Kojih aktuelnih vlasti ako mozes da pojasnisCrithagra wrote: ↑01/01/2023 22:05Baš. Neprihvatljiv za forumske sluge aktuelnih vlasti.
Inače, piše Klix: Nisu svi zadovoljni javnim dočekom u Sarajevu: Loš razglas, Dubioza kratko pjevala
Važno je da se ponižava Sarajevo i angažuju firme iz Banjaluke da rade, valjda se peru pare neke i potiskuje taj mrski bošnjački faktor u svakodnevnom životu. A forumske sluge aktuelnih vlasti onanišu na to.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
-
sajber87
#70901 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
- Baltazar_khan
#70902 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
prosao sam sinoc titovom, puno je omladine bilo, stranaca itd. bio sam sa prijateljima slovencima, svidjelo im se sarajevo bas, vise vole ovdje doci nego u bg.
lijepo je citati kmecanje ove sda botovske brigade
mulahusic, cakijas i ostala primitivna bagra. neka ga podoje, dubioza razvalila sinoc 
lijepo je citati kmecanje ove sda botovske brigade
-
mistek
#70903 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
A kako zamišljate da se isključe firme iz RS u procesu javnih nabavki?
Koliko su bolesni umovi koji konstantno pričaju o opstanku BiH, o potrebi da se država BiH brani, a onda kad nešto nije od Ibrahima i Mehmeda, problem je.
Apsolutno nema problema da Manja opskrbljuje bilo koju instituciju ako na tenderu dobiju to. To im zakon omogućava i kakva su preseravanja tu? Stvar je pojedinca hoće li kupovati ili neće.
I kad vidim ovakve bolesne komentare i sjetim se ovakvih likova, uživam u činjenici da SDA nema na vlasti još više. Samo bih volio da im ovi u KS makar odgovore oštrije, odjebu ih hrabro, pa nek im IZ opet piše saopštenja.
-
Crithagra
#70904 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ponižavajući je krik sluga aktuelnih vlasti na forumu. Dostojanstvo i moral na nuli.
- tramvajtrojka
#70905 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
ovo boldirano stvara se bas ozbiljan diskurs da jedna vjerska zajednica staje rame uz rame samo sa jednom strankom iz naroda kojeg bi trebala ta islamska zajednica predstavljatimistek wrote: ↑01/01/2023 23:21A kako zamišljate da se isključe firme iz RS u procesu javnih nabavki?
Koliko su bolesni umovi koji konstantno pričaju o opstanku BiH, o potrebi da se država BiH brani, a onda kad nešto nije od Ibrahima i Mehmeda, problem je.
Apsolutno nema problema da Manja opskrbljuje bilo koju instituciju ako na tenderu dobiju to. To im zakon omogućava i kakva su preseravanja tu? Stvar je pojedinca hoće li kupovati ili neće.
I kad vidim ovakve bolesne komentare i sjetim se ovakvih likova, uživam u činjenici da SDA nema na vlasti još više. Samo bih volio da im ovi u KS makar odgovore oštrije, odjebu ih hrabro, pa nek im IZ opet piše saopštenja.
bolje IZ da suti u vezi zemlje i posjeda kolike su mahinacije uradili sa svojim vakufima u zadnjih tridesetak godina, od gradnje pijaca na vakufskoj zemlji do sto sta drugih stvari , a i mogli bi pripaziti sta im rade imami koji daju bas sa svojim tucnjavama po kafanama dobar ugled i utisak o IZ
- tramvajtrojka
-
Crithagra
#70907 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Strašno kakvo samoponižavanje sluga aktuelne vlasti po forumu.
-
sajber87
-
seksi_ideje
#70909 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad neko pocne recenicu sa "strasno je" znas da je SDA krkanluk
- dr_Evil
#70910 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Kad tamo zbog Bakirovih i Sebijinih plakatatramvajtrojka wrote: ↑01/01/2023 23:34kaze lik koji nas je pokušao uvjeriti da je McDonald's otisao zbog fortine i konakoviceve politike![]()
![]()
![]()
- Styling
#70911 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sretna Nova svima!
Šta sam propustila?
Šta sam propustila?
- dr_Evil
-
Hakiz
#70913 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Niko ne brani firmama iz RS da učestvuju na tenderu.mistek wrote: ↑01/01/2023 23:21A kako zamišljate da se isključe firme iz RS u procesu javnih nabavki?
