Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
# Kandidat Broj glasova
1 GALIJAŠEVIĆ MIRALEM 14.321
2 TULUMOVIĆ DENIJAL 12.438
3 MAHMUTBEGOVIĆ MELIKA 12.395
4 IZETBEGOVIĆ SEBIJA 10.296
jebo te zivot... dobijes glasove na zaostavstini jednog igraca kojeg su postavili srBki nacionalisti tj SANU i onda se valjas u govnima i kezis se, da nije bilo tog nacionalnog naboja i osvajanja vlasti danas bi tz profesorice cucala nedze u nekoj ambulanti i davala inekcije i mjerila pritisak i velicinu prostate... bosnje moje drage dabogda vam vazda bili takvi na vlasti ...
Kazu da slika govori vise od 1000 rijeci... Ova iznad pokazuje sav jad i cemer ogromne vecine SDA glasaca... A s tim i onih koje su ti glasaci izabrali...
Dozer wrote:Kazu da slika govori vise od 1000 rijeci... Ova iznad pokazuje sav jad i cemer ogromne vecine SDA glasaca... A s tim i onih koje su ti glasaci izabrali...
Sta dalje reci.. Zalosno i jadno...
Pokazuje isto jad i bijedu takav jad da bi dao glas za jedan paket takav jad da nisu nikad vidjeli recimo kompjutera da nauce nešto pa bilo šta..
Takav jad da nije imao osnovno obrazovanje iako ima toliko godina..
Naravno vi ako mislite da nema pametnih ljudi među publikom grdno se varate ljudi su stvoreni da budu ovce stvoreni da ih vode ovce to je u krvi ljudima.
Al' ne treba suditi ovim ljudima po korici život ih je natjerao u svakoj zemlji bivše juge je isto.
klosar pravi wrote:
Koliko god da je SDA kriva toliko i nije jer da je neko drugi bilo bi ti isto.
Pa sad...ne znam mozemo li to bas tako reci... Cinjenica je da nismo probali s nekim drugim. Ali, cistim nekim drugim, a ne da neko drugi ima minimaknu vecinu na gornjim nivoima, a SDA drzi vecinu na donjim.
Tek kada neko drugi bude upravljao i gornjim i donjim nivoima vlasti, kako to SDA radi vec 22 godine, tada mozemo reci da li je isto.
klosar pravi wrote:
Pa sad...ne znam mozemo li to bas tako reci... Cinjenica je da nismo probali s nekim drugim. Ali, cistim nekim drugim, a ne da neko drugi ima minimaknu vecinu na gornjim nivoima, a SDA drzi vecinu na donjim.
Tek kada neko drugi bude upravljao i gornjim i donjim nivoima vlasti, kako to SDA radi vec 22 godine, tada mozemo reci da li je isto.
Samo da se prisjetimo kada je to pocinjalo i kako sa drugima ne bi bilo isto, jer nisu isti...
klosar pravi wrote:
Samo da se prisjetimo kada je to pocinjalo i kako sa drugima ne bi bilo isto, jer nisu isti...
Ovog jadu sto je bio prevodilac i sto je ispricao kako je cuo ono "jedna vreca ka Bakira" ufatili su i natjerali da porekne sve sto je rekao u ovom videu. Ko li ga je natjerao da mi je znat?