Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#70751 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

video wrote:Ma budimo parlamentarni, ako jedna strana nesto nece, onda se treba okrenuti onime sto se moze dogovoriti. Moramo gledati u buducnost i razvijati ekonomiju!

:lol: :lol: :lol: :lol:
Tako je!Pristati na politiku kompromisa i vojne neutralnosti koje vodi slobodarska šumska,pratiti u svemu lidera regiona,
Rusiju i ne talasati! :mrgreen: Što bi reko' narod,implementirati politiku "Krmka niz dlaku" u potpunosti! :oops:

Nego kakvi ovo izdajnici ljagaju velikog investitora Rašida Serdarova? :? Znaju li ove nekrsti o kakvom biznismenu i investitoru se radi?
Fuj bagro i ološu,ništa ti nije sveto! :-) Gospodin Serdarov je uz sve nabrojano i pobratim našeg legendarnog Guardiana! :izet:

Eh kad se samo sjetim tih dana....... :kiss:
Image
Guardian i Serdarov izljevaju ploču na kući porodice poginulog šumskog junaka. :)

Image
Obilaze lokacije budućih fabrika,termo i hidrocentrala,hotela,kamiona i aviona.... :mrgreen:

Image
Potpisuju autograme pomahnitaloj grupi nerotkinja. :-D

Image
Otvaraju hotek sa pet zvjezdica u Rudom. :lol: :lol: :lol:

Izdajnici,k nozi!!!Otjeraćete ovakvog investitora i partnera!Bruko i sramoto!!!! :sad:
bosan

#70752 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bosan »

Koliko je betona preslo preko ruku , dragom preCedniku ,na propalim projektima mogao je komotno izbetonirati auto put B.Luka - Beograd . Cini mi se jedino mu je uspio onaj kruzni tok :D :D :D
moa

#70753 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by moa »

Kako li ce sad politicari iz entiteta RS, nacelno su za EU sad kad bude trebalo djelovati a vec danas su poceli da negoduju. Poslije Kosova dolazi BiH kao sljedeca koja ce se morati urediti pa makar i silom jer kako i Dodik kaze ovo je neizdrzivo stanje.
Maraschino

#70754 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Maraschino »

archi_a wrote:Dijelovi iz memoranduma 2, dokument kojega su srpski književnik i političar Dobrica Ćosić, svojedobni predsjednik SR Jugoslavije, prof. dr. Ljubomir Tadić, srpski pravnik i političar čiji je sin Boris Tadić bio predsjednik Republike Srbije 2004. - 2012. godine, te još nekoliko drugih članova Srpske akademije znanosti i umjetnosti uputili članovima vlade Mirka Cvetkovića.
“Koristiti sve mehanizme da se oba doma parlamenta BiH maksimalno onemoguće u radu, obezvrede i obesmisle na sve moguće načine. Sprečavati donošenje zakona koji se ne smatraju bitnim i ne predstavljaju nikakvu pretnju RS-u. Ovo je jedno od značajnijih sredstava za dokazivanje teze o nemogućnosti funkcionisanja zajedničkih institucija. Generalno, uvek i na svakom mestu insistirati na tome da su ‘državna’ vlast i institucije na nivou BiH nepotrebne, suvišne, nemoguće, skupe i antisrpske... Ni po koju cenu ne sme se dozvoliti formiranje bilo kakvih saveza, udruženja ili asocijacija na nivou BiH. Dakle, ni po koju cenu se ne sme dozvoliti čak ni formiranje udruženja pčelara na nivou BiH, a o drugim važnijim asocijacijama se ne sme ni razmišljati. Čak i povezivanja saveza iz RS-a s onim iz BiH treba izbegavati. Naročitu pažnju treba obratiti na sportske saveze, a naročito na reprezentativne selekcije na nivou BiH. Svim silama se truditi da Republika Srpska ima svoja republička takmičenja u svim sportovima, na svim nivoima, uključujući i reprezentativni. Raditi na uvezivanju sportskih društava iz RS-a i Srbije, a vremenom ih ujediniti u jedan sportski savez. Onim Srbima iz RS-a koji eventualno budu prihvatili učešće u zajedničkim ligama na nivou BiH ili reprezentacije BiH jasno staviti do znanja da time izdaju srpstvo i svrstavaju se u red srpskih izdajnika. Ukoliko nastave sa takvim aktivnostima, primeniti druge mere kako bi se obeshrabrili...Maksimalno izbegavati upotrebu termina - Bosna i Hercegovina. Vrlo je bitno da se osim političara, medija, kulturnih i javnih radnika u Republici Srpskoj, ovoga pridržavaju mediji, kulturni i javni radnici u Srbiji. U slučajevima kada je iz nekih razloga neophodno pomenuti taj termin, onda staviti u prvi plan Republiku Srpsku npr. Republika Srpska i ostatak BiH. Vrlo je značajno da političari u RS-u jasno stave do znanja javnosti i međunarodnoj zajednici da BiH ne smatraju kao jedinstvenu državu, već kao zajednicu dve teritorije koje trenutno čine celinu. A tu celinu treba što češće nazivati neprirodnom, nametnutom, nemogućom… Koristiti termin Srpska, kako bi se na taj način RS definisala isključivo kao srpska teritorija. Pridev ‘srpski’ koristiti u svim mogućim situacijama, od naziva institucija, službi, ustanova, praznika, gradova, medija, banaka, sportskih klubova, književnika i njihovih dela, sela, zaseoka, reka, mostova i svega drugog, ma koliko to u pojedinim situacijama zvučalo neobično, čak i smešno
Treba li još šta dodavati?!?
Pa sta djikan iz Laktasa radi?
bh.tornjak

