Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
ketronsd1

#7076 Re: Manchester United FC

Post by ketronsd1 »

Zao mi sotone
Ljudi se pravo borili al stas kad ovi imaju najboljeg napadaca danasnjice.Ovo ce liciti na Arsenalovu proslogodisnju sezonu.Sve mi mirise na to.
cindrlimindrli

#7077 Re: Manchester United FC

Post by cindrlimindrli »

bingov buraz wrote:Trener od ovih domacih je pokonio pobjedu Unitedu
To je to, lik je kompletan idiot.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#7078 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

bingov buraz wrote:Trener od ovih domacih je pokonio pobjedu Unitedu,katastrofalne izmjene, sa druge strane Fergi sa Scholesom ubo.
meni samo nije jasno kako treneri još uvijek ne skontaju da uniteda ne možeš dobiti, tj. da ćeš izgubiti ako se povučeš i zabiješ u šesnaesterac
Arteta

#7079 Re: Manchester United FC

Post by Arteta »

supci.
missko

#7080 Re: Manchester United FC

Post by missko »

Koji slom jbte. Odigraju 15 minuta na nivou i uspiju pobijediti sa 2 karinaski primljena gola i promasenim penalom. Sta reci nego kod Uniteda uvijek nesto novo a uvijek isto " drama baby drama" :D
Sretan sam s pobjedom i nesretan sa pristupom igri dok je nerijesen rezultat.
kusur

#7081 Re: Manchester United FC

Post by kusur »

Madrid wrote:Zajebano je kad ekipa spadne na majstorije jednog igraca, Ferguson mora uzet viagru, vazelin i onda fino porazgovarat sa nekim igracima :D
Nista novo od Uniteda, ali nije to igra za buduceg prvaka, mada jos je pocetak sezone jel...
kad je Cristiano biu u Unitedu, bilo je spali ste na majstorije jednog igraca.

Kad je Rooney par proslih sezona izvlacio, bilo je spali ste na majstorije jednog igraca.

Kada RvP dere guzove, spali smo na majstorije jednog igraca.

Same shit every year :D
Teufik

#7082 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Vrlo vrlo sretna pobjeda.

Umorise me u PM!
miki.ba

#7083 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

Ferguso ko da je u Džamiji spavo. :D
Southampton nije zaslužio imati 3 poraza iz 3 tekme sa ovakvom igrom.
Madrid

#7084 Re: Manchester United FC

Post by Madrid »

kusur wrote:
Madrid wrote:Zajebano je kad ekipa spadne na majstorije jednog igraca, Ferguson mora uzet viagru, vazelin i onda fino porazgovarat sa nekim igracima :D
Nista novo od Uniteda, ali nije to igra za buduceg prvaka, mada jos je pocetak sezone jel...

Kad je Rooney par proslih sezona izvlacio, bilo je spali ste na majstorije jednog igraca.

Daleko je to bilo od jednog igraca kad je Cristiano bio u ekipi, tad je ekipa stvarno lijepo igrala, a Ronaldo se samo uklopio u tu vrhunsku ekipu, koja je bila bolja za 2 klase vec ova sada...
rahmanjin

#7085 Re: Manchester United FC

Post by rahmanjin »

Nezasluzena pobjeda, losa igra... al ko te pita :D
art vandeley

#7086 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

1000-ta utakmica Fergusona na klupi Uniteda i pobjeda u njegovom stilu :D
Robinov prvi hattrick i njegov cetvrti gol sezone.
Sam zabio vise od Arsenala, Liv˙poola, Tottenhama :thumbup:
Teufik

#7087 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

art vandeley wrote:1000-ta utakmica Fergusona na klupi Uniteda i pobjeda u njegovom stilu :D
Robinov prvi hattrick i njegov cetvrti gol sezone.
Sam zabio vise od Arsenala, Liv˙poola, Tottenhama :thumbup:
i njegov 100-ti gol u PL.
Arteta

#7088 Re: Manchester United FC

Post by Arteta »

Kako ce Arsenal otresti ovu cobaniju :dance:
Better Man

#7089 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

Arteta wrote:Kako ce Arsenal otresti ovu cobaniju :dance:
Kav ba Arsenal? To su redovne mušterije!
vukojebina

#7090 Re: Manchester United FC

Post by vukojebina »

e onda ce redovna musterija united bas da najebe kod city-ja :D
Better Man

#7091 Re: Manchester United FC

Post by Better Man »

vukojebina wrote:e onda ce redovna musterija united bas da najebe kod city-ja :D
City što je dobijao, dobijao je! Ove sezone će Manchester United da im sve to naplati!
kusur

#7092 Re: Manchester United FC

Post by kusur »

Madrid wrote:
kusur wrote:

Daleko je to bilo od jednog igraca kad je Cristiano bio u ekipi, tad je ekipa stvarno lijepo igrala, a Ronaldo se samo uklopio u tu vrhunsku ekipu, koja je bila bolja za 2 klase vec ova sada...
a ok svaka ekipa ima svoje cikluse, slazem se da je napad Cristiano, Rooney, Tevez, Berbatov bio jedan od najjacih ikada! ali idemo dalje, ova danasnja ekipa sa Rooneyem, RvP, Chicharitom, Welbeckom, Nanijem, Youngom, i Valencijom ima mnogo potencijala :wink:
rahmanjin

#7093 Re: Manchester United FC

Post by rahmanjin »

