FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Radio Sarajevo

#7076 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Radio Sarajevo »

krakatoa wrote:IŠŠŠ UHLJEBU S TEME!!!
Đe si ti prije tjer'o? Otjeraj onu djecu što vam rade, a ne plaćate ih.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7077 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

Radio Sarajevo wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Radio Sarajevo wrote:Pa šta ćeš kad su to isti ljudi već godinama na ovoj temi, i očigledno rade tu, pa im je zato u interesu. To je onih troje - četvoro što uzmu neke pare :D.

Hvala Ti, Senade <3
:izet:

A @lacxky najviše dobije. Iz St. Luisa, preko Fergusona dolazi na posao :D

Pa, ko je sinoć prenosio utakmicu koja je imala produžetke i dovela nas do finala? Oni kojima plaćamo pretplatu, maybe? :-) :-)
Ne, nego oni koji su ukrali strim. To je mogla svaka teve kuća.

Nego... zar ne misliš da je malo smiješno porediti instituciju kakva je javni servis sa jednom privatnom teve kućom koju vodi seoska varalica?

Podsjetiću te šta sve gledaš na javnom servisu.
1. Fudbalske utakmice reprezentacije
2. Premijer ligu BiH
3. Premijer ligu BiH na drugim kanalima, ali s njihovim kamerama
4. Izvještaje sa najvećeg film festivala na Balkanu
5. Odličan dnevnik, u kojem nema mjesta za self-begenisanje
6. Odlične intervjue koje radi Sanela Prašović
7. Ligu šampiona
8. Dobar dokumentarni program (recimo Pozitivna geografija je njihov proizvod)
9. Crtane filmove i dječiji program
10. Najbolje domaće serije u zadnjih nekoliko godina (šta god ko mislio o njima, bolje nemamo)
11. Domaće filmove
12. Itd.

To je samo ovo što sam se sjetio u minuti. Na Fejs teveu imaš strim utakmice sa Jutjuba i dnevnik o Senadu sa Senadom. Daj ba...
Evo ja cu ti navesti samo jedan primjer koji ce biti sasvim dovolja, Prosle kvalifikacije za SP BHT nije prenosio ni jednu utakmicu na strani zato sto su mislili da smo karine i da necemo proci. Takodje nije prenosio ni prijateljske. FACE TV jeste i sramno je za BHT sto smo proslavili odlazak na SP zajedno sa FACE=om, Marjanom i Senadom.....Eeeeee ali kad smo otisli na SP onda je vec druga prica bila i odmah su se kupile kompletne kvalifikacije za EP......dakle ne rade ono sto bi po defaultu morali nego samo ono sto im je u interesu.
Isto tako evo ovo EP za kadete drzavna TV nije imala pojma da se igra i recimo da su ta djeca na 10-tak dana na EYOF-u uzeli zlato....mislim da nisu znali ni da je bio EYOF i opet se prije njih sjeti FACE TV jer jebi ga ima ljude koji prate javnost, prate ovaj forum pa su saznali da igramo polufinale i to pustili da mogu da gledaju ljudi koji nemaju internet i youtube......kad eto opet miseva sa drzavne odjednom se i oni pojavise i pratit ce oni sad ovu djecu na SP 99% jer tu mirise medalja.
SP u atletici otkupi FACE....sto ga ne otkupi drzavna????
Zelju i Sarajevo prenosi FACE a ne na zalost drzavna mada su to medjunarodne utakmice i nasi klubovi predstavljaju drzavu. Dakle samo ovo sto sam nabrojao ponistava sve tvoje tacke u startu.
A pazi na kraju i najvaznije.....ja BHT placam da to gledam a FACE TV ne!!!!!!!
Senad kakav god da je on je za vecinu novinara u BiH jos uvijek magistar i doktor toga posla...mada ga malo jebe sisa a meni se cini da ce ga vremenom jebati sve vise i vise.
Sve ovo ostalo sto prenosi BHT je jadno da jadnije ne moze biti osim Lige Prvaka i tesko da je vrijedno spomena.....
milojicabrzi

#7078 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by milojicabrzi »

Heh, evo raspisan konkurs za novinare na FTV...

Imam osjecaj da ce redakcija Face TV zabiljeziti znacajno osipanje kadra :D :-D
karanana

#7079 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

imaju shtelu?
milojicabrzi

#7080 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by milojicabrzi »

Ne, nego znaju raditi, ispekli su malo zanat, a na FTV makar nece raditi dzaba :D

Ne kazem da je i to neka sreca, ali od dzabnog izrabljivanja, sigurno je bolje :)
karanana

#7081 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

milojicabrzi wrote:Ne, nego znaju raditi, ispekli su malo zanat, a na FTV makar nece raditi dzaba :D

Ne kazem da je i to neka sreca, ali od dzabnog izrabljivanja, sigurno je bolje :)
mislis da je kriterij prijema na FTV znanje i iskustvo?
mozda da, ali ne znanje i iskustvo u novinarstvu.
najocigledniji i najnoviji hint: daniella mijatovic

doduse nahla i jos mozda pokoja bi mogle "naci shtelu" tamo, mogu proci.
samo ne znam jesu li voljne.
It_is_a_Leclerc

#7082 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Zanimljiva situacija....