#70755 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:
Nego kakvi ovo izdajnici ljagaju velikog investitora Rašida Serdarova? :? Znaju li ove nekrsti o kakvom biznismenu i investitoru se radi?
Fuj bagro i ološu,ništa ti nije sveto! :-) Gospodin Serdarov je uz sve nabrojano i pobratim našeg legendarnog Guardiana! :izet:
cuj ....otiso... :shock:
neka ide klosar ako ima dje bolje... :lol:
kad se skonta da se za :izet: ...eto njega nazad
ali tad ce biti kasno...novi investitori vec cekaju u redu :mrgreen:
problemnatravunu

#70756 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by problemnatravunu »

Nju investicioni ciklus is đast begining :serbo:
Tomahawk11
Globalni moderator

#70757 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Meni se čini da je PreCjednik puno gledao Bolji život i da su mu uzor Jataganac i Kurčubić :-D
bh.tornjak

#70758 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bh.tornjak »

Tomahawk11 wrote:Meni se čini da je PreCjednik puno gledao Bolji život i da su mu uzor Jataganac i Kurčubić :-D
precednik je uzor sam sebi....
i svom ocu je bio uzor...
i materi....
i djedu .....(na Solunskom frontu je sanjao da bude precednik...)
i bratu od tetke ...
i da ne nabrajam dalje...
Tomahawk11
Globalni moderator

#70759 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

bh.tornjak wrote:
Tomahawk11 wrote:Meni se čini da je PreCjednik puno gledao Bolji život i da su mu uzor Jataganac i Kurčubić :-D
precednik je uzor sam sebi....
i svom ocu je bio uzor...
i materi....
i djedu .....(na Solunskom frontu je sanjao da bude precednik...)
i bratu od tetke ...
i da ne nabrajam dalje...
U pravu si :thumbup:
Izvini, PreCjedniče!!!
Tomahawk11
Globalni moderator

#70760 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Dodik: U Bosni i Hercegovini je sve u krizi osim RS

:thumbup:
Thorgerson

#70761 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

155_mm wrote:ulazak BiH u NATO najmanje, u stvari skoro nikako, zavisi od aktera unutar BiH.

odluku donosi NATO. te bajke kako nas NATO nece primiti jer smo problem. pa veci smo problem za NATO dok smo van njega nego da smo clanica istog.

ne prima NATO ove zemlje sa balkana jer im treba njihova snaga nego jer zele da drze te problematicne zemlje 100% svojom kontrolom.
Pa zasto nas onda nisu primili u NATO prije 10 godina kada smo svi bili saglasni da u isti udjemo? Radmanovic stavio potpis čak. Zasto? Eto, ako smo im toliko "bitni". Zasto nas nisu primili prije 5 godina?

Ljudi se igraju sa nama, kao i EU. Bace ti tu s vremena na vrijeme kakvu kost, da je glođeš da ne poludiš od gladi i pokreneš sranje. I tu je sva priča.

Dakle, nit će NATO nit EU dozvolit da ovdje ponovo ratujemo, ali isto tako neće ti ni dati da budeš član modernog društva sve dok ne uradimo korjenite promjene.