Better Man wrote:
vukojebina wrote:e onda ce redovna musterija united bas da najebe kod city-ja :D
City što je dobijao, dobijao je! Ove sezone će Manchester United da im sve to naplati!
Iskreno, sa ovakvom igrom vrlo tesko. Ovo danas je bilo jako lose, nema ideje, pasa... Ja kad vidim Carricka da igra hoce mi nesto biti, on moze samo igrati u MAN UTD i u ekipi koju slozi Ferguson. Uglavnom, prva tri kola vrlo losa osim mozda 30-ak minuta protiv Fulhama. Moraju da podignu nivo igre sto prije.
wickerman

#7094 Re: Manchester United FC

Post by wickerman »

Danasa sam gledao Man Utd. Mene ovo podsjeca na recimo Lyon gdje su trofeji proslost i lijepa uspomena.
Teufik

#7095 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

kusur wrote: ova danasnja ekipa sa Rooneyem, RvP, Chicharitom, Welbeckom, Nanijem, Youngom, i Valencijom ima mnogo potencijala :wink:

Krila i napad-dobri.
Odbrana-postaju gori(treba sacekati da se vrate ozljedjeni pa da se vidi hoce li biti bolje)
Vezni red-bolna tacka ovog tima nekoliko sezona koja onemogucava ekipu da kontrolise i dobija utakmice na mnogo laksi nacin.
Sve dok se ovo pitanje kvalitetno ne rijesi,bit ce mucno gledati United.
miki.ba

#7096 Re: Manchester United FC

Post by miki.ba »

Teufik wrote:
kusur wrote: ova danasnja ekipa sa Rooneyem, RvP, Chicharitom, Welbeckom, Nanijem, Youngom, i Valencijom ima mnogo potencijala :wink:

Krila i napad-dobri.
Odbrana-postaju gori(treba sacekati da se vrate ozljedjeni pa da se vidi hoce li biti bolje)
Vezni red-bolna tacka ovog tima nekoliko sezona koja onemogucava ekipu da kontrolise i dobija utakmice na mnogo laksi nacin.
Pa dobro nije mucno, vecinom su interesantne utakmice za gledati, da je drugacije bilo bi dosadno.
kusur

#7097 Re: Manchester United FC

Post by kusur »

Teufik wrote:

Krila i napad-dobri.
a jbga, nije lahko rijesiti vezni red. pitanje je da li platiti 20-30-40 miliona eura za dobrog veznjaka. eh kad ga kupis pitas se hocel se uklopit, hocel se povrijedit itd. i et povrijedi se i onda ostanes na istom a vec si iskesirao lovu. da ih kupis 2-3 da ne zafali nije isplativo jer nismo City :D tak da se pokusava sa igracima koji su tu Cleverly, Anderson, Carrick, Kagawa itd...sve u svemu, nije lahko biti Ferguson :)

a sto se tice odbrane, da nam Vidic i Ferdinand te blizanci nisu cesto povrijedjeni imali bi beton odbranu. al et pehovi smo..rjesenje je mozda doveti jednog dobrog stopera da pojaca klupu. al onda ti otpadaju ovi mladji koji se tek trebaju kaliti.
Teufik

#7098 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

miki.ba wrote:
Pa dobro nije mucno, vecinom su interesantne utakmice za gledati, da je drugacije bilo bi dosadno.
Tebi mozda jeste.Al meni koji je navikao da gleda kako United leti,dominira,igra brzo i tecno,bogami nije.
To vec nekoliko zadnjih sezona nisam osjetio osim u po par dobrih izdanja.
Mozda sam razmazen al znam da mogu mnogo bolje.
Teufik

#7099 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

kusur wrote:
a jbga, nije lahko rijesiti vezni red. pitanje je da li platiti 20-30-40 miliona eura za dobrog veznjaka. eh kad ga kupis pitas se hocel se uklopit, hocel se povrijedit itd. i et povrijedi se i onda ostanes na istom a vec si iskesirao lovu. da ih kupis 2-3 da ne zafali nije isplativo jer nismo City :D tak da se pokusava sa igracima koji su tu Cleverly, Anderson, Carrick, Kagawa itd...sve u svemu, nije lahko biti Ferguson :)

a sto se tice odbrane, da nam Vidic i Ferdinand te blizanci nisu cesto povrijedjeni imali bi beton odbranu. al et pehovi smo..rjesenje je mozda doveti jednog dobrog stopera da pojaca klupu. al onda ti otpadaju ovi mladji koji se tek trebaju kaliti.
Kupovina igraca je uvijek rizik.Al taj se rizik nekad mora preuzeti.

Stoper nam ne treba trenutno.
kusur

#7100 Re: Manchester United FC

Post by kusur »

Teufik wrote:
kusur wrote:

Kupovina igraca je uvijek rizik.Al taj se rizik nekad mora preuzeti.

Stoper nam ne treba trenutno.
Lakse reci nego uciniti. United je doveo igraca ovaj prelazni rok RvP, Kagawa itd. A opcenito, klubovi kao Man City, Chelsea, PSG, pa cak i Real su poremetili percepciju ljudi na fudbal. Fudbal je biznis, a klubovi su takodjer i kompanije koje nastoje minimizirati rizik od losih investicija. Eh to sto sugar daddy tipa Šejh, Abramovic, Perez itd moze iskesirati koliko mu volja ne znaci da mogu i ostali klubovi. Ponekad se mora strpiti da se vide rezultati. A dugorocno gledano, uvijek je bolje voditi klub na zdravim principima nego se pouzdati u dubok dzep nekog lika koji sutra moze otici.
Post Reply