jeste, pio sam kafu s mlijekom, STAEEE! haha
Moderator: anex

propalismo wrote:

ovo kino je genijalno za kerove koji vuku.. u biti se zato i koristi, al' sreca kod nas murija jos uvijek pusi pricu da je to brnjaZhìxin wrote:Sluša li maca?Slatka je
Malo smo se ponovili sa "brnjicom"![]()
U subotu me kolega drot zaustavi onako usput i pita gdje je korpica i pita znam li kolika je kazna. Stvarno ljubazan lik bio... Hajde reko si pruštimo jednupakica_ wrote: ovo kino je genijalno za kerove koji vuku.. u biti se zato i koristi, al' sreca kod nas murija jos uvijek pusi pricu da je to brnja
Što su simetričniVenomousV wrote:slusa![]()
inace je zijancer ali je nakon sterilizacije smirila, valjda je skontala da je za njeno dobro da miruje (a i "cone of shame" smeta)
btw obratiti paznju na dva bijela brka u istoj ravni
zato ja imam ovuZhìxin wrote:U subotu me kolega drot zaustavi onako usput i pita gdje je korpica i pita znam li kolika je kazna. Stvarno ljubazan lik bio... Hajde reko si pruštimo jednupakica_ wrote: ovo kino je genijalno za kerove koji vuku.. u biti se zato i koristi, al' sreca kod nas murija jos uvijek pusi pricu da je to brnjaJa imam deklaraciju gdje piše da je brnjica, neka se žale proizvođaču
Gdje ću ono željezo na usta stavljat, fuj. Nisu ni one plastične bolje...

pakica_ wrote: zato ja imam ovu
jer s onom metalnom ne zelim ni da znam kako bi izgledao![]()
![]()
a ima mi se ova![]()
![]()
VenomousV wrote:kad sam normalna![]()
i kad glumim lampu![]()

topim se na ovu slikuAmazonka27 wrote:

20 KMKatarinaKosaca wrote:Prava stvar![]()
Jel ovo stolar pravio? Moj mačak ima drvena proširenja na prozoru, ali ovo mi baš treba. Pokušali smo sa nekom spravom ovog tipa, ali je padala (nešto iz zoo vrta, ali loše je ispalo) Koliko košta otprilike ovo napraviti?