BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ganjeta
-
cindrlimindrli
#7077 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Sta, ne znas k`o ni ja ili znas?ganjeta wrote:![]()
- BHF_Manijak
#7078 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Allahami je najjaci, fakat jos uvijek dumam je l' nas zajebaje ili je ozbiljan! Bolje bi mu bilo da nas zajebaje!

- ganjeta
#7079 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Znam, Mravac je bolji
.
-
cindrlimindrli
#7080 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa evo, bez zajebancije, znaci moze li neki igrac koji zbog diskriminacije u svojoj zemlji ne zeli vise nastupati
za nju, promijeniti drzavljanstvo- sportsko drzavljanstvo i nastupati za drugu zemlju?
za nju, promijeniti drzavljanstvo- sportsko drzavljanstvo i nastupati za drugu zemlju?
- kokuz_sa
#7081 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
mozecindrlimindrli wrote:Pa evo, bez zajebancije, znaci moze li neki igrac koji zbog diskriminacije u svojoj zemlji ne zeli vise nastupati
al pod uslovom da igra u kriket reprezentaciji
nove gvineje
- BHF_Manijak
#7082 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kratko i jascno - NE! Boli FIFA-u djon zbog kojih razloga ti vise ne zelis da igras za repku ili iz kojih razloga te selektor vise ne zove, ti nemas pravo na promjenu sportskog drzavljanstva, sem ako to nisi uradio prije 21 godine ili ukoliko nisi debitovo za A tim u zvanicnoj takmicarskoj utakmici.cindrlimindrli wrote:Pa evo, bez zajebancije, znaci moze li neki igrac koji zbog diskriminacije u svojoj zemlji ne zeli vise nastupati
-
cindrlimindrli
#7083 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
I gdje si ti pronasao taj podatak, obzirom da se fudbalom profesionalno bavis k`o i ja.BHF_Manijak wrote:Kratko i jascno - NE! Boli FIFA-u djon zbog kojih razloga ti vise ne zelis da igras za repku ili iz kojih razloga te selektor vise ne zove, ti nemas pravo na promjenu sportskog drzavljanstva, sem ako to nisi uradio prije 21 godine ili ukoliko nisi debitovo za A tim u zvanicnoj takmicarskoj utakmici.
- BHF_Manijak
#7084 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
U Malim novinama... Hajd sad manje peglaj, bavi se necim pametnijim u zivotu, a manje smaranjem ljudi. 
- zecko_kupuz
#7085 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Pa nije to onaj cirkus od rukometa da igrači mijenjaju reprezentacije k'o čarape.
Čudno pitanje bogami.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#7086 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
pošto naša nema teksta baš bi se super uklopioMOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igraocindrlimindrli wrote:Ovaj Ljajic uopste nije los igrac, ima li on kakve rodbine po Bosni da ga kako vrbujemo da igra za nas?
- Edin H.
#7087 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Himna bi mu pasala nevidjeno, nego nisam uvjeren da ima osnove da dobije sportsko drzavljanstvo, a morao bi i vjerovatno drugo cekati, jer je igrao za Srbiju.JoseMujica wrote:pošto naša nema teksta baš bi se super uklopioMOSALJOZE wrote:igra za srbiju inače loše pjeva himnu pa ne bi vjerovatno igraocindrlimindrli wrote:Ovaj Ljajic uopste nije los igrac, ima li on kakve rodbine po Bosni da ga kako vrbujemo da igra za nas?
- JoseMujica
#7088 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ma znam ....dok je igrao tamo nema ništa od toga....al dobra fora s obzirom ko je u pitanju
- mevkobass
#7089 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Kad smo vec kod Haöilovica , ljajica i ostalih komsija i komsinica :
http://www.spox.com/de/daten/fussball/s ... -bajramaj/
http://www.spox.com/de/daten/fussball/s ... -bajramaj/
- novi.dan.nova.nafaka
#7090 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dakle, zar nekad nisu intervenisali za onog crnca što je igrao u Sloboda Diti košarku, Terrel Castle ili kako li se već zvao. Kolko me pamet služi, njemu su nešta ubrzavali proceduru dobijanja državljanstva...novi.dan.nova.nafaka wrote:Pa zar Vijece min. nekad nije intervenisalo kada su u pitanju kosarkasi. meni se cini da su za nekog amera jednom sredjivali...JoseMujica wrote:džaba jarani i te šuplje to treba odmah sređivati...preko reda i svih mogućih veza.....mislim da je ovom Hadžiću iz Austrije trebalo godinu dana da dobije državljanstvo BiH....sad jel se uporedo ganja i promejna sportskog ne znam...mislim da niko na forumu nije načisto oko ovih procedura
Sad je situacija sa ovim matičnim brojevimaproblematična...ne mogu djecu upisati što se tek rode, a kamoli nekog klipana iz dijaspore
http://helpbhsport.blogger.ba/arhiva/?start=5732
Bilo bi dobro kada bismo protiv jačih igrali na početku, ali nemam ništa protiv toga da, recimo, na domaćem terenu otvorimo protiv neke od slabijih selekcija iz naše grupe. Pobjedom bi naraslo i samopouzdanje, kako igračima, tako i stručnom štabu, smatra Bolić, koji će u narednih nekoliko dana pokušati vidjeti dokle je došla procedura dobijanja pasoša za Miralema Pjanića, bez kojeg bismo mogli ostati, ukoliko mu Vijeće ministara ne odobri dobijanje bh. državljanstva.
