TENIS

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
necko_hz

#7076 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Pa da, u tome je problem. Treba prvo shvatiti razliku između individualnog i kolektivnog sporta, naći razloge zašto se ne mogu upoređivati, pa onda preći na malo krupnije stvari. Kada to uradiš, navrati ponovo ovdje, ja ću čekati, pa ćeš nadam se znati malo normalnije diskutovati i realnije gledati na stvari. On daje sebi za pravo da određuje koji su Miki maus turniri i šta je važnije od čega. Očigledno ne razumije da svako različito gleda na određene stvari i određuje kvalitete određenih igrača. Usput nam reci koliko se turnira igra u Americi, a koliko na ostalim turnirima i kako to da najveća teniska nacija sa takvim lobijem nema GS osvajača več punih 9 godin ?! Hajde, kad je bal nek je maskenbal.

Očigledno imaš problema da staviš sve u jedan post, ali neka, doći će i to na svoje. Jedino što je ovdje žalosno jesi ti i iskreno se nadam da si tek u pubertetu, jer ako si stariji kao što se predstavljaš, onda je to već ozbiljan problem. ;-)
A vidim počelo se i sa hinjskim podjebavanjem. Karakteristično mentalnom sklopu iskompleksiranog frajera.
j@ pa j@

#7077 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

pa kad su netalentovani i sve pucaju samo na snagu... zato im braca dobijaju sve zivo na WTA! sve ima je na snagu ali u tenisu treba imati i malo tehnike!

nego... ono sta ti pricam se najbolje vidi upravo iz njihovog h2h.

ti bi reko isti su!

ali nisu!

hjuit ima 4-2 na GS
ima 1-0 na masterskupu
ima i 2-1 na mastersima
a rodik ima 4-0 na MM turnirima

jesu oni 7-7 ali te pobjede jednostavno nisu jednako vazne i nemaju istu tezinu!
necko_hz

#7078 Re: TENIS

Post by necko_hz »

j@ pa j@ wrote:nego... ono sta ti pricam se najbolje vidi upravo iz njihovog h2h.
Drago mi je što je Roddick bolji od Đokovića. Hvala i prijatno.
j@ pa j@

#7079 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

eto sta rade ti komplexi!

i ko prica o komplexima i svemu... uporediti ta 2 mogu samo pravi teniski "strucnjaci"!

samo pokazuje koliko si neizivljen, iskomplexiran i ostalo... kako samo njega ubaci u pricu i jos nadje s kim da ga uporedis... pa ovaj mu ni po jednom parametru od svega sto je bilo ko od nas nabrajao nije ni do q.
necko_hz

#7080 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Aha, to je dakle slaba tačka. :dance: Boli li ?! :mrgreen:
j@ pa j@

#7081 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

sta ima tu da boli.... to nikog ko ozbiljno prati tenis uopste ni ne zanima sto ovaj ima pobjedu vise na atp500...

a taj nole, koga tako posprdno pominjes, svaki mjesec-dva, jos od 2007., napravi veci uspjeh nego sto je bosna u svojoj istoriji ikada napravila i to u bilo kom sportu!
necko_hz

#7082 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Ali je jak, idol mu Đoković, a majstorki ga ponizi teorijom o H2H-u. :mrgreen: :lol:

Dubai, IW, Canada, Cinncinati, AO . . :dance: Puno bolji igrač. :sax:
j@ pa j@

#7083 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

pa ima vise uspjeha u svakom slucaju od oba ova sto su eto toliko dali svjetskom tenisu i to SKUPA!
time ne zelim ni malo da omalovazim svakako najveci uspjeh bosanskog sporta a to je naravno rodikov h2h sa noletom! :lol:
necko_hz

#7084 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Hewitt također nije diskutabilan. On je čak i proveo više sedmica na #1. Naravno da je bolji igrač. :sax:
j@ pa j@

#7085 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

ne kazem.. naravno... dzumi je ipak kralj tenisa! i dokaz da se u bosni igra taj plemeniti sport na najvisem nivou!
necko_hz

#7086 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Roddick je još veći igrač jer je Novaku držao lekcije i na terenu i van terena. :thumbup: Hem bolji igrač, hem duhovitiji momak. :dance:
j@ pa j@

#7087 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

da imate slican humor!

a i momak vam je ipak napravio najveci sportski uspjeh u Historiji pobjedivsi noleta na caku sa krovom u australiji.... a i jos ga ismijavao jer je tada imao probleme sa disanjem sto je jako humoristicno i sto je nahranilo vas bosanski ponos..... tako da znam o cemu pricas!

nije ni cudo sto ga toliko cijenis i sto ti je tako zao sto ide... :sad: :(
necko_hz

#7088 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Momački ga čova razvali na AO 2009, sigurno su neki i suzu pustili. :mrgreen: Hewitt čak ima i 2 završna mastersa, duži staž kao #1, o čemu mi pričamo ovdje ?! :dance:
j@ pa j@

