dodik je primjer pravog srbina pa prema tome ako se ugledaju na njega od danas srbi vise nece ici u Njemacku na gastarbajt da rade po fabrikama Maercedesa i Volksvagena vec u ekonomsku silu zvanu Rusiju da tamo sijeku balvane po Sibiru.bunk wrote:A i ova odlazeca njemacka ambasadorice je dobila tretman od prcsednika kakav zasluzuje
Milorad Dodik ALL ABOUT
-
decembar2017
#70851 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
- bunk
#70852 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ja to oduvijek govorim neces u NATO a hoces s majcicom,pa idi onda na baustelu u Sochi a ne u dobrobiti zapadnih demokracija...
-
asker
#70853 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Bas me zanima reakcija/protokol drzava kad se ovako nesto desi. Prvo Cormackova sad i ova Helga.
Ono, raportiraju svom MVP i kazu sta se dogodilo, evo ga nece da se igra s nama.
Jel ovi kazu, ma pusti budalu, hebat cemo ga zbog ovog ponizenja, ili ide ukor ambasadorici, sta si to zasrala, sto si ga naljutila?

Ono, raportiraju svom MVP i kazu sta se dogodilo, evo ga nece da se igra s nama.
Jel ovi kazu, ma pusti budalu, hebat cemo ga zbog ovog ponizenja, ili ide ukor ambasadorici, sta si to zasrala, sto si ga naljutila?
- bunk
#70854 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kao da neko od ozbiljnih zapadnih politicara uzima za ozbiljno lika sa americke crne liste 
- bh.tornjak
#70855 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ehh....legenda kaze:asker wrote:Bas me zanima reakcija/protokol drzava kad se ovako nesto desi. Prvo Cormackova sad i ova Helga.
Nekom francuskom oficiru upuceno pitanje.
"Kako ste mogli ucestovati u bombardovanju Srbije...??
Ta, mi smo saveznici i vekovni prijatelji...(bla..bla...bla)
Odgovor:
Saveznici ne vezu vojnike prijateljske zemlje za mostove...
Vi ste ponizili "Grande Nation"...
osveta se servira hladna, kad se najmanje nadas....
no sikiriki
-
decembar2017
#70856 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma kakve osvete, da se bilo koja od ovih "zapadnih zemalja" koje je ko fol ponizio , da li ambasadora ili nekog drugog ( Amerika,Britanija, Njemacka, Austrija ) zelio da osveti imao je na stotine mogucnosti i izgovora, cim se on vec 2006 otrgo sa lanca. Ali da bi se konkretno osvetili treba se konkretno uraditi a to znaci i ici i u lose odnose sa srbijom i rusijom koje iza svega ovoga stoje a vidimo koliko im je stalo da to urade i zbog ostalih pitanja. Srbiji titraju i gledaju kroz prste po pitanju ocigledne agresije genocida prije a danas u zaostravanju situaciju u citavom regionu , od hrvatske, Bosne , Crne Gore pa do Kosova i jedva, jedva da su uveli sankcije Rusiji zbog okupacije dijela Ukrajine i to tek kada su im uzeli one istocne dijelove, dok je bilo samo na Krimu pravili su se da ne znaju ko su " mali zeleni " i da je to mozda samo " neorganizovano desavanje naroda " ( zvuci poznato zar ne ) dok trump gleda u Putina kao da mu je babo tako da se ocekivati nesto konkretno od zapadnih zemalja jer im je ponizio ambasadora , slaba fajda.bh.tornjak wrote:ehh....legenda kaze:asker wrote:Bas me zanima reakcija/protokol drzava kad se ovako nesto desi. Prvo Cormackova sad i ova Helga.
Nekom francuskom oficiru upuceno pitanje.
"Kako ste mogli ucestovati u bombardovanju Srbije...??
Ta, mi smo saveznici i vekovni prijatelji...(bla..bla...bla)
Odgovor:
Saveznici ne vezu vojnike prijateljske zemlje za mostove...
Vi ste ponizili "Grande Nation"...
osveta se servira hladna, kad se najmanje nadas....
no sikiriki
-
asker
#70857 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Krusko je indirektno zasticen i funkcijom koju obavlja, vise se moglo reagovat dok je bio samo eresovac.
Mada bi neke sankcije EU, neka crna lista, dobro dosle. Nije da im ne daje povoda hebo im on mater. Ko slon u staklari se ponasa.
Mada bi neke sankcije EU, neka crna lista, dobro dosle. Nije da im ne daje povoda hebo im on mater. Ko slon u staklari se ponasa.
-
howdy
#70858 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ODLUKA VLADE RS
U školama na području Republike Srpske će se izučavati kineski jezik

U školama na području Republike Srpske će se izučavati kineski jezik
- bunk
#70859 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mandarinski molim lijepo.
Skolska sprema narandzasti kimono i obrijana glava.
Xiaolin showdown
Skolska sprema narandzasti kimono i obrijana glava.
