Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
MOSALJOZE

#7101 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Pa protiv Švaba smo imali punu Zetru,a imali 10 golova zaostatka.Raja se zasiti,i misli ma izgubiće šta ću bezveze gledati.Navijanje u Mejdanu je bilo stvarno odlična.Na ove kompleksaše ne treba trošiti riječi.
colt jesu oni došli navijati za repku ili liječiti komplekse??
korisnik.1

#7102 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by korisnik.1 »

Nemojte bezze pisati nebuloze da je odata počast samo dvojici momaka, spiker je lijepo najavio da se odaje počast za troje tragično preminulih sugrađana. Loše je ozvučenje bilo tako da jedna strana dvorane čuje šta priča spiker a druga ne, u zavisnosti koje zvučnike uključe.
Super atmosfera baš smo se zaželjeli repke, Stipan oduševljen poslije utakmice traži novinara da ga slika sa navijačima :lol:
Još bolju atmosferu možemo očekivati na Tušnju, ipak je fudval no.1
Mora se igra malo poboljšati, dosta komplikujemo, bez Mirze tanko skroz.
__Phoenix__

#7103 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by __Phoenix__ »

MOSALJOZE wrote:
__Phoenix__ wrote:Ivanoviću opada i ono malo kose što ima. Od ove reprezentacije samo će Gordić, Šutalo, Mirza, Stipanović, Kikanović igrati na evropskom prvenstvu, uz Đedovića, Nurkića i Zacha. Što je i ok, 8 igrača je pristojno...
Biće mjesta i za Mitrovića,kao i za Coopera,ako se odazove.Vjerovatno će ići i Buza.To je ono na šta mozemo računati...
Mitrović je koristan, popuniće on klupu sigurno, samo je jako skroman u oba pravca, omladinci zakazali danas žestoko, atmosfera im nije pomogla, onda i Ivanović radi pritisak stalno...

1: Amerikanac, Gordić
2: Šutalo, Mitrović, Gordić
3: Đedović, Šutalo
4: Teletović, Stipanović
5: Kikanović, Nurkić

Mislim da bi samo ti igrači dobili neke značajne minute, imamo dovoljno šuta, imamo sa Stipanom i Nurkićem pokriven pick and roll, ukoliko Zach ili Cooper odigraju onako kako bi trebalo, stepenicu ispod onog što Mcaleb daje Makedoniji, prolaz u drugi krug je imperativ.

Svaka čast Tuzlacima.
colt

#7104 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by colt »

MOSALJOZE wrote:Pa protiv Švaba smo imali punu Zetru,a imali 10 golova zaostatka.Raja se zasiti,i misli ma izgubiće šta ću bezveze gledati.Navijanje u Mejdanu je bilo stvarno odlična.Na ove kompleksaše ne treba trošiti riječi.
Nisu ti nikakvi kompleksi. Kako ste krenuli, o d j e b a t će vas cijela država. Tuzlaci i Zeničani su to skontali i ne fermaju vas ni 1 % i u lice vam to govore .Kad budete poštovali i prihvatili ostatak države, možda i zaslužite neko poštovanje. A dokle god se budete ponašali kao sadakistanci, bit će kako je i do sad . . .
isx

#7105 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by isx »

korisnik.1 wrote:Nemojte bezze pisati nebuloze da je odata počast samo dvojici momaka, spiker je lijepo najavio da se odaje počast za troje tragično preminulih sugrađana.
Ne vidjeh RIP transparent za nevino nastradalu gospođu.
MOSALJOZE

#7106 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Ne znam koliko si vezan za navijačku scenu BIH,ali je meni bilo lakše ići u Banja Luku i Mostar nego u Zenicu i Tuzlu.
sumirprimus

#7107 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sumirprimus »

colt wrote:
MOSALJOZE wrote:Pa protiv Švaba smo imali punu Zetru,a imali 10 golova zaostatka.Raja se zasiti,i misli ma izgubiće šta ću bezveze gledati.Navijanje u Mejdanu je bilo stvarno odlična.Na ove kompleksaše ne treba trošiti riječi.
Nisu ti nikakvi kompleksi. Kako ste krenuli, o d j e b a t će vas cijela država. Tuzlaci i Zeničani su to skontali i ne fermaju vas ni 1 % i u lice vam to govore .Kad budete poštovali i prihvatili ostatak države, možda i zaslužite neko poštovanje. A dokle god se budete ponašali kao sadakistanci, bit će kako je i do sad . . .
evo ja nisam skonto...i fakat ne rauzmijem,de mi reci,sto mi tuzlaci ne volimo sarajevo?i sto su oni nama mrski? i koja je sadaka u pitanju?jedan valjan argument?
korisnik.1

