Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
VenomousV

#7101 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

prije nekoliko sati prijateljica objavljuje sliku sa zarkom na fejsu :D

nosi prekratak sorcic :lol:
didžej

#7102 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

i meni je tesko... :(
:lol:

sreca pa se sindi smuvala s urosem po izlasku iz kuce, da se to dogodilo na moje oci umro bih. :( :cry: :P
:D
_nevermind_

#7103 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

VenomousV wrote:prije nekoliko sati prijateljica objavljuje sliku sa zarkom na fejsu :D

nosi prekratak sorcic :lol:
Pa on je i u kuci stalno bio u nekakvim kratkim sorcicima :D Ako i to, najcesce je, naime, bio u boksericama, navodno je bilo pretoplo u kuci :D
VenomousV

#7104 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

ma dje ce u javnost u onome :-)
moglo bi proci jedino kao kupace gace, inace je prekratko za musko :roll: :D
didžej

#7105 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

Image

:wink:
_nevermind_

#7106 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

VenomousV wrote:ma dje ce u javnost u onome :-)
moglo bi proci jedino kao kupace gace, inace je prekratko za musko :roll: :D
Ma boli njega, ionako ga je u takvom izdanju mjesec i po gledala cijela 'Jugoslavija' :D :D
kisni indijanac

#7107 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

...
Last edited by kisni indijanac on 12/05/2013 17:33, edited 1 time in total.
didžej

#7108 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

ovaj vb je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji do sada. mada kad se sjetim pedje d boy-a, mace, curcica... ili nigrutina, viklera, ere, milica... :D ili sa anonimusima kako je burek pop.sio foru kod one ku.vice, pa tragedija kad poginuse ono troje... :(

p.s. au, al' se "medo" kontuzov'o... :janpi:
kakavdanakneiskustvu

#7109 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

didžej wrote:ovaj vb je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji do sada. mada kad se sjetim pedje d boy-a, mace, curcica... ili nigrutina, viklera, ere, milica... :D ili sa anonimusima kako je burek pop.sio foru kod one ku.vice, pa tragedija kad poginuse ono troje... :(

ono troje je poginulo poslije kraja VB?
didžej

#7110 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

kakavdanakneiskustvu wrote:
didžej wrote:ovaj vb je bio jedan od najboljih ako ne i najbolji do sada. mada kad se sjetim pedje d boy-a, mace, curcica... ili nigrutina, viklera, ere, milica... :D ili sa anonimusima kako je burek pop.sio foru kod one ku.vice, pa tragedija kad poginuse ono troje... :(

da, u saobracajnoj nesreci.
didžej

#7111 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

sad gledam post kako sam napisao ispade da je i tragedija nesto dobro. :roll: htio sam samo da podsjetim na likove koji su ucestvovali u tom vb, koji je bio takodje jedan od zanimljivijih.
VenomousV

#7112 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

prije kraja, pa su prekinuli VB i onima koji su ostali podijelili novac
iako nisam pratila taj VB sjecam se toga =)
didžej

#7113 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

a ja sam bio ubijedjen da je to bilo po zavrsetku vb-a, valjda nesto slavili pa imali udes. :cry:
da, da, sad se sjecam da je bio prekinut vb.
radostan dan

#7114 Re: Veliki Brat 2013

Post by radostan dan »

nisu slavili, nego nadničili siroti...

Image
didžej

#7115 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

sta god, tuga... :(
djevojka je bila ljepotica i bas ono fina, sto se kaze...
neka im je laka zemlja. :(
kakavdanakneiskustvu

#7116 Re: Veliki Brat 2013

radostan dan wrote:nisu slavili, nego nadničili siroti...

Image

ovaj desno je iz bosne?
kakavdanakneiskustvu

#7117 Re: Veliki Brat 2013

VenomousV wrote:

prije kraja, pa su prekinuli VB i onima koji su ostali podijelili novac
iako nisam pratila taj VB sjecam se toga =)

otkud van kuće VB njih troje?
VenomousV

#7118 Re: Veliki Brat 2013

Post by VenomousV »

pa izbaceni :roll:

logika :roll:
radostan dan

#7119 Re: Veliki Brat 2013

Post by radostan dan »

ona izbjegla sa kosova, zorica, elmir desno, tuzla ili okolo negdje, i lijevo momak iz novog sada, umjesto na kruzer da radi, on u kuću vb-a.
po izbacivanju išli po kafićima i diskotekama srbije, ono-kao animatori, za 10-15 evra...
_nevermind_

