BAKIRE ODLAZI

Post Reply
pustopoljina

#7076 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pustopoljina »

JThomas wrote:da meteor padne bake bi rekao to je po našem planu. nemojte vi misliti da je ovo nepredviđeno :mrgreen:
Saniranje stete :)
A i kao vjernik: onda i jeste sve po planu Velikog, Samilosnog ;)

meni se svidja jedna stvar: sto kulturno prica. imam osjecaj onda da je i u glavi dobar (za razliku od verbalnog faktora kod dodika).
A nikako mi se ne svidja druga stvar: zalosno je da se u izbornoj godini sjetio naroda i pojavljivanja u medijima. Imao bi daleko vise simpatija kao svebosnjacki clan predsjednistva da je od pocetka mandata bio redovan i transparentan i povremeno bacao nama koske sta oni tamo iza zatvorenih vrata pricaju. Narod voli da misli da je bitan :)
ovako...nije iskoristio vlastiti potencijal, kojeg je ocigledno imao.
mislim da ovo jeste kraj i sda i njegove politicke karijere, a mogao je postici i vise i bolje...da li nije zbog korupcije ili nekih kompleksa od oca...vise nije ni bitno, prosao voz.
JThomas

#7077 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

ne može u njihovom kvazipolitičkom konceptu biti predviđeno i planirano da pola godine pred izbore izgubiš dvije najveće kantonalne sehare za kupovinu izbora. i ne samo izbora, nego su te sehare i svrha političkog organizovanja ovdje. pa koliko god to bilo privremeno. lično zaista ne mislim da kuko i konaković mogu potrajati bez sda. ali to je nebitno u kontekstu priče da je to kao planirano. i to u ovom trenutku.
pustopoljina

#7078 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pustopoljina »

JThomas wrote:ne može u njihovom kvazipolitičkom konceptu biti predviđeno i planirano da pola godine pred izbore izgubiš dvije najveće kantonalne sehare za kupovinu izbora. i ne samo izbora, nego su te sehare i svrha političkog organizovanja ovdje. pa koliko god to bilo privremeno. lično zaista ne mislim da kuko i konaković mogu potrajati bez sda. ali to je nebitno u kontekstu priče da je to kao planirano. i to u ovom trenutku.
Ma sigurno da nije planirano...cistili bi odmah, da se o ciscenju radi.
Kakvo ciscenje, pobuna i separatizam :D
Al' vjerujem da je jos onomad govorio konakovicu- ne sam, safete :)
A sto vrijeme vise prolazi, vise mi se cini da konakovic ima problem sa autoritetima, nego srce postenjacine.
JThomas

#7079 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by JThomas »

da je on poštenjačina, može misliti samo krajnja naivčina...
pustopoljina

#7080 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pustopoljina »

JThomas wrote:da je on poštenjačina, može misliti samo krajnja naivčina...
Ni postenjacina, ni dobricina.
Lik je samo htio zaigrati medju allstar, malo prerano.
Toffee karamela

#7081 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Toffee karamela »

megaman4 wrote:
karanana wrote:moguce da ce i kod hadzifejze. jer bas jutros je hadzifejzo napisao na statusu: sa komsicem prosle sedmice u studiju. sta mislite ko dolazi ove?

i dosta komentara je bilo bake.
Senad ga ne gotivi kao ranije.
nikad njega Senad nije ni gotivio, nisam mu jednom vidjela tik gađenja kad je ovaj u emisiji...jbga valjda se sjeća njegovih ratnih avantura po trezoru :roll:
putokaz1

#7082 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

Na pitanje SDA se raspada
Neko odgovara
Mi smo se namjeno odrekli 35 000 glasača na TK
Možda i jesu da se kasnije ujedinili
AKO BOGDA OBJE SDA STRANKE OPOZICIJA OD 2018
Smrcak15

#7083 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Smrcak15 »

:D jesu jadni ovaj avaz da Bog mili sacuva :-) nije da sam nesto za Baketa, ali ovako petljanje , nek im je Bog na pomoci
Image
svi u napad

#7084 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by svi u napad »

Koliko god bio protiv Baketa i SDA moram priznati da sam bio iznenadjen nekim njegovim otporima Vucku & co. Bake se polako poceo politicki obrazpvati. Na zalost drzave BIH trbalo mu je 7 godina da se necemu nauci. Kakva smo mi (Bosnjaci) politicka sirotinja najbolje govori izjava drugog covjeka SDA Dzaferovica koji je ujedno i jedan od kandidata za Predsjednistvo. Dakle "veliki politicar i mocnik" je toliko sposoban da moli Inzka da donese zakon. Dakle dno dna. Mi cemo vladati i krasti a stranci nek se bore za drzavu BiH i Bosnjake. Tuga i jad.
Kad gledas dalje zvijezde SDA (ni druge partije nisu bolje) onda vidis dupelizca Zvizdica kojeg je izbacio gatacki klan i cija je glavna referensa da izgleda ljepse i ugladjenije od ostalih. Od sve te bagre je najpametniji i najlukaviji je Softic ali on nema muda i to je covjek koji zeli vladati iz sjene a sa ne odgovara i zbog toga je najopasniji od svih. On je kopija rah, Behmena.
Sto se tice Konakovica i Kukica to su dvije razlicite price. Kifli je slava udarila u glavu i misli da je vrijeme da bude glavni. Bez stranke bi bio nula. Raja ga malo podigla ulizujuci mu se i ta ista raja mu nece biti ni mukajet pola godine iza izbora. Covjek supljak koji je pozelio da se seta svijetom i srece drzavnike na racun glupe sirotinje. Kukic je pravi primjerak seoskog kabadahije kojem je stranke omogucila da postane Amon Ra u Banovicima. On ce ostati mocan jedno vrijeme na lokalnom nivou ali kad mu oduzmu rudnik ode on u sporedne likove. Jos ako bude puno kakio (za sada to ne radi) protiv stranke svezace ga za neki kriminal i gotov je. Ovaj put nece raditi na Univerzitetu u TZ.
Stvarno je zalosno ko upravlja ovom drzavom i ko su kandidati za daljnje upravljanje. Zivjeli!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#7085 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

