FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7101 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

hm, ako jest Villa to uradio, ispao je žešći kreten.

a ne sumnjam da, ako jest, da će podviti rep i izvinuti se i polizati pljunuto. jer, sigurno se neće ovi navodi svidjeti ni generalnom sponzoru Barcelone. :-)
Chmoljo

#7102 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

fixer wrote: Tekma jest daleko, ali Sudnji dan mozda nije toliko :D :D :D :D Oj TIto, ima ih koji ce tad o Realu razmisljat. Sta je fudbal :D
Spaha car, a ovi mesari. :roll: A da nam Marcelo igra u reprezentaciji bio bi majstor. Jebes ti ove i njihove prosudbe. (Cast Chmolji koji je uvijek govorio da bi se najradije Spahica rijesio.)
zar jesam? :mrgreen: valjda jesam. vala, da mi je iz oka isp'o ne volim taj odnos na terenu.

desi se svakome, da ga izbaci iz cipela nešto, prevrne, huja, bijes, nakupi se, privatni problemi. ali neki igrači su konstanta u tome. nažalost, naš Spaha je u svojim ekipama takav. ne znam što mu to treba, jer je bilo i većih ponižavanja i nepravdi dok je igrao za reprezentaciju, pa je kuliro.

kad je on u pitanju, to me više žalosti :roll: ali nema opravdanja.
Richard Wagner

#7103 Re: FC Barcelona

Post by Richard Wagner »

Murinjo jednostavno ne može. Zato ga ubi fursat. Ne može se Barsa marifetlucima pobijediti.
fixer

#7104 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

veljaca wrote:- Zasluzen jos jedan "trofejcic" ....
- igraci reala kada igraju protiv Barcelone - kao da su hipnotisani i vidi im se u pogledima da su iskompleksirani i upravo to im ne dozvoljava da pobijede .....
- zao mi je Casillasa - uz ovakvu odbranu i kretena od trenera - poceo covjek da prica sam sa sobom - kao da je skrenuo ( zao mi ga je - jedini koji vrijedi u ekipi iz madrida ) .....
- zao mi sina ( on navija za madridjane )
- onaj KRETEN od trenera iliti MISTER FIVE - pa taj ce unistiti real i solidne igrace a njegovo povlacenje pomocnog trenera Barcelone je za svaku osudu ( volio bih da je tako pokusao povuci Guardiolu - pa Guardiola bi pomeo teren sa njime ) ....
- o pepeu i marcelu - dva lika za zatvora - samo da im se kao i mister FIVE-u sjetim sestara i majki ....

BARCA FOR EVER ....
To ti je kad djeca uvide greske roditelja, pa to isprave. :lol: :thumbup: NHF :)
Quark_m

#7105 Re: FC Barcelona

Post by Quark_m »

Korisnicko ime wrote:Meni se u jednom trenutku ucinilo da Ozil pri kraju frke pokazuje na svoje lice, kao da govori da ga je neko udario...
I jeste, Vilja ga je udario ( osamario, zakacio) i zbog toga je Ozil onako reagovao. Nije ga ovaj uvrijedio na vjerskoj osnovi.
http://www.youtube.com/watch?v=m4AajwaZ ... r_embedded
fixer

#7106 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Quark_m wrote:
Korisnicko ime wrote:Meni se u jednom trenutku ucinilo da Ozil pri kraju frke pokazuje na svoje lice, kao da govori da ga je neko udario...
I jeste, Vilja ga je udario ( osamario, zakacio) i zbog toga je Ozil onako reagovao. Nije ga ovaj uvrijedio na vjerskoj osnovi.
Ma Villa legenda se ugledao na one seljake iz Madrida. Legenda nasa. Rod'la ga majka! Pravi Katalonac. Nema vise onog Him Generala. Sta je sad Frankisti? Joj kad mi dodje pod ruke onaj Madrid na Sudnjem danu... Ajoj! :-)
Riddle

#7107 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES. :lol: Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac. :D
LSD

#7108 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Riddle wrote:Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES. :lol: Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac. :D
Vidim, trokut se forsirao :-) ;-) ...neka, neka i treba njegovati plemeniti fudbal :-)
Quark_m