#7089 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

pa pricamo o tim najvecim uspjesima bosanskog sporta, sto se tice aktivnih igraca koji i nisu tako mali za tako malu i napacenu zemlju... da nabrojim one najznacajnije:

fed i nadal imaju vise slemova od noleta!
fed i hjuit imaju vise zavrsnih mastersa!
fed, rodik i nadal imaju pozitivan h2h!
nadal ima zlato!
nadal, fed i hjuit su duze bili br1!

ali mozda i najznacajniji uspjesi sporta u BiH su pobjede rodika i conge na oziju! ravno pobjedama turske u fudbalu nad hrvatskom i one pljacke na SP protiv srbije u kosarci!
j@ pa j@

#7090 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

posto smo se napokon slozili koliko je rodik (a i hjuit) znacajan za bosanski sport i koliko su radosti donijeli napacenom narodu (ali i nekim pacenicima poput tebe iz istog) da zavrsim. jer smo otisli daleko van teme... i molim ostale (samo one normalne) da se ne uvrijede! ;)
necko_hz

#7091 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Zabavan si ti dečko, ipak si mi uljepšao noć onim priznanjem da je Roddick bolji od Đokovića. Za Hewitta nema potrebe govoriti, izmislio tenis za njega. A Safin, to je još gore za takve dušebrižnike. Kad bih spomenuo i prokomentarisao onu metlu sa Wimbledona vjerujem da bi neke srčani strefio. :mrgreen: :sax:

Sad fakat, pošto smo se složili oko nekih stvari, a i otišli od teme, izvinjavam se svojim kolegama sa ovog pdf-a i vidimo se za 7, 15 ili mjesec dana, zavisno od toga kako će burek biti raspoložen. :mrgreen:
j@ pa j@

#7092 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

pa nadam se da ce vidjeti ko je prvi poceo sa vrijedjanjem i to licnim i ko je nametnuo ni od cega odjednom i noleta u pricu o hjuitu i rodiku. a i ko se prvi ogradio i izvinuo drugima!

mada to ovdje nema nikakve veze.. i naravno da se dijele banovi po kljucu onom nacionalnom,.. ali tako ti je to u "mnogokulturalnim i kulturnim sredinama"!

nista neocekivano.. time samo jos vise pokazujete svoje komplexe a ne nesto drugo!
necko_hz

#7093 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Važno je da smo se složili. Rodick, Hewit i Safin su bolji od Novaka, a ja i ti zaslužujemo bananu svakako. Međutim, nema veze, najvažnije je da smo usaglasili stavove u jednom. Nabrojana trojica su igračine za ovog. :dance: :bih:
j@ pa j@

#7094 Re: TENIS

Post by j@ pa j@ »

nek je tebi lakse...!!!1

ti zadovoljan rodikom i hjuitom a ja zadovoljan noletom, tipsijem, zikijem, vikijem, anom, jecom, monikom, bobom, .... znaci svi sretni ;)
necko_hz

#7095 Re: TENIS

Post by necko_hz »

Ja najzadovoljniji što su ovi bolji od pomenutih. :dance: A drago mi je što si se i ti pomirio sa tim i priznao istinu. :dance: Pošteno od tebe. :thumbup: Svi sretni i zadovoljni.
radostan dan

#7096 Re: TENIS

Post by radostan dan »

novak je za pomenute - gidora

Image
Last edited by radostan dan on 02/09/2012 10:33, edited 1 time in total.
erik2

#7097 Re: TENIS

Post by erik2 »

j@ pa j@ wrote:nek je tebi lakse...!!!1

ti zadovoljan rodikom i hjuitom a ja zadovoljan noletom, tipsijem, zikijem, vikijem, anom, jecom, monikom, bobom, .... znaci svi sretni ;)
Ja sam zbog Vikija počeo pratiti teniski sport.... :thumbup:
BHF_Manijak

#7098 Re: TENIS

Post by BHF_Manijak »

Ovom J@ pa J@ sad kad bi admin IP adresu provjerio, ruku u vatru stavljam da je negdje iz okolice Laktasa ili Bijeljine, i ono da se nama obraca sa "vi Bosaanci, vasa Bosna" itd, kako to samo smijesno i simpaticno zvuci... :lol: :lol: 8-)
radostan dan

#7099 Re: TENIS

Post by radostan dan »

Austrija, Beč, Herman Majerova 37, II sprat, laptop Asus, radna soba .
ultima_palabra

#7100 Re: TENIS

Post by ultima_palabra »

BHF_Manijak wrote:Ovom J@ pa J@ sad kad bi admin IP adresu provjerio, ruku u vatru stavljam da je negdje iz okolice Laktasa ili Bijeljine, i ono da se nama obraca sa "vi Bosaanci, vasa Bosna" itd, kako to samo smijesno i simpaticno zvuci... :lol: :lol: 8-)
Pa čovjek je prije pisao pod nickom @exSarajlija :lol:
Post Reply