar malo :mrgreen:
ganjeta

#7125 Re: English Premier League

Post by ganjeta »

Lucas Leiva wrote:Napisacu knjigu "Sistem rotacija i adaptacija", sa dosta citata iz Ibrakovicevog "Modernog napadackog fudbala", a koja ce se temeljiti na statistickim parametrima sa goal.com, posebno u segmentima top i flop of the match, koji su direktna posljedica pomenutog sistema.
I pokloni je treneru Redsa.
Post Reply