Xiaolin showdown
- Maraschino
#70860 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Samo neka ih ponizava kada mu dozvole.asker wrote:Krusko je indirektno zasticen i funkcijom koju obavlja, vise se moglo reagovat dok je bio samo eresovac.
-
elcaliente
#70862 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Mico postrojava sve od reda,pa salje u p.m.
A izgleda da jos nije dostigao vrhunac moci iako je mocniji od svih politicara u BiH zajedno.
Odigrao je vrhunski ovih zadnjih 15 godina i pozicionorao se na zavidnom mjestu.
A izgleda da jos nije dostigao vrhunac moci iako je mocniji od svih politicara u BiH zajedno.
Odigrao je vrhunski ovih zadnjih 15 godina i pozicionorao se na zavidnom mjestu.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#70863 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Nek' je Guardian malo prošaro',da ne bude da samo mlati i maltretira američke diplomate.Ovako to izgleda više kosmopolitski.
Ovih dana stiže onaj Matthew Palmer,vrijeme je da i on upozna legendarnu Guardianovu cipelu br.48!
Opet Amerikanac,ali sam
je zato kriv.Niko ga nije zvao!
Ovih dana stiže onaj Matthew Palmer,vrijeme je da i on upozna legendarnu Guardianovu cipelu br.48!
- bh.tornjak
#70864 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ja sam porodici,familiji i prijateljima nesretnog Palmera vec uputio sucut...prljavi Hare wrote:Nek' je Guardian malo prošaro',da ne bude da samo mlati i maltretira američke diplomate.Ovako to izgleda više kosmopolitski.![]()
Ovih dana stiže onaj Matthew Palmer,vrijeme je da i on upozna legendarnu Guardianovu cipelu br.48!Opet Amerikanac,ali sam
sazaljevam slucaj...
PS
kad samo pomislim sta ga ceka......sledim se...jbt
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#70865 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Šta se gura da nepozvan dolazi,mešetari i špekuliše?bh.tornjak wrote:
ja sam porodici,familiji i prijateljima nesretnog Palmera vec uputio sucut...
sazaljevam slucaj...
PS
kad samo pomislim sta ga ceka......sledim se...jbt
Evo za sve poturice,izdajnike i uopšte taj podanički element!
Kad se sjetim mnogih koji su se šprdali sa projektom trebinjske zračne luke,a koliko vidimo postojeći kapaciteti aerodroma se proširujuSto hiljada za trebinjsku pistu
Ovo je, tako piše u planu, samo prva faza priče o nepostojećem „aerodromu za generalnu i biznis avijaciju“. Novca ima – što od prihoda Aerodroma Banjaluka, što od subvencija Vlade Republike Srpske. Vrijeme radnje – drugi kvartal 2019. godine!![]()
![]()
![]()
Vijesti Republika Srpska Četvrtak, 13.06.2019. | 21:12
https://www.rtvbn.com/3955413/sto-hilja ... jsku-pistu
i procjene govore da bi ove nove investicije mogle dovesti do stečaja i zatvaranja 10-tak aerodroma u regionu jer će aerodrom u Trebinju
preuzeti dominaciju u potpunosti.
Očekuje se dolazak i velikog broja stranih investitora i vrijeme je da i gospodin Rašid Serdarov preispita svoju poziciju oko ulaganja u šumsku.
Iskreni prijatelj šumske i veliki investitor i biznismen gospodin Rašid Serdarov sa sinom i najbližim saradnicima.
- Maraschino
#70866 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Kakva pista colege, Haerodrom dise punim plucima i prebacuje normu.
-
Qoom
#70867 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ne postoji zakonska osnova pravnog gonjenja Milorada Dodika jer nigdje i ne postoji potpis SAMO Milorada Dodika. Uvijek je stavljao potpis, ranije na prijedloge i odluke Skupštine entiteta, a danas kao člana kolektivnog predsjedništva.
Ne krši zakon, pozivanje na kršenje istog prepakuje kao "izražavanje" vlastite želje jer zaboga nije grijeh željeti.
Milorad Dodik silazi s vlasti samo izbornim porazom kao rezultatom vanjskih pritisaka i/ili izbornog inženjeringa i/ili sankcija pa da ga skine narod govnjivom motkom što je gotovo pa nemoguće.
Ne krši zakon, pozivanje na kršenje istog prepakuje kao "izražavanje" vlastite želje jer zaboga nije grijeh željeti.
Milorad Dodik silazi s vlasti samo izbornim porazom kao rezultatom vanjskih pritisaka i/ili izbornog inženjeringa i/ili sankcija pa da ga skine narod govnjivom motkom što je gotovo pa nemoguće.
- bh.tornjak
#70868 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ministar lijepo objasnio....Maraschino wrote:Kakva pista colege, Haerodrom dise punim plucima i prebacuje normu.
a onaj krzubi djuturum ne vidi tolike putnike...a ministar lijepo objasnio
dano-nocna slijetanja i uzlijetanja aviona...
hajd sto je krezav i slijep...jos je i gluh, otac ga njegov...da prostis...