Izetbegović: Na sceni imamo pokušaje minimiziranja agresije na BiH, ali mi to nećemo dozvoliti

https://www.klix.ba/vijesti/bih/izetbeg ... /180314039
nemoj nas visHe ti branit allaha ti... ko ima vile a ko kopa po kontejnerima...

oprobani recepat predizborne kampanje...
drug_profi

#7086 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

Ova će predizborna biti najgora do sad jer im se svima dobro ljulja. Očekivati je četničke parade, nove grobnice, kosti, prijetnje "branitelja" Bosne i Bošnjaka, kuknjavu majoriziranih, poneki povratnik da nehebe, mozda i glavu zijani... itakoto, standardno demokratski...
pici

#7087 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

:bih:
hurmasica

#7088 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by hurmasica »

drugi profil wrote:Ova će predizborna biti najgora do sad jer im se svima dobro ljulja. Očekivati je četničke parade, nove grobnice, kosti, prijetnje "branitelja" Bosne i Bošnjaka, kuknjavu majoriziranih, poneki povratnik da nehebe, mozda i glavu zijani... itakoto, standardno demokratski...
Jarane vec su poceli....imam SDA-ovca medju face prijazeljima....vec od Nove vodine me terorisu objavama o ratu, sjecanjima na rat i genocid ... bas simptomaticno...prosle godine u ovo doba niko se nije sjecak....pa onda žalopoljke kako su balije balijama najgori neprojatelji ako ne glasaju za sda i sl....
zrakomlat

#7089 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by zrakomlat »

hurmasica wrote:
drugi profil wrote:Ova će predizborna biti najgora do sad jer im se svima dobro ljulja. Očekivati je četničke parade, nove grobnice, kosti, prijetnje "branitelja" Bosne i Bošnjaka, kuknjavu majoriziranih, poneki povratnik da nehebe, mozda i glavu zijani... itakoto, standardno demokratski...
Jarane vec su poceli....imam SDA-ovca medju face prijazeljima....vec od Nove vodine me terorisu objavama o ratu, sjecanjima na rat i genocid ... bas simptomaticno...prosle godine u ovo doba niko se nije sjecak....pa onda žalopoljke kako su balije balijama najgori neprojatelji ako ne glasaju za sda i sl....
:lol:

inače slažem se. U fb raji imam stranačkih botova iz više stranaka, valjalo bi zalediti profil do poslije izbora , kad vidim šta pišu i šta su im argumenti koji bi trebali privući patriJotski glas :-)
pici

#7090 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by pici »

Asocijacija mladih SDA kritikuje igricu "El Bake": Protiv BiH se vodi specijalni rat

https://play.google.com/store/apps/deta ... om.el.Bake

Image
Bake= :bih:
kmirsad

#7091 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kmirsad »

Ma nije Bakir toliko loš... koliko mu je loša stranka... toliko je ogrezla... da se to popraviti ne može.
Ne može se ni resetovati,
Najbolje da promjeni stranku...
putokaz1

#7092 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by putokaz1 »

Bakire ostani ova naša nazovi opozicija je gora :izet:
Dozer

#7093 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

:thumbup:
A narod k'o narod, opet ce popusiti tu spiku... :run:
madner

#7094 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

IZ i vamo i tamo, nekom zakon nekom zajednica.
Ovo je Bake bar dobro tempirao, nije kao onaj debakl sa Softicem.
Tomahawk11
Globalni moderator

#7095 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Tomahawk11 »

Dozer wrote:
:thumbup:
A narod k'o narod, opet ce popusiti tu spiku... :run:
A šta bi vi, nabili nogom ovce koje muzete?
Sve je to biznis.
Dozer

#7096 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Dozer »

Naravno da je biznis. Jos samo da ovce skontaju da su one osnovna sirovina...
Banksy

#7097 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

...
Last edited by Banksy on 23/04/2018 12:11, edited 1 time in total.
Banksy

#7098 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

drugi profil wrote:
Ova će predizborna biti najgora do sad jer im se svima dobro ljulja. Očekivati je četničke parade, nove grobnice, kosti, prijetnje "branitelja" Bosne i Bošnjaka, kuknjavu majoriziranih, poneki povratnik da nehebe, mozda i glavu zijani...
Ma kao i svaka dosad.
drug_profi

#7099 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by drug_profi »

ono kad te nakon 40 dana počnu kvotat.... :mrgreen:
Banksy

#7100 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Banksy »

A jel... :mrgreen:
Post Reply