cuj suspendovali stadion zbog tuce 3-4 mamlaza na jugu....ti mene zajebavas ili je stvarno to razlog. Pa nije bila masovna tuca navijaca a osim toga mogli su suspendovati tribinu.avetinja wrote:Za ulijetaje smo već dobili kaznu od 4 000 KM. Ova kazna je zbog tuče na jugu. I boljeda je suspendovano, jer bi vjerovatno svi bili na sjeveru protiv Širokog, pa tek tu bio belaj.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#70951 Re: Premijer liga BiH
- Logovan
#70952 Re: Premijer liga BiH
Čuj za ulijetanje 4 hiljade, a za tuču suspenzija. Pa nije masovna tučnjava, potuklo se par ljudi. Nigdje veze, ako je tako.avetinja wrote:Za ulijetaje smo već dobili kaznu od 4 000 KM. Ova kazna je zbog tuče na jugu. I boljeda je suspendovano, jer bi vjerovatno svi bili na sjeveru protiv Širokog, pa tek tu bio belaj.
Šta je sa Pecarom?
- avetinja
#70953 Re: Premijer liga BiH
hrasno38 wrote:cuj suspendovali stadion zbog tuce 3-4 mamlaza na jugu....ti mene zajebavas ili je stvarno to razlog. Pa nije bila masovna tuca navijaca a osim toga mogli su suspendovati tribinu.
Logovan wrote:Čuj za ulijetanje 4 hiljade, a za tuču suspenzija. Pa nije masovna tučnjava, potuklo se par ljudi. Nigdje veze, ako je tako. :mrgreen
Koliko mogu pretpostaviti, to je razlog. Bilo je tu malo više likova uključeno, ali zbog korektnosti specijalaca i pribranosti jednog dijela navijača izbjegnut je veći belaj. Nisu suspendovali tribinu zato što bi u decembru vjerovatno pao snijeg, jug ne bi bio uslovan, pa bi svi blti na sjeveru. Tada bi moglo doći do ozbiljnih nereda, jer su navijači podijeljeni oko uprave do mjere da su svoj stav spremni braniti šakama.
- GandalfSivi
- hrasno38
#70955 Re: Premijer liga BiH
Ma ja a na pecari mogu staviti bistu Adolfa Hitlera u prirodnoj velicini na sred terena, vrijedjati igrace na nacionalnoj i svakoj drugoj osnovi i nista!
- Logovan
#70956 Re: Premijer liga BiH
Znači savez se bavi predviđanjem događaja, idu logikom bolje spriječiti, nego liječiti.avetinja wrote: Koliko mogu pretpostaviti, to je razlog. Bilo je tu malo više likova uključeno, ali zbog korektnosti specijalaca i pribranosti jednog dijela navijača izbjegnut je veći belaj. Nisu suspendovali tribinu zato što bi u decembru vjerovatno pao snijeg, jug ne bi bio uslovan, pa bi svi blti na sjeveru. Tada bi moglo doći do ozbiljnih nereda, jer su navijači podijeljeni oko uprave do mjere da su svoj stav spremni braniti šakama.
A Pecara majku vam vašu? Pecara??????
- hrasno38
#70957 Re: Premijer liga BiH
Logovan wrote:Znači savez se bavi predviđanjem događaja, idu logikom bolje spriječiti, nego liječiti.avetinja wrote: Koliko mogu pretpostaviti, to je razlog. Bilo je tu malo više likova uključeno, ali zbog korektnosti specijalaca i pribranosti jednog dijela navijača izbjegnut je veći belaj. Nisu suspendovali tribinu zato što bi u decembru vjerovatno pao snijeg, jug ne bi bio uslovan, pa bi svi blti na sjeveru. Tada bi moglo doći do ozbiljnih nereda, jer su navijači podijeljeni oko uprave do mjere da su svoj stav spremni braniti šakama.I Bjelica suspendovan. Pljušte suspenzije.
![]()
eeeee pozivanje na klanje suparničke ekipe i uzvikivanje fašističkih pozdrava, nije isto kao i psovanje Saveza
- GandalfSivi
#70958 Re: Premijer liga BiH
Meni je ovo pravo dobro. Znaci, Grbavica je suspendovana "zbog incidenata na posljednjim utakmicama ovog kluba", sto hoce da kaze vise od jedne tekme. Pretpostavljam da se tu racuna i to sto su manijaci izasli sa tekme, jer je i to "incident"

- BlueBlood
#70959 Re: Premijer liga BiH
ja i dalje ne kontam zasto Grbavica 
- avetinja
#70960 Re: Premijer liga BiH
Nije nemoguće. Nisu ni oni toliko neupućeni.Logovan wrote:Znači savez se bavi predviđanjem događaja, idu logikom bolje spriječiti, nego liječiti.avetinja wrote: Koliko mogu pretpostaviti, to je razlog. Bilo je tu malo više likova uključeno, ali zbog korektnosti specijalaca i pribranosti jednog dijela navijača izbjegnut je veći belaj. Nisu suspendovali tribinu zato što bi u decembru vjerovatno pao snijeg, jug ne bi bio uslovan, pa bi svi blti na sjeveru. Tada bi moglo doći do ozbiljnih nereda, jer su navijači podijeljeni oko uprave do mjere da su svoj stav spremni braniti šakama.I Bjelica suspendovan. Pljušte suspenzije.