#7109 Re: FC Barcelona

Post by Quark_m »

fixer wrote:
Quark_m wrote:
Ma Villa legenda se ugledao na one seljake iz Madrida. Legenda nasa. Rod'la ga majka! Pravi Katalonac. Nema vise onog Him Generala. Sta je sad Frankisti? Joj kad mi dodje pod ruke onaj Madrid na Sudnjem danu... Ajoj! :-)
Fixer sta se palis toliko, popusti ba malo. Ne daj Boze mozes sebi kakve bolesti da navuces. Vilja je dobio crveni za ovo sto je uradio, zasluzeno, i o tome nema nikakve rasprave. Samo ostaje jedna cinjenica, a to je, da je inicijalna kapisla svega ovoga bio "start" Marcela nad Fabregasom. I to je ta cinjenica koja ne dozvoljava da se onaj sinocni krkanluk podjednako rasporedi na obje ekipe! Jer vidim da je to pojedinim simpatizerima Madrida primarni cilj.
fixer

#7110 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

LSD wrote:
Riddle wrote:Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES. :lol: Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac. :D
Vidim, trokut se forsirao :-) ;-) ...neka, neka i treba njegovati plemeniti fudbal :-)
Sad je malo teze utrefiti to utrcavanje, ali jest jaka stvar.
fixer

#7111 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Quark_m wrote:
Fixer sta se palis toliko, popusti ba malo. Ne daj Boze mozes sebi kakve bolesti da navuces. Vilja je dobio crveni za ovo sto je uradio, zasluzeno, i o tome nema nikakve rasprave. Samo ostaje jedna cinjenica, a to je, da je inicijalna kapisla svega ovoga bio "start" Marcela nad Fabregasom. I to je ta cinjenica koja ne dozvoljava da se onaj sinocni krkanluk podjednako rasporedi na obje ekipe! Jer vidim da je to pojedinim simpatizerima Madrida primarni cilj.
Marcelo je dobio crveni i potpuno je zasluzeno. Sad cu ja reci da je inicijalna kapsuja za ovo bila ruka Alvesa na Marcelovom vratu + hukanje s tribina. Ja analogije. :shock: Ovako mozemo sve do Generala, kojeg neki cesto i spomenu. Jedna stvar je jasna - u obje ekipe igra masa kretena. Mene pojedini nerviraju, tebe pak drugi. Cinjenica je samo da su kreteni.I Pepe je degen, i Alves je degen. Ne smijem da zamislim sta bi bilo da on igra u ekipi koja ima tolike komplekse. Ovako igra u ekipi koja pobjedjuje, pa opet nadje vremena biti kreten. Sto kaze Bosa, malo je onih koji su dobri ljudi i dobri igraci. Po tome on pamti Kindjeta. Necu puno da filozofiram, ali mislim da je jasno sta hocu reci. Ocekujes puno od njih. Ovo ti dodje kao sajam ega i tastine. Uvrijedi jednog i odmah se krenu ponasat k'o da civilizacije nisu vidjeli.
LSD

#7112 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Fixer... rekoh ja da se oni svi onako kolektivno trebaju dobro pomarisati...ne mora na terenu da citav svijet gleda blamažu i cirkus od El Clasica, ali mogu se negdje naci i dogovoriti...nek se dobro izlemaju ko pravi fajteri, da mogu kasnije igrati normalno utakmice bez divljaštva i glume.
Jack Be Nimble

#7113 Re: FC Barcelona

Post by Jack Be Nimble »

villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!! :x :x :x :x :x :x
LSD

#7114 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

Jack Be Nimble wrote:villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!! :x :x :x :x :x :x
Aha, rece turcin , pardon njemac Ozil koji brani islam šakama na terenu...a svaku noc ide na teravije u Madridu :-)
Njemu treba vjerovati na rijec.
fixer

#7115 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

LSD wrote:Fixer... rekoh ja da se oni svi onako kolektivno trebaju dobro pomarisati...ne mora na terenu da citav svijet gleda blamažu i cirkus od El Clasica, ali mogu se negdje naci i dogovoriti...nek se dobro izlemaju ko pravi fajteri, da mogu kasnije igrati normalno utakmice bez divljaštva i glume.
Ma sve je to propuh u glavi. Gledaju obozavateljice, a on da ispadne picka... Ne ide. Kreteni klasicni. Ja sam volio igrace koji nekad znaju udariti a da se to jedva primijeti. A ovo sto rade pojedinci je preofirno, pa mi vrijedja ukus. Npr. Marcelo ono kad je glavom izbio loptu i udario Messija se nekako i moze progutati. Jbg, mangupski, tesko je to izvesti, pa se mora i cijeniti. Cak i onaj lakat Pepe-a. Ali ona namjerna udaranja. Kopacke u glavu Khedire. Stvarno je preofirno. I to niko ne zeli vidjet. Ali da neko malo mlatne Messija, pa cak i Ronalda :D, a ovaj se iznervira i okicama zasuzi - definitivno mi ne smeta. Pod uslovom da je mangupski i neofirno. Te da nema neki rizik povrede.
Chmoljo