Mi necemo do 2030 uci u NATO. A ni u EU. Sve analize to pokazuju i svi analiticari (objektivni i nezavisni) su to rekli. Sa trenutnom postavom, to je još i optimističan rok. Ja znam da je to teško svariti, ali tako je kako je.
bunk

#70762 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Crna Gora punopravni clan NATO-saveza ide Makedonija pa mi,nema tu mudrosti nikakve.
Tomahawk11
Globalni moderator

#70763 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Mi smo već pod NATO šapom, sad što to nije i formalno, to je neka druga priča.
Nešto sumnjam da su budale i u NATO, a i u EU, pa ne kontaju da se mi ovdje ne možemo ništa dogovoriti i da samo batina može nešto riješiti.
madridista15

#70764 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by madridista15 »

Thorgerson wrote:
155_mm wrote:ulazak BiH u NATO najmanje, u stvari skoro nikako, zavisi od aktera unutar BiH.

odluku donosi NATO. te bajke kako nas NATO nece primiti jer smo problem. pa veci smo problem za NATO dok smo van njega nego da smo clanica istog.

ne prima NATO ove zemlje sa balkana jer im treba njihova snaga nego jer zele da drze te problematicne zemlje 100% svojom kontrolom.
Pa zasto nas onda nisu primili u NATO prije 10 godina kada smo svi bili saglasni da u isti udjemo? Radmanovic stavio potpis čak. Zasto? Eto, ako smo im toliko "bitni". Zasto nas nisu primili prije 5 godina?

Ljudi se igraju sa nama, kao i EU. Bace ti tu s vremena na vrijeme kakvu kost, da je glođeš da ne poludiš od gladi i pokreneš sranje. I tu je sva priča.

Dakle, nit će NATO nit EU dozvolit da ovdje ponovo ratujemo, ali isto tako neće ti ni dati da budeš član modernog društva sve dok ne uradimo korjenite promjene.

Mi necemo do 2030 uci u NATO. A ni u EU. Sve analize to pokazuju i svi analiticari (objektivni i nezavisni) su to rekli. Sa trenutnom postavom, to je još i optimističan rok. Ja znam da je to teško svariti, ali tako je kako je.
Kad bi mi do januara 2030. i zvanično ušli u NATO, ja bih bio zadovoljan. 10 godina u historijskim razmjerima je treptaj oka.

Ovdje niko ne govori da ćemo sutra postati članica, već je riječ o tome da se ne smije ODUSTATI od MAP-a, čijom suspenzijom (vraćanje na IPAP, što SNSD predlaže) bi se isključili iz cijele priče oko članstva.

Ništa se specijalno neće promijeniti kad SNSD zasjedne u Vijeće ministara, tako da ne postoji nikakav razlog za žurbu. Šarović, u međuvremenu, može da uradi još pokoju korisnu stvar za zemlju, kad ostali već ne umiju ili ne žele.
bunk

#70765 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Tomahawk11 wrote:Mi smo već pod NATO šapom, sad što to nije i formalno, to je neka druga priča.
Nešto sumnjam da su budale i u NATO, a i u EU, pa ne kontaju da se mi ovdje ne možemo ništa dogovoriti i da samo batina može nešto riješiti.
Fakat,prijatelji koji rade u OS davno pricali da se NATO rezim uveliko postuje,ono legendarno alfa,bravo,delta ....
I pade mi na pamet,ona reprezentacija postara sto bude na defileu u Banjaluci i onda mi sinu ideja.
Neka se organizuje istovremeno slanje MAP-a i proglsenje mandatara.
Simultano maltene uigrano kao one sinkronizirane plivacice.
Pripremi se papir na koji se trebaju potpisati clanovi predsjednistva i istovremeno mail sa MAP-om postavi u folder za slanje, istovremeno neka predsjedavajuci pritisne Enter dok ostala dvojica potpisuju...
Jednostavno :lol:
Thorgerson

#70766 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

Ma napravit republiku Bosnu, potez Goražde - Sarajevo - Konjic - Tuzla - Zenica - Sarajevo. Vratit ljiljane. Vratit jedna si jedina. Ionako ovaj bazen čini više od 50% zaposlenih i pola ekonomije države i što je najvažnije u ovom bazenu žive koliko toliko normalni ljudi. Odmah ekspresno odradit sve za NATO, uporedo odmah radit i na pristupu EU. Napravit građansku državu, ko hoce da zivi u njoj izvolite, ko nece. Alahimanet. Sve djikane koji licemjerno uzimaju u Sarajevu lovu rastjerat, idi na Pale, idi u Lukavicu pa tamo radi. Ta naselja bez Sarajeva propadaju u roku od 2 do 3 godine. Dakle, bukvalno tamo niko ne bi zivio. Jer nemaju od cega. :D

I garantujem da bi svi oni sutra trazili azil u toj Republici Bosni. Qrac bi se vise i slama jela.