- JoseMujica
#7091 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
jarane ovu za miss moremo kanidovati...al kad već of topičimo divu ove dalabu
čime se ovaj pacijent bavi pjevanjem, seksom...ko da hor vodi a ne fudbalski timMihajlović svojim izabranicima zabranjuje seks
-
Korisničkoime
#7092 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
JoseMujica wrote:jarane ovu za miss moremo kanidovati...al kad već of topičimo divu ove dalabu
čime se ovaj pacijent bavi pjevanjem, seksom...ko da hor vodi a ne fudbalski timMihajlović svojim izabranicima zabranjuje seks
Dobar pravo, mislim nije prvi put da to čujem da neko savjetuje sportašima takvo nešto mada sumnjam da je efikasnost te "metode" dokazana ali nebitno kako to on misli majke mu njegove kontrolisati.
- JoseMujica
#7093 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
još samo da se sjeti da počne kastrate pozivati u tim jer oni imaju one posebne glasovne mogućnosti za pjevanja, a ne mogu se seksati
-
frngla
#7094 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dobra igra BIčakčića, a pogotovo Vrančića
Izvukli su bod, Vrančić "načeo" akciju u kojoj su izjednačili 
- Artest
#7095 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Bićo mi ne djeluje plaho visok. Mozda s onom strehom na glavi izadje na 185 cm.
Ljajic mi nikad nije bio posebno zanimljiv jer sam znao da konkurise na mjesto Pjanica. Najbolji igarc Srbije u ovom trenutku, al' zbog kretena na klupi, liseni su njegovih usluga.
Ljajic mi nikad nije bio posebno zanimljiv jer sam znao da konkurise na mjesto Pjanica. Najbolji igarc Srbije u ovom trenutku, al' zbog kretena na klupi, liseni su njegovih usluga.
-
Dead Man Walking
#7096 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Vrancic je puno bolji fudbaler od svih nasih (pozvanih) veznjaka izuzev Pjanica i Zvjezdana, te Medunjanina s kojim je tu negdje.frngla wrote:Dobra igra BIčakčića, a pogotovo Vrančića![]()
-
MightyMatch
#7097 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Dok je bio pozivan i drvlje i kamenje je bilo na Papeta zasto poziva nekoga iz druge lige.(tada je Zahirovic jos bio u prvoj Ruskoj ligi) cak su ga poistovjecivali sa Vranjesom Stojanom.Dead Man Walking wrote:Vrancic je puno bolji fudbaler od svih nasih (pozvanih) veznjaka izuzev Pjanica i Zvjezdana, te Medunjanina s kojim je tu negdje.frngla wrote:Dobra igra BIčakčića, a pogotovo Vrančića![]()
Last edited by MightyMatch on 11/03/2013 22:44, edited 1 time in total.
-
ja71
#7098 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
ja bas govorim zeni "Sta ce onaj nas u napadu, njegovo je nazad" kad ga Bicakcic zabi glavom.
Samo dusmani ne priznase
Zezam se, dobri bili i Bicakcic i Vrancic. Bicakcic ni jednu fulu nije napravio na utakmici.
Vrancic jako porzrtvovan i uputio je odlican pas od kojeg je nastala akcija za go
Ali to je jos uvijek 2. liga. Tek cemo godini znati koliko stvarno vrijede kad akobogda udju u 1. ligu.
Mada Bicakcicu jeste mana visina
Samo dusmani ne priznase
Zezam se, dobri bili i Bicakcic i Vrancic. Bicakcic ni jednu fulu nije napravio na utakmici.
Vrancic jako porzrtvovan i uputio je odlican pas od kojeg je nastala akcija za go
Ali to je jos uvijek 2. liga. Tek cemo godini znati koliko stvarno vrijede kad akobogda udju u 1. ligu.
Mada Bicakcicu jeste mana visina
-
ja71
#7099 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
Samo da dopunim: Bicakcicev nepriznati go je bio regularan, odnosno nije bilo ofsajda.
Braunschweig je ostecen za 2 boda.
Braunschweig je ostecen za 2 boda.
- BHF_Manijak
#7100 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.
JA nesto ne primjetih da je Vrancic dobro odigro ono minuta sto je dobio. Doduse nije neka minutaza, ali Bogami vise loseg vidjeh nego dobrog.