90minut wrote:Vidim srbi ga " prisvajaju " to znaci da mu je Bosna bila druga opcija?
Ima nesto sto ne prisvajaju?
Inace bravo za momka, nadam se da ce izboriti mjesto u prvih 11.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
90minut wrote:Vidim srbi ga " prisvajaju " to znaci da mu je Bosna bila druga opcija?
Dobar potez. A i Bobanu je vrijeme da nesto konkretno uradi van terena.

Presedan u nogometu: UEFA izbacila Milan iz Evropske lige po njihovom zahtjevu
Umjesto Milana, u Evropskoj ligi trebao bi igrati Torino.
Dzaba prisvajanje kad je vec upisao zvanicne nastupe za reprezentaciju nasu...90minut wrote:Vidim srbi ga " prisvajaju " to znaci da mu je Bosna bila druga opcija?
Prvu postavu smo fakticki imali za LP, falio joj je dobar trener i malo sirine na klupi. Giampaolo ima los skor na pripremama, ali nadamo se da ce se Milan polako dizati i biti sve bolji jer napokon ima dvije ekipe. Jednu stariju i iskusniju i onu mladju. Stariju je bod dijelio od LP.gilla wrote:Ja sam zadovoljan. Dovedeno je nekoliko mladih, eksplozivnih igrača prije svega na sredini koji su ofanzivno orjentisani. Prlagođeni modernom fudbalu.
Dosta mi je likova od 30+ godina sa nekakvim renomeom ala biglia i to mu das 3,5M platu. Ako već moraš dovoditi staraijeg igrača, onda dovedi nekgoa wc igrača ala modric i daj mu solidnu platu.
RIješili smo se dosta panjeva sto je sjajno.
Theo le brz, jak i ima potencijal da bude među najboljim bekovima lige. Slabiji je dafanzivno ali tu dolazi trener.
Benaccer je brz, eksplozivan, solidan pregled igre, solidan dribling. Vidim da dosta zali za njim sto su ga propustili, pogotovo za 15 M.
Leao me dosta podsjeca na mladjeg ronalda. Fizicki jak, brz, sjajan prvi dodir. Slabiji dribling i slabije odlucivanje. Takodjer korijeni su mu iiz Angole mislim, sad pitanje je koliki mu je plafon i talenat. Potenacijala ima sigurno. Mislim da ovdje dosta zavisi od njegove predanosti da trenira i trenera. Može biti wc igrač, a može biti flop. Nije puno plaćen.
Krunic, bez komentara, nisam ga vidio dovoljno.
Za correu nisam siguran. A.madrid obicno ne da svoje najbolje igrače i vežu ih dugo ugovorima. Tako da mi je ovo riskantno davati 50M.
Ostalo je samo ime vec 5+ godina5korpus wrote:Ostalo je samo ime![]()
Gattuso je bio tv u boji za ovog retarda