#7108 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by korisnik.1 »

isx wrote:Ne vidjeh RIP transparent za nevino nastradalu gospođu.
Ni ove transparente nije napravio organizator već navijačka skupina. Kao i zastavu Palestine, i izraela sa kukastim krstom.
Butmiran

#7109 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Butmiran »

colt wrote:
Samo ti i imaju problem sa Sarajevom, ostalo je rega sve. A i Tuzla i Zenica ima to zbog KOMPLEKSA i možete i jedni i drugi do sutra objašnjavati nešto i pametovati kad svi znaju šta je u pitanju(čast izuzecima). Uostalom, kako drugačije da se nazove psovanje Sarajeva u svakoj mogućoj prilici pa čak i na proslavi ulaska u PLBiH a o utakmici BiH i Srbije i onim smiješnim saopštenjima Fukara i da ne pričam.. Lijep pozdrav i uživajte.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7110 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:
korisnik.1 wrote:Nemojte bezze pisati nebuloze da je odata počast samo dvojici momaka, spiker je lijepo najavio da se odaje počast za troje tragično preminulih sugrađana.
Ne vidjeh RIP transparent za nevino nastradalu gospođu.
Pa gdje ces vidjeti vidis da kod ovih mentalnih sklopova se minuta sutnje odaje ubicama na cesti. Ovo stvarno nisam nigdje vidio da se ubicama odaje minuta sutnje. Dno dna!!!
sumirprimus

#7111 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sumirprimus »

Butmiran wrote:
colt wrote:
Samo ti i imaju problem sa Sarajevom, ostalo je rega sve. A i Tuzla i Zenica ima to zbog KOMPLEKSA i možete i jedni i drugi do sutra objašnjavati nešto i pametovati kad svi znaju šta je u pitanju(čast izuzecima). Uostalom, kako drugačije da se nazove psovanje Sarajeva u svakoj mogućoj prilici pa čak i na proslavi ulaska u PLBiH a o utakmici BiH i Srbije i onim smiješnim saopštenjima Fukara i da ne pričam.. Lijep pozdrav i uživajte.
kralju moj tz i ze su gradovi i mogu imat kompleks slanih jezera,sportskih terena,jos svasta nest,i a nikako to o cemu ti pricas..pogresno si se odrazio... :wink:
Tvrtko II Kotromanić

#7112 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tvrtko II Kotromanić »

kompleksi su stvar pojedinca, odakle god on bio
sa normalnom rajom nikad problema po toj osnovi nisam imao, gdje god da sam bio
colt

#7113 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by colt »

sumirprimus wrote:
colt wrote:
evo ja nisam skonto...i fakat ne rauzmijem,de mi reci,sto mi tuzlaci ne volimo sarajevo?i sto su oni nama mrski? i koja je sadaka u pitanju?jedan valjan argument?
Ovo je tema o sportu. Da ne zagađujem bespotrebnom pričom . . .Sarajlije znaju koja je sadaka, nek ti oni kažu.
BHF_Manijak

#7114 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Koji qrac onda ovdje dolazite da radite i studirate, fute futave... Satro Tuzlaci nesto skontali ili Zenicani, a pola Zenice u Sa ili radi ili studira. Nakon studija, naravno ostanak u Sa za pod moranjem.
sumirprimus

#7115 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sumirprimus »

BHF_Manijak wrote:Koji qrac onda ovdje dolazite da radite i studirate, fute futave... Satro Tuzlaci nesto skontali ili Zenicani, a pola Zenice u Sa ili radi ili studira. Nakon studija, naravno ostanak u Sa za pod moranjem.
rampa ausvajs... :evil:
BHF_Manijak

#7116 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Protiv normalne raje nemam nista, da ne bude zabune, ali ovih supaka sto satro ne mogu Sarajevo, otvaraju oci kompletnoj BiH, a onda ovdje dodju hljeb uzimati, eh takve bih s noge na nogu!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7118 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Pa nek' ide repka u ove gradiće.. To je njima svakako događaj godine. :mrgreen:
MOSALJOZE

#7119 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

Velkoski wrote:Pa nek' ide repka u ove gradiće.. To je njima svakako događaj godine. :mrgreen:
:kiss: :bih:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#7120 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Velkoski »

Pa jučer onaj reče.. Ne idu na gostovanje jer im repka dolazi u grad. :mrgreen: :mrgreen:

:bih: :kiss:
N.N.

