Kikibombona wrote:http://www.hrvojeivancic.com/2017/02/12 ... om-sukobu/vivaldi wrote:
nego jel se fantasticni javljao? ne pratim ovu temu, al se sjecam da je bio nesto ranjen lakse
![]()
Haaaa vidi konja.
Samo da ga se docepam
Kikibombona wrote:http://www.hrvojeivancic.com/2017/02/12 ... om-sukobu/vivaldi wrote:
nego jel se fantasticni javljao? ne pratim ovu temu, al se sjecam da je bio nesto ranjen lakse
![]()
Rijetko vidis da neko Asada ne amnestira ovdje?DaysleepeR wrote:ja samo ne podržavam stranu koja masovno strijelja bilo koga ko nije pristao na život po vehabijskom načinu života
kršćane u liban, alevije u grob, šije pod nož, jezide u roblje
nema većeg zločina nego ubiti čovjeka gledajući ga u oči ili u potiljak
za bombardovanja ni po međunarodnom pravu nije nikad kriv vojnik već njegov pretpostavljeni, ja rijetko vidim da neko lično Assada amnestira ovdje
ali u Siriji je u pitanju jedna malo šira borba
Nusra i ISIL su iskonsko zlo, koje svoje teritorije čisti genocidom
Pa da, postoje vehabije i oni jos gori od vehabija.aratet wrote:U BiH je vjera pokazala ono najgore od sebe, raja nema sta da jede, nezaposlenost ogromna, grade se ogromne i skupe Dzamije i crkve na svakom cosku, hodze na dzenazama zaradjju od raje koja nema za hljeba, celnici vjerskih zajednica imaju skupe automobile i stanove, a ono najgore od svega, u sluzbi su vladajucih stranaka.
Ti su nam gori od vehabija jer su prihvaceni u drustvu.
u redu je, svoj ti posao, samo bez moralisanjaFudo387 wrote:
Rijetko vidis da neko Asada ne amnestira ovdje?
Stvarno?
Vala si bas nepristrasan, svaka ti cast.
dečko, braniš neodbranjivoFudo387 wrote:Pa da, postoje vehabije i oni jos gori od vehabija.aratet wrote:U BiH je vjera pokazala ono najgore od sebe, raja nema sta da jede, nezaposlenost ogromna, grade se ogromne i skupe Dzamije i crkve na svakom cosku, hodze na dzenazama zaradjju od raje koja nema za hljeba, celnici vjerskih zajednica imaju skupe automobile i stanove, a ono najgore od svega, u sluzbi su vladajucih stranaka.
Jasno.
De momcino sto spavas danju, vidi sa ovim delegatom ima li kakav musliman da valja?
Ne branim ja nista, samo konstatujem kako fercera ova tema.DaysleepeR wrote:dečko, braniš neodbranjivoFudo387 wrote:Pa da, postoje vehabije i oni jos gori od vehabija.aratet wrote:U BiH je vjera pokazala ono najgore od sebe, raja nema sta da jede, nezaposlenost ogromna, grade se ogromne i skupe Dzamije i crkve na svakom cosku, hodze na dzenazama zaradjju od raje koja nema za hljeba, celnici vjerskih zajednica imaju skupe automobile i stanove, a ono najgore od svega, u sluzbi su vladajucih stranaka.
Jasno.
De momcino sto spavas danju, vidi sa ovim delegatom ima li kakav musliman da valja?
ja ovdje zastupam samo sebe, te manije proganjanja i neke množine nisu moj fah Fudo...Fudo387 wrote:
Ne branim ja nista, samo konstatujem kako fercera ova tema.
U pravu si za negaciju, no to nije razlog da se pravis lud.
Sve vrvi od mapa koje pokazuju njegove kao uspjehe, slike raskomadanih na svakoj stranici, strasni avioni i tigrovi, i ti ne vidis da ga neko amnestira od svih sranja koja pravi?
Pa sta si me koji klinac citirao prvi put ako samo sebe zastupas?DaysleepeR wrote:ja ovdje zastupam samo sebe, te manije proganjanja i neke množine nisu moj fah Fudo...Fudo387 wrote:
Sve vrvi od mapa koje pokazuju njegove kao uspjehe, slike raskomadanih na svakoj stranici, strasni avioni i tigrovi, i ti ne vidis da ga neko amnestira od svih sranja koja pravi?
zato što si aludirao da oni kojima su vehabije i četnici isto jesu četniciFudo387 wrote:Pa sta si me koji klinac citirao prvi put ako samo sebe zastupas?DaysleepeR wrote:ja ovdje zastupam samo sebe, te manije proganjanja i neke množine nisu moj fah Fudo...Fudo387 wrote:
Jesam li ja napisao daysleeper svrsava na ta jebena klanja tamo ili sam jasno oznacio o kakvom se profilu bolesnika radi?
Fudo387 wrote:
Dobro sad, nema potrebe za dvosmislenim porukama.
Vama je svaki musliman=vehabija, ili ti, legitimna meta.
Tu i tamo pojavi se vama neki simpatican balija, uglavom to bude onaj koji opet dnevno pobije najvise drugih balija, tipa Asad i slicni. Ne znam koji klinac glumatate tu neku finocu kad je i najvecem bolidu jasno iz kakvog backgrounda dolazite.

