Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sveo sam sve patike na to da imam jedan par ovih.
Kad ih izjašem nakon 2-3 godine, uzmem isti ili sličan.
Traju jer u biti ne nosim patike nikad svakodnevno, samo kad idem u šetnju, na trčanje ili teretanu.
He he prije komentara da kažem da sam ih našao i bilo mi zao da ih ne uzmem
ti si zensko ili musko?
Zamisli napucaš se i središ i dođe ti frajer sa ovim plavim tenama
pa u ovim se i ne izlazi u grad jedino ako za grad ne mislis kosarkaski teren ovo su kyrie 6 jedne od najudobnijih i za zglobove lahkih kosarkaskih tena
i one jedine od svih top notch kosarkaskih tena imaju uvijek istu nisku cijenu jer to mu je dio deal-a sa nikeom
Je li te stid bar malo??? Trunčicu, zbog pisanja na temu ovih patika??
zbog cega da me je stid?
Pa pišeš da se ima kupiti le coq sportif obuće,...i kad pitam za ponudu, napišeš da imaju jedan model...
pa imaju jedan model u toj radnji
jesi napisao da se nema ovdje kupiti? jesi
ja ti dokazao da ima ustvari mozes se i sam uvjeriti ako mi ne vjerujes
fakticki pogrijesio si i to je to ne znam cemu dalje pricas o stidu i sl
Pa pišeš da se ima kupiti le coq sportif obuće,...i kad pitam za ponudu, napišeš da imaju jedan model...
Ja pogriješio?! Ti fakat nisi dobar, valjda mislimo na ponudu, da li ovlaštenog uvoznika tog brenda, nekoga, bilo koga, ko može ponuditi odredjenu količinu obuće, od patika za rekreaciju, casual..nešto, za muške, ženske...ali ti kao dokazuješ meni sa jednim modelom, da ja griješim.
Fakat, neki ljudi nikad ne odrastu...
Ja pogriješio?! Ti fakat nisi dobar, valjda mislimo na ponudu, da li ovlaštenog uvoznika tog brenda, nekoga, bilo koga, ko može ponuditi odredjenu količinu obuće, od patika za rekreaciju, casual..nešto, za muške, ženske...ali ti kao dokazuješ meni sa jednim modelom, da ja griješim.
Fakat, neki ljudi nikad ne odrastu...
sutra otvaraju le coq sportif shop u ferhadiji sa svim mogucim modelima
jbt pa mi nemamo ovlastene za mnogo poznatije marke nemamo brand radnju za nike ili adidas i pitas gdje je ponuda za le coq sportif gdje u gradu pola ljudi ne zna da ta marka i postoji
da li su imali vise modela ne znam al ovo samo dokazuje da se moze uzivo kupiti bez narucivanja
moguce da ima drugih radnji sa vise modela al necu to tvrditi jer ne znam
fakat neki ljudi ne znaju prihvatiti da nisu u pravu