Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izvršenim provjerama policijski službenici MUP-a KS utvrdili su da se K.A. rođen 1991. godine u Sarajevu i K.E., rođen 1990. godine u Ljubljani, oba nastanjena u Sarajevu, ne mogu dovesti u vezu s uznemirenjem djece.
U obavljenom intervjuu,izjavili su da su obavljali poslove održavanje zelene površine ispred rezidencije Kraljevine Norveške.
"Optužili ste Vladu za pet stvari za koje nismo nadležni", dodao je premijer i rekao kako nema ingerencije da se petlja u rad policije i tužilaštva.
Sunce ti jebem tupavo, pa nisu policija i tuzilastvo isto moj Elmedine. Ni blizu.
Sudove da i ne pominjemo.
A koji kurac treba raditi vlada? Mogu li se praviti nacrti zakona? Moze li ih izglasati temeljna stranka, imaju li dovoljno ruku? Ona stranka sto je sastavila vladu KS? Eno Bakir se hvali SDA dobila najvise glasova u 21. stoljecu? Koja je ono stranka imenovala taj silni kadar u policiji, tuzilastvu, po sudovima, agencijama?
Tupan nevidjeni, nisam nesto pratio kantonalnu politiku u Sarajevu, ali mislim da dugo nije bilo veceg kloca na ovoj poziciji. Ako je bio, neka me neko ispravi...
U pet deka su svi...nisi ništa propustio...čuo jednog kao da si čuo sve....ista priča iz godine u godinu...niko nije odgovoran...niko nije kriv...nije se moglo bolje....nema sredstava....nema para.....
Izvršenim provjerama policijski službenici MUP-a KS utvrdili su da se K.A. rođen 1991. godine u Sarajevu i K.E., rođen 1990. godine u Ljubljani, oba nastanjena u Sarajevu, ne mogu dovesti u vezu s uznemirenjem djece.
U obavljenom intervjuu,izjavili su da su obavljali poslove održavanje zelene površine ispred rezidencije Kraljevine Norveške.
Svejedno, treba im po pendek preventivno....salili se, ovo se sad ''smijemo, ha ja....pa drugi put malo umjesniju salu
Mah, direktoru su radnici familija. Inace, Bosnjo direktor ne bi ovako javno branio dvojicu Bosnji fizikalaca. Da pere firmu, fino bi rekao da doticnim slijedi otkaz i haj zdrao. Ovako, sprdali se ...
sha_ba wrote:Izručenje traje mjesec dva dana
Taman da se stiša sve i pojeo vuk magarca
Šta će se stišati...pa ne zastarjeva krivično djelo tek tako. Ovaj će izvisiti dobru kaznu, vjerovatno...nije on baš takva faca. A sve to vrijeme dok čeka izručenje biće u zatvoru. Mislim da je bolje što će malo iskusiti i srbijanski zatvor, čini mi se da tamo manje maze uhapšenike.
swanfilter wrote:Mah, direktoru su radnici familija. Inace, Bosnjo direktor ne bi ovako javno branio dvojicu Bosnji fizikalaca. Da pere firmu, fino bi rekao da doticnim slijedi otkaz i haj zdrao. Ovako, sprdali se ...
Šta će se stišati...pa ne zastarjeva krivično djelo tek tako. Ovaj će izvisiti dobru kaznu, vjerovatno...nije on baš takva faca. A sve to vrijeme dok čeka izručenje biće u zatvoru. Mislim da je bolje što će malo iskusiti i srbijanski zatvor, čini mi se da tamo manje maze uhapšenike.
Mislim konkretno na medijsku hajku... A iskreno se Nadam da ce dotični poslije srbijanskog zatvora u nas... Da ne bude da se i on brani sa slobode, jer sve je već viđeno
Mislim konkretno na medijsku hajku... A iskreno se Nadam da ce dotični poslije srbijanskog zatvora u nas... Da ne bude da se i on brani sa slobode, jer sve je već viđeno
Ma neće ga sigurno pustiti da se brani sa slobode nakon ovog bjekstva.
swanfilter wrote:Mah, direktoru su radnici familija. Inace, Bosnjo direktor ne bi ovako javno branio dvojicu Bosnji fizikalaca. Da pere firmu, fino bi rekao da doticnim slijedi otkaz i haj zdrao. Ovako, sprdali se ...
A sta ako nisu prijavljeni, a...a maltretiraju djecu okolo u kombiju firme sa maskom Dusanke Majkic ili tako nekoga, nude bonu da udju u kombi, sta ako ih optuze...gazda ga pusi i to opasno
Thorgerson wrote:
Ama kakvu kocku ga stavlja bolan?
Koliko je policajaca poginulo vrseci duznost unazad od rata pa na ovamo? Na prste jedne ruke mozes izbrojati.
U Sarajevu, koliko ja znam, dvojica za zadnjih 20 godina.
Dakle, broj ubijenih policajaca je identican broju ubijenih ljudi koji rade kao komercijalisti, na isporuci. Prije nekih 10-ak godina ubijeni su dvojica radnika IT computersa.
Ajmo ici dalje, pa da vidimo koliki je broj ranjenih policajaca, a koliki je broj ranjenih slucajnih prolaznika.
I kaze posao policajca rizican. Pa jeste, mozda u Americi. Sta ima biti rizicno kad furas 70km/h u petici kroz naselje, ili sjedis u pekari, kaficu pijes kafu?
I ovo ne govorim napamet, nego imam rodjaka koji je policajac. Naravno, ima sranja svakakvog, posao nije jednostavan. Ali jbmu ako ides vec u taj posao, moras onda ocekivati da ces se svega nagledati. Ali generalno, veci broj dana prodje normala i bez nekih problema.
Poenta svega, mozda se moze reci da su vece sanse da ces najebat kao obicni gradjanin, da ce te zgazit auto, da ce te neko upucati, zbosti prebiti - nego policajac. A u prilog ovome govori statistika i cinjenice. I namjerno sve ovo govorim, jer policajci itekako znaju dobro svoju guzicu cuvati.
Pa nigdje na svijetu broj ubijenih policajaca nije isti ili veci od broja civila
Pisete samo da bi nesto napisali. Ono, daj da i ja pljunem pa sta bilo
Poenta svega, mozda se moze reci da su vece sanse da ces najebat kao obicni gradjanin, da ce te zgazit AUTO, da ce te neko upucati, zbosti prebiti - nego policajac
ja odavno nešto gluplje nisam pročitao.
Policajac svaki dan nosi glavu u torbi i na svakoj intervenciji može fasovati metak jal izgubiti glavu.
nosi, da izvineš, u guzici glavu. ovaj klasični, nasilni kriminalitet kod nas su sve kokošari koji vrlo pažljivo biraju žrtve i koji po pravilu zaziru i od krupnijih odraslih muškaraca bez uniforme. neuporedivo je veća vjerovatnoća da će žena iz konzuma, kladionice ili banke vidjeti pištolj uperen u sebe nego policajac.
Semiha mi je pojam karijeriste, laktasa za sve rezime, ali tek sad se vidi koliko je SDP onomad samo krvozedno trazio sebi fotelju praveci politicke proteste i zloupotrebljavajuci smrt djeteta i koja je nepravda tad prema njoj napravljena. Ustvari, ja sam i.onda znala, ali sad valjda svi vide...