#7121 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by N.N. »

Bravo Tuzlaci. Samo jako ! :bih: :D
It_is_a_Leclerc

#7122 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Prvo, ko je i po čijem naređenju dozvolio da zvaničnici FIBA-e, igrači Islanda i BiH, službene osobe i navijače održe minutu šutnje za (samo) ubice na cesti, dok se u pozadini vije transparent "RIP Hasan i Neven" ?! Niko ni da spomene ženu koju ni krivu ni dužnu, na pravdi boga, ubiše samo zato što su htjeli malo "provozati mašinu" ?! Kako su se osjećala njena djeca, kad su u Mejdanu vidjeli, aplauz za ubice njihove majke, transparent "Zauvijek vječni.." i datume rođenja i smrti ispisane na čaršafu, kao da su, estaqfirulah, šehidi iz Srebrenice ?! Who the fuck su ti ljudi, osim što su ubice jedne žene ?! Ja znam da su to članovi "Fukara" i da su rečeni na ovaj način željeli da im odaju počast, ali... Ovo je bilo degutantno, za svaku osudu. Ne bih govorio o sankcijama. Imamo mi savez koji je stručnjak za sankcije, pa bujrum :lol:

Drugo, opet pravimo Final Four Eurolige od kvalifikacija za košarkaške liliputance, u kojem, da biste vidjeli Eurobasket, morate pobijediti fudbalske ekvivalente Farskim Ostrvima i Luksemburgu. Opšte poznato je da ti za plasman na Eurobasket trebaju makar dvojica koja znaju voditi loptu. Treba biti realan, čestitati momcima na trudu, ali i uočiti strašne greške koje se dešavaju, a koje nisu posljedica nedostatka samo Đedovića i Nurkića, već puno više.

Igra nam se strahovito oslanja na Mirzu. Čovjek se ode napiti vode, a nas nabuše kao staru kantu. I onda se uvodi Mirza da vati kestenje iz vatre. Ljudi, nama je Island napravio seriju 17-0. Istovremeno, i samog Mirzu ponekad ponese - "Mirza majstore, ovi-oni su uz tebe", pa roka li roka, a sve konstrukciju pogađa. Na večerašnjoj utakmici se vidjelo kako Ivanović bukvalno pizdi na klupi i pokazuje prstom na glavu, kao, "Jesi normalan ti ?!". Žao mi je zbog tog, jer su i Duško i Mirza veliki profesionalci, koji pokušavaju namiriti razmaženu publiku i sportski rezultat.

Ovo do kraja ne bi trebao biti problem. Ali onda... Ja se iskreno nadam da ćemo mi poraditi na rosteru, jer od pojedinaca je više štete nego koristi.
House

#7123 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by House »

Mirza je BABO! u njegovu čast popio sam 5 piva na eks :D

edit: svaka čast tuzlanskoj pubilici :thumbup: :bih:
babanovac

#7124 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by babanovac »

Jedan Teletovic, covjek koji je dosegao zvijezde "sa svojih deset prstiju", mora stajati mirno u cast zenoubica? Moralni sunovrat, jad, ovom zemljom vlada rulja. O kosarci ne mogu, od jeda. Zuto-bijeli ovisnici terorisu ono malo casnog i radnog naroda.
OldMayor

#7125 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

Da nemamo Mirzu bili bi kanta za napucavanje. Realno.

Ovaj gaf o davanju pocasti ubicama je zesce malogradjanstvo. Gledam ono sinoc i jbt kontam kako je sada suprugu od te zene, njenom djetetu. :cry:

Ali eto vjerovatno nebitna zena. Pa ja sam siguran da su pasce zgazili i raskomadali ko ovu zenu, da bi se svi digli i odavali pocasti, drzali slike cuka i gluposti, strajkovali.

Fuj.
Post Reply