Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
BHF_Manijak

#7076 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

Nevjerovatno je kakve mi rupe u igri imamo i to pravo duge!!! K'o da maksumi igraju! :shock: :? :-? :-) :-) :-)

Rekoh i neki dan, Mirza svjetska klasa, 1-2 jos igrca koji su respektabilni, ostali ispodprosjeka. Mitrovic me uzasno nervira, jebo ga sut njegov, ostali segmenti igre su na nivou igraca basketa ispred zgrade pod kosem.

Proci cemo na Eurobasket, a onda molit Boga dragog da se nijedan kljucni igrac ne povrijedi.

Sto se navijanja tice, mi iz Sarajeva nemamo pravo nista reci. Da su se ljudi goli skinuli i qrcem mahali ima da sutimo. Imali smo sansu, dvorane poluprazne. Nisu u stanju ispostovati humanitarni turnir. A za ono navijanje protiv Zelje i Sarajeva, jebem familiju svakom onom ko je pjevao. Kakve samo Tuzlaci komplekse od Sarajeva imaju, nenadjebivo. Patoloski mrze, fuj bijednici!
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#7077 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

BHF_Manijak wrote:Nevjerovatno je kakve mi rupe u igri imamo i to pravo duge!!! K'o da maksumi igraju! :shock: :? :-? :-) :-) :-)

Rekoh i neki dan, Mirza svjetska klasa, 1-2 jos igrca koji su respektabilni, ostali ispodprosjeka. Mitrovic me uzasno nervira, jebo ga sut njegov, ostali segmenti igre su na nivou igraca basketa ispred zgrade pod kosem.

Proci cemo na Eurobasket, a onda molit Boga dragog da se nijedan kljucni igrac ne povrijedi.

Sto se navijanja tice, mi iz Sarajeva nemamo pravo nista reci. Da su se ljudi goli skinuli i qrcem mahali ima da sutimo. Imali smo sansu, dvorane poluprazne. Nisu u stanju ispostovati humanitarni turnir. A za ono navijanje protiv Zelje i Sarajeva, jebem familiju svakom onom ko je pjevao. Kakve samo Tuzlaci komplekse od Sarajeva imaju, nenadjebivo. Patoloski mrze, fuj bijednici!
Po cemu to da sutimo i o cemu ti ovdje pricas??? Sto ne pogledas utakmice proslih kvalifikacija!!! Sto ne pogledas neke utakmice rukometne reprezentacije. Normalno da ce Tuzla biti krcata nakon toliko godina neigranja reprezentacije u Tuzli sto je u svakom slucaju greska saveza. Skenderija je bila krcata do vrha u puno puno utakmica a nije bila krcata onda kad je reprezentacija bila bez sansi za plasmane sto je sasvim normalno. I da pitam te strasne Horde i Manijake gdje su na utakmicama reprezentacija u Sarajevu????? I tad se toliko mrzite da ne mozete zajedno napraviti haos navijanje za svoju zemlju.
north

#7078 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by north »

Pa dobro realno, da se u Skenderiji igralo bilo bi 500 ljudi...bez provokacije, ali ljudi u Tuzli su željni dobre utakmice pa koji god da je sport, KK i FK Sloboda su amaterski klubovi i nisu vrijedni spomena, FK Sloboda se eto sad vratila u prvu ligu ali tanko je to još uvijek...Fudbalska A reprezentacija im nikad nije igrala, košarkaška isto jako dugo men se čini nije igrala, i ovo im danas dođe ko pravi spektakl iako je nekakav Island gostovao koji u košarci ima uspjeha u istoriji ko mi u hokeju na ledu otprilike i od takve utakmice se pravi dilirijum i slavljenje pobjede kao da se uzela Litvanija..ali ok, treba respektovati punjenje dvorane kada ti igra reprezentacija bez obzira na protivnika..ovo će možda nekom zvučati kao provokacija i ponižavanje, ali ja tako stvari vidim i nije mi to cilj...ali i pored toga respekt njima što su napunili dvoranu, jer bi u Sarajevu ponižavajuća posjeta i atmosfera bila... samo jebavanje Sarajeva i Želje i spomen momcima koji su jurcali 300 na sat i zgazili ženu ni krivu ni dužnu nije baš inteligentno, ali Fukare su uvijek bile smiješne sa tim navijanjem i parolama :-)...
Last edited by north on 17/08/2014 23:07, edited 1 time in total.
Butmiran

#7079 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Butmiran »

north wrote:Pa dobro realno, da se u Skenderiji igralo bilo bi 500 ljudi...bez provokacije, ali ljudi u Tuzli su željni dobre utakmice pa koji god da je sport, KK i FK Sloboda su amaterski klubovi i nisu vrijedni spomena, FK Sloboda se eto sad vratila u prvu ligu ali tanko je to još uvijek...Fudbalska A reprezentacija im nikad nije igrala, košarkaška isto jako dugo men se čini nije igrala, i ovo im danas dođe ko pravi spektakl iako je nekakav Island gostovao..ovo će možda nekom zvučati kao provokacija i ponižavanje, ali ja tako stvari vidim i nije mi to cilj...ali i pored toga respekt njima što su napunili dvoranu, jer bi u Sarajevu ponižavajuća posjeta i atmosfera bila... samo jebavanje Sarajeva i Želje i spomen momcima koji su jurcali 300 na sat i zgazili ženu ni krivu ni dužnu nije baš inteligentno, ali Fukare su uvijek bile smiješne sa tim navijanjem i parolama :-)
Nije to ni provokacija ni ponižavanje već je jednostavno tako.
A Fukare k'o Fukare, od njih i ne očekujem ništa pametnije.
hrasno38