#7116 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

fixer wrote:
LSD wrote:
Sad je malo teze utrefiti to utrcavanje, ali jest jaka stvar.
igram PES 2010, BAC :oops: to redovno radim... a i šalju mi takve lopte... Bosingwa je odličan u tome :mrgreen:
just principe

#7117 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

LSD wrote:
Jack Be Nimble wrote:villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!! :x :x :x :x :x :x
Aha, rece turcin , pardon njemac Ozil koji brani islam šakama na terenu...a svaku noc ide na teravije u Madridu :-)

jao argumenta :roll: :shock: jok eto tebi cemo vjerovati na rijec

ono sto je cinjenica, da Ozil bez razloga ne bi onako burno reagovao, a pri tome nije igrao u datom momentu

A Villa sta reci, ko covjek nula, a moze se reci i ko igrac da je nula
fixer

#7118 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Chmoljo wrote:
igram PES 2010, BAC :oops: to redovno radim... a i šalju mi takve lopte... Bosingwa je odličan u tome :mrgreen:
Na PES11 je to malo teze. Sam kordiniras smjer i snagu. A ovi mutavi pa ne znaju utrcat. Na BAC ovisi o tebi utrcavanje, pa je izvodljivije.
LSD

#7119 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

just principe wrote:
LSD wrote:

jao argumenta :roll: :shock: jok eto tebi cemo vjerovati na rijec

ono sto je cinjenica, da Ozil bez razloga ne bi onako burno reagovao, a pri tome nije igrao u datom momentu

A Villa sta reci, ko covjek nula, a moze se reci i ko igrac da je nula
Ja sad tebe optužim preko medija da si ratni zlocinac, nedo Bog (dajem primjer samo)...i sad raja pljuje po tebi, a veze niko nema jel to istina ili nije, niti je to ko provjeravao...niti su saslušali tvoju verziju.
Jest Villa je islamofob, ko covjek je nula jer je nekakav medij prenio nekakve izjave Ozila....a možda je ovaj njega prvi izazvao, pa ovaj uzvatio...ko ce ga znati, ali je bitno popljuvati bez ikakvih dokaza.
tzipiripi

#7120 Re: FC Barcelona

Post by tzipiripi »

Ako ovo kome liči na ljudsko ponašanje??
Image Image
Image Image
Image Image
Last edited by tzipiripi on 18/08/2011 19:18, edited 3 times in total.
Riddle

#7121 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Hmmm... mislio sam na lob udarce. :D Kad igrac utrci u zadnjem trenutku ispred golmana i samo je lagano potkopa preko njega - ludilo.

Ali da, trokut je zakon. Iako u PES 2011 ima potpuno novi sistem dodavanja, ne moze se bas fino koristiti, jer ostali igraci to ne prate. Ali PES 2012 je to promijenio. AI je mnogo inteligentniji i sam predviđa akcije i pasove koje bi igrac mogao izvesti i tako se i krece, utrcava, navlaci na sebe odbranbene igrace... Izgleda puno bolje.
fixer

#7122 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Riddle wrote:Hmmm... mislio sam na lob udarce. :D Kad igrac utrci u zadnjem trenutku ispred golmana i samo je lagano potkopa preko njega - ludilo.

Ali da, trokut je zakon. Iako u PES 2011 ima potpuno novi sistem dodavanja, ne moze se bas fino koristiti, jer ostali igraci to ne prate. Ali PES 2012 je to promijenio. AI je mnogo inteligentniji i sam predviđa akcije i pasove koje bi igrac mogao izvesti i tako se i krece, utrcava, navlaci na sebe odbranbene igrace... Izgleda puno bolje.
Gdje si to igrao 12-ku?
Riddle

#7123 Re: FC Barcelona

Post by Riddle »

Nisam igrao, vec sam gledao prezentaciju. To su novine u igri.
fixer

#7124 Re: FC Barcelona

Post by fixer »

Riddle wrote:Nisam igrao, vec sam gledao prezentaciju. To su novine u igri.
Ma dok ne probam ne vjerujem. Uvijek oni nesta najavljuju...
Chmoljo

#7125 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

ima haver PS3 pa sam igro 11 :-) našutaju me ko levata, 'em ovako igram na tastaturu, 'em ima to doziranje pasa... katastrofa :roll:
Post Reply