HS kablovska
Moderator: anex
-
The Realist
#7101 Re: HS kablovska
Na kojem ti je AJ HD? Koja frekfencija?
-
jastuk1
#7102 Re: HS kablovska
Meni TV izbacije ovo za AJ. 458,00 MHz, 256 QAMThe Realist wrote:Na kojem ti je AJ HD? Koja frekfencija?
Kad prenose AJ English to je SD. Fina je AJB u HD-u.
Ponekad u mene Face HD zna štucat. Danas je ok. Al rijetko gledam tako da mi nije bitno. Joj ko prenosi ovaj tenis... Bolje da šute.
-
The Realist
#7103 Re: HS kablovska
Vidio sam, uopšte nisam bio primjetio da su stavili.
A meni HD ionako slabo rade, neki problem u spoju.
A meni HD ionako slabo rade, neki problem u spoju.
- chakany
#7104 Re: HS kablovska
Popravilo se, izgleda da je nešto do njih bilo, sad rade oba HD kanala kako treba 
-
hali gali halid
#7105 Re: HS kablovska
Meni na digitalnoj na pola Pinkova ima tona nema slike 
-
The Realist
#7106 Re: HS kablovska
Vjerovatno ti je do recievera, popravit će i to.
-
rizibizi
#7107 Re: HS kablovska
Nije do risivera nego do HS-a.Za korisnike sd risivera pola su napravili skroz a drugu polovinu mozete samo slusati.ABd bice pravo novogodisnje iznenadjenje...Napokon svi Pink kanali u ponudi HS ktv i to rade i slika i ton, u novoj godini ocekujte i EPG.
-
The Realist
#7108 Re: HS kablovska
Pa rekli su da čekaju signal da im pusti Pink (ovaj odgovarajući) i onda će raditi na svim recieverima.
- kemox
#7109 Re: HS kablovska
Ima li ko HBO kanale
isplati li se davati pare za to
-
The Realist
#7110 Re: HS kablovska
Imam ja.kemox wrote:Ima li ko HBO kanale
Ne znam šta reći, jer realno, dokle god je internet ovakav, ne isplati se nijedan kanal, jer sve možeš skinuti.
Ali ako voliš pogledati nešto usput, mislim da nije loše. Ja sam na početku puno toga gledao, ali sada nemam vremena. Još dolazak ovih Pinkova....
Hebiga, teško je stvarno dati pravi odgovor.
- chakany
#7111 Re: HS kablovska
Sve mi diraj, samo mi HBO ne dirajThe Realist wrote:Imam ja.kemox wrote:Ima li ko HBO kanale
Ne znam šta reći, jer realno, dokle god je internet ovakav, ne isplati se nijedan kanal, jer sve možeš skinuti.
Ali ako voliš pogledati nešto usput, mislim da nije loše. Ja sam na početku puno toga gledao, ali sada nemam vremena. Još dolazak ovih Pinkova....
Hebiga, teško je stvarno dati pravi odgovor.
Jeste da često repriziraju filmove, ali takva je politika svih filmskih kanala, pa tako i HBO-a.
Ono što se meni iskreno najviše sviđa na HBO su serije njihove produkcije, koje se prikazuju samo jedan dan nakon američke premijere (Carstvo poroka, Igra prestolja, True Blood, Uredništvo).
Osim njihovih originalnih serija, možeš gledati i serije iz drugih medijskih kuća (Kalifornikacija, Kuća laži).
Onda imaš i neke mini serije, koje su po meni vrh vrhova
Nedavno je bila prikazana serija o Janu Palachu, studentu iz Čehoslovačke koji je učestovao u demostracijama zbog ulaska SSSR-a na te prostore, serija se zove Gorući grm, i ima samo tri epizode.
Filmovi su vrhunski, kako od njihove produkcije, tako i A hollywoodska produkcija.
Samo nekih 6-12 mjeseci nakon prikazivanja u kino dvoranama, filmovi dolaze na HBO kanale.
Mislim da se nijedan filmski kanal koji imamo na HS, ne može porediti sa HBO.
I kao što kaže njihov slogan, koji jako volim, MI NISMO TELEVIZIJA, MI SMO HBO.
-
udrigaMehmede
#7112 Re: HS kablovska
i isti slogan ima HS,MI NISMO KABLOVSKA MI SMO SMEĆE...chakany wrote:Sve mi diraj, samo mi HBO ne dirajThe Realist wrote:Imam ja.kemox wrote:Ima li ko HBO kanale
Hebiga, teško je stvarno dati pravi odgovor.![]()
Jeste da često repriziraju filmove, ali takva je politika svih filmskih kanala, pa tako i HBO-a.
Ono što se meni iskreno najviše sviđa na HBO su serije njihove produkcije, koje se prikazuju samo jedan dan nakon američke premijere (Carstvo poroka, Igra prestolja, True Blood, Uredništvo).
Osim njihovih originalnih serija, možeš gledati i serije iz drugih medijskih kuća (Kalifornikacija, Kuća laži).