#7080 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

north wrote:Pa dobro realno, da se u Skenderiji igralo bilo bi 500 ljudi...bez provokacije, ali ljudi u Tuzli su željni dobre utakmice pa koji god da je sport, KK i FK Sloboda su amaterski klubovi i nisu vrijedni spomena, FK Sloboda se eto sad vratila u prvu ligu ali tanko je to još uvijek...Fudbalska A reprezentacija im nikad nije igrala, košarkaška isto jako dugo men se čini nije igrala, i ovo im danas dođe ko pravi spektakl iako je nekakav Island gostovao..ovo će možda nekom zvučati kao provokacija i ponižavanje, ali ja tako stvari vidim i nije mi to cilj...ali i pored toga respekt njima što su napunili dvoranu, jer bi u Sarajevu ponižavajuća posjeta i atmosfera bila... samo jebavanje Sarajeva i Želje i spomen momcima koji su jurcali 300 na sat i zgazili ženu ni krivu ni dužnu nije baš inteligentno, ali Fukare su uvijek bile smiješne sa tim navijanjem i parolama :-)
Prosle kvalifikacije:

BiH - Latvija 7000
BiH - Gruzija 6000
BiH - Holandija 3000
BiH - Rumunija 6000

i sve to bez jebavanja Slobode i minutama sutnje ubicama na cestama!!!!
Romanista 101%

#7081 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

losa igra, da nema Mirze ja stvarno ne znam sta bi sa nama bilo
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#7082 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

Samo je jedna grupa psovala Sarajevo, ostali ih nisu podrzavali a poceli su psovati na trgu gdje su se i okupile te fukare, a glupi su ko malo ko. Ko im jebe mater.

Atmosfera odlicna, navijalo se citavu utakmicu.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
north

#7083 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by north »

@hrasno, Ma sve ok, samo mi se čini da se večeras igralo u Sarajevu da bi baš malo raje bilo...s rukometom u tako bitnoj tekmi baraža za SP smo se obrukali, košarka jeste popularnija, ali realno večeras da je gostovao jebeni Island nedjeljom u 20h vala jebem ga ja ako bi bilo više od milje ili dvije plafon...a što se tiče Fukara i tih pjevanja, treba razumjeti taj kompleks, klupski su na nivou prigradskih amaterskih klubov,a pa na reprezentativnim tekmama ispoljavaju te frustracije..da nesretnici imaju kakvog uspjeha sa svojim klubom, tipa da igraju play off EL sa bundesligašem, ili da ko košpe u tri godine uzmu četiri trofeja, ne bi se kad imali vremena zamarati sa Sarajevom i Željom...paćenici ništa više, iako vjerujem da ima tamo normalnih ljudi koji su čak u većini i koji ne reaguju na takva ublehaška skandiranja..
omega369

#7084 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by omega369 »

nikakve mi rupe u igri nemamo. jednostavno, mirza se umori spadne razlika. mirza se odmori razlika poraste. simply :D :D
Romanista 101%

#7085 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

Selektor Islanda Craig Pedersen kaže kako sličnu atmosferu kao što je večeras vladala u Mejdanu nije doživio tokom svoje igračke i trenerske karijere.

:thumbup: :bih:
north

#7086 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by north »

:D inače košarkaška atmosfera u Danskoj odakle je porijeklom i na Islandu je uzavrela..jebo grke i turke...da to izjavi neki srbijanski, turski, grčki pa da se dičimo, ali rođeni danac koji hljeb zarađuje na Islandu :D ...to ti ga dođe ko kad na Koševu trener Haugesunda iz Norveške ili Lovćena iz C.Gore kaže kako jačih navijača od HZ i TM u Evropi nije vidio tokom svoje karijere :D
Last edited by north on 17/08/2014 23:28, edited 1 time in total.
PrtiBeeGee

#7087 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by PrtiBeeGee »

Unitedforever wrote:Da li je moguće da se zvanično oda počast ovoj dvojici ubica? A šta je sa ženom koja je poginula? Ovo zaslužuje kaznu i za savez i za organizatora ovog teferiča gdje je primarno izjebati se glavnog grada.
GLEDAJ SVOJA POSLA SELJAK !!!
__Phoenix__

#7088 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by __Phoenix__ »

Ivanoviću opada i ono malo kose što ima. Od ove reprezentacije samo će Gordić, Šutalo, Mirza, Stipanović, Kikanović igrati na evropskom prvenstvu, uz Đedovića, Nurkića i Zacha. Što je i ok, 8 igrača je pristojno...
sumirprimus

