Baca bombe.
Može imati ovoliko bodova samo ako je sklopio neki pakt s olx-om da primaju sve njegove prijave.
Moderator: anex
Da, dali su mi status admina pa mogu imati neogranicen broj prijava. Vide da to radim posebnom tehnikom i ne prijavljujem standardne oglase koje cinkare obicni cinkarošisemsasuljakovic wrote: ↑04/01/2026 19:54Baca bombe.
Može imati ovoliko bodova samo ako je sklopio neki pakt s olx-om da primaju sve njegove prijave.
Pa daj koji hint gdje pronadjes tolike oglase za prijavu...ja znam tako neke kategorije i nesto ali slabo se boba nabere. Posebno sada kako mi ne prolaze bas sve prijave a treba mi stalno za izdvajanje.bumerangss wrote: ↑04/01/2026 23:24Da, dali su mi status admina pa mogu imati neogranicen broj prijava. Vide da to radim posebnom tehnikom i ne prijavljujem standardne oglase koje cinkare obicni cinkarošisemsasuljakovic wrote: ↑04/01/2026 19:54Baca bombe.
Može imati ovoliko bodova samo ako je sklopio neki pakt s olx-om da primaju sve njegove prijave.![]()
I ne svodi mi se život na prijavljivanje nego nekad kad mi je dosadno za 2 sata prijavim vise stotina oglasa
Ne idem u kladionice, ne igram video igrice, ne dangubim gledajuci serije... ali eto jednom u par dana mi prahne da prijavljujem. Prije sam dijelio po 1000 bodova koliko je max moglo da se prebaci prijateljima rodbini... ali su to ukinuli pa sad imam 80000 bodova
Imam svojih 10-ak oglasa koji su naravno izdvojeni
skripta mu radi, on samo kupi kajmakzippoo87 wrote: ↑04/01/2026 23:48Pa daj koji hint gdje pronadjes tolike oglase za prijavu...ja znam tako neke kategorije i nesto ali slabo se boba nabere. Posebno sada kako mi ne prolaze bas sve prijave a treba mi stalno za izdvajanje.SpoilerShowbumerangss wrote: ↑04/01/2026 23:24Da, dali su mi status admina pa mogu imati neogranicen broj prijava. Vide da to radim posebnom tehnikom i ne prijavljujem standardne oglase koje cinkare obicni cinkarošisemsasuljakovic wrote: ↑04/01/2026 19:54
Baca bombe.
Može imati ovoliko bodova samo ako je sklopio neki pakt s olx-om da primaju sve njegove prijave.![]()
I ne svodi mi se život na prijavljivanje nego nekad kad mi je dosadno za 2 sata prijavim vise stotina oglasa
Ne idem u kladionice, ne igram video igrice, ne dangubim gledajuci serije... ali eto jednom u par dana mi prahne da prijavljujem. Prije sam dijelio po 1000 bodova koliko je max moglo da se prebaci prijateljima rodbini... ali su to ukinuli pa sad imam 80000 bodova
Imam svojih 10-ak oglasa koji su naravno izdvojeni
Ja sam vec pisao o tome, ali jbga ne vjeruje raja. Po kategorijama dijelova, tehnike, etc, toliko pogresnih kategorija da uz kafu se naklika 100 kredita. Onda kad je mali slobodan a voli to gledati naklika jos par stotina prijava x3 racunica jednostavna.
OLX kredit je vurtualni novac. Mi ga "majnamo", ne kupujemo i tako promovisemo nase oglase. Moja prednost u odnosu na konkurenciju je da nemam trosak za marketing.
Ja vjerujem i sam tako skupljam kredite za objave i sto kazes smanjujem trosak marketinga...jako rijetko kupim kredit.peca777 wrote: ↑05/01/2026 10:40Ja sam vec pisao o tome, ali jbga ne vjeruje raja. Po kategorijama dijelova, tehnike, etc, toliko pogresnih kategorija da uz kafu se naklika 100 kredita. Onda kad je mali slobodan a voli to gledati naklika jos par stotina prijava x3 racunica jednostavna.
OLX kredit je vurtualni novac. Mi ga "majnamo", ne kupujemo i tako promovisemo nase oglase. Moja prednost u odnosu na konkurenciju je da nemam trosak za marketing.
Sve ok. Kome je vrijedno "traciti" vrijeme na to nek prijavljuje.peca777 wrote: ↑05/01/2026 10:40Ja sam vec pisao o tome, ali jbga ne vjeruje raja. Po kategorijama dijelova, tehnike, etc, toliko pogresnih kategorija da uz kafu se naklika 100 kredita. Onda kad je mali slobodan a voli to gledati naklika jos par stotina prijava x3 racunica jednostavna.
Ja svaki mjesec prijavim 100 oglasa, jer je to limit i sve prijave prodju, obrati se administraciji i pitaj, jednom mi se desilo da nije dolazilo nista, ja im pisao i od tad fercera...semsasuljakovic wrote: ↑05/01/2026 12:42 Bukvalno izlistam tek objavljene oglase. I u par navrata sam prijavio tako pogrešnu kategoriju i smjestio je u 100% ispravnu. Ništa. Dakle, nije moguće da je to neko prije
mene uradio, niti da sam pogriješio. Tako sam jedno 20-ak oglasa prijavio - dobio ćunu.
Dakle ovaj što kaže da je 1200 bodova dobio baca bombe. Jer je mjesečni limit dosta manji.JOINT_1921 wrote: ↑06/01/2026 08:16Ja svaki mjesec prijavim 100 oglasa, jer je to limit i sve prijave prodju, obrati se administraciji i pitaj, jednom mi se desilo da nije dolazilo nista, ja im pisao i od tad fercera...semsasuljakovic wrote: ↑05/01/2026 12:42 Bukvalno izlistam tek objavljene oglase. I u par navrata sam prijavio tako pogrešnu kategoriju i smjestio je u 100% ispravnu. Ništa. Dakle, nije moguće da je to neko prije
mene uradio, niti da sam pogriješio. Tako sam jedno 20-ak oglasa prijavio - dobio ćunu.
Pa ako imas nekoga u administraciji moze se i skinuti taj limit sigurno, a on rece i da ima neki administratorski pristup, kod nas je sve moguce.semsasuljakovic wrote: ↑06/01/2026 10:02 Dakle ovaj što kaže da je 1200 bodova dobio baca bombe. Jer je mjesečni limit dosta manji.
Jest me krenulo...evo danas novi "od rijeci" hah