-
Spit_fire
#70914 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sretna nova za zakasnjenjem, sve najbolje u 2023. kako vama svima tako i BiH, posebna cestitka mojim saborcima na temi (SDA botovima
) @guruguru95 @Str0nz @512MB @.point @plavi_E @BHCluster @animus @Prpa.ba
(izvinjavam se ako sam nekog zaboravio)
Cestika i ovima "botovima drugih stranaka" ipak smo (valjda) svi ma istoj strani
Cestika i ovima "botovima drugih stranaka" ipak smo (valjda) svi ma istoj strani
-
HelaS
#70915 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa i nisi. Uglavnom je to ta, SDA-DF-forumska elitaSpit_fire wrote: ↑02/01/2023 12:55 Sretna nova za zakasnjenjem, sve najbolje u 2023. kako vama svima tako i BiH, posebna cestitka mojim saborcima na temi (SDA botovima) @guruguru95 @Str0nz @512MB @.point @plavi_E @BHCluster @animus @Prpa.ba
Cestika i ovima "botovima drugih stranaka" ipak smo (valjda) svi ma istoj strani![]()
Vjerujem da si Mukahusićima, Lingama i sličnim čestitao još u ponoć
Sretna i tebi, liberalna, 2023. godina
- dr_Evil
#70916 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ho hvala kolega forumas, takodjer, puno hajra, zdravlja i bericeta, a zbog ovoga ce te iz stranke izbacit, znas da se ne smije cestitati vlaska nova godina, osim ako si begova kcerka.Spit_fire wrote: ↑02/01/2023 12:55 Sretna nova za zakasnjenjem, sve najbolje u 2023. kako vama svima tako i BiH, posebna cestitka mojim saborcima na temi (SDA botovima) @guruguru95 @Str0nz @512MB @.point @plavi_E @BHCluster @animus @Prpa.ba
Cestika i ovima "botovima drugih stranaka" ipak smo (valjda) svi ma istoj strani![]()
-
Spit_fire
#70917 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ja bgm u SDP od 2010.dr_Evil wrote: ↑02/01/2023 13:04Ho hvala kolega forumas, takodjer, puno hajra, zdravlja i bericeta, a zbog ovoga ce te iz stranke izbacit, znas da se ne smije cestitati vlaska nova godina, osim ako si begova kcerka.Spit_fire wrote: ↑02/01/2023 12:55 Sretna nova za zakasnjenjem, sve najbolje u 2023. kako vama svima tako i BiH, posebna cestitka mojim saborcima na temi (SDA botovima) @guruguru95 @Str0nz @512MB @.point @plavi_E @BHCluster @animus @Prpa.ba
- dr_Evil
#70918 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Sto je najgore od svega, vrlo moguce da jesi. Pun SDP desnih agenata za potrebe miniranja iznutra, prvo miniranje je bilo rusenje Nijaza i postavljanje Lagumdzije. Od tada do danas nije stalo.
SDA je uvijek makar 3 koraka ispred svih ostalih.
Doduse SDP nije ljevica vec godinama, posten komunista nema vise za koga da glasa. Dosho vakat biras izmedju centra i desnice.
-
HelaS
#70919 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Golemodr_Evil wrote: ↑02/01/2023 13:27Sto je najgore od svega, vrlo moguce da jesi. Pun SDP desnih agenata za potrebe miniranja iznutra, prvo miniranje je bilo rusenje Nijaza i postavljanje Lagumdzije. Od tada do danas nije stalo.
Doduse SDP nije ljevica vec godinama, posten komunista nema vise za koga da glasa. Dosho vakat biras izmedju centra i desnice.
-
Spit_fire
#70920 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Desnicarom se ne smatram niti isti jesam, al patritom svakako. Primjera rad moji preci iako muslimani 1/1 svi su bili partizani neki cak i prvoborci, ne odredjuje religija i nacija sta je prava strana historije...a mnogi ovdje koji se dice nekakvim multi kulti pricama bi vjeorvatno podrzali neku drugu stranu zarad "relaksacije"...a ti vrlo dobro znas(jer si mostarac) sta je znacilo bit partizan u istocnoj hercegovini..otpadnik od svih naroda.dr_Evil wrote: ↑02/01/2023 13:27Sto je najgore od svega, vrlo moguce da jesi. Pun SDP desnih agenata za potrebe miniranja iznutra, prvo miniranje je bilo rusenje Nijaza i postavljanje Lagumdzije. Od tada do danas nije stalo.
Iznenadio bi se koliko imam prijatelja/poznanika koji su poprilicno otovreni proSrbi ili proHrvati..al ok svakom svoje..dokel god bar u mom prisustvu ne slave stvari tipa genocid...Medjutim ni pred njima, niti pred bilo kim od svojih stavova necu odustat, necu savit kicmu i pljuvat sebe pricom "ko nas zavadi", "svi smo isti"...ako me to cini desnicarom onda jesam. Da bi bio pravedan i dobar ne moras omalovazat i pljuvat svoje..isto tako ne moras biti desnicar da bi postovao sebe
- ¤ jelena ¤
#70921 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Čuj pošten komunista.
