sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
al uvijek budu bar dan kasnije.
instaliras si kodi
Moderator: _BataZiv_0809
sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
Koji to add-on za Kodi ima epizodu par sati nakon što je emitirana ?kakavdanakneiskustvu wrote:sumirprimus wrote:a gdje skidas? ja sam prije gledao na onoj filmoviti u serijama..doduse strim je.
instaliras si kodi
Sumnjam, i sam je rekao da ljudi koji žive u kraljevstvu ne znaju za ovaj dogovor između njega i spasitelja,gonzalez wrote:Nakon brutalne prošle, ova sapunica.
Ezekiel je skontao ono što je Negan Ricku pokušao objasniti prije 7 dana- plaćaj reket i živjeti ćeš (barem malo duže). Preslab da se odupre i dovoljno pametan da procijeni raspored snaga. Garant je i on prošao "čiščenje" poput Ricka.
Sada slijedi "ja sam tebi rekao, ti si meni rekao" do zadnje epizode ove jeseni/ zime. Dok se pojasni šta se krije u glavi Negana, dok se napravi fabrika oružja i municije, dok se Ezekiel upozna sa Rickom, dok se Ezekiel nagovori na otpor, sredit će Negana na proljeće 2019.
Prije će koridor od Save do mora napraviti prije nego se TWD okonča!!
Jest da je remake, al valjalo je da saperem epizodu za zaboravsplinter wrote:Evo za utjehu ide Dawn of the Dead na Foxu, i to odmah nakon serije, malo prave akcije sa zombijima konačno:)
ma ko sad gledam kako su ovo u 5 minuta zdogovorili na jutarnjem brifingu, kako da zavrte pricu.malac,morgan,palica...Chmoljo wrote:sjo vi bi samo akciju. mora se malo i pričati. tačno sam znao da će ova epizoda biti u potpunosti posvećena Kraljevstvu (iako me dale cooper uvjeđivao u suprotno), tako da ne znam čemu rondanje. ništa na šta nismo navikli.
i ja mislim da je otac od onog malog zaginuo od Saviorsa, vjerovatno zatučen palicom.
a ako bi se trebalo ko će zveknuti Negana, mislim da bi to mogao biti Carl. ili će ga roknuti, ili će ga zagotiviti. to bi bio dobar twist
i ovo mi nije jasno, jel to dogovor da su spojelri zabranjeni do serije,il stalno? nisam fakat siguran...Chmoljo wrote:pa bila je serija, sinoć... ako nisi gledao nemoj ulaziti. zabranjeno je spojlati prije prikazivanja kod nas.
Halooooo, bila je epizoda sinoć.zdruzdjo wrote:HALOOOOO
ADMINI
DEDERA MALO POCISTITE.
U NASLOVU PISE ZABRANJENI SPOILERI, ali ne jexx niko 2%.
Jebiga, preview je fakat najavljivao radnju iz Aleksandrije, čak je bio i djelić gdje Rick drži govor ostalima iChmoljo wrote:sjo vi bi samo akciju. mora se malo i pričati. tačno sam znao da će ova epizoda biti u potpunosti posvećena Kraljevstvu (iako me dale cooper uvjeđivao u suprotno), tako da ne znam čemu rondanje. ništa na šta nismo navikli.
i ja mislim da je otac od onog malog zaginuo od Saviorsa, vjerovatno zatučen palicom.
a ako bi se trebalo ko će zveknuti Negana, mislim da bi to mogao biti Carl. ili će ga roknuti, ili će ga zagotiviti. to bi bio dobar twist