#7089 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sumirprimus »

north wrote:@hrasno, Ma sve ok, samo mi se čini da se večeras igralo u Sarajevu da bi baš malo raje bilo...s rukometom u tako bitnoj tekmi baraža za SP smo se obrukali, košarka jeste popularnija, ali realno večeras da je gostovao jebeni Island nedjeljom u 20h vala jebem ga ja ako bi bilo više od milje ili dvije plafon...a što se tiče Fukara i tih pjevanja, treba razumjeti taj kompleks, klupski su na nivou prigradskih amaterskih klubov,a pa na reprezentativnim tekmama ispoljavaju te frustracije..da nesretnici imaju kakvog uspjeha sa svojim klubom, tipa da igraju play off EL sa bundesligašem, ili da ko košpe u tri godine uzmu četiri trofeja, ne bi se kad imali vremena zamarati sa Sarajevom i Željom...paćenici ništa više, iako vjerujem da ima tamo normalnih ljudi koji su čak u većini i koji ne reaguju na takva ublehaška skandiranja..
bas vjerujes?da ima normalnih?tamo? daleko?jah...
isx

#7090 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by isx »

Romanista 101% wrote:Selektor Islanda Craig Pedersen kaže kako sličnu atmosferu kao što je večeras vladala u Mejdanu nije doživio tokom svoje igračke i trenerske karijere.

:thumbup: :bih:
Đe si to pročit'o? :D
Mustang1

#7091 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mustang1 »

Nego ima li kakvih muzicara,tekstopisaca pizdih materina da napisu par finih navijackih pjesama za navijace a ne pjevace :D Da se pjeva na utakmicama .. Vise i behar i sampion i sve .. :D
isx

#7092 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by isx »

hrasno38 wrote:
Prosle kvalifikacije:

BiH - Latvija 7000
BiH - Gruzija 6000
BiH - Holandija 3000
BiH - Rumunija 6000

I baraž rukometa za SP, 249 ljudi. :kiss:
hrasno38

#7093 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

PrtiBeeGee wrote:
Unitedforever wrote:Da li je moguće da se zvanično oda počast ovoj dvojici ubica? A šta je sa ženom koja je poginula? Ovo zaslužuje kaznu i za savez i za organizatora ovog teferiča gdje je primarno izjebati se glavnog grada.
Tebi to znaci OK....ko sisa jadnu zenu koju ni krivu ni duznu ubise dvojica ublehasa koji isto tako na nesrecu glavom zaplatise. I onako uzgred uz odlicno navijanje pomalo spomenuti i glavni grad, Zelju, Sarajevo itd itd. I ti nekome kazes da je seljak!!!!!
isx

#7094 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by isx »

Mustang1 wrote:Nego ima li kakvih muzicara,tekstopisaca pizdih materina da napisu par finih navijackih pjesama za navijace a ne pjevace :D Da se pjeva na utakmicama .. Vise i behar i sampion i sve .. :D
odakle izvukoše onu voljim ljiljane volim ljiljane eeee. :D
MOSALJOZE

#7095 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MOSALJOZE »

__Phoenix__ wrote:Ivanoviću opada i ono malo kose što ima. Od ove reprezentacije samo će Gordić, Šutalo, Mirza, Stipanović, Kikanović igrati na evropskom prvenstvu, uz Đedovića, Nurkića i Zacha. Što je i ok, 8 igrača je pristojno...
Biće mjesta i za Mitrovića,kao i za Coopera,ako se odazove.Vjerovatno će ići i Buza.To je ono na šta mozemo računati...
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#7096 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Picajzla »

PrtiBeeGee wrote:
I mene sramota bilo zbog minute sutnje UBICAMA!

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
isx

#7097 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by isx »

Po čemu je Cooper bolji od Pašalića?
sumirprimus

#7098 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by sumirprimus »

PrtiBeeGee wrote:
seljakluk je psovat sarajevo na utakmici reprezentacije.ono drugo da i ne pominjem...
hrasno38

#7099 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

isx wrote:
hrasno38 wrote:
Prosle kvalifikacije:

BiH - Latvija 7000
BiH - Gruzija 6000
BiH - Holandija 3000
BiH - Rumunija 6000

I baraž rukometa za SP, 249 ljudi. :kiss:
Pa slusaj prijatelju bilo ja na rukometnim barazima i utakmicama kvalifikacija recimo protiv Danske u Zetri i 15,000 pa protiv Madjarske u Skenderiji 7000 pa na SP za juniore na svakoj utakmici nase reprezentacije po 10.000. Da bi imao paznju publike moras je zasluziti a rukometasi svih ovih proslih godina su nas najvise razocaravali tako da je ta posjeta odraz svega toga.
colt

#7100 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by colt »

Tuzla ima najbolje u BiH i među najbolje u bivšoj SFRJ dvoranske navijače (poslije Beograda- Partizana i Zvezde) , a pojedine sarajlice se našle da opravdaju da je to zbog tog što repka nije dugo bila u Tuzli. Svašta
Post Reply