AC Milan

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
tuzlak1212

#7076 Re: AC Milan

Post by tuzlak1212 »

ExNihilo wrote:Na šta spadoše milanski giganti. Da se glođu za posljednje mjesto koje vodi u LP. :D
Fakat su nisko pali, da hoće staru damu odvalit s trona već jednom :(
AmiĐa_Idriz

#7077 Re: AC Milan

Post by AmiĐa_Idriz »

avetinja wrote:Bili smo nekih 40 minuta u Ligi prvaka. :roll:
I Liverpool je bio prvak nekih 20-ak minuta :mrgreen:
avetinja

#7078 Re: AC Milan

Post by avetinja »

Više je grohnula Roma, gledajući užu sliku. Zadnjih pet sezona su izborili Ligu prvaka, prije dvije godine se borili za titulu i nesretno ispali od Liverpula, a danas jedva izboriše doigravanje za Evropa ligu, u sezoni gdje im mrtva Fiorentina zabi sedam komada.
AmiĐa_Idriz wrote:I Liverpool je bio prvak nekih 20-ak minuta :mrgreen:
Naše je duže trajalo. :D
mouton noir

#7079 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

tuzlak1212 wrote:
ExNihilo wrote:Na šta spadoše milanski giganti. Da se glođu za posljednje mjesto koje vodi u LP. :D
To bi Milan jedino mogao uz velika ulaganja tokom ljeta. Sad ostaje da se vidi koliko je ovaj Elliott ozbiljan. 1 juna se otvara pijaca...
Point.

#7080 Re: AC Milan

Post by Point. »

mouton noir wrote:
tuzlak1212 wrote:
To bi Milan jedino mogao uz velika ulaganja tokom ljeta. Sad ostaje da se vidi koliko je ovaj Elliott ozbiljan. 1 juna se otvara pijaca...
Pijaca bi lako mogla biti zatvorena za Milan. Ne ulazak u CL i samim tim para plus što im FPP visi za vratom su čimbenici koji bi Milan zakovali ovog ljeta. Ne možeš svakog ljeta imati revoluciju a rezultata i pozitivnih cifara ni na mapi.
mouton noir

#7081 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

Point. wrote:
mouton noir wrote:
tuzlak1212 wrote:Na šta spadoše milanski giganti. Da se glođu za posljednje mjesto koje vodi u LP. :D

Pijaca bi lako mogla biti zatvorena za Milan. Ne ulazak u CL i samim tim para plus što im FPP visi za vratom su čimbenici koji bi Milan zakovali ovog ljeta. Ne možeš svakog ljeta imati revoluciju a rezultata i pozitivnih cifara ni na mapi.
Mozda si upravu. Znat ce se vise u slijedecih mjesec dana... a do tad, potrebno je malo odmora od fudbala i Milana
Logovan

#7082 Re: AC Milan

Post by Logovan »

Biće bolji drugi put.

:mrgreen:
burgundy

#7083 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Sutra i Gatuzo i Leonardo saopštavaju da idu iz kluba.Mislim da bi i Maldini ubrzo mogao za njima.
mouton noir

#7084 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

Ode Gattuso. Nista jos nije potvrdjeno za Leonarda i Maldinija... Sad koga dovedu za novog trenera puno ce govoriti kakve su ambicije novih vlasnika.

Edit: I Leonardo potvrdjen :D :run:
kiligonzales

#7085 Re: AC Milan

Post by kiligonzales »

Point. wrote:
mouton noir wrote:
tuzlak1212 wrote: Fakat su nisko pali, da hoće staru damu odvalit s trona već jednom :(
Leonardo je uprskao stvari. Doveo je kukavičja jaja iz Juventusa. Dva igrača, jedan nije želio igrati u Milanu, a drugi je čitavu sezonu preležao povređen. Na pola sezone već se jedan morao utopiti iako je vrhunski igrač. Drugi je i dalje talenat u klubu kojeg prati maler.

