Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- drug_profi
#70751 Re: Liverpool FC
Mats Wieffer se sad spominje kao meta za DM pojačanje.
- AmiĐa_Idriz
#70752 Re: Liverpool FC
Fin igrač, samo "izvor" koji je to prenio ne valja.
- drug_profi
#70753 Re: Liverpool FC
Ne znam na koga misliš, vidim da je na mnogim portalima.
- BHF_Manijak
#70754 Re: Liverpool FC
Ma misli na ove po tweeteru sto prenose odnosno od koga dolaze informacije.
- BHF_Manijak
#70755 Re: Liverpool FC
Ma i on je retard pravi, ali bas retardiran lik i pravo mi na kurac ide s ovom pricom!
- no_sekirli
#70756 Re: Liverpool FC
Voli i Klopp trolu vozati, više nego onaj Komi.
- AmiĐa_Idriz
#70757 Re: Liverpool FC
Ništa pogrešno nije rekao.
Ovo mi je bilo bitno za čuti:
Ovo mi je bilo bitno za čuti:
"We will try our absolute best next week to have a squad where we can react on pretty much everything, is that possible, we will see."
- zomri
#70758 Re: Liverpool FC
Joj Amidja ti i poslije ovoliko godina nepopravljivi optimist. Daj malo realizma. Ne treba ni crnjaciti kao BHF ali realno tesko da ce se iko dovesti, bar ne neko od koga ce nam krv strujati brze po tijelu.
- BHF_Manijak
#70759 Re: Liverpool FC
Brat.
Daj ba Amidja ne jebi, sta bolan nije pogresno rekao, kakav jebeni quality kod boysa Gomeza, Phillipsa, Matipa, je li ti mene jebes? Kakve opcije bolan imas osim Konatea i Virgila?
I sam znas kakve su kurceve alternative, ne mozes ba pravdat da na ovo trenutno stanje sa stoperima kaze "we are covered", nikako!
A sto se tog citata gore tice znas i sam da jedu govna i da nema nista od tog "we will try". Spucali bi ovamo 110 miliona za Cacieda, a onda se ovamo cigance i ne dovode nikog, jer nece da daju pare, jer kao igrac ne vrijedi toliko, ma mrs!
- vaučer
#70760 Re: Liverpool FC
Sve već viđeno.
Ovo je sezonski trasfer loop koji slijedimo zadnjih godina.
Treba nam > Treba nam > Treba nam > Ma ok smo > Definitivno imamo dovoljno > Nismo ok > Jebemti život
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Ovo je sezonski trasfer loop koji slijedimo zadnjih godina.
Treba nam > Treba nam > Treba nam > Ma ok smo > Definitivno imamo dovoljno > Nismo ok > Jebemti život
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
- King_Kenny
#70761 Re: Liverpool FC
Povezuju li na s kim u zadnja dva sata; ništa ne kačite. 
-
convict
#70762 Re: Liverpool FC
Sta ste se oko CB zabrinuli, moze Endo to da igra.
- BHF_Manijak
#70763 Re: Liverpool FC
I vec videm kako ide alibi prica mi smo htjeli, pokusavali, medjutim nema trenutno na trzistu neko ko se uklapa u nase kriterije, bolje je sacuvati sredstva, pa ako iduce ljeto neko iskoci bla bla bla...
Ima debili igraca koji su po vasim kriterijima, ali ako ih ima onda su vam preskupi ili kazete da ne vrijede tih para koje klubovi za njih traze! Koliko je to apsurdno samo po sebi, ne znam jesu li svjesni kakve gluposti valjaju?
Uglavnom bice vam to sto na pocetku napisah, nema niko ko se uklapa u ideju, ono sto ima je preskupo i to je to.
To je kao ona Homerova izjava u Simpsonovim "daj mi najbolje i najjeftinije vino", e tako bi i ovi idioti da sta nabave.
Drugo je tek kolo, vec su na pomelu dvije povrede, opet liverpoolska klasika, bez obzira sto su "bezazlene". Jones ti nema i Konate je upitan. Zamislite oktobar, novembar....