Šalim se naravno, ali nekad se fkt iznerviram sa ovim bogaljima iz RS-a koji su isto djeca, evo onaj pingvin od majkićke odmah nije ni izaslo misljenje EU, necemo mi to. Pa stani jebem ti mater ti jebem, stani ba, mozemo li se ista dogovoriti. Najlakse je reci necemo. Sta god predlozis necemo. :roll:

Ne znam kako i zasto uopste graditi i praviti drzavu sa takvim djikanima. Zasto uopste da moj porez hrani takvu stoku i marvu? Dakle, ja radim da bi ona mogla uzet tih 7000 KM i pricat kako ovo nije drzava i kako nece ovo, kako nece ono...pa to nigdje, ali nigdje na svijetu nema!

Ne znam...tegoba je sve ovo. Sacuvat cemo mi drzavu i granicu, ali ko ce zivjeti ovdje. Nece narod da ceka, odose svi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#70767 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Pa Majkićka je i rekla...
"Pa i da odnesu, ko će izvršavati to? Jedno je napraviti ANP, a druga stvar je izvršavati ga. Ako ga neko jednostrano usvoji i odnose postavlja se pitanje kakav je to napredak ako se već ne može realizovati. Zbog toga se moramo dogovarati", kazala je Majkić.
Doduše...
Majkić smo otvoreno pitali da li postoji ikakva mogućnost da SNSD pristane na zahtjeve EU o prijenosu nadležnosti na državu i ukidanju prava veta, a ona nam je odgovorila: "Ja znam da vi taj odgovor znate. Ne može niko da traži ono što Ustav BiH precizno definiše. Neko bi mora da kaže kako nema više Aneksa IV. Ne možemo se mi o tome dogovoriti. Nikada SNSD, a ne samo SNSD već nijedna politička stranka iz RS-a neće na to pristati".

Dakle, neutralnost, NATO i EU vozdra :brusli:
Altsa

#70768 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Altsa »

Ma dajte ljudi. za nasih zivota necemo docekati ni NATO ni EU. o cemu vi pricate.
bunk

#70769 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Nato svima donosi sigurnost,posao,novac.
Samo idiot moze to odbijat zarad ne znam cega obecanog iz rusje...
Thorgerson

#70770 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Thorgerson »

bunk wrote:Nato svima donosi sigurnost,posao,novac.
Ne odbijaju oni to zbog Rusije, nego zbog mokrog sna o spajanju RS i Srbije, sta ih briga za Rusiju. Oni su im jedino bitni zbog medjunarodne podrske i balansa, tj. da nije citav svijet protiv njih.

Dakle, osnovni cilj jeste da napokon se zaokruzi cjelina gdje ce biti sprski narod. Kosovo su izgubili jer ih dole nema, CG su izgubili jer su ovi upali u NATO. Ostala je samo jos Bosna i Hercegovina i RS.

Mi se mozemo tome smijati, mi to mozemo smatrati neozbiljnim ovakvim, onakvim. Ali imate eto skupstine srbije na youtube, pa pogledajte malo sta pricaju njihovi politicari i vlast. Pored vec ranije izbacenih dokumenata, memoranduma i planova. Zna se sta je krajnji cilj. I ne budite naivni da ce tek tako dati Kosovo, a da ne "vrate" narodu nesto.

I upravo zbog toga, NATO bi trebao da bude 10x blaži prema nama. Mozda su to napokon skontali sad kada su aktivirali MAP iako nismo ispunili zadane uslove, ne znam. Ali morat ce biti jos blazi u svojim uslovima.

Kada mi udjemo u NATO, priznanjem Kosova rjesava se dugodecenijsko pitanje albanaca i kosova i Srbija se ukrocuje zauvijek. Balkan onda moze odahnuti, kao nikada u svojoj historiji.
Tomahawk11
Globalni moderator

#70771 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Tomahawk11 »

Dragan Bursać
3 sati ·
Kad osmrtnicama možeš prekriti pola Prijedora. Kad je pola osmrtnica bez fotografije, jer se bebe nisu slikale i jer su djeci prije smrti oduzete i uspomene...