Jedina prava stvar kluba u ovoj godini je dolazak Poljaka i Pakete.
Pjotek se pokazao kao igrač koji više želi igrati i dati klubu i igračem koji može biti kvalitetan zalog za budučnost. Paketa je bio promjenjiv ali vidi se da zna posao.

Milan mora kupovati pametnije, bolje bi im bilo da prostru skaut mrežu po Evropi i Brazilu pazare talentovane igrače na kojima vrijedi raditi nego pod svaku cijenu iskihati milione na igrače koji ne žele igrati i raditi. Po mogučnosti što više igrača sa Juga i Istoka Evrope i Brazila jer su se ti pokazali i dokazali u Milanu u prošlosti i kao igrači i ko radnici.

Đenova je napravila sjajan posao sa Pjotekom dovela ga za mizeriju, prodala ga Milanu za 40 miliona. To je Milan zadnji put uradio sa Ševčenkom i Kakom.

Poljak im je svima u klubu pokazao šta znači biti fizički najspremniji igrač na terenu i zaista kada se gleda vidi se da momak trci više, bolje i brze od ostatka ekipe i da je gladan pobjeda i golova. Vidi se da je radnik za razliku od jednog Kutronea, koji pored njega izgleda kao uležan igrač jer je dijete kluba, čak i Borini koji je limitiran igrač na terenu je od mnogih zvučnijih igrača trčao više i izgledao borbenije, čak pristajao pod palicom Gatuza igrati i na pozicijama koje nisu njegove. Njegov grijeh je jedino što je limitiran igrač i prije je za klupe Milana kao treca ili cetvrta opcija nego za terena.

Dalo bi se o svakome ponaosob govoriti igraču, vrlinama i manama i da me se pita, rasprodo bih gotovo sve, preživjeli bi tek njih par Donoruma, Reina, Konti, Romanjoli,Kalabria, vremesni Zapata, Kesi, Paketa, Pjotek.

Sve ostalo na transfer listu. Pa ti peljaj loptu i ne dodaji loptu prvom čovjeku, več transformaciju iz odbrane u napad pravi godinu po nekim drugim klubovima i ligama.
kiligonzales

#7086 Re: AC Milan

Post by kiligonzales »

mouton noir wrote:Ode Gattuso. Nista jos nije potvrdjeno za Leonarda i Maldinija... Sad koga dovedu za novog trenera puno ce govoriti kakve su ambicije novih vlasnika.

Edit: I Leonardo potvrdjen :D :run:
Mišljenja sam da se nama vraca Alegri.
kiligonzales

#7087 Re: AC Milan

Post by kiligonzales »

burgundy wrote:Sutra i Gatuzo i Leonardo saopštavaju da idu iz kluba.Mislim da bi i Maldini ubrzo mogao za njima.
Stiglo saopstenje iz kluba Gatuza oprostio 11 miliona klubu i otisao bez obestecenja za ostatak ugovora, Leonardo isto tako dobio korpu u vidu zahvale kluba. Maldini ostaje i dalje u klubu.
Nadzorna_ploca

#7088 Re: AC Milan

Post by Nadzorna_ploca »

Svaka cast Gatuzu :thumbup:.
Nije on ni lose vodio Milan ali cini mi se u krivo vrijeme na krivom mjestu se nasao.
burgundy

#7089 Re: AC Milan

Post by burgundy »

Evo nam Radeta u Milan.Zasluzio je igrama u Empoliju i reprezentaciji.
Romanista 101%

#7090 Re: AC Milan

Post by Romanista 101% »

E moj Rade, sta nam rade :D bravo Kruna! Znao sam da ce u veci klub, ali bas Milan :shock:

A u vezi Gatuza, nije on toliko los trener koliko ga njegov temperament hebe. Kao igrac to i moze prolaziti, ali kao trener tesko. Ima "vrucu" glavu a za trenera moras znati kako smiriti situaciju jer se sve prenosi na igrace.
Logovan