Ukrao ti pricu!?DuckZz wrote:Kikibombona wrote:http://www.hrvojeivancic.com/2017/02/12 ... om-sukobu/vivaldi wrote:
![]()
Haaaa vidi konja.
Samo da ga se docepam
japin_mutapi wrote:Fudo387 wrote:
Dobro sad, nema potrebe za dvosmislenim porukama.
Vama je svaki musliman=vehabija, ili ti, legitimna meta.
Tu i tamo pojavi se vama neki simpatican balija, uglavom to bude onaj koji opet dnevno pobije najvise drugih balija, tipa Asad i slicni. Ne znam koji klinac glumatate tu neku finocu kad je i najvecem bolidu jasno iz kakvog backgrounda dolazite.![]()
Možda je dobio ban. Od SIPE.Kikibombona wrote:Ukrao ti pricu!?DuckZz wrote:
Haaaa vidi konja.
Samo da ga se docepam![]()
Gdje Fanta, imas li ikakav info?
Supak nece da se javi.
Ne mislim na autora, već na fantu direktno.Kikibombona wrote:Ukrao ti pricu!?DuckZz wrote:
Haaaa vidi konja.
Samo da ga se docepam![]()
Gdje Fanta, imas li ikakav info?
Supak nece da se javi.

imam i ja bradu, nije obilježje vehabije brada, već nedostatak mozgaDuckZz wrote:Bosnje su jako tipican narod.
Ni tamo ni vamo, ne znaju jesul pošli ili došli.
Nisam obišao svijet ali na relaciji Holandija - (Da ne idemo previše u desno sada) se mogu reakcije prokužit.
Ako negdje bilo gdje u svijetu neko nosi bradu, on je nazvan muslimanom, samo je kod nas u Bosni....neka vrsta izopacenosti.
A kad bilo gdje na medijima izađe clanak "Covjek napadnut jer je nosio bradu" nacete jedno 200 komentara Bošnji kako osuđuju, ne mogu vjerovat, a prvi ce u Mahali bacit komentar na nekoga "Joj vidi ovoga, bježmo"
[img]http://vignette3.wikia.nocookie.net/spo ... 1404260353]
Sad će i tebi reć da si djikan i pocetnikDuckZz wrote:
Ne mislim na autora, već na fantu direktno.
Pro. tip for everyone.
Don't trust the Americans, better go with Russia.
Bez daljih komentara.
SDF spokesperson Talal Silo to ANHA: The Raqqa Civil Council will manage the city of Raqqa after it's liberation
Ayn al-Issa: The Raqqa Council elected a Co-Chair and 3 Vice-Chairmen, and formed 14 Committees for managing Raqqa city (ANHA)

Sudeci po predzadnjem stihuDuckZz wrote:
Ne mislim na autora, već na fantu direktno.
Pro. tip for everyone.
Don't trust the Americans, better go with Russia.
Bez daljih komentara.