Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Prnoufenjer wrote: ↑10/06/2021 07:33
Ako prvo gasim android box pa TV i palim prvo TV pa onda android box sve bude ok.
Kod mene na tv-u je android i nemam taj problem. Možda se nešto box resetuje.
Je sigurno do boxa jer kad poklopim android box sa tepsijom da ne hvata signale od daljinskog od TV-a onda bude sve ok - normalno ugasim i upalim TV bez da se ista promjenilo na android boxu.
Ako ima ko kakvu ideju otvoren sam za sve opcije...
Hercegoviina wrote: ↑10/06/2021 20:51
instalirao sam kodi na eon box, ali nijedan ovaj program kao što je balkangreen ne mogu da uopšte pokrenem i instaliram.
instalirao sam kodi na eon box, ali nijedan ovaj program kao što je balkangreen ne mogu da uopšte pokrenem i instaliram.
Obriši to sve što si instalirao i iz početka . skini apk od 18.9 kodija , i instaliraj regularno build i sve će raditi .
Obriši to sve što si instalirao i iz početka . skini apk od 18.9 kodija , i instaliraj regularno build i sve će raditi .
@Hercegoviina nabaci Root Browser staru verziju. S njim moze kao i s ES explorer-om to odradit. Samo lakse s ovim mozda. Imam pitanje, kako azurirat BT. Mislim znam azurirat ali moral se radit cista instalacija ili? Nisam koristio od prosle godine ni imao 4G internet.
Ne bi da mi se u BT obrisu neki addon-i pa zato pitam. Kod mene verzija 1.8, a vidim da je BT na 2.2 vec valjda. Zato nece da radi.
Evo proradilo. 5 portal, njihova aplikacija iako nije vise dostupna za skidanje i instaliranje. Simulacija KODI-ja 32-bit verzije je fakticki ova njihova aplikacija.
Sta je najbolje postavit od ovo troje kao render metod? Na 1.7 Ghz procesoru, 6 Gb RAM, i sporijem 4G internetu, oko 30 Mbps. Graficka mi izgleda nije losa. Sve sam nastimao. BT app za gledanje, Kodi za ostalo. Kodi 18.9, addon-i vecinom sacuvani.
Moze li neko savjetovati totalnog pocetnika u ovome? Inace koristim Blue Thunder build za Kodi na laptopu, pa kontam uzeti neki android tv box da to probam na TV-u. Ima li sta do stoje da ce radit dobro?
culepervida wrote: ↑11/06/2021 16:36
Moze li neko savjetovati totalnog pocetnika u ovome? Inace koristim Blue Thunder build za Kodi na laptopu, pa kontam uzeti neki android tv box da to probam na TV-u. Ima li sta do stoje da ce radit dobro?
Preporučio bih ti Amazon firestick, međutim, kod nas su mu nabili nerealnu cijenu. Jedino sto ti se uklapa u tvoj budžet, a da stoji brend iza njega, pa samim tim i kvalitet je Xiaomi Tv Stick. Oko 80 KM je na Olxu. Boksove kod nas za taj budžet nećeš naći da je neki kvalitet.
Preporučio bih ti Amazon firestick, međutim, kod nas su mu nabili nerealnu cijenu. Jedino sto ti se uklapa u tvoj budžet, a da stoji brend iza njega, pa samim tim i kvalitet je Xiaomi Tv Stick. Oko 80 KM je na Olxu. Boksove kod nas za taj budžet nećeš naći da je neki kvalitet.
Hvala na odgovoru. Mislio sam da stickovi nisu bas dobro rjesenje za streaming, znaci fercerat ce i s njima?
Hvala na odgovoru. Mislio sam da stickovi nisu bas dobro rjesenje za streaming, znaci fercerat ce i s njima?
Naravno. Ja koristim firestick, bez ikakvih problema vrti Kodi, Youtube i sve iptv aplikacije. Xiaomi Stick takodje ima odlicne perfomanse. Jedino sto nije 4K ako ti to igra neku ulogu.
hladan.preminger wrote: ↑13/06/2021 13:45
Koji addon radi za filmove i serije, kodi je 19.1 Matrix?
Nisam dugo koristio kodi pa ne znam koji je addon aktuelan.
Pozdrav, može li pomoć,imam eon tv box i ne mogu instalirati kodi Balkan green,jer mi jednostavno ne dozvoljava da skinem ništa sa interneta,ne mogu prebaciti file sa usb stika(probao sam-ne prepoznaje file),ne mogu niti preko Bluetooth.. čak sam probao sa aplikacijom send to tv, ništa..
Resetirao sam ga, ali jok,nece pa neće.
Jel' još netko ima sličnih problema?
Jozo sto te vozo wrote: ↑14/06/2021 17:52
Pozdrav, može li pomoć,imam eon tv box i ne mogu instalirati kodi Balkan green,jer mi jednostavno ne dozvoljava da skinem ništa sa interneta,ne mogu prebaciti file sa usb stika(probao sam-ne prepoznaje file),ne mogu niti preko Bluetooth.. čak sam probao sa aplikacijom send to tv, ništa..
Resetirao sam ga, ali jok,nece pa neće.
Jel' još netko ima sličnih problema?