#7091 Re: AC Milan

Post by Logovan »

Vise ce se Milan pratiti. :D
mouton noir

#7092 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

Logovan wrote:Vise ce se Milan pratiti. :D
:mrgreen:

nove generacije navijaca Milana u BiH :thumbup:

A bravo za Krunu, nadam se da ce se nametnuti kao prvotimac I postati svjetska klasa u Milanu
bosnianidiot

#7093 Re: AC Milan

Post by bosnianidiot »

A taman mi ovogodisnji dres odlicno izgleda, I dugo vec kontam cije ime da stavim na ledja, ko kad nikad covjek nije siguran ko ce se duze od 6 mjeseci zadrzati u klubu :D
Krunic ne zvuci lose :bih:
House

#7094 Re: AC Milan

Post by House »

kako mi je drago zbog radeta :thumbup: :bih: . odličan fudbaler i još bolji momak
Point.

#7095 Re: AC Milan

Post by Point. »

Han'te han'te nije još ništa zvanično.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#7096 Re: AC Milan

Post by F&N »

Kao neko ko prati Seriu A, osim sto je nas, svidjao mi se Krunic pravo. Bio je konstantan sve vrijeme i kako je vrijeme odmicalo bivao sve bolji. Da li ce izdrzati pritisak igranja u Milanu vidjecemo. Strah me da nije mozda preskocio jednu stepenicu. Ja bih radije da je otisao u Atalantu, koja je bila zainteresovana za njega ili tako neku ekipu. I mnogo jaci igravi su se gubili u Milanu. Cudna je ta neka losa energija u posljednje vrijeme u Milanu da igraci vecinom ne budu ni pola od onog sto prokazuju ranije. A mozda je i do trenera.
Crvena Tifoza

#7097 Re: AC Milan

Post by Crvena Tifoza »

F&N wrote:Kao neko ko prati Seriu A, osim sto je nas, svidjao mi se Krunic pravo. Bio je konstantan sve vrijeme i kako je vrijeme odmicalo bivao sve bolji. Da li ce izdrzati pritisak igranja u Milanu vidjecemo. Strah me da nije mozda preskocio jednu stepenicu. Ja bih radije da je otisao u Atalantu, koja je bila zainteresovana za njega ili tako neku ekipu. I mnogo jaci igravi su se gubili u Milanu. Cudna je ta neka losa energija u posljednje vrijeme u Milanu da igraci vecinom ne budu ni pola od onog sto prokazuju ranije. A mozda je i do trenera.

Njemu je već 25 godina. Ako je mislio ikad ići u veći klub, to je sada.
Petit_Beurre

#7098 Re: AC Milan

Post by Petit_Beurre »

Romanista 101% wrote:E moj Rade, sta nam rade :D bravo Kruna! Znao sam da ce u veci klub, ali bas Milan :shock:

A u vezi Gatuza, nije on toliko los trener koliko ga njegov temperament hebe. Kao igrac to i moze prolaziti, ali kao trener tesko. Ima "vrucu" glavu a za trenera moras znati kako smiriti situaciju jer se sve prenosi na igrace.
Gatuzo kao igrac i kao trener u putu se nisu sreli :D covjek je izgubio preko 10 bodova jer cuva minimalno vodstvo, vecinom 1:0... Ekipa bez ikakvog karaktera i zara.
Rade majstore povedi nas do 3. mjesta :mrgreen:
mouton noir

#7099 Re: AC Milan

Post by mouton noir »

Kazu i Zvone Boban odigrao kljucnu ulogu u transferu

Brate Krunicu ako ti treba veca motivacija od toga da te Maldini i Boban regrutuju onda ne znam :izet:

Prvi nas igrac u Milanu ikad :bih:
90minut

#7100 Re: AC Milan

Post by 90minut »

Vidim srbi ga " prisvajaju " to znaci da mu je Bosna bila druga opcija?
Post Reply