Trenutno najbolji svjetski atletičari trče maraton na SP-u. Na Eurosportu komentator, ne samo da priča o svim učesnicima, njihovim biografijama, i slično, već i komentira i iznosi podatke o dijelovima Pekinga kroz koje trče.

Na FACE-u ide samo slika. Komentatori dolaze u 3h.
StupskaBitanga

#7083 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga »

karanana wrote:
milojicabrzi wrote:Ne, nego znaju raditi, ispekli su malo zanat, a na FTV makar nece raditi dzaba :D

mislis da je kriterij prijema na FTV znanje i iskustvo?
mozda da, ali ne znanje i iskustvo u novinarstvu.
najocigledniji i najnoviji hint: daniella mijatovic

doduse nahla i jos mozda pokoja bi mogle "naci shtelu" tamo, mogu proci.
samo ne znam jesu li voljne.
a kako je onaj Kurljejušić sa FTV završio na FACE?
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7084 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:Zanimljiva situacija....

Trenutno najbolji svjetski atletičari trče maraton na SP-u. Na Eurosportu komentator, ne samo da priča o svim učesnicima, njihovim biografijama, i slično, već i komentira i iznosi podatke o dijelovima Pekinga kroz koje trče.

Na FACE-u ide samo slika. Komentatori dolaze u 3h.
Na BHT=u nema ni slike hehehehehhe...jebi ga sta ce komentarisati kad Tuka trci tek u 5.50:) valja malo pajkit:)
oskarboy

#7085 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by oskarboy »

marijan je sve gori i gori,uzas kako covjek prenosi,citavo vrijeme se nesto podsmjehuje ..nesto kaze pa se pocne smijat i tako masu puta.skroz iritantan.nevjerovatno kako je jedan odlican komentator sa sportcluba postao tako uzasan i neprofesionalan.kao da prenosi ninja ratnike a ne svijetsko prvenstvo u atletici,kraljici sportova.
vade_mecum

#7086 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vade_mecum »

baho na aparatima, a marjan na N2O. ne kontam sta mu je toliko smijesno.

Eurosport SRB i Eurosport UK olicenje profesionalnosti za ovu dvojicu klovnova.
afannedim

#7087 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by afannedim »

Odakle ova govna preuzimaju signal svi ko nabijeni, na HRT-u normalna slika
luckylaka

#7088 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Kao sto sam pretpostavljao,Svi kriticari Bahe i Marjana su tu Dakle Face se gleda i kritikuje oni s-h se ne gledaju ali se hvale :-)
vade_mecum

#7089 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vade_mecum »

luckylaka wrote:Kao sto sam pretpostavljao,Svi kriticari Bahe i Marjana su tu Dakle Face se gleda i kritikuje oni s-h se ne gledaju ali se hvale :-)
okrenes na Face TV da mozes iznjeti utemeljnu kritiku, shvatis da su hale (iako si to znao i prije toga) i onda se vratis na Eurosport i uzivas u pregledu :D
Zastozato

#7090 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Zastozato »

vade_mecum wrote:
luckylaka wrote:Kao sto sam pretpostavljao,Svi kriticari Bahe i Marjana su tu Dakle Face se gleda i kritikuje oni s-h se ne gledaju ali se hvale :-)
okrenes na Face TV da mozes iznjeti utemeljnu kritiku, shvatis da su hale (iako si to znao i prije toga) i onda se vratis na Eurosport i uzivas u pregledu :D
Radije cu gledati Face TV, Marjana i Bahu, dokazane patriote i njihov prenos atletike nego onog srbijanca na Eurosportu koji je jedno deset puta ponovio za Tuku kako mu nije jasno, odnosno jako mu je cudo, citaj sumnjivo, da svoje vrijeme na 800 metara poboljsa tri sekunde za godinu dana. Drago mi je da Face TV radi prenos, a kompleksasi neka slusaju istocne susjede.
luckylaka

#7091 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

vade_mecum wrote:
Slobodno uzivaj .Ja izmedju bosanskog i srpskog proizvoda uvijek biram bosanski pa makar bio i losijeg kvaliteta
vade_mecum

#7092 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by vade_mecum »

luckylaka wrote:
vade_mecum wrote:
Slobodno uzivaj .Ja izmedju bosanskog i srpskog proizvoda uvijek biram bosanski pa makar bio i losijeg kvaliteta
sjooo patriJota :D
wolf07

#7093 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by wolf07 »