Onda imaš i neke mini serije, koje su po meni vrh vrhova![]()
Nedavno je bila prikazana serija o Janu Palachu, studentu iz Čehoslovačke koji je učestovao u demostracijama zbog ulaska SSSR-a na te prostore, serija se zove Gorući grm, i ima samo tri epizode.
Filmovi su vrhunski, kako od njihove produkcije, tako i A hollywoodska produkcija.
Samo nekih 6-12 mjeseci nakon prikazivanja u kino dvoranama, filmovi dolaze na HBO kanale.
-
The Realist
#7113 Re: HS kablovska
Ja ga iz istih razloga imam i nema takav kanal u ponudi, šta god neko govorio. No, ovdje se uvijek koristi argument interneta (što i jeste dobar argument), a pretpostavljam da Kemox goristi isti....chakany wrote: Sve mi diraj, samo mi HBO ne diraj![]()
Onda imaš i neke mini serije, koje su po meni vrh vrhova![]()
Zato ne znam šta tačno reći.
-
made_in_sarajevo
#7114 Re: HS kablovska
ako uzmem digitalnu tv obicnu, jel placam 13,50KM + internet i koliko je dodatni STB ili kako kod njih vec ide za dva televizora? ako npr. uzmem na jednom tv-u digitalnu,a na drugom ostane kablovska jel onda 13,50KM digitalna+13,90KM kablovska+internet?
-
kakaljin
#7115 Re: HS kablovska
13,90 KM placas kako god.made_in_sarajevo wrote:ako uzmem digitalnu tv obicnu, jel placam 13,50KM + internet i koliko je dodatni STB ili kako kod njih vec ide za dva televizora? ako npr. uzmem na jednom tv-u digitalnu,a na drugom ostane kablovska jel onda 13,50KM digitalna+13,90KM kablovska+internet?
samo jednom platis , jedino za digitalu moras kupiti dodatni risiver ili ci modul da bi i na drugim tv-ima gledao digitalne kanale.
imas kid pakete i sve ti je u jednom
http://www.hs-hkb.ba/kid-i-quadro-play/
a za brzine interneta pogledaj i ovdje
http://www.hs-hkb.ba/2013/05/17/jedinst ... interneta/
- sizif
#7116 Re: HS kablovska
Ima tona nema slike jbg.Sve nesto kilavo ili ima ili nema
Koliko košta HD resiver ? mogu li preko njega svi Pinkovi kanali.
Koliko košta HD resiver ? mogu li preko njega svi Pinkovi kanali.
-
The Realist
#7117 Re: HS kablovska
Ako nemas odgovarajuci TV, radije se strpi da puste svima, a uradit ce to.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
- bdzs
#7118 Re: HS kablovska
Šta je ovo reči, više kanala mi radi na analognoj nego na digitalnoj. Jel ovo do njih neka smetnja ili treba ovako da bude Resiver je Dalvi. Skanirao sam ga milion puta.
-
The Realist
#7119 Re: HS kablovska
Moraš sačekati da dobiju/puste signal za one sa dalvi/hema recieverima.bdzs wrote:Šta je ovo reči, više kanala mi radi na analognoj nego na digitalnoj. Jel ovo do njih neka smetnja ili treba ovako da bude Resiver je Dalvi. Skanirao sam ga milion puta.
-
rizibizi
#7120 Re: HS kablovska
Ima li neko rjesenje kako da gledam tekmu u petak preko neta, neki stream, nesto.
-
The Realist
#7121 Re: HS kablovska
Zar nema nigdje na TV-u, ili ti nemaš gdje gledati? Ako ima negdje na TV-u, oni na netraja, ili tako nešto znaju davati utakmice.rizibizi wrote:Ima li neko rjesenje kako da gledam tekmu u petak preko neta, neki stream, nesto.
- bdzs
#7122 Re: HS kablovska
Netrebaju mi Pink kanali, nego nemogu ni NCG,AXN i sl kanale da gledam. Hajd bar radi Nickelodion, samo me još taj kanal drži da ne otkažem komplet usluge.The Realist wrote:Moraš sačekati da dobiju/puste signal za one sa dalvi/hema recieverima.bdzs wrote:Šta je ovo reči, više kanala mi radi na analognoj nego na digitalnoj. Jel ovo do njih neka smetnja ili treba ovako da bude Resiver je Dalvi. Skanirao sam ga milion puta.
- bdzs
#7123 Re: HS kablovska
Sve proradilo nekim čudom ničim izazvanim
.
- chakany
#7124 Re: HS kablovska
Novi test kanali su se pojavili.
TEST TS i TEST TS 2.
TEST TS AUD zvuk, a na TEST TS (HRV zvuk).
Iako su rekli da nece nista uvoditi vise, mozda ipak nesto puste.
TEST TS i TEST TS 2.
TEST TS AUD zvuk, a na TEST TS (HRV zvuk).
Iako su rekli da nece nista uvoditi vise, mozda ipak nesto puste.
- sizif
#7125 Re: HS kablovska
Što nas ložiš ?bdzs wrote:Sve proradilo nekim čudom ničim izazvanim.