Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MaD_ProfessoR wrote:Ako bi se posvetio borbama kao što je posvećen samopromociji, mogao bi biti i GOAT.
Ali treba prvo preživjeti Habibija.
Lično ne vjerujem da će uspjeti da uradi Dagestancu ono što mu je uspjelo sa Aldom, ovo je drugačija vrsta čovjeka, tako da psihička pobjeda u startu otpada, te više nije u prednosti. Habib kad spusti ruke na njega, a spustit će ih eventualno unutar prve dvije runde, to će biti mrcvarenje dok ne tapka ili dok sudija ne prekine. inšaallah
Ali ako ga ne obori khabib, znas i sam koliko je izlozena brada khabiba jer stalno ide naprijed. Nekako mi se cini da se dosta oslanja na svoju bradu da moze izdrzat udarce.
Tačno, dosta se oslanja na bradu, do sad smo vidjeli da može izdržati jače udarce, i vjerovatno će i sada položiti nadu da može izdržati udarac do ulaska u klinč, a lično se nadam da ne polaže ama baš sve nade na to
Vidjeli smo u zadnjoj borbi da je značajno unaprijedio ručne tehnike, i sigurno da ima prostora da bude još bolji, barem što se odbrane tiče. Dovoljna mu je prosječno kvalitetna ručna kombinacija da zatvori distancu i Conor ide na pod.
Drugi scenario je da ga Irac uspije sastaviti kao Alda, čisto sumnjam da to može opet ostvariti.
da me neko, prije par mjeseci pitao za koga navijam, bez razmišljanja bi rekao conor, ali poslije onog ispada i onog odrona sa stolicom, najsikrenije želim da mu khabib polomi obje i ruke i noge i neka se onda kurči po irskim zabitima.
malakh wrote:da me neko, prije par mjeseci pitao za koga navijam, bez razmišljanja bi rekao conor, ali poslije onog ispada i onog odrona sa stolicom, najsikrenije želim da mu khabib polomi obje i ruke i noge i neka se onda kurči po irskim zabitima.
Kmeeee mora biti čisti šampion uzor maloj djeci, ja necu navijati za njega kmeeeee
bolje da napada ljude stolicama i siječe staklom, a inače profesionalni sportista. badava panju objašnjavati šta je sport i etičko ponašanje van sportskih borilišta.
malakh wrote:da me neko, prije par mjeseci pitao za koga navijam, bez razmišljanja bi rekao conor, ali poslije onog ispada i onog odrona sa stolicom, najsikrenije želim da mu khabib polomi obje i ruke i noge i neka se onda kurči po irskim zabitima.
Kad bi se tako lahko lomile ruke i noge i moglo kurciti
Kad bi se tako lahko lomile ruke i noge i moglo kurciti
ma to covjeka huja uhvati, jer je taj sport svakako na tapeti mnogih kriticara i onda se pojavi bilmez koji je i van ringa divljak.