Kad pred sobom vidiš pola duluma hartije sa kojeg te gledaju žive oči mrtve djece, onda znaš šta je ZLO.

Ovo je istinski poster rs-a i Prijedora i drugog postera neće imati, dok spomenik ubijenoj djeci ne podignu!
Image
arzuhal

#70772 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by arzuhal »

Tomahawk11 wrote:Pa Majkićka je i rekla...
"Pa i da odnesu, ko će izvršavati to? Jedno je napraviti ANP, a druga stvar je izvršavati ga. Ako ga neko jednostrano usvoji i odnose postavlja se pitanje kakav je to napredak ako se već ne može realizovati. Zbog toga se moramo dogovarati", kazala je Majkić.
Doduše...
Majkić smo otvoreno pitali da li postoji ikakva mogućnost da SNSD pristane na zahtjeve EU o prijenosu nadležnosti na državu i ukidanju prava veta, a ona nam je odgovorila: "Ja znam da vi taj odgovor znate. Ne može niko da traži ono što Ustav BiH precizno definiše. Neko bi mora da kaže kako nema više Aneksa IV. Ne možemo se mi o tome dogovoriti. Nikada SNSD, a ne samo SNSD već nijedna politička stranka iz RS-a neće na to pristati".

Srbi nemaju pojma koliko su sretni što imaju Ku*čevitg Dodonija kao Vođu :thumbup:
mO k3

#70773 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

Tomahawk11 wrote:Pa Majkićka je i rekla...
Doduše...

Nista onda , uvesti ponovo vize gradjanima bih . Inzko zabraniti politicarima da primaju plate dok se ne dogovore ...
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#70774 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by izvrsni direktor »

Thorgerson wrote:
bunk wrote:Nato svima donosi sigurnost,posao,novac.
Ne odbijaju oni to zbog Rusije, nego zbog mokrog sna o spajanju RS i Srbije, sta ih briga za Rusiju. Oni su im jedino bitni zbog medjunarodne podrske i balansa, tj. da nije citav svijet protiv njih.

Dakle, osnovni cilj jeste da napokon se zaokruzi cjelina gdje ce biti sprski narod. Kosovo su izgubili jer ih dole nema, CG su izgubili jer su ovi upali u NATO. Ostala je samo jos Bosna i Hercegovina i RS.

Mi se mozemo tome smijati, mi to mozemo smatrati neozbiljnim ovakvim, onakvim. Ali imate eto skupstine srbije na youtube, pa pogledajte malo sta pricaju njihovi politicari i vlast. Pored vec ranije izbacenih dokumenata, memoranduma i planova. Zna se sta je krajnji cilj. I ne budite naivni da ce tek tako dati Kosovo, a da ne "vrate" narodu nesto.

I upravo zbog toga, NATO bi trebao da bude 10x blaži prema nama. Mozda su to napokon skontali sad kada su aktivirali MAP iako nismo ispunili zadane uslove, ne znam. Ali morat ce biti jos blazi u svojim uslovima.

Kada mi udjemo u NATO, priznanjem Kosova rjesava se dugodecenijsko pitanje albanaca i kosova i Srbija se ukrocuje zauvijek. Balkan onda moze odahnuti, kao nikada u svojoj historiji.
Cetnici na vracama. Samo sto nisu zapucali. Potrebno nam je jedinstvo. Oni hoce da se otcijepe. Novi genocid na pragu.
A do tada, glad kriminal korupcija zdravstveni sistem skolstvo nezaposlenost saobracajna infrastruktura raspad sistema. Ali nije to bitno.
bunk

#70775 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by bunk »

Direktore mijesas pogresne stvari Nato je tema oko koje sve stranke koje vole Bosnu i Hercegovinu moraju imati identican stav.
Kad udjemo u Nato onda moze i neki saradnik Dalaj lame doci osnovati stranku i pokupit sve glasove Bosnjaka.
Jer te iste Bosnjake a i Srbe i Hrvate i ostale i one koji ne zele da budu ni ostali zauvijek stititi od fasista koji bi klali i protjerivali i napokon im dati priliku da prozive 200 godina na ovim hebenim koordinatama bez straha da ce im blizi ili dalji konsija uci u kucu i ubit ih iz razloga koje je civilizirani svijet ostavio iza sebe krajem 2 svjetskog rata.
Locked