Ilegalni migranti u BiH
- Droog
- славянин
#7102 Re: Migranti u BiH
Droog wrote:
- freelancerusk
#7103 Re: Migranti u BiH
Idemo dalje... migranti su sinoć napali policiju, dva specijalca i to letvama.
Mi smo tu bili u blizini u ulici Đačka, tačnije kod Bube, gdje drži te migrante. Vidjeli smo veću grupu migranata da je fizički nasrnula na momke iz Jedinice za podršku. Onda smo pružili podršku našim momcima koji su htjeli na neki način da savladaju te migrante. Oni su uzeli letve da se obračunaju sa našom policijom i mi smo se tu malo umiješali i stali u odbranu naše policije, rekao je za USKinfo.ba jedan od svjedoka i učesnika događaja.
Mi smo tu bili u blizini u ulici Đačka, tačnije kod Bube, gdje drži te migrante. Vidjeli smo veću grupu migranata da je fizički nasrnula na momke iz Jedinice za podršku. Onda smo pružili podršku našim momcima koji su htjeli na neki način da savladaju te migrante. Oni su uzeli letve da se obračunaju sa našom policijom i mi smo se tu malo umiješali i stali u odbranu naše policije, rekao je za USKinfo.ba jedan od svjedoka i učesnika događaja.
-
Anno Domini
#7104 Re: Migranti u BiH
Austrija je dala ogromne pare da se u krajini napravi veliki izbjeglički centar već su bageri počeli radit, asimilacija je počela.freelancerusk wrote:Idemo dalje... migranti su sinoć napali policiju, dva specijalca i to letvama.
Last edited by Anno Domini on 14/06/2019 08:09, edited 1 time in total.
- vjesticanametli
#7105 Re: Migranti u BiH
Bog te **** to sve treba iscerat

-
high_volume
#7106 Re: Migranti u BiH
Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
Mogu li, smiju li, obzirom na BiH i međunarodne zakone?
-
Anno Domini
#7107 Re: Migranti u BiH
high_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
-
jajara
#7108 Re: Migranti u BiH
Edin H. javi mi se kad budes u bosni da popricamo malo u cetiri oka posto nemogu na ovom forumu napisat sve sta zelim
- Stari_Jarac
#7109 Re: Migranti u BiH
"Resistance is futile"Anno Domini wrote: Austrija je dala ogromne pare da se u krajini napravi veliki izbjeglički centar već su bageri počeli radit, asimilacija je počela.
-
esso_sa
#7110 Re: Migranti u BiH
Zenski Jabba the HutDroog wrote:![]()
-
howdy
#7111 Re: Migranti u BiH
Nece to kurcem mrdnut.high_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
-
Heller
#7112 Re: Migranti u BiH
Imal socijale kakve?high_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
- Point.
#7113 Re: Migranti u BiH
Sve je to za malja. Vraćati sve za Srbiju, milom ili silom. Druge nema.
- insomnia78
#7114 Re: Migranti u BiH
Kojom silom? Pa ne smijes prici RS-uPoint. wrote:Sve je to za malja. Vraćati sve za Srbiju, milom ili silom. Druge nema.
- escobar__
#7115 Re: Migranti u BiH
Nema ko narediti upotrebu sile i sprovest naredbu + smetnja zvana tzv. rs. Dakle, pored standardne patnje u statusu quo na leđa su nam natovarena i ova afroazijska neradnička govna.
-
Seyfo
#7116 Re: Migranti u BiH
Možda nas zbog migrantske krize prime u EU vanredno, preko reda, prije Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova. Navedene zemlje su nas naravno pretekle ali mi trpimo migrantsku krizu.
Red bi bio, trpimo zbog njih, patimo, zaslužili smo.
- Point.
#7117 Re: Migranti u BiH
Pritisnuti i šumnjake. Valjda postoji način.insomnia78 wrote:Kojom silom? Pa ne smijes prici RS-uPoint. wrote:Sve je to za malja. Vraćati sve za Srbiju, milom ili silom. Druge nema.
-
high_volume
#7118 Re: Migranti u BiH
Zabrana kretanja ljudi kosi se sa međunarodnim normama. U slučaju "BiH migranata" potpuno su zakazale pravne službe BiH, jer su dopustile prćiju od države, da nas susjedi i komšije jebu kako stignu i kad hoće.insomnia78 wrote:Kojom silom? Pa ne smijes prici RS-uPoint. wrote:Sve je to za malja. Vraćati sve za Srbiju, milom ili silom. Druge nema.
Ako Milorad Dodik ima protiv raspoređivanja vojske na BiH granice, što donekle i ima pravo, zato je tu SIPA sa svojim službama, pa nek se iz okvira mandata pojača ljudstvom i bolje nadzire granicu.
S druge strane, ne znam zašto su formirani migrantski kampovi u Krajini, kao da nema mjesta pod Dinarom i Velebitom, ili u području Popova Polja. Ne mogu susjedi imati toliko čuvara granice, koliko mi možemo postaviti kampova na našoj strani.
I sve migrante pustiti da se slobodno kreću... izuzimajući izgrednike i kriminalce
Ili svim migrantima dati azil u BiH i državljanstvo, i otići će sami, regularno i legalno
-
Bodkin
#7119 Re: Migranti u BiH
Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacu
kad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo 
- MarshalDodik
#7120 Re: Migranti u BiH
Htjeli bi oni ali zakoni ih sputavajuhigh_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
- славянин
#7121 Re: Migranti u BiH
Jest inace radisni su, i u evropu stignu poznati su kao radisni i urijetko se nakace na socijaluMarshalDodik wrote:Htjeli bi oni ali zakoni ih sputavajuhigh_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
- MarshalDodik
#7122 Re: Migranti u BiH
Da, daславянин wrote:Jest inace radisni su, i u evropu stignu poznati su kao radisni i urijetko se nakace na socijaluMarshalDodik wrote:Htjeli bi oni ali zakoni ih sputavajuhigh_volume wrote:Zna li neko, bi li ovi naši migranti radili šta u nas, neke poljoprivredne poslove, branje malina, pomoć u zemljoradnji, poslovi čobana ili slično čuvanje stoke, građevinske fizičke radove, i sl.?
Mogu li, smiju li, obzirom na BiH i međunarodne zakone?a zakon je zakon... zna se oni ga postuju i nose u srcu
Kod njih: 1.Bog
2.Zakon
3.Rad
Bas tim redoslijedom
- bingov buraz
#7123 Re: Migranti u BiH
Jašta će,hitnu sjednicu zakazali.Seyfo wrote:Možda nas zbog migrantske krize prime u EU vanredno, preko reda, prije Srbije, Crne Gore, Sjeverne Makedonije, Albanije i Kosova. Navedene zemlje su nas naravno pretekle ali mi trpimo migrantsku krizu.
Dok murija ne ohladi kojeg ovi će sve više divljati,s koca i konopca družina.
-
90minut
#7124 Re: Migranti u BiH
Al' koja je to komedija 10 hiljada maksimalno migranata napravilo kolaps zamisli da je 50 hiljada.

- bingov buraz
#7125 Re: Migranti u BiH
Neuporedivo,kroz Hungariju im je samo trebao prolaz a ovi su ovde zaglavili,dok su proticali nisu nikom smetali.Bodkin wrote:Kako se prica promijenila od prije par godina kad nije bilo migranata u bihacukad su ih tukli i dizali zice i vracali u madjarskoj, tad su madjari bili fasisti. A sad, daj da i mi budemo