a ne sumnjam da, ako jest, da će podviti rep i izvinuti se i polizati pljunuto. jer, sigurno se neće ovi navodi svidjeti ni generalnom sponzoru Barcelone.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7101 Re: FC Barcelona
hm, ako jest Villa to uradio, ispao je žešći kreten.
a ne sumnjam da, ako jest, da će podviti rep i izvinuti se i polizati pljunuto. jer, sigurno se neće ovi navodi svidjeti ni generalnom sponzoru Barcelone.
- Chmoljo
#7102 Re: FC Barcelona
zar jesam?fixer wrote: Tekma jest daleko, ali Sudnji dan mozda nije toliko![]()
![]()
![]()
Oj TIto, ima ih koji ce tad o Realu razmisljat. Sta je fudbal
Spaha car, a ovi mesari.A da nam Marcelo igra u reprezentaciji bio bi majstor. Jebes ti ove i njihove prosudbe. (Cast Chmolji koji je uvijek govorio da bi se najradije Spahica rijesio.)
desi se svakome, da ga izbaci iz cipela nešto, prevrne, huja, bijes, nakupi se, privatni problemi. ali neki igrači su konstanta u tome. nažalost, naš Spaha je u svojim ekipama takav. ne znam što mu to treba, jer je bilo i većih ponižavanja i nepravdi dok je igrao za reprezentaciju, pa je kuliro.
kad je on u pitanju, to me više žalosti
- Richard Wagner
#7103 Re: FC Barcelona
Murinjo jednostavno ne može. Zato ga ubi fursat. Ne može se Barsa marifetlucima pobijediti.
-
fixer
#7104 Re: FC Barcelona
To ti je kad djeca uvide greske roditelja, pa to isprave.veljaca wrote:- Zasluzen jos jedan "trofejcic" ....
- igraci reala kada igraju protiv Barcelone - kao da su hipnotisani i vidi im se u pogledima da su iskompleksirani i upravo to im ne dozvoljava da pobijede .....
- zao mi je Casillasa - uz ovakvu odbranu i kretena od trenera - poceo covjek da prica sam sa sobom - kao da je skrenuo ( zao mi ga je - jedini koji vrijedi u ekipi iz madrida ) .....
- zao mi sina ( on navija za madridjane )
- onaj KRETEN od trenera iliti MISTER FIVE - pa taj ce unistiti real i solidne igrace a njegovo povlacenje pomocnog trenera Barcelone je za svaku osudu ( volio bih da je tako pokusao povuci Guardiolu - pa Guardiola bi pomeo teren sa njime ) ....
- o pepeu i marcelu - dva lika za zatvora - samo da im se kao i mister FIVE-u sjetim sestara i majki ....
BARCA FOR EVER ....
- Quark_m
#7105 Re: FC Barcelona
I jeste, Vilja ga je udario ( osamario, zakacio) i zbog toga je Ozil onako reagovao. Nije ga ovaj uvrijedio na vjerskoj osnovi.Korisnicko ime wrote:Meni se u jednom trenutku ucinilo da Ozil pri kraju frke pokazuje na svoje lice, kao da govori da ga je neko udario...
http://www.youtube.com/watch?v=m4AajwaZ ... r_embedded
-
fixer
#7106 Re: FC Barcelona
Ma Villa legenda se ugledao na one seljake iz Madrida. Legenda nasa. Rod'la ga majka! Pravi Katalonac. Nema vise onog Him Generala. Sta je sad Frankisti? Joj kad mi dodje pod ruke onaj Madrid na Sudnjem danu... Ajoj!Quark_m wrote:I jeste, Vilja ga je udario ( osamario, zakacio) i zbog toga je Ozil onako reagovao. Nije ga ovaj uvrijedio na vjerskoj osnovi.Korisnicko ime wrote:Meni se u jednom trenutku ucinilo da Ozil pri kraju frke pokazuje na svoje lice, kao da govori da ga je neko udario...
- Riddle
#7107 Re: FC Barcelona
Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES.
Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac. 
-
LSD
#7108 Re: FC Barcelona
Vidim, trokut se forsiraoRiddle wrote:Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES.Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac.
