Banksy wrote:muha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
Muha ušao kad su svi već izašli...
kod mene je sve kontra
uveliko se ratuje u Hrvatskoj
žiku-bar priznam da sam bio levat
Banksy wrote:muha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
I odmah Tristaća dobioBanksy wrote:muha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
... što im nije smetalo da u partiji ipak ostanu do zadnjeg danamuha_sa wrote:
žiku-bar priznam da sam bio levatza razliku od mnogih koji su pocetkom pedesetih znali šta nam se devdesetih sprema
![]()
dragma wrote:I odmah Tristaća dobioBanksy wrote:muha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
Muha ušao kad su svi već izašli...![]()
Gdje bi mu bio kraj da je deset godina proveo u partiji!? Danas bi o njemu pričali kao o jednom od aktera afere vikendice u Neumu
tad barem nije bilo prijelaznog roka a jadni džeko ima još samo dva dana da se odluči oće li nam napraviti novi teren na stadionu ili neBanksy wrote:... što im nije smetalo da u partiji ipak ostanu do zadnjeg danamuha_sa wrote:
žiku-bar priznam da sam bio levatza razliku od mnogih koji su pocetkom pedesetih znali šta nam se devdesetih sprema
![]()
a onda prvi pređu u nove...
Knjiga je uvijek bila moj najbolji prijatelj...dragma wrote:Banksy i Spreča![]()
![]()
i moja, posebno one sa slikamaBanksy wrote:
Knjiga je uvijek bila moj najbolji prijatelj...
RJ57 wrote:ne znam da li je bila nada, ali znao si otprilike šta je realno. ja niti tada a ni sada nisam mogao imati mercedesa, a za kafu i za pivu je i tada bilo dovoljno a i sada je.spreca wrote:cime danas da se kurcis i ponosis?.....ranije je bila neka nada ako nista drugo....a sad nam je samo ostao jedan strah, da ne uvedu ponovno vize ili da prestanu izdavati radne dozvolestakasa wrote:![]()
A zanimljivo je i ovo spomenuti. Postojao je taj neki jugoslavenski mentalitet - nadmeni, drcni, sa viskom samopouzdanja
što se nade tiče to je do godina, kad si mlad nadaš se svemu, kad ostariš smanje se apetiti. meni još samo da je junior završi faks, da se oženi (ali ne ovu sadašnju) i da dobijem unuka koga mogu voditi na želju i ja sam spreman da roletne navučem
Jesam naravno, bio sam pionir, ali sa vrlo kratkim stažom, zarati se i ode sve u helaćBanksy wrote:Knjiga je uvijek bila moj najbolji prijatelj...dragma wrote:Banksy i Spreča![]()
![]()
ti nisi bio pionir?
Muha je stari okorjeli komunjara(ja niti sam bio niti ih hvalimdragma wrote:
Jesam naravno, bio sam pionir, ali sa vrlo kratkim stažom, zarati se i ode sve u helać
Taman koliko je i Muha bio u partiji
spreca wrote:Muha je stari okorjeli komunjara(ja niti sam bio niti ih hvalimdragma wrote:
Jesam naravno, bio sam pionir, ali sa vrlo kratkim stažom, zarati se i ode sve u helać
Taman koliko je i Muha bio u partiji)samo ceka trenutak kad ce njegovi doci na vlast pa da uleti na teren
![]()
![]()
E, moj muha, isti sam...muha_sa wrote:Banksy wrote:muha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
Muha ušao kad su svi već izašli...![]()
![]()
kod mene je sve kontrau svemu kasnim
![]()
uveliko se ratuje u Hrvatskojmoje radne kolege idu i "preseljavaju" kasarne iz Hrvatske
a ja i dalje kontam da kod nas nema šanse da zapuca
![]()
![]()
![]()
John Cleese wrote:Mene predlagali, ihihi prije toga - ja odbiomuha_sa wrote:primili me dvije godine pred agresiju
I to ne jednom...
Ozbiljno.

dragma wrote:Preteča društvenih mreža![]()

"Ven" je imao interesantnije oglase, jer su vecina bili iz BiH, pa se cesto desavalo dau dijelu sa oglasima nasas na nekog poznatog.dragma wrote:Preteča društvenih mreža![]()
ma to je bilo idealno za zajebancije, slabo je ko tu sam sebe poslo, puno vjerovatnije je bilo da te neko iz raje anonimno iz zajebancije pošaljedragma wrote:Preteča društvenih mreža![]()
...
Tetka (sestra od rahmetli majke) februara 92-ge avionom došla iz Austrije da nas vodi sa sobom, stari nije htio ni da čuje, ista priča, kratko će ovo, nema rata, barem ne u Sarajevu, mati nije htjela bez njega a tetka nije baš ni navaljivala da povede samo nas djecu,ili jeste ali nije moglo, ne znam.muha_sa wrote:
Dubrovnik gori, mene zovu prijatelji da izlazim iz Sa, ako nemam love oni ce sve organizovat i platit--al ja jok, gdje ce ba ovdje rat, jestel vi normalni![]()
levat nad levatima
dragma wrote:Tetka (sestra od rahmetli majke) februara 92-ge avionom došla iz Austrije da nas vodi sa sobom, stari nije htio ni da čuje, ista priča, kratko će ovo, nema rata, barem ne u Sarajevu, mati nije htjela bez njega a tetka nije baš ni navaljivala da povede samo nas djecu,ili jeste ali nije moglo, ne znam.muha_sa wrote:
Dubrovnik gori, mene zovu prijatelji da izlazim iz Sa, ako nemam love oni ce sve organizovat i platit--al ja jok, gdje ce ba ovdje rat, jestel vi normalni![]()
levat nad levatima
Majka pogine prve godine, ja ko dijete ostanem invalid bez noge, otac evo sam ko pustinjak, priča sam sa sobom, sestra se udala, živi vani ali na antidepresivima....
Levati je blaga riječ moj dobri Muha, preblaga