#7120 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

Nisam ni ja pratila ovu sezonu, ali se sjecam ove tragedije iz medija :(
Dosta teskih tema, ovdje iskljucivo dolazim da se nasmijem i oraspolozim :roll:

Nesto sam razmisljala, dobro bi bilo kad bi ubacili 2-3 iz VB (na primjer blizance :D ) na Farmu. To bi se mozda i dalo pratiti (mada ja nisam fan koncepta Farme uopste), ali, eto, mozda bi nam to bar malo nadomjestilo ovu prazninu :D
thesting

#7121 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

_nevermind_ wrote:Nisam ni ja pratila ovu sezonu, ali se sjecam ove tragedije iz medija :(

Nesto sam razmisljala, dobro bi bilo kad bi ubacili 2-3 iz VB (na primjer blizance :D ) na Farmu. To bi se mozda i dalo pratiti (mada ja nisam fan koncepta Farme uopste), ali, eto, mozda bi nam to bar malo nadomjestilo ovu prazninu :D

Mogla si me i citirati :)
Isto sam predlozio par stranica ranije da bi bilo fino kad bi recimo blizance i avu ubacili na farmu. Meni je ok koncepcija farme samo mi se ne svidja izbor ukucana i produkcija koja stoji iza toga. Ubace vecinom ljude vezane za grand produkciju a onda je tesko dobiti neko sarenilo licnosti jer nece se bas svako vezati za grand. Sto se tice starijih vecinom su ukucani neki primitvni, neobrazovani muzicki mediokriteti koji pokusavaju malo izbaviti karijeru sa eskponiranjem na farmi, a ovi mladji su mi bezlicni vecina, bez neke mastovitosti ili duhovitosti. Sve bi bilo podnosljivije da ne moram gledati Miss Piggy, hoce mi nesto biti kad je vidim. Naravno ima i izuzetaka kao sto su Ekrem, Bebi, Memo, Sha i Tarot zbog kojih i pogledam nekad. Ne kazem da su mi ovi svi super licnosti nego da odudaraju od grandovaca pa su i interesantniji.
_nevermind_

#7122 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

thesting wrote:
_nevermind_ wrote:Nisam ni ja pratila ovu sezonu, ali se sjecam ove tragedije iz medija :(

Mogla si me i citirati :)
Isto sam predlozio par stranica ranije da bi bilo fino kad bi recimo blizance i avu ubacili na farmu. Meni je ok koncepcija farme samo mi se ne svidja izbor ukucana i produkcija koja stoji iza toga. Ubace vecinom ljude vezane za grand produkciju a onda je tesko dobiti neko sarenilo licnosti jer nece se bas svako vezati za grand. Sto se tice starijih vecinom su ukucani neki primitvni, neobrazovani muzicki mediokriteti koji pokusavaju malo izbaviti karijeru sa eskponiranjem na farmi, a ovi mladji su mi bezlicni vecina, bez neke mastovitosti ili duhovitosti. Sve bi bilo podnosljivije da ne moram gledati Miss Piggy, hoce mi nesto biti kad je vidim. Naravno ima i izuzetaka kao sto su Ekrem, Bebi, Memo, Sha i Tarot zbog kojih i pogledam nekad. Ne kazem da su mi ovi svi super licnosti nego da odudaraju od grandovaca pa su i interesantniji.
Nekim cudom mi je promak'o taj tvoj komentar :D Ali, razumijemo se :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7123 Re: Veliki Brat 2013

Post by Matijevic_Vlado »

_nevermind_ wrote:Otkako se VB zavrsio, isto kao da je neko umro (pu, pu, pu), ne mili mi se vise ni TV upaliti :D
Fakat nedostaje :(
Stalno bjezim iz kuce, non-stop sam po gradu da ne tugujem u kuci (pretjerah ja sad :D al' nije daleko od istine :D )
tugo moja :sad:
didžej

#7124 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

veliki brat tjera ljude na razmisljanje, ostavlja praznine, jaci i od droge... :D
_nevermind_

#7125 Re: Veliki Brat 2013

Post by _nevermind_ »

Matijevic_Vlado wrote:
_nevermind_ wrote:Otkako se VB zavrsio, isto kao da je neko umro (pu, pu, pu), ne mili mi se vise ni TV upaliti :D
Fakat nedostaje :(
Stalno bjezim iz kuce, non-stop sam po gradu da ne tugujem u kuci (pretjerah ja sad :D al' nije daleko od istine :D )
tugo moja :sad:
tuga golema :D
Locked