- Quark_m
#7109 Re: FC Barcelona
Fixer sta se palis toliko, popusti ba malo. Ne daj Boze mozes sebi kakve bolesti da navuces. Vilja je dobio crveni za ovo sto je uradio, zasluzeno, i o tome nema nikakve rasprave. Samo ostaje jedna cinjenica, a to je, da je inicijalna kapisla svega ovoga bio "start" Marcela nad Fabregasom. I to je ta cinjenica koja ne dozvoljava da se onaj sinocni krkanluk podjednako rasporedi na obje ekipe! Jer vidim da je to pojedinim simpatizerima Madrida primarni cilj.fixer wrote:Ma Villa legenda se ugledao na one seljake iz Madrida. Legenda nasa. Rod'la ga majka! Pravi Katalonac. Nema vise onog Him Generala. Sta je sad Frankisti? Joj kad mi dodje pod ruke onaj Madrid na Sudnjem danu... Ajoj!Quark_m wrote:I jeste, Vilja ga je udario ( osamario, zakacio) i zbog toga je Ozil onako reagovao. Nije ga ovaj uvrijedio na vjerskoj osnovi.Korisnicko ime wrote:Meni se u jednom trenutku ucinilo da Ozil pri kraju frke pokazuje na svoje lice, kao da govori da ga je neko udario...
-
fixer
#7110 Re: FC Barcelona
Sad je malo teze utrefiti to utrcavanje, ali jest jaka stvar.LSD wrote:Vidim, trokut se forsiraoRiddle wrote:Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES.Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac.
![]()
...neka, neka i treba njegovati plemeniti fudbal
-
fixer
#7111 Re: FC Barcelona
Marcelo je dobio crveni i potpuno je zasluzeno. Sad cu ja reci da je inicijalna kapsuja za ovo bila ruka Alvesa na Marcelovom vratu + hukanje s tribina. Ja analogije.Quark_m wrote:
Fixer sta se palis toliko, popusti ba malo. Ne daj Boze mozes sebi kakve bolesti da navuces. Vilja je dobio crveni za ovo sto je uradio, zasluzeno, i o tome nema nikakve rasprave. Samo ostaje jedna cinjenica, a to je, da je inicijalna kapisla svega ovoga bio "start" Marcela nad Fabregasom. I to je ta cinjenica koja ne dozvoljava da se onaj sinocni krkanluk podjednako rasporedi na obje ekipe! Jer vidim da je to pojedinim simpatizerima Madrida primarni cilj.
-
LSD
#7112 Re: FC Barcelona
Fixer... rekoh ja da se oni svi onako kolektivno trebaju dobro pomarisati...ne mora na terenu da citav svijet gleda blamažu i cirkus od El Clasica, ali mogu se negdje naci i dogovoriti...nek se dobro izlemaju ko pravi fajteri, da mogu kasnije igrati normalno utakmice bez divljaštva i glume.
- Jack Be Nimble
#7113 Re: FC Barcelona
villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!!

-
LSD
#7114 Re: FC Barcelona
Aha, rece turcin , pardon njemac Ozil koji brani islam šakama na terenu...a svaku noc ide na teravije u MadriduJack Be Nimble wrote:villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njemu treba vjerovati na rijec.
-
fixer
#7115 Re: FC Barcelona
Ma sve je to propuh u glavi. Gledaju obozavateljice, a on da ispadne picka... Ne ide. Kreteni klasicni. Ja sam volio igrace koji nekad znaju udariti a da se to jedva primijeti. A ovo sto rade pojedinci je preofirno, pa mi vrijedja ukus. Npr. Marcelo ono kad je glavom izbio loptu i udario Messija se nekako i moze progutati. Jbg, mangupski, tesko je to izvesti, pa se mora i cijeniti. Cak i onaj lakat Pepe-a. Ali ona namjerna udaranja. Kopacke u glavu Khedire. Stvarno je preofirno. I to niko ne zeli vidjet. Ali da neko malo mlatne Messija, pa cak i RonaldaLSD wrote:Fixer... rekoh ja da se oni svi onako kolektivno trebaju dobro pomarisati...ne mora na terenu da citav svijet gleda blamažu i cirkus od El Clasica, ali mogu se negdje naci i dogovoriti...nek se dobro izlemaju ko pravi fajteri, da mogu kasnije igrati normalno utakmice bez divljaštva i glume.