Ima debili igraca koji su po vasim kriterijima, ali ako ih ima onda su vam preskupi ili kazete da ne vrijede tih para koje klubovi za njih traze! Koliko je to apsurdno samo po sebi, ne znam jesu li svjesni kakve gluposti valjaju?
Uglavnom bice vam to sto na pocetku napisah, nema niko ko se uklapa u ideju, ono sto ima je preskupo i to je to.
To je kao ona Homerova izjava u Simpsonovim "daj mi najbolje i najjeftinije vino", e tako bi i ovi idioti da sta nabave.
Drugo je tek kolo, vec su na pomelu dvije povrede, opet liverpoolska klasika, bez obzira sto su "bezazlene". Jones ti nema i Konate je upitan. Zamislite oktobar, novembar....
- Capajebo
#70766 Re: Liverpool FC
Sad sam siguran da ga Salah zabija Newcastle-u 
- Gandalf
- BHF_Manijak
#70769 Re: Liverpool FC
Bayern navodno odbio 48mil za Gravenbercha.
Pa sta kontaju, za rezervnog igraca uzet 70-80 mil?!
Pa sta kontaju, za rezervnog igraca uzet 70-80 mil?!
- BHF_Manijak
#70771 Re: Liverpool FC
Mali ovaj Xavi Simons, kakva ce to zvijer biti... Treba Leipzigu 40 miliona platit i neka ga 2 godine kod njih i reci im dobit cete jos 50 za 2 godine za njega...
Strasan mali.
Strasan mali.
-
Zoooka
#70772 Re: Liverpool FC
On je PSG-ov igrač na posudbiBHF_Manijak wrote: ↑26/08/2023 00:31 Mali ovaj Xavi Simons, kakva ce to zvijer biti... Treba Leipzigu 40 miliona platit i neka ga 2 godine kod njih i reci im dobit cete jos 50 za 2 godine za njega...
Strasan mali.
- vaučer
#70773 Re: Liverpool FC
- BHF_Manijak
- vaučer
#70775 Re: Liverpool FC
Uživaj.
"We have our situation," said the Reds boss. "There was one year when money was less of an issue because Phil (Coutinho) went to Barcelona and we could do two sensational transfers. But we always spend over the years when we have to improve. From the team when I arrived here eight years ago, there's only Joe Gomez left. There has been a lot of business and we've had to do it our way.
"Since I've been here, we have had to (live within our means). The club has had to, and of course that doesn't make it easier. The problem is not our situation, it's just in comparison to the other main teams. We have to be on point. That's pretty much the thing. There is not a lot of space for failure.
"We cannot put sticks around the area and hope that nobody will run through. That’s how it is. I have no problem with that. We do really well, and as long as it is all by the rules I have no problem (with the spending of other clubs)."
Klopp added: "Other teams will do their things. In the end it’s the circumstances, they might be different but it’s all about what you make of it. That's where we try to make a difference in a positive direction but we will see. I want to improve the squad, I absolutely do. But I have all the information around and I know what is possible and not possible, and it's not always exactly what I want.
"But it is not my job to complain, it is my job to take the team we have at the end of the transfer window and make the best of it and not sitting here thinking (grumbles) 'oh they have this and they have that'. That's how I understand it.
"I’m pretty sure there are always heated discussions in the market and I can’t remember a transfer window where every single person was happy with the window we had. Everyone always says ‘we should do this, we should do that, another centre-half and another number six and another number eight and another striker’."
Klopp has made no secret in the past of difficulties during a transfer window, particularly when the season is underway and his players are being linked elsewhere. Mohamed Salah is the latest, with reports from Saudi Arabia suggesting Al-Ittihad are preparing an attempt to lure the Egyptian away from Anfield.
"I was always glad when transfer windows are over!" said Klopp. "I'm absolutely in it. While this window is open... I'm not sure what the percentage of true stories is in the newspapers, so thank God I'm not in it, but I'm pretty sure there have been times where I've been asked about something and I've thought 'eh, I don't even know the player'."