BHT/FTV su davno apsolvirani, a u zadnje vrijeme su toliko toga uradili sami protiv sebe da im više nikakva kritika i ne treba. A što se tiče tih sportskih kanala koje poredite sa FACE TV-om, uozbiljite se! FACE TV nije sportska TV i oni pokrivaju samo one sportske događaje za koje postoji interes građana BiH. Naravno, komentar nije vrhunski, ali to i nije poenta. Ne gledam sportske događaje radi dobrih komentatora već radi naših ljudi koji se takmiče. Isto kao što filmove ne gledam radi osvjetljenja ili kostima već iz drugih razloga. Još kad se tome doda ovaj podatak da je nekom komentatoru sumnjiv rezultat Tuke onda stvarno ne znam šta mi još treba da budem uz FACE TV u ovom slučaju!
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7094 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Matijevic_Vlado »

luckylaka wrote:
vade_mecum wrote:
de de ispricaj im, po deseti put, onu pricu o torti i govnima, jako je zanimljiva i poucna :mrgreen: :mrgreen:
luckylaka

#7095 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

@Matijevic_Vlado pricao bi ja ponovo ali bojim se j...t ces nam opet majke dijasporske a onda plakati moderaciji da ukloni post pa bolje da ostane ovako. :( Uzivajte vi u s-h a mi cemo u BiH prenosima.Svako svome.
It_is_a_Leclerc

#7096 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by It_is_a_Leclerc »

Zastozato wrote:
vade_mecum wrote:
Radije cu gledati Face TV, Marjana i Bahu, dokazane patriote i njihov prenos atletike nego onog srbijanca na Eurosportu koji je jedno deset puta ponovio za Tuku kako mu nije jasno, odnosno jako mu je cudo, citaj sumnjivo, da svoje vrijeme na 800 metara poboljsa tri sekunde za godinu dana. Drago mi je da Face TV radi prenos, a kompleksasi neka slusaju istocne susjede.
Pa daj prestanite više izmišljati.

Čovjek je izjavio, da CITIRAM : "Amel Tuka je za godinu dana popravio svoje vrijeme. Ne znam kako je u tome uspio, ali činjenica da radi sa najboljim talijanskim trkačem svih vremena sigurno igra veliku ulogu".
I našli ste blatiti čovjeka koji najviše spominje i hvali bh. sportaše kad može...

Bahati i Manki, dijasporske maskote, mogu da se sklone u stranu kad takvi znalci uzmu riječ.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#7097 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Matijevic_Vlado »

luckylaka wrote:@Matijevic_Vlado pricao bi ja ponovo ali bojim se j...t ces nam opet majke dijasporske a onda plakati moderaciji da ukloni post pa bolje da ostane ovako. :( Uzivajte vi u s-h a mi cemo u BiH prenosima.Svako svome.
ako ti nije zahmet ispricaj mi je za laku noc :mrgreen:
nikad ja niciji post nisam prijavio a sigurno ne bih ni post od tebe takvog simpaticnog, klasicnog dijasporca :mrgreen:
luckylaka

#7098 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka »

Matijevic_Vlado wrote:
luckylaka wrote:@Matijevic_Vlado pricao bi ja ponovo ali bojim se j...t ces nam opet majke dijasporske a onda plakati moderaciji da ukloni post pa bolje da ostane ovako. :( Uzivajte vi u s-h a mi cemo u BiH prenosima.Svako svome.
ako ti nije zahmet ispricaj mi je za laku noc :mrgreen:
nikad ja niciji post nisam prijavio a sigurno ne bih ni post od tebe takvog simpaticnog, klasicnog dijasporca :mrgreen:
Da bi ja ispricao nekome pricu za laku noc moras biti vise od ,,Vlade matijevica"tipa koji mi je totalno ne bitan uzivotu.Osvrecem se na tvoje postove u kojima ne prezas na psovanje majki dijaspori a zatim se naravno uz pomoc moderacije krijes jedno vrijeme ko mish da bi evo ponovo izronio .Uzivaj u eurosp.i pusti nas levate da uzivamo u Face.Ok.
spinel_

#7099 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spinel_ »

It_is_a_Leclerc wrote:
Pa daj prestanite više izmišljati.

Čovjek je izjavio, da CITIRAM : "Amel Tuka je za godinu dana popravio svoje vrijeme. Ne znam kako je u tome uspio, ali činjenica da radi sa najboljim talijanskim trkačem svih vremena sigurno igra veliku ulogu".
I našli ste blatiti čovjeka koji najviše spominje i hvali bh. sportaše kad može...
jeste, rekao je to i da mu jedino objasnjenje sto ga trenira talijan. ali opet se nastavio cuditi.. kao u stilu otkud bijelac a pri tome jos bosanac da je ovako dobar i brz za kratko vrijeme :run:
s@mson

#7100 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by s@mson »

Neprestano ide:
-Marijan: "Jel' tako Baho?"
-Baho: "Aha"...
Odoh na ES...
Locked