- Chmoljo
#7116 Re: FC Barcelona
igram PES 2010, BACfixer wrote:Sad je malo teze utrefiti to utrcavanje, ali jest jaka stvar.LSD wrote:Vidim, trokut se forsiraoRiddle wrote:Inace su mi ova prva dva gola koja su dali Iniesta i Messi uvijek bili omiljena tehnika na PES.Pogotovo ovaj Messiev gol, kao nesto tezi udarac.
![]()
...neka, neka i treba njegovati plemeniti fudbal
- just principe
#7117 Re: FC Barcelona
LSD wrote:Aha, rece turcin , pardon njemac Ozil koji brani islam šakama na terenu...a svaku noc ide na teravije u MadriduJack Be Nimble wrote:villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao argumenta
ono sto je cinjenica, da Ozil bez razloga ne bi onako burno reagovao, a pri tome nije igrao u datom momentu
A Villa sta reci, ko covjek nula, a moze se reci i ko igrac da je nula
-
fixer
#7118 Re: FC Barcelona
Na PES11 je to malo teze. Sam kordiniras smjer i snagu. A ovi mutavi pa ne znaju utrcat. Na BAC ovisi o tebi utrcavanje, pa je izvodljivije.Chmoljo wrote:
igram PES 2010, BACto redovno radim... a i šalju mi takve lopte... Bosingwa je odličan u tome
-
LSD
#7119 Re: FC Barcelona
Ja sad tebe optužim preko medija da si ratni zlocinac, nedo Bog (dajem primjer samo)...i sad raja pljuje po tebi, a veze niko nema jel to istina ili nije, niti je to ko provjeravao...niti su saslušali tvoju verziju.just principe wrote:LSD wrote:Aha, rece turcin , pardon njemac Ozil koji brani islam šakama na terenu...a svaku noc ide na teravije u MadriduJack Be Nimble wrote:villa mrzi muslimane i to za vrijeme ramazana!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jao argumenta![]()
jok eto tebi cemo vjerovati na rijec
ono sto je cinjenica, da Ozil bez razloga ne bi onako burno reagovao, a pri tome nije igrao u datom momentu
A Villa sta reci, ko covjek nula, a moze se reci i ko igrac da je nula
Jest Villa je islamofob, ko covjek je nula jer je nekakav medij prenio nekakve izjave Ozila....a možda je ovaj njega prvi izazvao, pa ovaj uzvatio...ko ce ga znati, ali je bitno popljuvati bez ikakvih dokaza.
- tzipiripi
#7120 Re: FC Barcelona
Last edited by tzipiripi on 18/08/2011 19:18, edited 3 times in total.
- Riddle
#7121 Re: FC Barcelona
Hmmm... mislio sam na lob udarce.
Kad igrac utrci u zadnjem trenutku ispred golmana i samo je lagano potkopa preko njega - ludilo.
Ali da, trokut je zakon. Iako u PES 2011 ima potpuno novi sistem dodavanja, ne moze se bas fino koristiti, jer ostali igraci to ne prate. Ali PES 2012 je to promijenio. AI je mnogo inteligentniji i sam predviđa akcije i pasove koje bi igrac mogao izvesti i tako se i krece, utrcava, navlaci na sebe odbranbene igrace... Izgleda puno bolje.
Ali da, trokut je zakon. Iako u PES 2011 ima potpuno novi sistem dodavanja, ne moze se bas fino koristiti, jer ostali igraci to ne prate. Ali PES 2012 je to promijenio. AI je mnogo inteligentniji i sam predviđa akcije i pasove koje bi igrac mogao izvesti i tako se i krece, utrcava, navlaci na sebe odbranbene igrace... Izgleda puno bolje.
-
fixer
#7122 Re: FC Barcelona
Gdje si to igrao 12-ku?Riddle wrote:Hmmm... mislio sam na lob udarce.Kad igrac utrci u zadnjem trenutku ispred golmana i samo je lagano potkopa preko njega - ludilo.
- Riddle
#7123 Re: FC Barcelona
Nisam igrao, vec sam gledao prezentaciju. To su novine u igri.
-
fixer
#7124 Re: FC Barcelona
Ma dok ne probam ne vjerujem. Uvijek oni nesta najavljuju...Riddle wrote:Nisam igrao, vec sam gledao prezentaciju. To su novine u igri.
- Chmoljo
#7125 Re: FC Barcelona
ima haver PS3 pa sam igro 11
našutaju me ko levata, 'em ovako igram na tastaturu, 'em ima to doziranje pasa... katastrofa