ako kojim slucajem uspiju proci u finale i nekako da osvoje cak, trebaju im podici spomenik odmah
jos "strahota" od trenera, ma nema dalje
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Na ESPN-u vec pricaju o kraju ove ekipe. Trener ce dobiti nogu i najmanje jedan od trojke ce se iskoristiti za transfer...fosil wrote:
A ako ne uzmu ove godine, koda gledam do godine ce im Riley s klupe hebavati najmilije.

probudim se nekad oko 3, vidim preko mob-a OKC gubi 15 razlike, ustanem ponovo jutros, dobili 6....dert wrote:Divota od utakmice...Bravo , bravo djeco
....cekam one 'staronje' i da uzivam u finalu
![]()
pa ko god pobijedi ja
Jah, i ja bi s jedne strane volio vidjeti da ih OKC odere, ali kad vec nabrajas duele, zaboravio si recimo, Hardena i Ibaku, sta bi Heat s njima?Rob_Atl wrote:OKC ce imati prednost domaceg terena ko god prodje sa istoka, po meni bi bilo zanimljivije finale miami-okc, jer je okc vec dva puta zgazio boston tokom sezone, sa miami su odigrali 1-1... Mislim da bi dosta zanimljivije bilo gledat Lebron vs Durant , Westbrook vs Wade
Sto je nepravedan? Jesu to Lakersi nezasluzeno ispali?just principe wrote:koja ekipa izbaci LA ta na kraju osvaja..Zivot je nepravedan
Opet, kako je nepravedan. To bi bila i vise nego zasluzena titula, kad pobjedis sve same sampione na putu do titule. Mislim da se u ovom doigravanju nema sta prigovoriti OKC, ljudi igraju ko sat i cekaju, sa statusom favorita, drugog finalistu.just principe wrote:nisam u tome kontekstu mislio...Nego opcenito, a evo i zasto
Popovich: "[OKC] went through Dallas, through the Lakers and then through us. Those three teams represent 10 of the last 13 championships."
. Protiv Heata mozda nece ali zato pod kosem sto kazes ubice ihGinobili: We can't have their legs and energy. We're never going to jump as high or run as fast."

Evo sa ESPN-a: ''MIAMI -- With his team facing playoff elimination, Miami Heat coach Erik Spoelstra said Wednesday he might consider starting Chris Bosh for Game 6 against the Boston Celtics, but even if Bosh comes off the bench, Spoelstra certainly would have a larger role for the All-Star forward in his second game back from injury.statixx wrote:Veceras ce biti zanimljivo. Zna li se igra li Bosh?
Nisu ispali nezasluzeno ali su bezveze pogubili utakmice u zadnjih par minuta, osim one prve kada su razmontiraniTomahawk11 wrote:Sto je nepravedan? Jesu to Lakersi nezasluzeno ispali?
to je to uglavnom, steta zaista jer su igrali prelijepo cijelu sezonukakavdanakneiskustvu wrote:mislim da je sinoćnjim porazom san antonia završena njihova priča,duncan i ginobili su u poznim igračkim godinama da bi i iduće sezone jurišali na naslov,velika ekipa