![]()
- emigrazione
#70961 Re: Premijer liga BiH
Par utakmica se desavaju sranja, ulijetanje na teren, zasipanje terena bakljama, tuce na tribini....BlueBlood wrote:ja i dalje ne kontam zasto Grbavica
- GandalfSivi
#70962 Re: Premijer liga BiH
Ja predlazem da i Husrefa suspenduju zbog onog sakoa na prvom derbiju 
-
sumirprimus
#70963 Re: Premijer liga BiH
Niko nije bio bjen ni kamenovan
I izjednacise sve nevjerovatno
Kriminalna nacionalisticka hobotnica opet radi punom parom
- hrasno38
#70964 Re: Premijer liga BiH
al vasi makar stigose da se posvadjaju sa Iveticem i stigose do ulaza u svlacionice ovi nasi nisu posteno usli ni na terensumirprimus wrote:pa nasi su trcali stazom poslije zvizduka.
Niko nije bio bjen ni kamenovan![]()
I izjednacise sve nevjerovatno![]()
-
sumirprimus
#70965 Re: Premijer liga BiH
Al nasi nisu nogom stali na teren.ni zastavicu nisu stigli odvalit 
- avetinja
#70966 Re: Premijer liga BiH
Nisu ni loptu ukrali. 
-
sumirprimus
#70967 Re: Premijer liga BiH
I izjednace sa fizickim napadom na gostujucu ekipu na terenu u toku utakmice
Pa mater im jebem fasisticku
Pa mater im jebem fasisticku
- hrasno38
#70968 Re: Premijer liga BiH
e dobro si onaj jedna klosar je ganjo loptu po Grbaviciavetinja wrote:Nisu ni loptu ukrali.
- armin071
#70969 Re: Premijer liga BiH
Vidis kako to Beus radi. A jesi se bio naklatio zbog “istih” penala a vidis kako sad kad izjednace kamenovanje i raspravu Ivetica sa vodjama. To je Beus company. Al ti opet udri po seheru tamo je najlakse.sumirprimus wrote:pa nasi su trcali stazom poslije zvizduka.
Niko nije bio bjen ni kamenovan![]()
I izjednacise sve nevjerovatno![]()
-
sumirprimus
#70970 Re: Premijer liga BiH
Ma vi nas klepate zajedno ba.al ovi su prekucali igricu.
Ja ne znam jesam poso il doso.samo zazmiri i saraj rukama pa koga potrefis
Pa kad ukidose onom iz sirokog kaznu pred nasu utakmicu pa jebo te zivot ne smiju im nista
Beus tito.a begic pickica najveca bosnjo pravi samo IMT i slicni seljoberi fuj fuk fuj
Ja ne znam jesam poso il doso.samo zazmiri i saraj rukama pa koga potrefis
Pa kad ukidose onom iz sirokog kaznu pred nasu utakmicu pa jebo te zivot ne smiju im nista
Beus tito.a begic pickica najveca bosnjo pravi samo IMT i slicni seljoberi fuj fuk fuj
-
EvoMeneJopet
#70971 Re: Premijer liga BiH
Ovo isto kad mitomani izjednace aut ili korner sa njihovim penalima na 18m i slicnim kradjama.
-
sumirprimus
#70972 Re: Premijer liga BiH
Cuj licemjeri 
- GandalfSivi
#70973 Re: Premijer liga BiH
Polako ba ljudi, sve je ovo samo bacanje prasine. Znaci, takmicarska komisija je "suspendovala" stadione do odluke disciplinske komisije, koja opet zasjeda danas.
Znat cemo do veceras sta se desava, ima li kazni i kolike su...
Znat cemo do veceras sta se desava, ima li kazni i kolike su...
- armin071
#70974 Re: Premijer liga BiH
Ma boli Begica, Spahu i co neka stvar za “nasim” timovima oni su samo tu zbog love dok je Beus tu po zadatku a na platnoj je listi Zrinjskog i Sirokog. Ovi zauzvrat mogu da biraju fasizam, titule, kupove sve je na stolu. I ubistvo se moze okrenuti u “napad razjarene mase”. I pogadjas ne mozes im nista. Ali kako rekoh seher je kriv za sve.sumirprimus wrote:Ma vi nas klepate zajedno ba.al ovi su prekucali igricu.
Ja ne znam jesam poso il doso.samo zazmiri i saraj rukama pa koga potrefis![]()
Pa kad ukidose onom iz sirokog kaznu pred nasu utakmicu pa jebo te zivot ne smiju im nista![]()
- emigrazione
#70975 Re: Premijer liga BiH
A koji su to "nasi" timovi?!