To je oksimoron eo već 40-ak godina, otkad uzjahaše ovi nacionalno osviješteni konstituenti naše slobode, sreće i prosperiteta.
To je oksimoron eo već 40-ak godina, otkad uzjahaše ovi nacionalno osviješteni konstituenti naše slobode, sreće i prosperiteta.
-
Spit_fire
#70922 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Ko je reko da sam komunista¤ jelena ¤ wrote: ↑02/01/2023 13:52 Čuj pošten komunista.
- dr_Evil
#70923 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Pa desnicar i konzervativac jesi, ili te ja tako dozivljavam ali nema nista lose u tome, biti desnicar ne znaci po automatizmu biti los covjek, nacist ili ne do bog da si spreman biti ratni zlocinac. Nismo svi isti, a i covjek se mjenja, mozda si nekad bio ljevicar i liberal pa usao u SDP(na stranu nase supanje), a kako staris postajes konzerva. Churchil je rekao: "Ko u mladosti nije bio liberal, taj nema srca, a tko u starosti nije konzervativac, taj nema pameti".Spit_fire wrote: ↑02/01/2023 13:37
Desnicarom se ne smatram niti isti jesam, al patritom svakako. Primjera rad moji preci iako muslimani 1/1 svi su bili partizani neki cak i prvoborci, ne odredjuje religija i nacija sta je prava strana historije...a mnogi ovdje koji se dice nekakvim multi kulti pricama bi vjeorvatno podrzali neku drugu stranu zarad "relaksacije"...a ti vrlo dobro znas(jer si mostarac) sta je znacilo bit partizan u istocnoj hercegovini..otpadnik od svih naroda.
Iznenadio bi se koliko imam prijatelja/poznanika koji su poprilicno otovreni proSrbi ili proHrvati..al ok svakom svoje..dokel god bar u mom prisustvu ne slave stvari tipa genocid...Medjutim ni pred njima, niti pred bilo kim od svojih stavova necu odustat, necu savit kicmu i pljuvat sebe pricom "ko nas zavadi", "svi smo isti"...ako me to cini desnicarom onda jesam. Da bi bio pravedan i dobar ne moras omalovazat i pljuvat svoje..isto tako ne moras biti desnicar da bi postovao sebe
Tvoji kao i moji su bili muslimani ali i hercegovacki partizani, ali vidis vjerovatno nisu bili desnicari, biti vjernik ne znaci da si desnicar, to sa sobom vuce neke druge stavove koji se ticu vise razlicitih polja. Iskreno ne vjerujem da si ti desnicar sto se tice recimo ekonomskog uredjenja drzave, nemas neke velike zelje da zivis u novom fedualnom sistemu, iako podrzavas stranku koja se zalaze za feudalni sistem.
Jedno je pljuvat svoje, ja nikad ne pljujem svoj narod, vjeru, jezik, naciju, drzavu, nikad nisi od mene cuo nesto na Armiju. Ja pljujem iskljucivo po Aliji i SDA, jer ne smatram ih svojima. A i kada pljujem po Aliji nikad nisam pljuvao po njemu jer je palio, silovao, ubijao planski, nije jer Armija to nije radila PLANSKI, na stranu pojedini zlocini, nije to prica svi smo isti i ko nas zavadi. Ja pljujem jer tvrdim da je bio ubaceni SANU faktor, i da politika SDA vodi ka nestanku Bosnjaka, ponajvise jer stavljaju licne interese ispred drzave, evo vec 200 godina. Ako me zbog toga dio publike smatra izdajnikom, "neudi" sto bi rekao nas narod. Mozda nekoj S ili H strani se svidja kada ja pricam tako na Aliju, ali ja se njima i ne obracam niti pricam sa njima o tome, a na bilo kakve komentara s njihove strane je lako odgovoriti da je ne znam koji rat u pitanju. Mislim da su me svi "Hrvati" foruma stavila na foe listu.
A SDA nije BIH, niti je SDA =Bosnjak.
- dr_Evil
#70924 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Upravu si, ali mozemo biti ono sto zelimo u svoja 4 zida¤ jelena ¤ wrote: ↑02/01/2023 13:52 Čuj pošten komunista.
- ¤ jelena ¤
#70925 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive)
Gdje piše da je iko išta o tebi reko?Spit_fire wrote: ↑02/01/2023 13:58Ko je reko da sam komunista¤ jelena ¤ wrote: ↑02/01/2023 13:52 Čuj pošten komunista.
To je oksimoron eo već 40-ak godina, otkad uzjahaše ovi nacionalno osviješteni konstituenti naše slobode, sreće i prosperiteta.![]()