- mayab
#70869 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A đe sok na razgađanjeenko 1964 wrote:Sada bi Komšić i Džaferović trebali kupiti po pola kile kafe, kilu kocke i po rahatlokum, otić' ženi na vrata, izviniti joj se u ime svih nas i zamoliti je za oproštaj zbog ponašanja laktaškog vola. Neka mi volovi oproste sa kakvim govnima ih poredim.
- problemnatravunu
#70870 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Dodik odbio da primi njemačku ambasadoricu.
To je znate ona zemlja što je sa stotinama miliona maraka pomogla svima nama da ne budemo baš Somalija. To je ona zemlja što je ovih dana izdvojila preko 10 miliona evra za kanalizaciju u Bos. Gradišci, da Dodikov kraj ne vonja po govnima. To je ona zemlja koja prima silne ekonomske izbjeglice koje bježe od Dodikovog režima. To je ona zemlja koja je u paketu sa pet ostalih najmoćnijih u konačnici stvorila Dodika.
Dakle, Milorad Dodik bi trebao da ustane svaki put kad se pomene Njemačka, a ne da krkanski i kabadahijski odbija sastanak sa ambasadoricom ove zemlje.
Da, Dodik već duže vrijeme sere i jede iz iste posudice, no dosad jedino i isključivo narod trpi svinjarije.
Ali pazite, dovoljno je da Njemačka samo jednim potezom zatvori granice i eto Mili problema u dvorištu. A onda neka govori nevoljnicima, hajte u Rusiju i Krim na privremeni rad.
- MarshalDodik
#70871 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Cuj Bursaca kae narod trpi
E moja izdajica roda svoga. On ne zna da je SrBski narod jedini i od vajkada slobodarski narod koji je predodredjen da trpi za vascijeli svijet
Jadnik nije svjestan da ga Mile posmatra kao omiljenu dvorsku ludu i ti je jedini razlog zasto ga ne ukine.
Samo ćeraj Milorade
Nema kralja, nema Tita
Sad se samo Dodik pita
Jadnik nije svjestan da ga Mile posmatra kao omiljenu dvorsku ludu i ti je jedini razlog zasto ga ne ukine.
Samo ćeraj Milorade
Nema kralja, nema Tita
Sad se samo Dodik pita
- King Theoden
#70872 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
A, kako je moguće srati iz posude?
valjda u posudu.
Dakle, ako mene pitate, dodik je taj koji jede iz posude u koju sere.
Dakle, ako mene pitate, dodik je taj koji jede iz posude u koju sere.
- Šunj
#70873 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/11 ... osova.html
SRBIJA DOMAĆI MEČ IGRA NA PALAMA, STIGAO ODGOVOR IZ OSBiH: "Zakazaćemo utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova"
Na pomolu je afera u odbojci, ali, sudeći prema najavama vodećih ljudi Odbojkaškog saveza Bosne i Hercegovine, mogla bi svoj nastavak imati i u Novom Pazaru
Odbojkaški savez Srbije odlučio je domaću utakmicu ženske reprezentacije protiv Azerbejdžana igrati na Palama 17. jula ove godine, a da za to nisu tražili bilo kakvu saglasnost iz OSBiH.
"Niko nas nije kontaktirao niti smo mi dali bilo kakvu saglasnost. Ja sam predsjednik Saveza za cijelu BiH i tako se ponašam. Imam odličnu saradnju s klubovima iz RS, ali ovo što sada stiže iz Srbije nije dobra stvar", kaže Alija Fatić, predsjednik OSBiH za "Avaz".
Kako kaže, on saglasnost nikada neće dati, ali će spremiti odgovor.
"Ukoliko se ta utakmica odigra, mi ćemo zakazati utakmicu u Novom Pazaru protiv Kosova, ili možda Turske da vidimo kako će se tada osjećati Zoran Gajić iz Odbojkaškog saveza Srbije koji nam se uopće nije javio", najavio je Fatić.
(Vijesti.ba)
PREDSJEDNIK OS BIH NE TREBA TRAŽITI ODIGRAVANJE UTAKMICE
U NOVOM PAZARU NEGO UPUTITI
ZAHTJEV MEDJUUNARODNOJ ORG.
ZA PREISPITIVANJE REGULARNOSTI
I TRAŽITI PONISTAVANJE REZULTATA UTAKMICE NA PALAMA (AKO BUDE ODIGRANA) I TRAŽITI DISKVALIFIKACIJU!
- Maraschino
#70874 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Djikan ne moze biti nego djikan.
Ocekivati da bude covjek, gubljenje vremena.
Ocekivati da bude covjek, gubljenje vremena.
- horkesh
#70875 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To je prijateljska utakmica...Šunj wrote: I TRAŽITI PONISTAVANJE REZULTATA UTAKMICE NA PALAMA (AKO BUDE ODIGRANA) I TRAŽITI DISKVALIFIKACIJU!